40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
ezeken sem tudom hogy mit latsz te, kb akkora kepek amekkora kijelzoje manapsag akarmelyik mobilnak van, es meg igy is mosott texturak, lowpoly, recek. a psp siman tudott ilyet 6 eve. -
pontosan ezekről!!! xbos szint csak 400x240 felbontással... -
az a baj hogy szépségről kár vitázni a számítógépes játékokban!(lettem róla már) mert sok embernek nulla a látása! vagy simán hülye és zöldet kéktől se tudja megkülönböztetni, nemhogy még technológiai vagy esetleg művészi szinten nézze. ezt nemrátok értem!
Ja igen én egyáltalán nem az Ikarusz játkoról beszéletem(az kb psp szint, kicsit kulább), hanem resi meg mgs. -
Ezek?
Ez messze van az xboxtól mint innen az alfa bázis... zizihegy lópoly = lepkefing hardver ami 2 centis kijelzőn sem tud értelmes képminőséget produkálni, amit pspnél is látunk a játékoknál csak ugye az nem 2010es hardwer és mikor kijött hájtek volt, és ez a 3DS nem jobb annál, főleg ha jön a PSP2.
Nintendó nem akart hájtek gépet, 2010ben nekik ez a kézi konzol csúcs teknóban, ami nevetséges. -
EZEKET!
mondom ha tényleg ingamek a képek, akkor olyanokat tud mint a régi xbox..Dinamic shadow, Bump mapping, Bloom(HDR) stb... -
"És grafikában a pontosan a régi xbox szintjén van"
??? mit néztél te -
Nem rossz az a lájnáp amit bemutattak, akár erősnek is mondható, csak vegyék a népek.
Residentet nagyon vártam most is, de úgyfest csak ígéret marad. FF13 meg érthetetlen hogy nem volt és síri csend van körülötte.
GOW grafban meg büntet megint. -
bullshotok. az icarus (v hogy hivjak) traileret nezd meg, ps1 grafikai szint nincs meg. de ez off. -
majd reggel jobban utananezek a 3ds-nek. -
most nézegettem tchnikailag a Resi5 és a MGS Nintendo3DS-re kiadott képeit. És grafikában a pontosan a régi xbox szintjén van!!!!ha ingamek a képek a psp elbujhat:) -
nem lett psp2... igazam volt -
3ds egy eleg nagy rakas fosnak tunik, a psp agyonveri grafikaban. kivancsi vagyok a szemuveg nelkuli 3d-jere ezert egyszer megneznem, egyebkent felejtos. -
Nagyon úgy látszik, hogy nem lesz. Nagyon reklámozták a mostani psp(ke)t, de új gépről szó se volt. -
szerintem se de hátha...ha nem veszek 3DS-t!!! -
marmint szerintem nem lesz psp2 -
szerintem nem -
10perc és kiderül lesz e PSP2!!! -
http://www.vatera.hu/sony_psp_2004_slim_4_gb_ms_egyebek_173453532.html -
4 gb sandisk ms pro duo /ultra2/ átalakitóval, psp be eladó.
2500 piz.
privizz ha kell. budapest. -
PSP Slim 25.000-ről indul a licit. Részletek itt -
Helló! A Metal Gear Solid Peace Walkerben a mission 5-nél, hogyan pusztítható el a harckocsi? Nem igazán jött össze eddig gránátvetővel sem a kevés muníció miatt! Ötlet, megoldás? -
probald meg a network settings-nel hatha sikerul, de szerintem nem fog... -
Na közben miért not supported. Az összes többi hálozat autenticationje WPA sima, nekem meg a router WPA2-re van állítva TKIS+AES encryptionnel és valamiért ez not supported a PSP-m számára. Legújabb firmware van a PSP-n nem értem, a SONY, hogy csinálhatta így hogy ne támogatja a WPA2-t. Nincs rá semmi mód, hogy WPA2-re a legujabb firmware-el fel tudjak menni? -
Sziasztok, lehet láma kérdés. De nemrég vettem egy PSP-t használtan, nagyon jó vétel volt, mert egy darab karc nicsn rajta, mindent visz, aksi és kártya eredeti sony és SLIM készülék, nagyon meg vagyok elégedve vele. Viszont kérdésem a WI-F-re vonatkozna, hogy milyen megkötések vannak rá, mert amikor én végigscannelem az elérhető hálózatokat, kiírja mindet és lehet is rájuk csatlakozni, de van 1-2 ahol a securityhez azt írja hogy not supported és ezeket szürkével írja ki hogy rájuk se lehessen kattintani. Na most ezekre a hálozatokra a laptopomrol tudok csatlakozni. Utána néztem de semmi infot nem találok erről, hogy miért lehet az hogy a PSP-m ezekre nem tud csatlakozni, mitől speciálisak ezek? Mitől not supported? A laptopom simán csatlakozik. -
ch13 #39370 Eladó PSP-m!!!
