PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 db akkumulátor
1 db akkumulátor töltõ (Unierzális 100-240V)
Ezeket tartalmazza, de ezt mindenhol írják ám😉Puha tokot nem tartalmaz, a Value pack viszont igen.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Nagyon állat a géped!
Az USA-ból rendelted?
Gondolom a doboz nem érdekel, de kérésre küldök még képeket!
Mind pozitív!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én is tervezgetem mostanában 1 PSP beszerzését innen
ebbõl a boltbol(flashalve,2 GB memóriával) Szerintetek megéri innen venni? Elõre is köszi a válaszokat.
Grat a géphez <#vigyor2>#vigyor2> Nem raksz fel róla képeket? Engem nagyon érdekelne, hogy néz ki. Flashelést te is meg tudod csinálni, nem nagy cucc.
Végre teljesült egy régi álmom, PSP tulaj lettem😊.Vettem egy királykék gépet Madden 09 Bundle-on belül.Gyönyörû, nekem jobban tetszik, mint feketében.Tud valaki esetleg Fehérváron vagy a közelben psp flashelést?
vs
"Ez most a ff VII crisis core? mert attól én nem ájultam el!"
köszönjük, hogy megosztottad velünk méyreható tapasztalataidat és szakértõi véleményedet a játékról.
"Sajnos Te a 'modortalan' kategóriába tartozol."
ez viszont személyeskedés, amit én nem csináltam. ez ugyanolyan, mintha azt mondanám, hogy egy senkiházi szar vagy. de én ilyet nem mondok.
X-2-vel jártam így. Szépen haladok a sztoriban felveszek egy nekem tetszõ fejlõdési irány Yunával és egyszer csak vége. A leírások szerint vagy 6 szinttel gyengébb voltam azon a ponton...ráadásul Yunát nem is szabadott volna abba az irányba fejleszeni, amerre terelgettem.
FASSSSSÁG! Nem is volt azóta a lemez a PS2-ben -.-
No meg sokszor mehetsz szépen grindelni, ami baromi unalmas tud lenni... a random encountertõl pedig néha össze tudnám törni a fejlesztõk fejét.
Ettõl függetlenül a sztori és a karakterek, helyszínek elég jól elviszik a hátukon az egészet, így az ember nem tudja nem megszeretni.
Az FF VII. pedig továbbra is a legeslegjobb FF rész.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Anno az elsõ FF amivel találkoztam az 486 DX2-66 MHz idején PC-n volt.
SOKKOLT! A rabja lettem évekre... 1000 órát simán eltöltöttem vele és minden percét imádtam.
Aztán megvettem a 8. részt is PC-re, azt is nagyon imádtam, aztán a IX és a X ill. az X-2 miatt vettem PS2-öt /mondjuk az X-2 jó nagy szar volt/. Aztán NDS-re az 1., 2., 3., 4., 5. 6. részt... ebbõl persze jó pár GBA only, de NDS viszi szépen. No meg a XI. és a kiegek PC-re is becsusszantak.
Erre kiderül, hogy a nagybetûs LEGENDA VII. rész elõzménye meg only PSP cím. Muszáj volt PSP-t vennem és a XIII. rész miatt XBOX360-am is lesz... na jó Box nem csak emiatt, hanem még van rá 16 cím ami nagyon érdekel.
Amúgy, tudod mennyit ér most pl Amcsiban egy kiváló állapotú FF VII. PC?
Megmondom: 25.000 Ft körül cserél gazdát és k. ritka!
Szóval képzeld el a teljes gyûjteményemet olyan állapotban, hogy egy porszem sincs rajta, sõt sokat fel sem bontottam!!!! A biztonsági másolattal játszottam...
Vajon mennyit érhet a teljes legenda? ;-)
Olyan hú de sokkolóan többet nem tartalmaz a CE verzió, ha jól látom materiálisan ilyen kis FF kard kulcstartót, meg szebb dobozt, meg más tokot, meg plusz infót.
Nekem ennyit megér...tele vagyok eredeti FF játékokkal.
attól a CC-tõl én is csak ámultam, még biztosan elõ fogom venni, rengeteg mellékküldetés van benne szerencsére, ezenkívül van hard fokozat is. a CG videók nagyon ütõsek benne, meg az egész hangulata varázslatos, magával ragadó. gyönyörû példája annak, hogy bár nem a grafika a lényeg a legtöbb esetben, ha igényes/jó a játék, nagyon sokat hozzá tud tenni az egészhez.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Annyira igényes az egész menürendszer, a küllem, a szolgáltatások, hogy komolyan meglepett.
Volt nálam még a hõskorban egy kis ideig egy vastag PSP, meg egy ócska lövöldözõs game, de nagyon nem jött be.
2 db NDS tulaja vagyok, de bizony az egy más világ. Nagyon sok jó játék van DS-re, de így indításnak ez a Crisis Core kb. akkora különbség a DS legcsúcsabb játékához képest /ez most ugye az FF IV/, hogy csak kamillázok. Aztaqrva!
velem hasonló volt egy találkozón párizsban, mivelhogy nem beszélni francia, de aztán a franciák mellém álltak az egyéb külföldiekkel szemben és angolul ment a dolog 😊
Tárgyaláson voltunk... pár magyar /mindannyian jól beszéljük az angolt/, 1 német, 1 holland, 1 szlovén.
Magától értetõdött, hogy angolul kezdtünk el beszélni, a holland és szlovén is azonnal válaszolgatott, etc.
1 perc után a német felugrik, hogy rá senki nincs tekintettel! A német is világnyelv! Szinte sokkolta, hogy nem németül karattyoltunk... megköszöntünk neki a részvételt angolul és kifáradt ^^
rákeresgéltem kicsit, és úgy tûnik hogy van belõle German-only változat, tehát a legjobb megoldásnak egy sima EUR iso letöltése tûnik...
általában szokott lenni több nyelv az UMD-ken, pl a loco roco induláskor kérdezi a nyelvet.
ha nem találod az options-ben (pardon, OPTIONEN?😊) a nyelvváltást, esetleg a PSP regionális beállításain próbálhatsz változtatni, ha így sem megy, akkor custom firmware fel (ez biztos nem tartalmaz régió-információt), ha ígyse megy akkor torrent + ENG verzió letölt...