PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Most kipróbálom ezt a linket :-)
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tudna valaki abban segíteni, hogy hogy tudnám rávenni a PSP-m arra, hogy xbox360-at irányítsak vele.
Köszi minden segítséget.
Üdv.
AMD X4 9550, 4gb Ram, Ati Radeon HD4890 1Gb, Pioneer 108 Xbox360 Premium, PS3, 42LG3000 PSP Fat, Ipod Touch 4
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
PSN: berghold
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Tudnátok linkelni egy helyet, ahol PSP demokat tudok tölteni? Sokadszorra is csak olyat találtam, ahol se Tekken, se Burnout, semmi... A PSP Store-t meg nem lehet elérni innen, Mo.-ról. Legalábbis nekem azt írta ki. Help!
http://www.pspfanboy.com/category/demos/
Én vagyok a béna?
ha a stílus jobban tetszik, akkor stílusilag tedd elõrébb, grafika nem lesz jobb ettõl 😊)
én javaslom még az EXIT-et és Echochrome-ot, ezek nem látványosak, inkább gondolkodtató/akció keveréke.
Ratchet and Clanks: Size matters kötelezõ.
Secret Agent Clank -> én nagyon szeretem a Ratchet sorozatot, de ez annyira nem jött be úgyhogy most pihen, de egyszer mindenképp sorra kerül
1 hetes sincs... lemerült az akksi. Ok töltsük fel.
Fél napig töltöttem semmi!
Kivettem az akksit, semmi gond nem látszik rajta, töltõrõl megy rendesen a PSP, tehát a töltõ jó.
Kértem kölcsön egy régi PSP-t, akksi bele a slimbe, töltõ feldug... tölti.
Akksim bele a régi PSP-be, nem kapcsol be vele és nem is tölti.
A nulla km-es akksi, hogy lehet már rossz???
Itt járt már így valaki?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A framerate-tel kapcsolatban igazad van, tényleg nem láttam még akadást a Daxterben, míg a GTA néha borzasztóan csiga tud lenni... A GoW viszont csak ritkán. Ennyit tesz egy rendesen megírt engine <#vigyor2>#vigyor2>
A Tekkent már én is kinéztem, szeretném azért a régi klasszik Tekken 3-at is játszani.
A körökre osztott stratégiák valahogy nem az én asztalom, nekem inkább az RTS-ek jönnek be, csak azt meg konzolon, egér nélkül nem nagyon tudom elképzelni. Esetleg az analóg stickkel mehetne a kijelölés...
A Pataponról már hallottam sokat, ki kéne tényleg próbálni. A demót most már tényleg megnézem, nem tudom elképzelni se a játékmenetet, hiába néztem YouTube videókat. Na, majd a gyakorlatban <#vigyor3>#vigyor3>
A Splinter Cell se jött be annyira, ez a lopakodós-sunnyogós stílus nekem nem fekszik, elég, ha csak annyit mondok, hogy szerintem az Unreal Tournament a világ legjobb játéka (az eredeti, 99-es verzió!)...
Az FFVII-t egyépként PS emulátoron játszottam sokat, de a negyedénél kb kicsit meguntam. Viszont ha PSP-n el tudnám indítani, akkor végignyonmán, mert amúgy tetszett. Meg a 8-at is. Ezek mind megvannak egy oldalon összegyûjtve, csak hát kéne az a fránya CFW... <#shakehead>#shakehead>
Egyéb alapmûvek? Én focijátékot is szívesen nyomnék rajta, majd kipróbálom a PES meg a FIFA demókat is. Szerintetek melyik sorozat a jobb? Én PC-n próbáltam õket, ott a FIFA 2000 és a FIFA 2003 volt a legjobb, viszont a PES-t nem próbáltam, és a FIFA 2005 után már nem próbáltam az új FIFA-kat sem.
A
10/10 játék.
De, hogy konstruktív legyek, ajánlok még alapmûveket: =)
- Tekken: Dark Resurrection (Tekken, szinte tökéletes kivitelezéssel)
- Jeanne d'Arc (Ez egy körökre osztott taktikai RPG, olyan, mint a Final Fantasy Tactics, vagy mint mondjuk PC-n az UFO. Gyönyörû anime átvezetõ-filmekkel, zseniális hangulattal, kb. 40-50 óra játékidõvel.)
