40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
Jimanszky #33916 Ha rá van kötve gyakorlatilag sose merül le, mert olyan, mintha töltőn lenne:)Ha jól tudom.De egyhuzamban akkor se használom 4 órát, de kipróbálom:) -
#33915 Max. hangerőnél és max. fénynél mennyire húzza az akksit?
(Gondolom, hogy hálózatról megy a PSP, mikor ezt használod. Csak érdekel, hogy mennyi energia kell neki.) -
Jimanszky #33914 Engem se idegesítene xD.Amúgy megjött PSP Slim-emhez a 2.1-es movie station:DD.Hát beszarok ahogyan szólO-o
-
#33913 Oké! Mind1! Annyira nem idegesítő! :D -
Jimanszky #33912 Nekem ilyen PC-n volt egy pár játéknál.Szerintem a gém hibás, szvsz. -
#33911 Ha már Joynál tartunk! Nekem olyan hibám van vele [FAT], hogy Néha beragad jobbra! Vagy nemtudom, nem veszem észre de van mikor GTAzok [Liberty City St.] és mikor betöltöm a mentést a karakter így elkezd menni jobbra mintha nyomnám jobbra a joy-t de NEM nyomom! LOL? Ez GTA hiba vagy Joy? [Kipucoltam,szétszedtem féltett gépecském, kipucoltam SEMMI!] -
Pitypang18 #33910 Az egy dolog, hogy mennyibe kerül a joy, azt lehet cserélni. A lényeg az érzékelője. azt nem bírod cserélni! -
Jimanszky #33909 Remek lesz!Hamar rátaláltunk a megoldásra:) -
#33908 Dolgozok rajta. Szerintem szombatig (munkanap) át tudjuk adni... -
Verseghy #33907 Na hogy áll a banner?:) -
#33906 Az FAKE! Sztem! :D -
Bala Jr #33905 Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy öcsémnek van psp-je és a firmware rajta 3.40 OE-A és hiába csinálom azt ami le van írva a telepítésnél hogy feltelepítsem a 3.51-est amikor elindítom a telepítést Loading 1.50 firmware.... File 150.PBP couldn't be opened.
Ha valaki tud segíteni azt megköszönném! -
guppy #33904 Játszott már vlki a patapon 2-vel ? -
#33903 Többit priviben beszéljük meg... -
Jimanszky #33902 Görgetős menüben kéne megcsinálni a játékokat és akkor fix helye lenne.Akkor kiférne mellé a 3 alapgép:) -
#33901 Az a gond, hogy az túl nagy helyet foglalna és én nem tudom megcsinálni... -
Verseghy #33900 Jó ötlet!
Tervezzétek meg!:) -
Jimanszky #33899 Bannerra lenne egy ötletem:Mi lenne, ha nem csak egy FAT lenne, hanem mindhárom fajta/FAT, Slim, 3000-es/.Én egy ilyen bannernak örülnék+ a játékok lennének megjelenítve rajta.Nos?:) -
Verseghy #33898 Szabad kezet kapsz, csak a faq meg a piros betűsök maradjanak! Szóval egy új, kisebb banner se lenne rossz.
Játéknevet meg sony oldalon a pspnél szedhetsz. Vagy ott csak a Sony által kiadottak vannak? Nekem küldenek mindig e-mailt az új játékokról, majd frissítem, de az előzőt már kitöröltem.:( -
#33897 Én megírom csak küldjetek játékneveket...
Viszont akkor a PSP képet kicsinyíteni kellene mert így túl nagy helyet foglal el. -
#33896 miért ilyen fos régi szart akart felrakni? -
Renátó1985 #33895 Sziasztok
Tudna valaki 1 linket adni ahonnan leszedhetném a 3.90m33 cfw-t
de nekem az a fajta kellene amit a pandorás magic gate-re rakok nem pedig a már eleve tört psp-s megoldás mert mindenhol csak az utóbbit találom
köszönöm előre -
#33894 Én pl már a második joystick-os("dzsojszitokos", hogy te is megértsd)telefonomat használom ami már másfél éve megvan, de a joystick-nak semmi baja. Természetesen a psp-m joy-ának sincs semmi baja. -
F1re #33893 szeva
sokáig kibirja de amugyse kell felni mert kevesebb mint 1000Ft egy joystick -
PSPeti #33892 Szia!
Nálam nem jelentkezett ilyen probléma az analóggal...
Nem tudom hogy előfordul-e másoknál az a probléma amit írtál... -
lecsoforever #33891 ja jogos.akor valami értelmes kérdés?nekem volt 1 pár dzsojszitokos telom aminek a dzsojsztikja párhonap otán tönkre ment. a psp-nek ugye nincs ijen gondja vagy csak ako megy tönkre ha megerölteten használod? -
#33890 Annyi hülyeséget írkálsz amugy, akármikor visszajövök fórumot olvasni a te f@xságaiddal van tele az egész. Ráadásul semmi értelme sincs azoknak amiket írsz. Az is csoda szerintem hogy válaszolnak neked. Ne sértődj meg, de tényleg változtathatnál egy kicsit a stílusodon. -
#33888 NA CSAK TALÁLTAM! :) remélem menni fog. -
#33887 Kaptam egy ilyet:
Nem tudjátok driver-t honnan tudok szedni hozzá, nincs véletlenül valakinek cd-je hozzá?! CD-t nem kaptam, google-be meg nem találtam semmit.Elvileg ez a neve: 802.11B Wireless USB Adapter for PSP Connectivity -
Pitypang18 #33886 Én sem vagyok oda a fociért, de gondoltam ezt kipróbálom...5 percig játszottam vele. Nem tetszik. Nekem nincs meg benne az a tipikus foci érzés. Az jó, hogy vannak benne trükkök, stb. , de nekem kevés volt arra, hogy tovább játsszak vele. -
#33885 Nem szeretem,se tv-ben a focit,se élőben,egyik fifa-val sem játszottam de ez a játék bejön! :) Szerintem a hangulat,az irányítás és az egész baromi jó,már majdnem végigvittem! -
Verseghy #33884 A Fifa streetről valakinek vélemény? -
Jimanszky #33883 Jó ötlet!! -
Verseghy #33882 Valaki megírja a html kódot és elküldi privibe akkor berakom!
Amúgy támogatom! -
#33881 Egy ötlet:
Nincs tervbe véve egy olyan banner kiegészítés, ahol a frissen megjelent vagy megjelenő játékok neve (esetleg egy kisebb méretű kép) lenne? -
Verseghy #33880 Jééé, megszűnt...:D -
#33879 szűnj meg létezni -
#33876 szép. majdnem 10 pixel hosszú. -
dzso83 #33872 addig még akármelyik bolt bezárhat, úgyhogy szerintem erre térjünk vissza 1 héttel azelőtt, amikor vennéd. -
#33871 Ok, lehet, hogy durva hangnemben írtam, de utálom a cheatereket, akik jogtalanul jutnak előnyhöz és mások játékát tönkreteszik(ráadásul a saját bénaságukat is elismerek azzal, hogy csalnak).