PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy alap psp3000em és nagyon rossz rajta a böngészés
ez most azért van, mert alap vagy ez mindenképp ilyen..?
a másik léteznek e olyan programok, kiegészítõk amihez nem kell feltörni a psp-t?
kösz:)
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
szted hol lehet venni ilyen 3000-eset? mert én már 10 helyen néztem és mindenhol 3400-as van.
Kojiro ergo sum.
De majd jönnek az okosabbak és meg mondják neked a frankót. ;)
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Én csak azt szeretném kérdézni, hogyha mostanában szeretnék venni pspt, melyik verzió a legjobb választás? Úgy értem megbízhatóság meg ilyesmi tekintetben.
Kojiro ergo sum.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Sikerült megcsinálni a psp-t <#wave>#wave><#circling>#circling> Nagyon örülök neki. <#vigyor2>#vigyor2>
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Filmeket már töltöttem is rá és nagyon jó minõségben játsza le.
Sajnos 5.50-es Fw-vel érkezett így az isokat nem tudom futtatni, no de sebaj mindjárt kapok fizut, majd veszek játékot :D
Esetleg nem tudja valaki hol tart az 5.50,6.10,6.20 törése?
(Vettem hozzá egy Vice city stories játékot, nagyon jó lett, nagyon leköt:)
Lenne egy nagy gondom.
Bekapcsolom a psp-t játszok vagy valami mást és egy idõ után elmegy a kép. A gép az megy tovább. Újra indítom megy faszán aztán megint elmegy, fekete az egész.
Mi lehet a probléma?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Üdv
Falkon
Ha tegnap rendeltem egy zsír új 3004-es psp slim-et(piano black) akkor azon milyen fw lesz gyárilag?
hanem 1essel. ami a fathez van. te egyszeruen nem fogod fel azt amit irtunk. nem vagy tisztaba az alap dolgokkal. kibaszottul nem kene segitsunk neked, ez felvan tuntetve, pirossal irja.
Nagyon elvagyok akadva. Már 5.03as a rendszerem és most jötte a "chickern2". De hiába indítgattam újra vagy 100szor, nemjött be a zöld képernyõ. :S És kipróbáltam azt a speed3-at is, ami elvileg ugyanaz, de azzalsem történik semmi. Már 2napja indítgatom újra megállás nélkül. Ötlet?
A Cod 6 (Ps3)-ért elcserélné a Gran turismo (psp), de szerintem az nagy árkülömbség lenne! Ti mit ajánlatok mit kérjek még tõle psp-re? Aki regisztrált nézze meg a játékait!
Ja és most szerintetek melyikek a legjobb játékok? Nézegetem youtub-on a videókat de katasztrófa...
Kb. így néz ki psp-n:
És ilyen videókat ad be:
Ezért így nem is nagyon lehet eldönteni!
Van egy régi TV-m, amin csak kompozit illetve scart csati van. A Psp-t kompozit kábellel rákötöttem és TV-n adta a PSP képét, csak borzalmas ronda volt :P
Szerintetek EZZEL ha a VGA vég a 22" monitoromba megy, másik végébe meg a kompozitot (PSPböl), akkor monitoron meg fogja jeleniteni a psp képét?