40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#33962 jah látom most beszéltetek róla. A bolt ahol vettem a Blaha Lujza térnél nekem azt mondta hogy január környékére lesz megoldás. mennyire hihető ? olyan előfordulhat hogy nem tudják megcsinálni ? PS3at mai napig nem törték fel. -
#33961 Sziasztok!
A hugaimnak most akartam karácsonyra szerválni psp-t. Meg is vettem őket de meglepődve tapasztaltam h azt mondták nem lehet még rajta Custom Firmwareket telepíteni az alaplap miatt.Lesz erre valamikor megoldás ? :) am mivel játszotok mostanában ? :) én Yu Gi Oh tag force-al :D -
#33960 Tudom, nem én kérdeztem, de igy vegulis nekem (is) valaszoltal. :) Szoval "megnyugodtam" hogy a 2004-es széria is mellőzhető ilyen téren, akkor egy 3001-es 4.20-as FW-vel még álomnak is merész, hogy belatható időn belul lesz ra bármi "okosítas" is.
Jó tudni, üdv! -
#33959 baszottul nem az. -
Jimanszky #33958 Így van!.Hazánkban csak az büntetendő, ha eladod valakinek a másolt cuccot akármiben, de ha csak te használod, az nem bűncselekmény!letölteni saját célra bármit lehet, csak kereskedni nem szabad vele. -
rnd #33957 Általában a licensz szerződések - amit a gyári csomagolás felbontásával azonnal elfogadsz - tiltják még a saját célra történő biztonsági mentést is. Tehát ha nagyon szőrszálhasógatók akarunk lenni akkor... még az is varez. De... nem hiszem hogy bárki is rádtörné az ajtót hogy ellenőrizze hogy mit csinálsz a psp-ddel. Az meg egy másik dolog hogy a magyar törvények csak az anyagi haszonszerzés céljábul történő másolást büntetik kábé. -
#33956 azért irtam hogy fogjuk rá -
#33955 De ha valaki csak biztonsági mentést csinál a gammáiról? És csak homebrew-ek kellenek neki? Akkor is warez? Nem lopott meg senkit! -
#33954 fogjuk rá. -
#33953 Eléggé OFF kérdés de:
A CFW az warez? -
sz4bee #33952 Igen én is igy tudom,köszi.És azt lehet sejteni, hogy mikor vagy egyáltalán lesz-e rá megoldás? -
sz4bee #33951 De én ugy tudom, hogy ezt még sehogy se lehet megcsinálni mert valami uj benne és még nem jöttek rá hogy kell megoldani, hogy jo legyen a custum firmware.Valaki hallott rajtam kivül erröl? -
#33950 Ha PSP-2004 típusod van, és 4.01-es fw van rajta, akkor azt már nem viszi sem a pandora, sem a despertar (még az új 8as sem). :( Jelenleg nincs hozzá eszköz.. -
#33949 jaaaa,hát ahhoz igy hirtelen aza pandora akksi kellene,de slim vagy mégujabb psp-et nem ösmerem ,nekem osdi dagika van. -
sz4bee #33948 Nem arra gondoltam...(nemtudom lehet-e ilyet beszélni itt)Vettem egy uj psp-t és azt hallottam, hogy ezekre még nem lehet Custum Firmware-t tenni mert ezeket már máshogy csinálták.Ezt akartam kérdezni, hogy van-e rá megoldás vagy aki most vesz psp-t az ne is probálkozzon Custum Firmwareval mert nem fog müködni. -
#33947 4.01re minek,hisz már van 5.00 m33 fw is -
Jimanszky #33946 Vateráról, 6990/elfogyott/, FAT-re több fajta van, de azok gagyik.2 féle van ami nagyon jó.Logic3, meg a Logitech Play Gear. -
Jimanszky #33945 Ha megírnád hogyan kell és nem túl bonyolult, megpróbálkozhatok vele.Persze az érdem a tiéd lesz;) -
#33944 Akkor már csak egy 'lefelé-bajos' user kéne. :P -
sz4bee #33943 4.01-re még mindig nincs custum firmware?Ha nincs akkor mikorra várhato ha egyáltalán megtudják oldani a 4.01-et? -
#33940 Az ellenszer az ilyenek ellen az hogy figyelembe se kell venni amíg ilyen baromságokat ír,és csak idegesít!!(tapasztalatból) -
#33939 most mit vársz egy tizenévestöl ? haggyad már :D majd egyszer felfogja :D -
#33938 szemből a mozgásban lévő kamionnak -
#33936 ennek fuss neki még egyszer -
Pitypang18 #33934 Tényleg nagyon csúnyán beszélnek! Szerintem is hagyjátok, akkor majd ő is lenyugszik! -
#33933 A fenti firmware-en nem működik semmilyen emulátor? Mert nálam nem indítható üzenetet ír! -
#33932 Téged addig kéne verni a BANHAMMER-el, amíg olyan lapos nem leszel mint a slim psp... -
#33930 Igeyekszem de nem úgy alakulnak a dolgok ahogy akartam. Eléggé sok melóm van. Nem biztos, hogy kész lesz szombatra. -
#33929 lecsobanforever -
#33928 lecsobanforever -
#33926 EDIT: FATra van valami verzió? -
#33925 Mennyi volt és honnan? -
Jimanszky #33924 Akkor vigyázz magadra!!:).Amúgy Totis-é az érdem, én csak az ötletet adtam;)) -
Verseghy #33923 Síelni megyek szombaton, nemtudom, hogy lesz-e internet a hotelba. Vagy hogy befizetünk-e rá:) Ha sikerül akkor péntek estig csináljátok már meg. Vagy ha nem, akkor majd megoldom a net dolgot szombat estére:) Akkor majd a kódot küldjétek privibe! -
PSPeti #33922 Nekem meg előre u.e. -
guppy #33921 Nem az de egyenlőre csak a japán verziót adták ki...de én azzal nem játszok :D, de ha valaki már próbálta megoszthatá velünk a tapasztalatait. -
david13 #33920 Lehet:) -
david13 #33919 Lehet:) -
laca70 #33918 Hol találtál drivert? Anno én is vettem ilyet, de az eladó nem tudott hozzá adni működőt.
-
#33917 Nekem ugyanez van, csak balra. Néha idegesítő, de egy kis mozdulat az analógon, és meg is van oldva.