40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
Jimanszky #32540 Mit köszönsz testvérem?:) -
#32539 -
Jimanszky #32538 Na srácok, ma megnyílt előttem a világ.Flashelték a psp-m, szóval let's get ready to rumble!!!:DD -
#32537 Na jo. Azert koszi mindent. -
rnd #32536 A világon mindent meg lehet javítani, a kérdés az: megéri-e? -
#32535 bocsi azt kihagytam h fat. es nem nalam romlott el hanem igy kaptam, es qaz erdekelne hogy meglehet-e javitani..koszi -
#32534 Lemaradtam? Hol írta, hogy pufi? -
MrTressy #32533 Ismét van pár 8gigás OEM ms duo kártyám, kipróbálható ha nem vagy megelégedve vele visszafizetem az árát.
( irási sebesség 2.3 megabyte/sec olvasás 5.7 mbyte/sec)
akit érdekel pü)
Ár:8500ft -
#32532 FAT-rol van szo, csak azt kene tudni, hogy mi okozta a kifustolest? -
#32531 Ja, hogy a srác slimet akart pandorázni... ennyire csak nem láma? Vagy de? ^^ -
#32530 A targyalt psp-vel az a baj, hogy hack alatt esett at, csak el lett hibazva a muvelet (ertsd. tonkrement az akksi).Ezutan konnektorra kotve volt hasznalva, mig vegul megadta magat. Az tisztazatlan jelenleg, hogy volt-e benne aksi. Nem azert mert lopott a cucc, hanem mert nem lett megkerdezve, mikor at lett veve a konzol. -
#32529 Ajaja... az nagyobb gond.
Feltétlenül nézesd meg szervizbe, ha garos, akkor meg vidd vissza. -
#32528 koszi...de nem az aksi az tuti mert nem volt benne aksi es ugy fustolt ki. A fust a DC in-tol jott ki. -
#32527 PSPVC a legjobb szvsz. =) -
#32526 Nem gáz... csak füst.
Az baj, de lehet, hogy csak az akksid lett zárlatos... service required. -
#32525 hello. volna nekem egy olyan kerdesem, hogy ha fustolt a psp az nagy baj? -
rnd #32524 Bár tudom nem sokakat érdekel, de itt van ócsóér Dungeon Siege Throne of Agony, európai verzió (nem mintha számítana, de az ezüst tépőszalagos csomagolás miatt tuti új). -
kriszkrisz #32523 hasznalt psp keresek,erd privibe -
guppy #32522 Ti milyen progival konvertáltok 480 × 272-be ? Mert nekem a PSP VIDEO9-cel nem müködik :( (leáll lejátszás köben...) -
Pitypang18 #32521 Van rá mód, hogy rámenjen a kártyára: veszel nagyobbat! -
evil 007 #32520 hellotok mostanság uncsizok kivettem a lego batmant meg a force unleashedet mondanátok vmi jo gamet egy párat soroljatok már fel mellesleg kellene gy kis help van egy naruto ultimate ninja gamem ami 978mb és nekem a pspn a helyem 950 van rá mod hogy lecsokkentsem a gamet valami modon? (a game nem iso hanem .cso)????játékopkat ne felejtsetek el irni:D -
Xtian #32519 Én rendszeresen nézek rajta sorozatot és k*rvajó!!
Mostanában a Two and a Half Men-t darálom. Zsír! -
#32518 ja az akksi üzemidejét is lecsökketették -
#32517 Igen.
Bár a PSP-3000-nél már csökkentették a válaszidőt, de nem tudom mennyire. -
#32516 remélem is hogy nálam -
#32515 ez a slim-nél is igaz?? -
#32514 Film az kurva jó...
Főleg ha 1024-re tolod a Video bitrátáját, akkor szinte megszólal a film :D Szokni kell a kijelző lassú válaszidejét, de nem annyira vészes. -
#32513 500mb.. -
#32512 én csak arra használom. cca 500k egy film.
most vennék bele sdhc 8 gigás karit, használ valaki ilyent? /átalakitóval persze.../ -
Jimanszky #32511 Szoktatok PSP-n filmet, sorozatot nézni?Mennyire élvezhető?Egyszer láttam egy Pókember trailert.Engem meggyőzött, de hogy hosszú távon milyen? -
#32510 -
Pitypang18 #32509 Gondolom -
rnd #32508 no varez, bótba veszi meg úgyis... -
Pitypang18 #32507 Indítás előtt crackelni kell! -
rnd #32506 pedig egyszerű: miután felraktad a vistát, berakod a crysis telepítő dévédéjét a péespébe és felrakod azt is. utána a start menüből indítható... -
#32505 Vigyázz az ilyen postokkal, mert lesznek akik el is hiszik, aztán jönnek az ilyen "de én LÁTTAM, hogy fut rajta, hogyan kell rátenni pls!" típusú hsz-ek.... -
Jimanszky #32504 -
#32503 szerintem igazi Vista van rajta, még a Crysist is lehet vele futtatni! -
#32502 ilyet beszopni.. -
Jimanszky #32501 Sziasztok Kollégák:)!
Nagyjából már ismerem a gépemet, külön köszönet ezért ALIEN-nek és MASZKA-nak!!A héten fogom flasheltetni aztán jönnek az intenzív játékpróbák;).Már a PS3-mal is összekötöttem és elég fasza, Store-ról még demokat is leszedtem.Syphon Filter-nek érdekes az irányítása, de meg lehet szokni.Már csak valami akksit kéne majd venni, ami sokáig bírja.Alien kollégával sokat keresgéltünk, de nem találunk semmi jó megoldást.Utángyártottak szarok/Alien bepróbált egyet, de vissza is vitte/, a gyárit meg már nem gyártják.A legjobb lenne egy FAT gyári akksi fedéllel..