40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • tihibaby
    Oppardon!
    IGAZ!
    A lényeg hogy PSP-n nincs.
  • Totis
    Meg PC-n.
  • tihibaby
    Te a God of War-ra gondoltál nemde?
    Gears X360-on van csak!
  • szami20
    Szisztok!

Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy hol találok olyan oldalt ahol olcsón tudok rendelni PSP játékokat akár újat vagy használtat.

Illetve Gears of War játék érdekelne PSP-re ha valaki tudja hogy hol tudom megkapni kérem írjon.
  • Jimanszky
    Egy picit tényleg uncsi, de jó érzés végig játszani az idei szezont.Igaz még csak a preseasonnél tartok
  • Tibor
    Végigjátszottam, kb 10 óra videókkal, de nagyon ott van a történet, nekem bejön.
  • baaka
    Én is szoktam madden 09 -ezni!!De pár meccs után kezd unalmassá válni számomra! De a játék attól függetlenül tetszik!
  • evil 007
    jah meg fuu lenne még egy problémám megvan a lethal alliance játék .cso ba és felrakom mikor logo van utána kitesz eg hibát és csak O lehet nyomni amivel killép a játék mellette van még 2 dll fájl azokat is tegyem valahova avgy micsodi?
  • evil 007
    van egy EBOOT.PBP nevu fájlom (abe odysse jáék:d) ebbbol hogyan csináljak iso-t?
  • TrIp
    na így magamnak válaszolva, sikerült összerakni a gépezetet, és nagyon virít darth vader a fehér akkufedélen :D
    3ezret megért, úgyhogy aki cserélni akarja vágjon bele!
  • Alien!
    sztem is a kamerakezelés problémás,illetve a kis képernyő miatt sokszor nemlátni mi történik.....ez eléggé zavaró....egyébként technikailag nagyon top a játék...
  • Jimanszky
    Madden 09-et tolja valaki?Eléggé le tud kötni:).Elkezdtem egy szezont rookie módban aztán majd meglátjuk mi lesz.Eleinte 5 perces negyedeket nyomtam, de a Dolphins elleni 158-0 után csökkentettem 2 percesre.Tudom, tegyem fel pro-ra, de olyan jó a sikerélmény:D
  • öregharcsa
    hmm..nekem vegyes érzelmeim vannak a játékkal kapcsolatban...

a játék jó, de vannak benne olyan hibák hogy csak néztem..pl..a kamera beragad, mire kikászálódok a texturák közül azt sem tudom hol vagyok...
    ilyen elemi hibát elkövetni egy "mászkálós akciójátéknál" szinte már bűn..(tudom csináljak jobbat)megöli a játékélményt...ez a legnagyobb hiba benne, viszont teljesen játszható ettől..mondjuk én mérgelődtem eleget ez miatt...engem zavar..
  • Sipee
    psp-re feliratos (xvid, külön felirat) filemt hogy lehet rakni? miveltom a feliratot rárakni a filmre?
  • qB0B0p
    "amugymeg azt sem tuttam mire jó" ja ha nagyjából sem esett le mit csinálna ez a script tényleg nem vagy amatőr
  • Pitypang18
    Vegyél már vissza!
  • Pitypang18
    Eléggé odab@sz az új Star Wars! Kíváncsi vagyok a játékidőre. Hátha 2 óra alatt végig lehet vinni..
  • 5c0rp330n
    ráadásul nem is létezik az oldal ahova mutatna.
  • 5c0rp330n
    amatőr
  • S8DJ
    ? :DDD
  • shenmuedc #32317
    Kb. most lehetsz a játék 1/3 ánál. sajnos nem túl hosszú játék.
  • TrIp
    na az helyzet hogy sikerült egy leírás alapján szétszedni a psp-t darabokra, mostmár csak össze kéne rakni az új házba... van valakinek esetleg leírása psp slim összeszerelésről? jól jönne... :)
  • raven87
    Így hogy tudom hogy mit kell csinálni így nem volt nehéz, de már a hajamat téptem, hogy egyszerüen nem jöttem rá, hogy mit is kellene csinálni.

A poén az egészben, hogy kisebb ellenségeknél ezt már próbáltam, hogy így fújok rájuk a spray-ből de náluk nem működött így itt nem is próbálkoztam, amíg nem írtad. :)

Amúgy mennyi van még innen a játék végéig?
  • shenmuedc #32314
    Én az utolsó főellenféllel szívtam. Ennyiszer még nem álltam neki ellenségnek.
  • raven87
    Köszi. Sikerült. :D
  • shenmuedc #32312
    Ja és a csápját kell hátulról megütni, mert ameddig mögötte vagy biztonságban vagy.
  • Aschil
    De!!!
  • shenmuedc #32310
    A spray-el fel kell fújnod magad a levegőbe ameddig a lecsapás tart és akkor megúszod.
  • Pitypang18
    Nem mondooood!!!!??????
  • Aschil
    Star Wars: The Force Unleashed
    "már lehet vele játszani ;)"

• raven87
    Szia! SZerintem, te arra motorosra gondolsz, mikor előtte le kell fújni a növényeket "gyomirtóval". :D Nah, az már meg van, én annál a bossnál vagyok mikor előtte a vonatokon kell szórakozni, és a "virág"ba 2-szer bele kell ütni mikor nyitva van, majd harmadjára beleütök akkkor átválozik egy rohadt nagy bogárrá, és azt nem tudom kinyírni. Mikor lő akkor bele vágja a csápjait a földbe, és ha túl közel megyek akkor meg lecsap. :(
    A vén fószer magyarázott valamit a sprével kapcsolatban, de nem nagyon értem, hogy mit kell vele csinálni, mert hiába fújom rá nem használ semmit.
    ---
    Banyek, ha valaki nem ismeri a játékot akkor most sztem engem tök hülyének, néz hogy mit kertészkedek ennyire. :D
  • Tinman #32306
    Nekem 2 napja van meg a PSP-m és én sem értem, hogy miért nem lehet elolvasni a GYIK-et...
  • Balazs15
    hellosztok

Vki leirná nekem ide vagy privibe hogy kell "xy" CUSTOM FIRMWARE-t telepiteni????(a psp tök uj 1 hete vettem alapbol 3.80 as rendszer van rajat csak nem CFW-s)
  • Jimanszky
    sajna nem kaptam magyar leírást hozzá:(
  • 5c0rp330n
    a bannerben a "Gyakran Ismételt Kérdések" majdnem felfogható online manualként is :)
    hivatalos manualból szerintem csak angol van, itt.
  • Banyapapa
    alsó gombokkal lehet állitani fényeröt,asszem azzal ami a hangjeles mellet van
  • 5c0rp330n
    márpedig ezt mondták róla, és igaz is lehet. a slim-ben alapból 1200-as aksi van és 5 órát elmegy a gyári adatok szerint. belemegy a fat aksija is (bár az alja kilóg, de van speciális slim fedő hozzá), és ebből a 2200-as is. ezzel egyáltalán nincs kizárva az a 10 óra.
  • Jimanszky
    Hol lehet levenni a fényerőt?Apropó!!!Tud valaki valami online magyar manualt a géphez?
  • Banyapapa
    nemtom,dagi gépem nincs itthon.
    de kikapod umd-t,leveszed fényeröt,és látni psp menüjében mennyit bir (a menü szerint) a gép majd egy fullos feltöltésel.
  • Jimanszky
    Egy srác ezt állította.Überkonzolban vette.PSP menű-kiegészítők