40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Toughtful
    Utánakerestem, nem érzem, hogy segítene - főleg, hogy GEND3-am van, és ezt állítólag valami Dark akárki M33-as vagy milyen cuccaihoz hegesztették - azokhoz, amelyeken NEKEM AMÚGY SIMÁN FUTOTT eddig is... :/
  • LeventeV
    igen kell.
  • vg
    fogalmam sincsen :)
  • dobika76
    De ezek szerint kell hozzá Pandora Akku?
  • vg
    szerintem lehet
  • dobika76
    Sziasztok !
    6.2-s firmware-t is lehet downgradelni? (P1004)
  • vg
    ó je :)
  • LeventeV
    nekem a snes es a gba emulator csont nelkul megy.
  • xido
    B-ről előbb kell B2-re update..aztán mehet rá a D...
    viszont nem árt tudni..én most tapasztaltam meg,hogy ha akar az ember Snes-t,GBA-t,Sega Genesis-t meg egyéb emulátort futtatni,az sajnos csak 3.90-esen fog futni...nekem most ez fontosabb volt,így D3-ról vissza kellett butítanom 3.90-re..
  • Okisz
  • LeventeV
    igen ez igy van, de ha jol tudom a gen-C nem muszaj fent legyen. B-rol is lehet D-re. de ha majd eljutsz odaig es leszeded a cfw-ket akkor a mellekelt readmebe leirja, hogy pontosan milyen cfw-re kell telepiteni.
  • Okisz
    Köszönöm szépen a gyors választ!
    És erre a mondatomra reagálnál még ha megkérlek: "azt is megértettem, hogy nem lehet egyből 5.50 GEN-D3re upgradelni, hanem előtte 5.00 M33 kell, majd a GENből a, b, c, d. Ugye ezeket jól értelmeztem?" köszi!
  • 5c0rp330n
    bejelenteskor mondtak h hosszabb lesz mint a Chains of Olympus (talan 25%-ot mondtak, h annyival)
  • LeventeV
    a grafika az most is gyonyoru, sok javitast nem lattam benne, kicsit elesebb. jatekelmeny az megint meglesz az biztos. tudom mindig ezt fujom de mar csak a franya jatekidot kene megnovelni. nem kell 12 ora de azert egy 8-9 jol esne.
  • LeventeV
    pandorazz. az a legegyszerubb, csak szerezz elotte valakit akinek mar van tort psp-je. luminessel en anno befurodtem, mert nem talaltam a jatekot sehol, es azota eltel meg 3 ev, chickhenezeshez meg turelem es szerencse is szukseges.

5.50 gen-D3 a legujabb cfw. de nem kell buslakodni, mert az uj ofw-kbe ps store frissitesek, es biztonsagi hibak kijavitasa kerult bele, szoval nem maradsz le semmirol.

es a masik hsz-edre a valasz: NINCS. a mai vilagban olyan hogy ingyen es legalis olyan nincs. vagy az egyik vagy a masik.
  • 5c0rp330n
    frissult a Ghost of Sparta oldal, plusz itt egy cikk rola
  • Okisz
    Vmint tudnátok ajánlani vmi jó kis oldalt, ahol free-be lehet letölteni játékokat? Nem warezra gondolok (tehát cryptelt játékokra, torrent oldalakon), hanem biztos van olyan játék psp-re is, ami nem demo, hanem full verziós játék, de ingyen van. (gondolom ezek nem is olyan komolyak meg 5-600 megasak, de érdekelne, hogy van e ilyen) Köszönöm!
  • Okisz
    Sziasztok!

MA hozzájutottam egy hibátlan állapotú FAT 1004-es psphez. Kb fél évet volt használva, még 2007-ben, azóta be se volt kapcsolva. Egész nap olvasgattam itt a forumot, meg a linkeket amiket raktatok ki, tehát nem csak úgy hasra ütve kérdezem itt a mestereket:
    Tehát, 1004-es FAT, 3.50-es eredeti OFW van rajta, sose volt még hozzányúlva a géphez.
    Olvasgattam is chickenezésről meg pandorzásról, de úgy vettem ki az itt hangzottakból, hogy az én esetemben nem kell ezeket megtenni, hisz nem 2000v3000 es szériám van. Vmint azt is olvastam, hogy talán az én tipusomat lehet a legegyszerűbben és legkönyebben flashelni.
    És ha nem lenne nagy kérés, akkor vki leírná nekem, hogy mégis mi ennek a menete. Olvastam, hogy 3.50ig Lumines-es technikával lehet megoldani, meg megtaláltam hozzá a progit is, de nem igazán vágom. Az nem lenne egyszerűbb, ha upgrade-lném egy modernebb OFW-es verzióra, amit még biztosan és könnyen lehet flashelni CFW-re. (azt hiszem, ez 5.50ig megy és akkor pandórázni kell, vagy így egyszerűbb, ha hagyom és egyből lumines-es technikát alkalmazok)
    Olvastam még arról is, hogy OFW-nél ugye minél újabb verzió jött ki, annál több dolgot támogatott/javítottak stb. És ha most 3.50est flashelek, akkor is ugyanazokat a funkciókat megkapom utána, mintha 5.50est flashelnék 5.50 GEN-D3re?
    ÉS azt is megértettem, hogy nem lehet egyből 5.50 GEN-D3re upgradelni, hanem előtte 5.00 M33 kell, majd a GENből a, b, c, d. Ugye ezeket jól értelmeztem? Örülnék, ha adnátok egy kis felvilágosítást ezekről, amitn látjátok, hogy utána néztem a dolgoknak, csak picit összekéne rakni a kirakos darabokat a fejemben.
    ELőre is köszönöm szépen a segítséget!!!
  • samsung123
    többet nem irkálok olvassátok el ezt amit helyesbítve rátok vonatkozik...off vége(amugy nekem is psp-m)
  • Prince of Máté
    Vagy inkább ez a kép:

