PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
E3 az mikor szokott lenni? XD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

LeventeV
szerintem is erdemes varni. aztan majd meglatod... bar a psp2 konfihjara illetve debutaloarara kivancsi leszek, felteve ha megjelenik...

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Oks értem, köszönöm.
"go meg reszben azert bukott meg mert azok akiknek mar volt psp-juk es vettek Go-t a regi jatekaikat dobhatak a szemetbe" Nos, igen, itt van a kutya elásva, ezzel a húzásával a Sony úgy elvágta magát, hogy még a hazai japán piacán sem kell senkinek sem a Go. A legegyszerûbb az lett volna, ha az only for online funkciót a PSP2-be teszik bele. Gondolom a PSP 1-el próbáltak kísérletezni, hogy mit szólnának a vásárlók egy ilyen húzáshoz, de a válasz egyértelmû senki sem kért belõle. Na, mindegy PSP-t mindenképpen akarok venni, de mondom, várok még 1 hetet az E3-on eldõlhet a Go és a PSP2 sorsa is.

LeventeV
van wifi benne, ez termeszetes. veszel egy wireless routert es azzal megoldod a psp intenetellatasat.

a
go meg reszben azert bukott meg mert azok akiknek mar volt psp-juk es vettek Go-t a regi jatekaikat dobhatak a szemetbe, mert azokat nem tudtak felhasznalni. ha megoldotta volna a sony azt, hogy azokat a jatekokat amiket mar megvettel ingyen letoltheted store-rol akkor nyilvan nagyobb sikere lett volna. ez az egyik oka. a masik a kisebb kijelzo.

Hú, még valami, ezt elfelejtettem megkérdezni. Lehet, hogy nagy baromság, de azért megkérdezem. PSN Store nyílván mivel online, csak is internet kapcsolattal jöhet létre (máshogy kizárva, evidens). De pl. a GO-ban van beépített WiFi, kérdem én milyen internet szolgáltatóhoz akar kapcsolódni a Go, amikor bekapcsolom. Mert pl. nekem itthon, csak vezetékes internetem van??????

Oks, értem. Köszönöm a válaszodat. Most még várok, 1 hetet kíváncsi vagyok, hogy az idei E3-on bejelentik-e a PSP2??? Ha nem, akkor veszek Go-t, ha igen akkor elgondolkozom. Mondjuk valahol érthetetlen a Go bukása a digitális disztribúció pár éven belül elkerülhetetlen lesz.

LeventeV
megvalaszoltad a kerdesed. a vasarlas a te dontesed. es igen store-on vannak ps1-es cimek is.

Sziasztok!
PSP vásárlás elõtt állok és érdekelne rutinos PSP tulajok véleménye.
PSP Go vagy PSP Slim?
Melyik a jobb és miért?
Zárójelben annyit szeretnék megjegyezni, hogy én nagyon szemezgetek a PSP Go-val is. Tehát, nekem elsõsorban a Warez NEM LÉNYEG! Tisztában vagyok azzal is, hogy itthon nincs hivatalos PSN Store. Magyarul úgy tudnék, játszani a GO-val, hogy regisztrálnék egy angliai címre és vehetném az 50 fontos feltöltõ kártyákat. Én a Go nagy elõnyét pontosan abban látom, hogy nincs benne UMD meghajtó, magyarul kisebb, könnyebb, praktikusabb és gyakorlatilag sokkal olcsóbban vásárolhatnék Store-n keresztül játékokat. Valamint PSP-re lehet klasszikus PS1-es játékokat is letölteni?
Válaszokat elõre is köszönöm.

Gideon Wieth
én nagyon kevés esélyt látok hogy valakinek manapság AGP-s karija legyen, és azt PSP játékra cserélje. Mondjuk olyan nulla egész 000000000000000000000000000000000000000000000001 körüli értéket, merthogy mindig is vannak fura emberek 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

baaka
Sziasztok!
van itt valaki aki ismeri a pspdisp nevû homebrow progit psp-re?

underground2
Sziasztok!
4DB HIBÁTLAN PSP JÁTÉKOT SZERETNÉK ELCSERÉLNI EGY ATI X1650 PRO DDR2 512-ES AGP-S KARIRA!
Akit érdekel a dolog és van otthon feleslegben egy ilyen karija az írjon nekem itt vagy a meg adott linken>>>Ide írjatok , nagyon fontos lenne ez a kari nekem!!!

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

LeventeV
nem beszelni nyelvet azt amit elebbi hsz-ben kanyarintottal vala oda...<#hehe><#felkialtas>

Renjike
akkor 3000 et veszek 😄
csak ugye atól hogy még az a szar neten töltögetõs a játékok umdre kijönnek nem?

LeventeV
Go-n nem erdemes gondolkodni sem.

