PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintetek mit érdemes feltenni a gépre?Milyen lehetõségek vannak?Minden érdekel!!!Tanítsatok!!!<#worship>

1 db Playstation Portable alapgép
1 db akkumulátor
1 db akkumulátor töltõ (Unierzális 100-240V)

Ezeket tartalmazza, de ezt mindenhol írják ám😉Puha tokot nem tartalmaz, a Value pack viszont igen.

Nem lettek túl jók a képek/jó öreg N70-es/de gondolom a lényeg látszik.

Köszi!Nem USA-ból, Überkonzoltól.Ez volt az uccsó pakkjuk😉<#vigyor2>

Neogan
Gondolkodom a jövõben egy PSP Slim beszerzésén. Leírná nekem valaki, hogy a Piano Black csomag pontosan miket tartalmaz? Már több helyen néztem, és nem tudom hogy a puha védõtok pl alap, vagy külön kell megvennem?

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Szia!
Nagyon állat a géped!
Az USA-ból rendelted?
A beígért képek:

Gondolom a doboz nem érdekel, de kérésre küldök még képeket!

Oké majd csinálok, de szarul vagyok mg melózni is megyek nemsoká.Sajna a gépemet "Pandorázni" kell😞((

Prince of Máté
Nem nehéz, FAQ-ban le van írva, bár én nem tudom pontosan hogyan kell 😊 Fehérváron nem vagyok járatos, ha van arrafelé valami konzolbolt akkor ott biztos megcsinálják párezer ft ellenében. A képek meg jöhetnek pl szembõl is 😄

Tinman
Golemmel már több tapasztalatom is van.
Mind pozitív!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kisgabo
ha lecsekkolhatod a pixel állagot, akkor elvileg igen, bár ilyen sufni konzol boltok helyett inkább mediamarkt...

skyman14
Üdv!

Én is tervezgetem mostanában 1 PSP beszerzését innen
ebbõl a boltbol(flashalve,2 GB memóriával) Szerintetek megéri innen venni? Elõre is köszi a válaszokat.

Köszi kolléga😊.Én is meg tudom csinálni??Nem veszélyes ez egy kicsit???Oké, majd dobok fel képeket.Írd meg milyen szögbõl érdekel, hogy úgy lásd ahogy szeretnéd😉

Prince of Máté
Szia!

Grat a géphez <#vigyor2> Nem raksz fel róla képeket? Engem nagyon érdekelne, hogy néz ki. Flashelést te is meg tudod csinálni, nem nagy cucc.

Sziasztok!!!
Végre teljesült egy régi álmom, PSP tulaj lettem😊.Vettem egy királykék gépet Madden 09 Bundle-on belül.Gyönyörû, nekem jobban tetszik, mint feketében.Tud valaki esetleg Fehérváron vagy a közelben psp flashelést?

Jaj... tolod az ff11-et? melyik szerveren vagy?
Ok, holnap mindenképp benézek a topicba. sry, hogy ha túlreagáltam volna a témát!
5c0rp330n
nem kell megbocsátanod, mert szerintem nincs mit 😊 csak kicsit túlságosan komolyan fogtad a dolgot.. részemrõl a téma lezárva. szerintem elmondtam már a véleményemet ebben a topicban róla, egyébként van a játéknak egy külön topicja, ahol biztosan bõvebben is kifejtettem dolgokat, ott olvasgathatsz, ha ennyire érdekel a dolog.

PoisonChihuahua
Nekem élbõl nem jönnek be az RPG-k, a lassú játékmenet miatt.
Te mondtál valami véleményt a játékról? Mert nagyon odáig vagy érte, de egyenlõre nem árultad el, hogy miért. Kíváncsi vagyok rá!
Megbocsájtok!
OK
Slimmel játszott már valaki TV-n? Teljes képernyõn adja a tv?
5c0rp330n
"Szerintem arra, hogy a tapasztalatokat és véleményeket leírjuk, megosszuk másokkal."

vs

"Ez most a ff VII crisis core? mert attól én nem ájultam el!"

köszönjük, hogy megosztottad velünk méyreható tapasztalataidat és szakértõi véleményedet a játékról.

"Sajnos Te a 'modortalan' kategóriába tartozol."
ez viszont személyeskedés, amit én nem csináltam. ez ugyanolyan, mintha azt mondanám, hogy egy senkiházi szar vagy. de én ilyet nem mondok.