• 5c0rp330n
    hat, sokminden eszembejut errol a grafikarol, de az a szo h "odabaszos", valahogy nagyon tavolall mindtol, amikor ilyet meg ilyet tud a 6 eves psp.
  • samsung123
    jobb minőségű videó, odabszós garfika!!!(hitetleneknek)
  • 5c0rp330n
    mar nem azert mondom, de te ebbol megis mit latsz? mert azonkivul h mgs fut, kb semmit nem lehet megmondani az amugy is belyegmeretu kijelzo fos kameraval felvett jeleneterol.
  • LeventeV
    gow 3 az kotelezo, a heavenly sword nekem nem jott be... de ez masik topik. gyere majd at ps3 topikba. ott is be-besegitek, bar meg van mit tanulnom :P
  • Gideon Wieth
    Amiket így néztem hogy nagyon szeretnék ps3-ra az a Metal Gear Solid 4 a Heavy Rain a két Uncharted infamous esetleg majd valamikor a MAG vagy a Killzone. Így hirtelen. Aztán talán ilyenek hogy heavenly sword, meg majd persze gow3 :-) a többit meg majd meglátom demok alapján :-)
  • samsung123
    sajna..az E3-on csak tapintani, szagolni és megnézni lehetett egy előre felvett videosort, játszani nem! de ja szerintem is attól ingame jelenetek futottak.
  • zola2000
    Nem hinném hogy a 3DS képek szépített kamuk lennének, ugyanis az e3mon ki volt állítva

• LeventeV
    nekem mindegy lett volna, hogy 3. uncharted vagy psp-s. a psp-sre nagyobb esely lett volna. de ha ps3at vasarolsz akkor a ket uncharted az musthave, es a ps3-as topikba nincs olyan akinek nem tetszett volna.
    van uncharted motion comic, the eye of indra neven, amelyik az uncharted 1 elott jatszodik, es sokan arra tipeltek, hogy ezt atviszik psp-re es ez kb pont olyan lett volnam int a god of war. a chains of olympus is a 2. gow utan jelent meg es tortenetbe az elso elott jatszodik.
  • Gideon Wieth
    mármint a harmadik részt unchartedből ?? Én most állok ps3 vásárlás előtt, úgy hogy nekem lesz mit behoznom bőven, úgyhogy hálistennek egy jó ideig nem fogok unatkozni. Viszont a move-os móka nekem tetszik, és így a kamerával együtt párosítva jónak tűník, pláne ha tényleg hardcoreosabb gamek is támogatják, pl lövöldőzősök meg ilyenek :-)
  • LeventeV
    GOW-bol a traileren kivul nem mutattak semmit? mondjuk nincs mitol tartani, mert grafikaja biztos utos lesz. csak remelem ez nem 5 oras jatek lesz mint az elodje.

azert azt sajnaltam, hogy egy unchartedet nem mutattak be.
  • 5c0rp330n
    aki lemaradt volna rola
  • Totti5
    Aze egy pár éves MGS játék a Prototable Ops vagy mi.

Most jelent meg az MGS folytatás a Peace Walker. Addig felesleges hasonlítgatni amíg nem láttuk mozgásban. a Peace Walker-t itt megnézheted mozgásban
  • 5c0rp330n
    hol?
    [egyebkent megjegyzem, h mig peace walker-bol valos screenshotokat lathatsz, a 3ds-es kepek siman lehetnek szepitett kamuk]
  • samsung123
    már direkt IMAGES oldalról raktam képet a psp 480x272 felbontásával hogy ne rinyáljatok XD
  • 5c0rp330n
    gondolom nem tunik fel h egyik psp-s keped sem a psp nativ felbontasa hanem valami osszezsugoritott szemet.
  • samsung123
    nézz már szét a neten..na de már beraktam neked még egyet.....
  • samsung123
    3DS

PSP
  • Totti5
    Az alsó kép nem valós.
  • samsung123
    a felső 3DS csak lemardt. na melyik is a szebb?
  • samsung123

PSP