Info: itt -
popsloaderrel probalkozzatok. -
Hasonló problémám van nekem is. -
Srácok! Pár hónapja - talán még 3.30-as FW-n, vagy valami ilyesmin, M3 tuti volt benne :D - konvertálgattam át pár eredeti PS1-es játékomat PSP-re, és tökéletesen működtek. Most felraktam a GEN-D3-at (final), próbáltam volna most a játékokat, és nem indulnak el. :O
Érdekes, hogy pl. egyben PSP-re készült cuccokat leszedve nincs ilyen gond, de ott pl. keys.bin vagy mi a dzsuva sincs... Nem értem :// -
én használtam idegen töltőt, semmi bajom nem lett tőle. :-) -
krunyec #39365 sziasztok!nincs hálózati töltőm a pspmhez,de jóapám feltudná tölteni ugyanoan aljazatú 5 voltos táppal!használhatom vagy mindenáron vennem kell 5rugóért egy eredeti sonyt?! o.O -
Mka #39364 Jó hírek!
Lassan de biztosan végre a 6.20-asok is élvezhetik a "játékok kipróbálását mielőtt megveszem"(warez) funkciót :D
Csak infót adok:
Sikerült kernel szintű exploitot találni és hozzáférhető a flash1 és a flash0 is :)
Írni/olvasni egyaránt lehet.
Psp 300X és a psp GO is kap majd FW-t,csak nem tudni még kitől(milyen release).
Bővebb infó:
PSP via 6.20 kernel exploit -
igazad van... kicsit eloreszaladtam. -
mégse müködik jól a plugin kikapcs módszer. tény most jóval később fagyott le a játék, de még mindig fagy :S valakinek valami ötlet ? -
azert addig ilyet ne mondjunk amig hivatalosan nem is letezik ez a bizonyos ds. a jelenleg letezo ds-re es psp-re meg pont ennek az ellenkezoje mondhato el. :) -
ezzel azt akartam mondani, hogy igy a ds mar minden kategoriaba felulmulja a psp-t. -
" foleg ha igaz, hogy jobb lesz a grafikaja"
ha ez szamitana barmit a nintendo celkozonsegnek, wii-bol es ds-bol ps3 es psp mellett osszesen eladtak volna kb 3 darabot a vilagon es nem tobbet.. -
de most a 3ds-el ugy jarna mint a wii-vel. sokan veszik majd, foleg ha igaz, hogy jobb lesz a grafikaja (xbox-os szint az szerintem is tulzas)es akkora elonyt osszeszednek, hogy a sony-nak nehez lesz behozni, mert azert a nintendo nem microsoft. -
azert az a "nincs mas eselye" duma kicsit eros most amikor a ps3-al szetfingatja a box-ot es eladasokban is epp beelozni keszuli. a wii pedig sosem volt nekik konkurencia, az ellen nem tudnak mit csinalni hogy ennyi igenytelen kauzal faszlama van :) csak esetleg a move-t, ami a wii-vel ellentetben tenyleg terben erzekeli a mozgast, de sok lama sztem meg igy is wii-t fog venni :S -
az iphone-nak a neveben is benne van, hogy elsosorban telefon es nem kezikonzol. a grafikaja meg hiaba jobb, mert gombok hijan nem jatszasra fogjak fokent hasznalni. a 3ds-el viszont mar mas a helyzet... ha most lemaradnak akkor szivnak majd mint a ps3-al. xbox-nak egy ev eleg volt ahhoz, hogy egy jo kis elony hozzon ossze maganak. sot most a sony nagyobb bajban van, mert otthon, japanba nem tudott elterjedni az xbox, de a nintendoval mar mas a helyzet es ekkora veszteseget mar nem engedhet meg maganak a sony.
" a pspGO-ra semmi szükség nemvolt (...) ezeket ez erőforrásokat(időt pénzt) már rég a PSP2 kifejlesztésére kellet volna tolni"
-ezzel egyetertek.
osszefoglalva: a sonynak mostmar szinte nincs mas valasztasa, ha nem akar porul jarni ki kell hoznia egy uj psp-t az idei e3-ra.
legyen jo grafikaja, jobb joystick-ja, es visszafelekompatibilitasa, es a jatekok tamogassak a ps3 kontroller csatlakoztatasat -
EZ tény a psp erőssége HC játékokban rejlik remélem ez igy is marad!!!
Másik, hanem alegfontosabb tényező PSP2 részéről, hogy (idővel) tudja futattni PS2 játékokat, ez a ps2 gyártásának és játékkészítés leállitása után várható(2évkb) ezzel egy hihetelenül nagy mennyiségű és minésőgű játék válna elérhetővé, ami szinte ellenfél nélküli tenné másokkal szemben. ez lehetne fizetős vagy ingyenes alapon(ennek kisebb valószinüsége)
hö 2016-17-ben a PSP3-on fognak futni a PS3 játékok(ugyanis ekkor szintén végleg kifut a ps3 hiszen kb 10évre tervezték)? nem elképzelhetetlen, sőtt...