40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#33824 Sony PSP Slim&Lite gépet szeretnék venni,milyen FW legyen rajta(és milyen NE),hogy utána módosítva fussanak az iso játékok? -
#33823 Hali!
Ezt a hangrendszert rendelted és innen?
Köszi a választ előre is! -
lecsoforever #33822 de tényleg van ojan pc re psp racing psp-ékel kell versenyezni a haverom dobta osza gagyi grafika de nevtségesen jo
-
#33821 Loco Roco 2 a fasza, ez az igazság. -
Jimanszky #33820 Godfather, meg filmeket nézek.Rendeltem egy 2.1-es hangrendszert PSP-hez.Ezt, meg egy nagyítót:D.Bazz de ez a cucc tényleg így szól.O-o -
#33819 Te az emberek idegeivel játszol... -
lecsoforever #33818 psp racing. -
rnd #33817 ffxi online -
#33816 Killzone: Liberation
DJMax Portable 1-2 -
lecsoforever #33815 super mário Xd tudom szar de én el vok vele -
#33814 cod5 -
#33813 gta4 -
#33812 ff4 ds -
Pitypang18 #33811 Mivel játszotok mostanában? -
lecsoforever #33810 tiszta unalom van itt!! -
Jimanszky #33809 Ha flashelve van is nem veszti el a garanciáját, csak utána megint moddolni kell.Ennyi. -
First Aye #33808 Ez már flashelve van szvól nincs mit elveszteni! -
PSPeti #33807 Szerintem nem sok ember van aki cserélte volna. De vigyázz vele mert elveszti a gép a garit! -
First Aye #33806 Azért, mert gondoltam hátha van valakinek tapasztalata ezen a téren!
Amúgy köszi! -
PSPeti #33805 Minek írod oda hogy bocs hogy nem használtam a google-t ha tudod nagyon jól hogy azzal kéne kezdeni nem? Különben : Próbáld itt Itt itt vagy esetleg itt.... -
First Aye #33804 Köszi, most aztán kihúztál a szarból! -
PSPeti #33803 akkor használd Katt ide! tessék -
First Aye #33802 Nem tudjátok hol lehet venni psp-hez előlapot?
Bocs, h nem használom a guglit! -
Jimanszky #33801 Ja nem bocs, mindegy, téma lezárva! -
Jimanszky #33800 Meg lehet már Pandorázás nélkül is.Épp most csinálom.Picit bonyolult:) -
#33799 Van haverod akinek van CFW-s PSP-je? Akkor meg tudjátok csinálni pénz nélkül is. A kulcs jelen esetben a Service módba billentett akksi. -
Jimanszky #33798 Sajnos 3.90 OFW van rajta, beoptam.Esetleg valami progi, hogy pandorázás nélkül...? -
tihibaby #33797 Lehet,hülyeséget mondok,de nem csináltál Nand és Id Storage mentést?Mert akkor ha azokat az adtokat felülírnád,visszajönne a régi cfw-d,és kezdhetnéd előlről a mókát.Mondjuk,ha gyárit raktál vissza akkor lehet nem is bírod megcsinálni.A mentést menetét ITT! találod. -
Jimanszky #33796 Srácok!!nagy segítség kellene!!Van valaki fehérvár környékéről aki segítene a CFW-s PSP-jével Pandorázni egyet?Plííz.Bocs, el vagyok teljesen kenődve:(( -
Jimanszky #33795 Valami gáz van a géppel:S.Lehet elrontottam, mert Official 3.90et tettem rá.Basszus most újra módosítani kell pénzért??nem olvas memokariról, nincs VSH menü, Recovery.Jól elbaftam..Egy életre megtanultam, hogy ne rakjak rá OFW-t!!!vagy még van visszaút? -
#33794 Burnout,NFS rivals, NFS most wanted, Ridge Racer 1-2, Midnight Club : Los Angeles. -
#33793 sziasztok
tegnap este vittem végig az nfs : carbon /own the city/ -t, dehát szenvedés volt, kalap kaki a játék, a gép folyamatosan megállás nélkül csal, volt olyan hogy utolsó kanyarban én jöttem ki jól, és a célegyenesben néztem hátra, folyamatosan én vezettem, átértem a célvonalon, még én voltam elöl, de az ellenfélnek adta ... de volt olyan is, hogy szabályosan láthatóan én voltam a második, mégis én nyertem meg :D nah mindegy, végignyüsztöltem, de már elegem volt a végén belöle nagyon.
tudnátok mondani valami JÓ autós játékot amivel leköthetném magam megint ? :) köszike -
#33792 Krissz! San Andreas nincs PSP-re... énis sokáig hittem hogy van, mert vki csinált 1 ien videót -,- de azt igazából gépen veték fel, és vagy lejátszották videó playerben vagy videó szerkeztővel az üveg fölé tették!
|
| |
| |
| |
\ /
| -
#33791 Sziasztok!
Sajnos elkell adnom a psp-met mert van 1 nagyon jó számítógép ajánlat, és nem akarom kihagyni. Már feltettem a teszveszre, csak annyi baj van vele hogy usb hibás :S belefolyt a víz és így lehet h nem veszik meg, hogy vki nemtudja menyiért lehet kicseréltetni az usb foglalatot, vagy bemenetet? -
Jimanszky #33790 Srácok!!Sikerült visszaraknom pandorázás nélkül 5.00-ról 3.71-re!!Azok kedvéért írtam le, akik esetleg nem tudnák, hogy ilyen is van!! -
#33789 talán mert nincs? "Fake" szó jelentését ismered? -
Jimanszky #33788 Oké megvan a megoldás, viszont ehhez vissza kell rakni 5.00-ról 3.90-re az fw-t.megtudom csinálni vagy mindenképp csak Pandorázással lehet? -
#33787 Nem tudja valaki hogy van psp.re GTA: san andreas ? mert vidit már láttam róla de sehol nem találom.
Video -
Jimanszky #33786 Megjött az RHCP UMD-m, de nem játsza le, mert amerikai a gépem, a lemez meg 2, 3, 4, 5ös régiókódú.Viszont olvastam itt, hogy van olyan menü h free UMD region, de sehol se találom:(5.00-M33-4 van a gépemen.Lécci segítsetek:(( -
#33785 Csak azok végett érdekel a dolog, de el leszek addig vele is, csak hát így elég korlátozott a dolog:)