PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy van 6.20as exploit de meg csak ram-ba betoltheto homebreweket tudtak futtatni. de kiindulasnak ez is jo. bar en annak szurkolok, hogy ne sikeruljon feltorni, igy is keves jatek jelenik meg, hat ha meg feltorik az uj fw-t...
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
GOOGLE!!!
Am nézegettem a mappákat és van itt valami "KHBBS" és "seplugins" mappa. Ezeknek nemlehet valami szerepe?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Megvan a Naruto Ultimane Ninja Storm 3, de amikor megpróbálom elindítani a követlezõt írja: The game could not be started (8002013C)
Milehet a baj?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Hidd el eddig én sem hittem benne.
LeventeV:
Megvettem Gowot ma, tényleg nagyon jó.
PS2-n végigjátszottam 1 és 2.
Nekem amerikai PSP-m van, mégis Regio2-es lemezek futnak benne 😊, kivéve a Patapon, mert az 1-es, de a géppel együtt vettem még odakint! 😊 Úgyhogy hála Istennek, ilyen megkötés nincs.
...
De ez amúgy milyen fura, a Playstation-nél meg van ilyen megkötés, ott nem csak a PAL meg NTSC a legnagyobb probléma, hanem a régió is, vagy rosszul tudom?
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
De úgy látszik lehet, grat egyébként! 😊
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Uccsó kérdés, ha ebay.uk ból rendelek akkor az mûködni fog az én psp-men is. Vagyis nincs régiókód eltérés?
Magyarországról mûködik egyáltalán?
Még egy demo sincs a gépen. 😞
Régen legalább adtak egy UMD lemezt film elõzetesekkel. 😞
Nyertem a Coke.hu játékban PSP 3004-es gépet.
Az lenne a kérdésem hogy:
1. Melyik játékot érdemes inkább megvenni, Patapon v. Gow? Egy árban vannak.
2. Ha UMD-ket használok elég a 2GB memory stick?
3. Egy 90 perces film mp4 hány mega helyet foglal.
Bocs hogy nem warez, csak <#lama>#lama> kérdések. <#vigyor2>#vigyor2>
Neked valszeg kompozitod (3csatis) van, azzal nem lehet kitenni sehogy.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
1- fogalmam sincs miert nem megy, probalgasd a settingsnel allitgatni, esetleg a jatekon belul, emg nem kotottem psp-t tv-re szoval tobbet nem tudok mondani.
2- leszedsz egy super nintendo emulatort es keresel rom-ot hozza, neten lehet talalni eleg szepen, sot van hogy az emulatorhoz csatolnak par jatekot.
3- cxmb programot feltelepited aztan keresel ctf temakat, csak arra vigyazz, hogy 5.03 fw-hez legyenek ha lehetseges.
UI:maskor mellozd a triplaposztot <#idiota>#idiota>
Nem tudtam, hogy ezt is büntetik.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
amugy te hogy szedtel ossze ilyen szep felkijaltojeleket???
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
a hack meg ugy 5 ev bortonbe <#idiota>#idiota>
Valaki tudna nekem segíteni hogy hogyan lehet a PSXrõl konvertált játékot (eboot) játszani a PSPn? Tudom hogy a GAME mappába kell tenni, de nem akar elindulni ésnem tudom mit hova kell még rakni, mert van még egy SLUSXXXX file is.
Köszönöm a segítséget!
Ebbe nem vagyok biztos, hogy léteznek-e olyan pluginok amihez ne kéne feltörni a PSP-t, de szerinem nincs olyan.
Jön Levi és majd elmondja, remélem nem mondtam hülyeséget.
Üdv.
screenshothoz pedig vannak programok, google a te barátod.