PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"go meg reszben azert bukott meg mert azok akiknek mar volt psp-juk es vettek Go-t a regi jatekaikat dobhatak a szemetbe" Nos, igen, itt van a kutya elásva, ezzel a húzásával a Sony úgy elvágta magát, hogy még a hazai japán piacán sem kell senkinek sem a Go. A legegyszerûbb az lett volna, ha az only for online funkciót a PSP2-be teszik bele. Gondolom a PSP 1-el próbáltak kísérletezni, hogy mit szólnának a vásárlók egy ilyen húzáshoz, de a válasz egyértelmû senki sem kért belõle. Na, mindegy PSP-t mindenképpen akarok venni, de mondom, várok még 1 hetet az E3-on eldõlhet a Go és a PSP2 sorsa is.
a
go meg reszben azert bukott meg mert azok akiknek mar volt psp-juk es vettek Go-t a regi jatekaikat dobhatak a szemetbe, mert azokat nem tudtak felhasznalni. ha megoldotta volna a sony azt, hogy azokat a jatekokat amiket mar megvettel ingyen letoltheted store-rol akkor nyilvan nagyobb sikere lett volna. ez az egyik oka. a masik a kisebb kijelzo.
PSP vásárlás elõtt állok és érdekelne rutinos PSP tulajok véleménye.
PSP Go vagy PSP Slim?
Melyik a jobb és miért?
Zárójelben annyit szeretnék megjegyezni, hogy én nagyon szemezgetek a PSP Go-val is. Tehát, nekem elsõsorban a Warez NEM LÉNYEG! Tisztában vagyok azzal is, hogy itthon nincs hivatalos PSN Store. Magyarul úgy tudnék, játszani a GO-val, hogy regisztrálnék egy angliai címre és vehetném az 50 fontos feltöltõ kártyákat. Én a Go nagy elõnyét pontosan abban látom, hogy nincs benne UMD meghajtó, magyarul kisebb, könnyebb, praktikusabb és gyakorlatilag sokkal olcsóbban vásárolhatnék Store-n keresztül játékokat. Valamint PSP-re lehet klasszikus PS1-es játékokat is letölteni?
Válaszokat elõre is köszönöm.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
4DB HIBÁTLAN PSP JÁTÉKOT SZERETNÉK ELCSERÉLNI EGY ATI X1650 PRO DDR2 512-ES AGP-S KARIRA!
Akit érdekel a dolog és van otthon feleslegben egy ilyen karija az írjon nekem itt vagy a meg adott linken>>>Ide írjatok , nagyon fontos lenne ez a kari nekem!!!
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
csak ugye atól hogy még az a szar neten töltögetõs a játékok umdre kijönnek nem?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
máshogy meg játékot nemtudok rátenni szal akk szerintem PSP3000 et veszek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Tudom ez nem segít téged semmiben de én azt ajánlom vidd el szervízbe az a tuti.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Google csodákra képes. <#eljen>#eljen>
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Írok Levinek, nézzen be ide, õ okosabbat mondd neked, nekem most le kell lépni.
De elméletileg töltõvel is el kell induljon a psp, ha nincs is benne akksi.
Nekem FAT van nincs benne akksi és töltõvel használom.
Nem akarok vészjósló lenni de ez rossz jel, lehet komolyabb a probléma.
Szerintem baj lesz, mivel 3000-es alaból töltõdik USB-n keresztül.
Próbálj ki egy másik USB kábelt vsgy valahonnan egy másik töltöt.
De szerintem ez elég rossz jel.
Kicsit idióta kérdésem lenne: Meg tudom venni(lehetõleg minél olcsóbban) valahol PSP -re a Shepherd's Crossing –ot? A játékra „fizikai” formában nem lenne szükségem, úgyhogy ha létezik bármilyen olyan megoldás, mint a steam az is érdekelne.
Köszönöm!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
hogy ilyen-olyan oldalakon melyikre adnak el a legtobbet, azt nemtom, nagyon nagy kulonbseg valszeg nincs..
Ez lehet hülye kérdés, de fel kell tennem.. és lehet off is, de nem találtam rá megfelelõ topikot. Elnézést.
Xbox 360, PS3 v. PSP GO v. WII ér a legtöbbet..?(Árra gondolok, bontatlanul)
Melyiket veszik meg a legkönnyebben különbözõ oldalakon, mint pl. Vatera..? (Tehát keresett cikk)
köszönöm.