Szerinted mire való egy fórum? Szerintem arra, hogy a tapasztalatokat és véleményeket leírjuk, megosszuk másokkal. De ha Te nem így gondolod, akkor megkérünk mindenkit, hogy ezek után egy játékról se írjon véleményt, mert ezért szerinted ,, kár beírni". Sajnos Te a 'modortalan' kategóriába tartozol. sorry <#puszi>
Tinman
Ezen nem érdemes összeveszni... én is jól tudom, hogy a FF egyik legmocsokabb jelensége, hogy lehet, hogy xy pontra eljutsz a sztoriban elég könnyen, de aztán kapsz egy olyan bosst az arcodba, amit képtelenség az adott szinteden leverni.

X-2-vel jártam így. Szépen haladok a sztoriban felveszek egy nekem tetszõ fejlõdési irány Yunával és egyszer csak vége. A leírások szerint vagy 6 szinttel gyengébb voltam azon a ponton...ráadásul Yunát nem is szabadott volna abba az irányba fejleszeni, amerre terelgettem.
FASSSSSÁG! Nem is volt azóta a lemez a PS2-ben -.-

No meg sokszor mehetsz szépen grindelni, ami baromi unalmas tud lenni... a random encountertõl pedig néha össze tudnám törni a fejlesztõk fejét.

Ettõl függetlenül a sztori és a karakterek, helyszínek elég jól elviszik a hátukon az egészet, így az ember nem tudja nem megszeretni.
Az FF VII. pedig továbbra is a legeslegjobb FF rész.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

5c0rp330n
az oké, hogy nem tetszett. de önmagában ezzel az információval kitörölhetjük egy bizonyos testrészünket, ilyenért kár beírni. ráadásul mindezt olyan módon adtad elõ (értetlenkedés, felkiáltójel, nulla magyarázat), hogy nagyon is elképzelhetõ, hogy beleillesz az elõbb említett kategóriába. miért beszólás? mert az.

Ez Neked mért beszólás? Én eljátszogatok ezzel is, de nem köt le. Ez vélemény volt, nem beszólás. Én vehetném a te írásodat beszólásnak, hogy kategorizálsz engem!
csak tudod én próbáltam és nem mûködött
5c0rp330n
sokan egyszerûen nem értik ezt a játékot. aki ismeri az elõzõ részeket, szereti az RPG-ket, stb, szinte kívétel nélkül dícséri a játékot, és az egész eddigi psp felhozatal legjobb címei között tartja számon. csak ez a réteg nem túl széles. tehát ott vannak ezek az egyszerû emberek, akik egy GTA-t tudnak értékelni, vagy egy GoW-ot, fasza a grafika, mászkálsz, ölsz, ennyi kell. (persze ezek a játékok is nagyok, és sok plusz dolog van bennük, csak ezeket a történetet fel sem fogva, kizárólag nyomkodással is lehet játszani, megvan ez a plusz bennük) aztán meghallják, hogy mennyire dicsérik sokan az CC:FFVII-et, ezért kipróbálják. 3 csata után azt mondják rá, hogy unalmas, szar, mittomén. hát, nekik tipikusan nem való ez a játék 😊

Tinman
Igen, de ezt esetemben senki nem érti.

Anno az elsõ FF amivel találkoztam az 486 DX2-66 MHz idején PC-n volt.
SOKKOLT! A rabja lettem évekre... 1000 órát simán eltöltöttem vele és minden percét imádtam.
Aztán megvettem a 8. részt is PC-re, azt is nagyon imádtam, aztán a IX és a X ill. az X-2 miatt vettem PS2-öt /mondjuk az X-2 jó nagy szar volt/. Aztán NDS-re az 1., 2., 3., 4., 5. 6. részt... ebbõl persze jó pár GBA only, de NDS viszi szépen. No meg a XI. és a kiegek PC-re is becsusszantak.

Erre kiderül, hogy a nagybetûs LEGENDA VII. rész elõzménye meg only PSP cím. Muszáj volt PSP-t vennem és a XIII. rész miatt XBOX360-am is lesz... na jó Box nem csak emiatt, hanem még van rá 16 cím ami nagyon érdekel.

Amúgy, tudod mennyit ér most pl Amcsiban egy kiváló állapotú FF VII. PC?
Megmondom: 25.000 Ft körül cserél gazdát és k. ritka!