- Crisis Core: FFVII (Ha ismered a FFVII-et, akkor kötelezõ! Akció-RPG, szuper hangulattal, sztorival, ezzel is el lehet lenni nagyon sokat, ha a mellékküldetéseket is megcsinálod.)
- Patapon: demót próbáld ki mindenképpen! 😄
- Syphon Filterek (Ezek is meglepõen jók, olyan, mint a Splinter Cell)
a Daxtert mi emeli ki? elsõsorban a hangulata, grafikája szerintem. egy igazi gyöngyszem a tucattermékek között.
egyébként a Dominatorból nekem csak pár signature shortcut hiányzik, minden megvan aranyra, minden más megvan csinálva. de ezeket direkt megcsinálni szinte képtelenség szerintem. majd egyszer talán megcsinálom azt a pár hiányzó shortcutot, hogy abszolút 100% legyen..
A mai napig képes vagyok a régi kedvenc SNES-játékaimmal elszüttyögni órákat emulátorral. Ezt is megtehetném PSP-vel, ha sikerülne a CFW-re módosítás...
Ez lehet a baj talán, mert én most találkoztam elõször a GoW-sorozattal. Azt mondjuk hozzáteszem, hogy a GTA:LCS történetét akkor is élveztem volna, ha nem játszottam volna elõtte végig a GTA 3-at. Valahogy az újonnan érkezõknek is úgy van tálalva a történet, hogy érthetõ és élvezhetõ legyen. A Chains of Olymposban az volt az érzésem, hogy lemaradtam valamirõl, mintha nem lenne kerek a dolog. A God of War elsõ része megjelent PSP-re?
God of War története tökéletes. Az az egyik legjobb pont a játékban😊 Persze csak, ha végigvitted a GoW 1-es és 2-t.
Burnout Legends:
Mára már egy kicsit fapados grafikának tûnik, de nem csúnya. Én a mai napig el tudok vele játszani 😊 Azért mindenképpen próbáld ki a Burnout Dominatort, igaz az már kicsit túl "durva" de azzal is jókat lehet játszani.
Gondolom, erre is van homebrew megoldás :-)
"amúgy játékoknál érdekes amit írsz, pont hogy számomra a GTA és a Burnout volt az ami egszer végigjátszás kategória (minden 100%)"
Jó, egyelõre azt mondom, hogy úgy érzem, nekik futnék még egyszer kis idõ (1-2 hónap) múlva. De amíg még elõször nem játszottam végig õket 100%-ra, addig nem mondom biztosra. Most csak annyi igaz, hogy valahogy jobban megfogott a GTA és a Burnout mint a GoW.
Igen, azt észrevettem, de a két játék harcrendszere Makó és Jeruzsálem, kung-fu ide vagy oda :-) Mert a Daxterben fõként az irányítással vannak gondjaim, korántsem olyan használható Daxter karaktere, mint Kratos. Persze nem is lehet elvárni egy rágcsálótól a háborúisten szintet, de egy kicsivel több mozgékonyság jól jött volna...
"hogy gow 2 nincs psp-re, az ps2-re van, te a chains of olymposról beszélsz"
Igen, azaz.
Egyébként mondanál pár dolgot, ami a Daxtert kiemeli az átlagból? Sokadszorra sem látok semmi meglepõt. A GoWCoO-ban remeknek találtam a minijátékot, a harcrendszert, a kamerakezelést és a grafikát is, egyedül talán a történet hagy némi kívánnivalót maga után. A Daxterben meg egyik sem kiemelkedõ. Vagy én nem veszek észre valami nagy dolgot?
A Burnout Legendsrõl van véleményed?
2004-ben, amikor kiadták a cuccot.. mondjuk úgy, hogy nem volt olcsó egy 2 gigás memóriakártya. azt sem tudom hogy volt-e egyáltalán, de ha volt is, 30-40ezerbe biztosan került. szóval ilyenen megjelentetni a játékot nem lett volna túl gazdaságos húzás 😊 ma már persze megoldható a dolog és hackelt fw-n sokan használják is a memkariról való játékot-még akkor is, ha eredetiben megvan a játék, umd-n.
a not supported hibaüzenet wifi-nél gondolom maiatt lehet, hogy olyan védelemmel van lekódolva a hálózat, amit a psp nem ismer, vagy egészen egyszerûen 802.11b-vel nem kompatibilis a hotspot, csak g-vel..
