40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
Most már le lehet nyugodni! -
Eladóvá vált a Psp-m!
PSP1004 (pufi - fekete)
Pandora kit (azaz 1 kártya- 2gb-os + az akku 1 gombnyomással átalakítható ha kell /ultimate vsh menu/ )
Töltő
Demo umd
Fülhallgató - Panasonic
Usb kábel
SnakeByte tok
4gb-os sony memkártya (fake)
2gb-os Transcend MicroSD + MicroSD/Memstick adapter
Gen D3 full van rajta, nem magyar(ha kell megoldható az is)
Neoprén tok az egésznek(netbook tok) (tehát elfér benne a snakebyte tok+töltő+füles+usb kábel)
+ a saját Doboza
ha kell akkor játékokat is tudok adni. :D (képet is küldhetek róla)
Személyes átvétel, nem postázok , Budapest
[color=#3300ff]40.000ft[/color]
akit érdekel csak az nyúzza az agyamat az esetleges kérdésekkel (PM)
...köszi
-
TGArtist #39472 44990 a Go ára. Az egyetlen dolog ami miatt hezitálok, az az hogy nincsenek szép kézikönyvek ha PS Store-ból veszem a gémeket :(
Árakat leszarom, mármint a játékokét, mind1 hogy használtan veszem-e vagy újonnan. Csak hát a doboz meg a kézikönyv :( -
partizan182 #39471 Go: 44.990 most már több helyen is
3004: 38.990 a legolcsóbb
10 game szvsz megéri a 6 ezer Ft különbözetet. + zsebre lehet tenni :)
-
hat ha tudod hol kell venni akkor igen, bar en tuti nem fogom lecserelni a jooreg 2000est :P -
ehhez meg annyit hozzafuznek, hogy az arkulonbsegbol (legalabbis nalunk) 15-20 jatekot tudsz megvenni hasznaltan tokkal es kezikonyvvel ami azert lassuk be csak jobb mint egy fajl a psp-n. -
partizan182 #39468 90k az nagyon csúnya egy Go-ért. Én 45-ért vettem, szvsz megérte. -
partizan182 #39467 Én nemrég vettem Go-t. PSN store kínálata több mint kielégítő (mégha a felület teljesen összevissza és random is), ráadásul, most 10 (igen TÍZ) ingyen játékot kap minden PSP Go vásárló.
Brit accountot kell regisztrálni, letölteni egy Psp Go promotional theme-et és pár nap múlva kapsz egy kódot e-mailben, melyet a store-on használva letöltheted mind a 10 gémet (méghozzá nem is rosszakat pl. Gran Turismo, Vice city stories, little big planet, motorstorm, új fifa stb.)
Kb 2 hete van meg a kicsike, eddig nagyon meg vagyok elégedve kivéve:
- Szánalmas battery life (kb 5 óra), bár én DS-hez vagyok szokva (13+ óra), úgy tudom a többi psp sem bír sokkal többet.
- Túl vékony, kétoldalt bevág a tenyeredbe az "éles" oldala
-
ezek szerint csak nalunk ketszer dragabb a psp Go mint a sima 3000, sot dragabb a Go mint a PS3... amugy nem karcloja egyaltalan a lemezeket. plusz annyi elonyod van, hogy rengeteg jatekot megtudsz venni hasznaltan, joval olcsobban, ami ugye a psp Go eseteben nem all fent. emelett a 3000es mellett szol meg a nagyobb kijelzo, a nagyobb atmeroju joystick, jobban kezre all. psp Go mellett szol a 16 gb belso memoria, meg az hogy talan kapsz 10 ingyen jatekot hozza, bar ezt nem tudom megerositeni; illetve az hogy kisebb, bar ez ellenerv is egyben. de ha engem kerdezel 100% hogy a 3004est vennem megpedig az ara miatt.
megjegyzes: nalunk 750 lej a 3000es szeria jatekkal (resistance, tekken 6, dissidia, assassins creed, gran turismo, hegyesi hanna) es 1350(!!!) a GO. a ps3 slim 1300 lej a fat 1150 lej.
750 lej = 50e Ft
1350 lej = 90e Ft -
TGArtist #39465 Sziasztok!
Gondolkodom egy PSP vásárlásán, de nem tudok dönteni a Go és a 3004-es között.
A Go kinézete sokkal jobban tetszik, nem olyan bumpszli és ormótlan, viszont nincs benne UMD meghajtó, és ha jól láttam PS Store-ban nincs jópár olyan régebbi játék meg, ami engem érdekelne, pl. Silent Hillek. Emellett az az elv sem tetszik hogy csak digitális formában az enyém valami, meg szép kézikönyvecske és doboz sincs :)
A 3004 az UMD miatt szimpatikus, ezen kívül semmi másért. Mennyire karcolja amúgy a lemezeket a cucc?
Egyéb pro-kontra érvek?