Szóval képzeld el a teljes gyûjteményemet olyan állapotban, hogy egy porszem sincs rajta, sõt sokat fel sem bontottam!!!! A biztonsági másolattal játszottam...
Vajon mennyit érhet a teljes legenda? ;-)

Ez most a ff VII crisis core? mert attól én nem ájultam el!
Tinman
Sima elég nekem ebbõl.
Olyan hú de sokkolóan többet nem tartalmaz a CE verzió, ha jól látom materiálisan ilyen kis FF kard kulcstartót, meg szebb dobozt, meg más tokot, meg plusz infót.

digitalmix egy kalap kaki, három hete rendeltem, se cucc, se válaszok emailekre (nem bombáztam õket, de ezen a héten már rákérdeztem, hogy mi van)
5c0rp330n
ce lesz vagy sima? egyébként igen, ha valami, akkor ez a játék megér annyit.

Tinman
Már beszéltem az eladóval és egy kis összeg fejében elvarázsolja tõlem a németet és kapok egy angolt.
Nekem ennyit megér...tele vagyok eredeti FF játékokkal.

5c0rp330n
*sajnos
nemtom hogy lett belõle jános :o

5c0rp330n
janos a németeknek szokásuk mindent honosítani. de tényleg mindent. olyan szinten képzeld el a dolgot, hogy anno az összes pokémon nevét is lefordították. angolul sem jelentettek semmit, németül sem jelentenek semmit ezek a nevek, de azért lefordították. 😊
attól a CC-tõl én is csak ámultam, még biztosan elõ fogom venni, rengeteg mellékküldetés van benne szerencsére, ezenkívül van hard fokozat is. a CG videók nagyon ütõsek benne, meg az egész hangulata varázslatos, magával ragadó. gyönyörû példája annak, hogy bár nem a grafika a lényeg a legtöbb esetben, ha igényes/jó a játék, nagyon sokat hozzá tud tenni az egészhez.

Alien!
grat a géphez....Egyébként pont ezt nemértem világszerte,hogy miért nem a psp a népszerûbb...Ennyivel több Casual lenne,vagy mi???

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Tinman
Hát gyerekek ez a FF CC PSP egyszerûen gyönyörû!

Annyira igényes az egész menürendszer, a küllem, a szolgáltatások, hogy komolyan meglepett.
Volt nálam még a hõskorban egy kis ideig egy vastag PSP, meg egy ócska lövöldözõs game, de nagyon nem jött be.

2 db NDS tulaja vagyok, de bizony az egy más világ. Nagyon sok jó játék van DS-re, de így indításnak ez a Crisis Core kb. akkora különbség a DS legcsúcsabb játékához képest /ez most ugye az FF IV/, hogy csak kamillázok. Aztaqrva!

baaka
telóval nem megy
az irshell tud infrázni, de telefonnal nem hiszem

én sem bírom a németeket 😊

velem hasonló volt egy találkozón párizsban, mivelhogy nem beszélni francia, de aztán a franciák mellém álltak az egyéb külföldiekkel szemben és angolul ment a dolog 😊

baaka
Nem tudtok valami olyan homebrew programot amivel infrázni tudnék? Pl: psp-telefon közötti adatátvitelre.

Tinman
Egy történet tõlem:

Tárgyaláson voltunk... pár magyar /mindannyian jól beszéljük az angolt/, 1 német, 1 holland, 1 szlovén.
Magától értetõdött, hogy angolul kezdtünk el beszélni, a holland és szlovén is azonnal válaszolgatott, etc.
1 perc után a német felugrik, hogy rá senki nincs tekintettel! A német is világnyelv! Szinte sokkolta, hogy nem németül karattyoltunk... megköszöntünk neki a részvételt angolul és kifáradt ^^

meg is tanulhatsz németül esetleg 😊

Tinman
Ughhh... köszi, még jó hogy eredeti, most adhatom el :-(

szerk:
rákeresgéltem kicsit, és úgy tûnik hogy van belõle German-only változat, tehát a legjobb megoldásnak egy sima EUR iso letöltése tûnik...

németektõl rendelted? 😊

általában szokott lenni több nyelv az UMD-ken, pl a loco roco induláskor kérdezi a nyelvet.

ha nem találod az options-ben (pardon, OPTIONEN?😊) a nyelvváltást, esetleg a PSP regionális beállításain próbálhatsz változtatni, ha így sem megy, akkor custom firmware fel (ez biztos nem tartalmaz régió-információt), ha ígyse megy akkor torrent + ENG verzió letölt...