Renjike
Paypal only in US :/
máshogy meg játékot nemtudok rátenni szal akk szerintem PSP3000 et veszek

nevetni fogtok,tudjátok mi volt a rossz?A TÖLTÕ!!!<#guluszem1> köszi a segítséget azért!
Regisztráltál PSN store-ra?

bboyatty
Foggalmam sincs.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Warez ge*i vagyok. 😛

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Renjike
PSn store ról tudok vásárolni paypallal PSPgora? sokadjára kérdezem.... magyarországról persze...

bboyatty
Nekem is hasonló problémám volt az enyémmel, nem töltött de ha feltöltött akksit tettem bele akkor bekapcsolt, aztán meg lett javítattva és nincs vele semmi gond csak nem kapok hozzá akksit.
Tudom ez nem segít téged semmiben de én azt ajánlom vidd el szervízbe az a tuti.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

továbbra sem jó a pspm,rádugtam töltõre,nem kapcsol be...kivettem az aksit,úgy sem kapcsol be... mind1 viszem szervzíbe,de ha tudtok vmi okosat írjatok,köszi!
Én a format factoryt ajánlom.
Ingyenes, gyors, és több mindent támogat.
Honlap

GP2100
Közben megtaláltam a tökéletes megoldást(Allok 3gp psp mp4 ipod video converter), de azért kösz a segítséget.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

bboyatty
Ja és aztán átteszed MP4-be.

bboyatty
Progi...
Google csodákra képes. <#eljen>

GP2100
Tud valaki egy jó lejátszóprogramot psp-re ami viszi az avi-t és van (srt) felirat támogatás benne? Esetleg egy konvertálóprogramot amivel tudok feliratot égetni a videóra és a psp formátumára is konvertál?

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Renjike
van valami mód hogy PSP go ra tudjak játékot szerezni warez nélkül ha van és magyar országról ? :S esetleg PayPal mûködhet?

maffioso
ufc 2010-rõl tud valaki valamit?

\"If in doubt, flat out!\"

LeventeV
"asszem fullosan lemerult aksit nem tolthetsz GEPROL"-elneztem, bocs

LeventeV
asszem fullosan lemerult aksit nem tolthetsz psp-rol. a toltot nezd meg, ha arrol sem megy akkor probalj emg szerezni valakitol kolcsonbe egy aksit, hogy legalabb azt tudd megnezni, hogy a psp a hibas vagy a tolto. ha a psp a hibas akkor szaladj vele szervizbe. meg esetleg az is felmerulhet, hogy ha HASZNALT akkor lehet hack kozben brickelt. akkor szoftverhiba van, elszallt a flash, kulonben hardver hiba.

Levi,ha erre jársz olvass vissza pls,és tippet adj köszi 😄
köszi szépen
bboyatty
Nem tudom mit mondjak.
Írok Levinek, nézzen be ide, õ okosabbat mondd neked, nekem most le kell lépni.

elõtte még megnézem az eredeti töltõjével!
1 hét garancia van rá,érdemes beadatni vmi szervízbe?
bboyatty
Hát nem tudom.
De elméletileg töltõvel is el kell induljon a psp, ha nincs is benne akksi.
Nekem FAT van nincs benne akksi és töltõvel használom.
Nem akarok vészjósló lenni de ez rossz jel, lehet komolyabb a probléma.

akkor valszeg meghalt az akksi?
bboyatty
(bocs a helyesírási hibákért, csak utólag vettem észre)<#szomoru1>

bboyatty
Az nem jó!
Szerintem baj lesz, mivel 3000-es alaból töltõdik USB-n keresztül.
Próbálj ki egy másik USB kábelt vsgy valahonnan egy másik töltöt.
De szerintem ez elég rossz jel.

Sziasztok!Most vettem egy 3000es pspt Angliából,kívülrõl kiváló állapotú,de meg sem nyikkan.. Valszeg le van merülve de a töltõhöz még venni kell átalakítót mivel angol szabvány a konnektor része.USB-t nem adtak hozzá,de a fényképezõ gépemé tökéletes bele,de mikor rádugom se kép se hang,szal elv úgy nem tölti v iesmi... Szal nem rossz a pspm? elõre is köszi!
LeventeV
psn-en nezz szet, lehet fentvan.

Gideon: link

CS@
Üdv!
Kicsit idióta kérdésem lenne: Meg tudom venni(lehetõleg minél olcsóbban) valahol PSP -re a Shepherd's Crossing –ot? A játékra „fizikai” formában nem lenne szükségem, úgyhogy ha létezik bármilyen olyan megoldás, mint a steam az is érdekelne.
Köszönöm!

Gideon Wieth
milyen decryptert kéne használni? Ill hogy megy ez 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

5c0rp330n
hat, a legtobbet az eri (ugy ertve, hogy legdragabb az eloallitasi koltsege, legnagyobb az erteke mint hw).
hogy ilyen-olyan oldalakon melyikre adnak el a legtobbet, azt nemtom, nagyon nagy kulonbseg valszeg nincs..

dragon11
Tehát a PS 3 megfelel mindkét feltételemnek..?

Köszöntem.

5c0rp330n
helyett csak ps3.

Prody
ps3, x360

dragon11
Üdv!

Ez lehet hülye kérdés, de fel kell tennem.. és lehet off is, de nem találtam rá megfelelõ topikot. Elnézést.

Xbox 360, PS3 v. PSP GO v. WII ér a legtöbbet..?(Árra gondolok, bontatlanul)

Melyiket veszik meg a legkönnyebben különbözõ oldalakon, mint pl. Vatera..? (Tehát keresett cikk)

köszönöm.

Prody
http://www.technet.hu/playstation/20100528/bekemenyitett_a_sony__10_ingyen_jatek_a_pspgo_melle/

április 1. után vettem a gépet, mégsem kapok ingyé játékokat...<#eljen>