PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(igaz én se tennék SEMMILYEn CD-t a fat PS2-mbe, az hagyján de semmilyen LEMEZT egyáltalán nem teszek bele mióta bekerült a network adapter + HDD kombó!)
Így viszont kiesett sok PS1-es játék amit szeretnék kivégezni.
Akkor mit tehetek? Vehetek valami baromi drága kütyüt a slim PS2-höz, hogy HDD-rõl játszak /HDD-vel együtt ez simán 20 felett van/ vagy vettem egy PSP-t és memóriakártyáról játszok a PS1-es játékaimmal.
Viszont PS3-at egyszerûen nem akarok, így marad a CFW.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
viszont a zsándárk nálam nem bejövõs, nem lenni nagy RPG fan
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
De ami gebaszszép a Púússpéén, az a Jeann'd Arc szerintem😊 Oké, az nem 3d, de számomra nem az a minden.
Vagy itt mindenki háziprogrambarkács, s amitt a Custom cucc ugye?😛
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
"Alapvetõ emberi tulajdonság, nem kell ezen meglepõdni. Illetve sejthetõ volt... "
már ezt is értem.
nyilván a humorra gondoltál, amit egy szmájlival igyekszem jelezni, de mivel nem sikerült, le is írtam (#32401), látom mégsem sikerült értelmezni... kár, mindegy.
Echohrome zene nekem is nagyon bejött, viszont a God of war 2-t nézd meg még egyszer... én is azt gondoltam hogy veszett jól néz ki PSP-n, de aztán benyomtam a PS2-n a GOW2-t (ofkóz L1+L2+L3+kör+négyzet), és azér csúnyán odabasz!!
Ha nincs PS3 marad a CFW.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Volt nálam minap 4 napig egy Fat PSP és hasonlítgattam tesztelgettem a Slim ellenében és az anyagminõség EGYÉRTELMÛEN sokkal jobb a pufi esetében.
Kis slim néha picit ropog, a használt fat sok évi nyúzás után is tökösen viselkedett. Mondjuk fat azért nem kellene mert szép súlya van... zsebbpróbát is csináltam és hát izé, a halásznacit majd lerántja... tényleg brick a cucc. A slim viszont olyan kis könnyed és a FF-sem meg még nagyon kis elegáns is. Csípem rendesen :-)
Tegnap kipróbáltam az Echocrome-ot. OMG mekkora egy hatalmas alkotás ez már! Persze kiskölyköknek nagyon felejtõs, de így vén fejjel iszonyat élvezem a színvonalas zenét és a szürkeállomány tesztelõ próbákat.
Éjjel fél kettõ volt mikor a GoW-ot megnéztem. Tudni kell, hogy PS2-ön már rég végigvittem az 1. és 2. részt is, alapmû.
Na de, hogy handhelden pontosan olyan grafikai színvonalú mint PS2-ön attól szó szerint lesokkoltam. Most sem hiszem el! Hihetetlen!!!
Az irányítást 30 mp alatt szoktam meg, hiszen gyak u.a. mint a PS2 paddal... iszonyat mekkora mûremek cucc!
persze tõlem azt vesz mindenki amit akar/tud 😊
Úgy fest PSP u.e. :-D
Már kínomban mindent kipróbáltam... végül hajtogattam egy egyszerû újságpapírból egy kb 3 réteg vastag pontosan illeszkedõ leszorítót és azóta tökéletesen tölt, ki és be is lehet kapcsolni semmi gondja.
Hát azért ez valahol nagyon szánalmas gyerekek. A Sony Brávián meg kínai vázát kell majd a tetejére tennem, hogy rendesen illeszkedjenek a forrasztások vagy mi? ^^
A vicc az, hogy totál új a PSP.
Én bontottam fel, nagyon figyeltem nincs-e valami okoskodás, de semmi. Totál új az akksi egyszer lett kivéve miután ugye nem töltött, nem kapcsolt be.
A proxy keresést az negyediknél ami nem mûködött feladtam... <#vigyor>#vigyor>
3db AA-s ceruzaelemet kötöttem sorba (4.5V) és azzal sikerült felélesztenem.
már nem is emlékszem, mit javasoltam annak idején, talán cloakme vagy ilyesmi oldalt. nálam most chrome-ban simán bejött a store mindenféle trükk nélkül, az elején usa-t választottam ki..
Tehát sem az újban sem a régiben nem tölti... semmit nem csinál. :-(
Azt mondták garban cserélik, de akkor is... 1 hetet kell min. várnom.