Köszi! -
RYO21 #39464 csak nálam nem dob ki semmit, ha rákattintok a linkekre? -
jobb helyeken lehet. nem veszes, de azert fizettesd ki vele :P -
krunyec #39462 sziasztok! hülye tesóm elejtette a pspmet és a kijelzője megkarcolódott!ki lehet cseréltetni rajta a műanyag védő kijelzőt és ha igen mennyibe fáj? -
Ákos90 #39461 Sziasztok! Olyan programot vagy plugint keresnék ami a játékmentés régiókódját változtatja meg (pl: XY USA régió kódú játék mentését meg szeretném változtatni EU régió kódúvá) találtam erre egy plugint de számomra elég érthetetlenül írja le hogy mit csinál a plugin és hogy mit kell vele csinálni. Ha valaki magyarul leírná nekem hogy mit tud a plugin és mit hogy kell vele csinálni meg köszönném! savegame Deemer <----ez a plugin amit találtam. Válaszotok és segítségeteket előre is köszönöm -
dexterZ #39460 Bazz, most olvastam vissza, hogy ezt már javasolták, akkor én sem értem mi a hiba. -
dexterZ #39459 Gondolom ugyanaz a fájlneve a mentésnek a PSP-GAME könyvtárban, azért akarja felülírni. Először a te mentésedet szedd le, metsd el máshova, azután szerintem fel tudod rakni a letöltött mentést. -
dexterZ #39458 Húú, nagyon jól néz ki. -
krunyec #39457 english patch alatt azt értsük hogy angolra van lefordítva? -
csak usb connectionon tudsz tolteni. es szerintem eleg az utangyarott tolto. annyira csak nem lehet rossz. -
krunyec #39455 hali!mindenképp be kell lépnem az usb connectionbe ha tölteni akarok gépről a pspm?mert így sajna töltés közben nem tudok játszani mer nincs hálózati töltőm.. így egyúttal azt is megkérdezném hogy 1500ér utángyártott töltőt elég ha megveszem?nincs szívem kidobni 4500ftot egy sonyra.... -
De faszán néz ki! -
uj gow bundle-je. eleg furan nez ki :) -
Atlantisba fog jatszodni. erdekes lesz az biztos. -
kis GoW:GoS finomsag -
nemtudom, de lehetseges. -
DaniellT #39449 Igen, közben találtam egy fórumot, ahol valaki erre panaszkodott, de nem tudtak neki érdemben segíteni :(
Lehet csak a Gran Turismo van úgy megírva, hogy más mentésével ne menjen? -
google-on rakerestel mar erre a hibara? -
DaniellT #39447 Már leírtam, de leírom még egyszer, hogy próbáltam, nem működik, #39439 alapján máshol van a hiba.
A dupla post pedig az SG szerver túlterheltségének hibája, megszakadt a kapcsolat üzenetküldés közben, így újra írtam, utána látszódott, hogy mégis felküldte a szerverre első alkalommal is.
Harmadrészt, tudtommal semmiféle szabály nincs az SG-én arra vonatkozólag, hogy nem lehet egymás után akár 4 üzenetet is küldeni (ami nem egyenlő a "4szeres poszt"-al)
Negyedrészt, nem is te vagy a házigazda :) -
torold a regi mentest. ne legyen rajta gran turismo mentes egyaltalan es ugy probald meg. ha akkor sem jo akkor reszemrol passz.
UI: legyszives ne duplaposztolj tobbet. -
DaniellT #39445 Azt is csináltam már.
Már leírtam, hogy EU mentést próbálok, és a játék is az. Minden EU mentésnél ezt az üzenetet kaptam. -.-
És egyszerűen nem tudom miért. -
DaniellT #39444 Azt is csináltam már.
Már leírtam, hogy EU mentést próbálok.
Mégsem oké. -.-
És egyszerűen nem tudom miért. -
torold le a sajat save fileodat es masold be az ujat. lehetoleg olyan save file-t szedj amilyen a jatekod. szoval ha europai akkor europai save filet szedj, ha amerikai akkor amerikait. -
DaniellT #39442 Azt csináltam. Mégsem működik :(
#39439-ben linkelt üzenetet kapom. -
DaniellT #39441 Azt csináltam. Mégsem működik :( -
hat hany mentessel akarsz egyszerre dolgozni? felulirod es kesz. ezen nincs mit varialni.
UI:maskor mellozd a 4szeres posztot. -
DaniellT #39439 http://forums.maxconsole.net/attachment.php?attachmentid=24535&stc=1&d=1254893491 -
DaniellT #39438 jah, egyébként ezt az üzenetet kapom:
-
DaniellT #39437 megkérni=megkérdi -
DaniellT #39436 Hy
megvettem PSP-re a GranTurismo-ót, de mikor savegame-t (EU-sat, nem US-et) akarok rárakni és elindítom a játékot, úgy néz ki, más ember mentésével nem lehet játszani, megkérni hogy felülírjam e. Mintha nem lehetne más mentésével tolni. Biztos van valami megoldás. Tudnátok segíteni? Köszi
u.i.: US mentéseket is be lehet tölteni?
Thx -
ha a legujabbat szeded le es a vsh menube atallitod m33 driverre akkor talan menni fog.