és a gow is abszolút zseniális, a hátránya a gta-val szemben, hogy nem olyan tartós, túl hamar végigjátszható. viszont amilyen rövid, annyira igényes a játék, elsõosztályú.
amúgy játékoknál érdekes amit írsz, pont hogy számomra a GTA és a Burnout volt az ami egszer végigjátszás kategória (minden 100%), és péládul a God of war amit hiába játszottam végig már minden fokozaton és csináltam meg az összes extrát, most megint elõvettem egy kicsit "zúzni" 😊
Nemrég jöttem vissza az USA-ból, ahonnan egy ilyet hoztam haza. Ez, ha jól sejtem, akkor Slim, mert a WLAN switch az fent van a gép tetején. Egyelõre a downgrade-eléssel vannak problémáim, mert nem ismerek senkit, akinek CFW-s PSP-je van, és ugye mivel ennek 3.80-as FW-je van, csak a pandora módszer jöhetne szóba. Aki tudna ebben segíteni, és Dunaújvárosban vagy annak környékén lakik, az dobjon meg egy privivel! Köszönöm.
Nekem egyébként nagyon tetszik maga a gép, teljesen simán animál mindent, nagyon egyben van. A játékokról vegyesek az érzéseim: kaptam kölcsön pár UMD-t, meg megvan ugye a Daxter hozzá. Kipróbáltam a Liberty City Storiest, idõnként az már azért lassabb, de akkor is lenyûgözõ volt látni, hogy abszolút a 2002-es GTA 3 szintjét hozza hordozható változatban. Én még annak is örültem volna, ha csak Tekken 3 szintû játékokat lehet vele játszani, de így aztán fõleg nagyon jó cucc. Mondjuk azt is kikutattam, hogy Tekken 3-at hogy lehet rajta játszani, csak a downgrade hiánya miatt nem indul el. Majd megoldom.
Visszatérve: a God of War 2-vel is játszottam kicsit, az grafikailag még jobb (nyilvánvalóan), a látvány néhol lélegzetelállító, a sebességnek meg sehol nem megy ez a rovására. Szóval pazar. Igaz, a játék maga nem annyira zseniális, mint a GTA, szóval egyszer végignyomom, aztán esetleg elõveszem pár év múlva még egyszer kategória, de az átlagjátékoknál messze jobb. Tetszenek benne a minijátékok :-)
Aztán kipróbáltam kölcsön-UMD-n a Burnout Legendst is, nagyon tetszett a takedownok ötlete, ami megfûszerezi az amúgy NFS Underground szintû dodzsemes versengést. Meg persze törnek a kocsik, és az irányítás is valahogy jobban érezhetõ. A temérdek extra meg a pontgyûjtögetés szinte megunhatatlanná teszi, úgyhogy ez a játék majdnem a GTA-val van egy szinten. Addiktív és mindig elõveszi az ember pár percre. Tökéletes PSP-játék!
Végül pedig a Daxterrõl: hááát... szokványos, de nagyon idegesítõ platformer (a vonatos résznél majdnem földhöz vágtam a gépet...), a története se nagy szám, a grafikája se, meg a játékmenete sem. Volt benne egy mátrixos-kungfus minijáték, az nagy ötlet, csak kár, hogy 5 perces és csak a fõszereplõ álmodja. Végignyomom most már, ha már megvan, de nem várok tõle olyan hûdesokat.
A géppel kapcsolatban annyi észrevételem van csak, hogy az UMD mint formátum ma már több mint elavult, a minidisc nem véletlenül bukott meg, ha már ott a memkártyaolvasó, akkor miért nem használják? Nagyon egészségtelen hangja van, amikor pörgeti a lemezt a meghajtó, és így egy-két év alatt elhasználódik a PSP-m... Ez nem tetszik. A többi funkció viszont király, filmnézés, képnézegetés és wifi. Azt tudja valaki, hogy mi van olyankor, ha olyan wifi hotspotot találok, amire azt írja a PSP, hogy "not supported". Az azt jelenti, hogy soha nem fog vele mûködni?
Bocs, hogy kicsit hosszúra nyúltam, de új vagyok a témában. Mindkét feltett kérdésemre a segítséget elõre is köszönöm!
IGAZ!<#vigyor5>#vigyor5>
A lényeg hogy PSP-n nincs.
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Gears X360-on van csak!
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy hol találok olyan oldalt ahol olcsón tudok rendelni PSP játékokat akár újat vagy használtat.
Illetve Gears of War játék érdekelne PSP-re ha valaki tudja hogy hol tudom megkapni kérem írjon.
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)