PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
a játék jó, de vannak benne olyan hibák hogy csak néztem..pl..a kamera beragad, mire kikászálódok a texturák közül azt sem tudom hol vagyok...
ilyen elemi hibát elkövetni egy "mászkálós akciójátéknál" szinte már bûn..(tudom csináljak jobbat)megöli a játékélményt...ez a legnagyobb hiba benne, viszont teljesen játszható ettõl..mondjuk én mérgelõdtem eleget ez miatt...engem zavar..
http://pspfilez.extra.hu/
Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:
A poén az egészben, hogy kisebb ellenségeknél ezt már próbáltam, hogy így fújok rájuk a spray-bõl de náluk nem mûködött így itt nem is próbálkoztam, amíg nem írtad. 😊
Amúgy mennyi van még innen a játék végéig?
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
A vén fószer magyarázott valamit a sprével kapcsolatban, de nem nagyon értem, hogy mit kell vele csinálni, mert hiába fújom rá nem használ semmit.
---
Banyek, ha valaki nem ismeri a játékot akkor most sztem engem tök hülyének, néz hogy mit kertészkedek ennyire. 😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vki leirná nekem ide vagy privibe hogy kell "xy" CUSTOM FIRMWARE-t telepiteni????(a psp tök uj 1 hete vettem alapbol 3.80 as rendszer van rajat csak nem CFW-s)
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
hivatalos manualból szerintem csak angol van, itt.
de kikapod umd-t,leveszed fényeröt,és látni psp menüjében mennyit bir (a menü szerint) a gép majd egy fullos feltöltésel.
az szerintem kivan zárva😊
bár no umd modban,memorol jáccva,és legkisebb fényerön kénne kiprobálni,hátha eléri ugy a 10est
de naobb kakao,több aksit zabul.
Én haveromtól kölcsönkértem összvissz 10p elég volt nekem belõle<#idiota>#idiota>
Ígyhát sajnos nem nagyon tudok válaszolni...
OFF: Nekem a Jak Sorozat sokkal jobban tettszett PS2-re!
ON:
Az elsõ fõellenséget hogyan kell legyõzni? A bogár királynõt, vagy mi a fenét. 😊
Egyébként nem lötyög az akkufedeled?
Amúgy a dobozon semmi jelölés nincs, hogy milyen fw lehet rajta meg ilyenek, viszont annyit tudok mondani, ha bekapcsolom, van olyan menüpont, hogy update to 3.95.Ebbõl tudsz következtetni, hogy tudok e memokariról futtatni gémeket?Nekem ez a PSP téma még nagyon új, de olvasgatok.Remélem idõvel mindent megértek😊