PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott azért kõkemény kompatibilitási problémák vannak, közel sem biztos hogy ilyen olcsón megúszod, ráadásul lassú is a PS2 USB portja

úgy tudom PS2-nek csak másold CD okoz gondot - eredeti nem...

(igaz én se tennék SEMMILYEn CD-t a fat PS2-mbe, az hagyján de semmilyen LEMEZT egyáltalán nem teszek bele mióta bekerült a network adapter + HDD kombó!)

TrIp
körülbelül 8-9e forint lenne egy usb-s külsõ vinyó a ps2-höz 😊

Tinman
Nézd, engem pl. EGYRÉSZT az motivált a PSP vásárlásban, hogy a PS2-ömbe NEM fogok CD lemezt tenni SOHA!
Így viszont kiesett sok PS1-es játék amit szeretnék kivégezni.

Akkor mit tehetek? Vehetek valami baromi drága kütyüt a slim PS2-höz, hogy HDD-rõl játszak /HDD-vel együtt ez simán 20 felett van/ vagy vettem egy PSP-t és memóriakártyáról játszok a PS1-es játékaimmal.
Viszont PS3-at egyszerûen nem akarok, így marad a CFW.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem is tudom... régen játszottam már az 1. résszel, de komolyan csak ámulok. Hihetetlen nekem ilyet handhelden látni, ráadásul semmi röccenés.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

én is eztet mondtam 😊

viszont a zsándárk nálam nem bejövõs, nem lenni nagy RPG fan

Petyus_
Há' má hogyne lenne 3D! =) A terep is 3D, meg a figurák is.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

fikoo
Valakinek PSP GPS tapasztalatai? <#vigyor2>

CHEAPBOY
Az FF12 is eképp tett szerintem. Kár hogy már nem áldoznak rá, nekem mindmáig bejön a kiskettes grafikája.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Szerintem sokkal szebb a PS2es GOW, mint a PSPs. Mondjuk a hosszuk is eltér.

De ami gebaszszép a Púússpéén, az a Jeann'd Arc szerintem😊 Oké, az nem 3d, de számomra nem az a minden.

CHEAPBOY
Irónikus a fórum feletti kiírás halmaz: Custom Firmware tudósítás, illetve azonnal alá egy WAREZ ban szöveg😊

Vagy itt mindenki háziprogrambarkács, s amitt a Custom cucc ugye?😛

Sati84
Már az is k*** jó, hogy egyáltalán össze lehet hasonlítani :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

úgy értettem, hogy elõször én is azt mondtam, hogy a PSP-s GOW ugyanolyan jól néz ki mint a PS2-es GOW1-2, aztán leültem a PS2 elé, és azért sokkal jobban néz ki, nagyobb felbontás, élesebb, bár picit recés...

Tinman
Tény, hogy a GoW2 szebb, mint a GoW 1. Nagyon kitolták a PS2 határiait a játékkal az biztos.

elolvastam

"Alapvetõ emberi tulajdonság, nem kell ezen meglepõdni. Illetve sejthetõ volt... "
már ezt is értem.
nyilván a humorra gondoltál, amit egy szmájlival igyekszem jelezni, de mivel nem sikerült, le is írtam (#32401), látom mégsem sikerült értelmezni... kár, mindegy.

Olvasd el a saját hozzászólásod a #32414-ben és érteni fogod...
csak hogy nyoma legyen, leszögezném hogy sosenem láttam élõben illetve fogtam slim psp-t, így a fikázásom teljes mértékben ideólógiai alapú! 😊 de jó tudni hogy nem hazudott a média az anyagminõséget illetõen 😊

Echohrome zene nekem is nagyon bejött, viszont a God of war 2-t nézd meg még egyszer... én is azt gondoltam hogy veszett jól néz ki PSP-n, de aztán benyomtam a PS2-n a GOW2-t (ofkóz L1+L2+L3+kör+négyzet), és azér csúnyán odabasz!!

Tinman
PS3 nélkül legálisan nem igazán értem, hogyan akarsz Dio-t futtatni.
Ha nincs PS3 marad a CFW.

Totis
Warez? 😊 Megvan a Diablo csak nincs PSX-em hozzá...😊

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

nemértem... <#nemtudom>

egyértelmû, mert nem ismerem, csak annyit tudok a bulvármédiaagymosásból hogy gagyikínaimûanyagból képzetlen izzadtságszagú sárga munkások szerelték össze, míg a fat fegyelmezett nyakkendõs képzett japó összeszerelõmérnökök gumikesztûs kezeinek munkáját dícséri!!

Tinman
Ez már wrz kérdéskör, gyik részleg fórumán keresgélj, meglesz a válasz. ;-)

Totis
Ezt a sz*vást. Nincs esetleg olyan alkalmazás amivel lehet váltani a POP verziót?

Tinman
Hát igen... mivel tény :-D
Volt nálam minap 4 napig egy Fat PSP és hasonlítgattam tesztelgettem a Slim ellenében és az anyagminõség EGYÉRTELMÛEN sokkal jobb a pufi esetében.
Kis slim néha picit ropog, a használt fat sok évi nyúzás után is tökösen viselkedett. Mondjuk fat azért nem kellene mert szép súlya van... zsebbpróbát is csináltam és hát izé, a halásznacit majd lerántja... tényleg brick a cucc. A slim viszont olyan kis könnyed és a FF-sem meg még nagyon kis elegáns is. Csípem rendesen :-)

Tegnap kipróbáltam az Echocrome-ot. OMG mekkora egy hatalmas alkotás ez már! Persze kiskölyköknek nagyon felejtõs, de így vén fejjel iszonyat élvezem a színvonalas zenét és a szürkeállomány tesztelõ próbákat.

Éjjel fél kettõ volt mikor a GoW-ot megnéztem. Tudni kell, hogy PS2-ön már rég végigvittem az 1. és 2. részt is, alapmû.

Na de, hogy handhelden pontosan olyan grafikai színvonalú mint PS2-ön attól szó szerint lesokkoltam. Most sem hiszem el! Hihetetlen!!!
Az irányítást 30 mp alatt szoktam meg, hiszen gyak u.a. mint a PS2 paddal... iszonyat mekkora mûremek cucc!

Tinman
Diohoz nem jó a 4.01, próbáld a 3.95 v3-al ;-)

Alapvetõ emberi tulajdonság, nem kell ezen meglepõdni. Illetve sejthetõ volt...
Már értem miért gagyizod le a slim-et.
Petyus_
De a régi phatem még eddig sem bírta. =) Ez kibír olyan 3,5 óra játékot (full fényerõ, UMD).

Sokkal jobb akksiidõ? Szerintem hordozható géphez képest szar az akksiidõ. Kábe fele mint amennyinek lennie kellene...
csak egy kis fat vs slim vitát akartam kirobbantani de kevés sikerrel, már nem harapnak erre úgy a népek mint régen 😊)))

én annó fat-et vettem és fölöslegesnek tartom lecserélni, egyedül a szar d-pad zavar, de max nem tekkenezek 😊

persze tõlem azt vesz mindenki amit akar/tud 😊

Petyus_
Ha neked a hátlap anyaga meg az UMD kapuja többet számít, mint a sokkal jobb akksiidõ, kijelzõ, gombok és a sokkal kellemesebb súly - nos, akkor valóban, a Slim gagyi. =) Az akksifedelének illeszkedése egyébként tényleg gagyi. 😛

öregharcsa
azt hogy csinálod hogy nem müxik?? nekem megy..

http://pspfilez.extra.hu/

Totis
Mondjuk én kijelzõtöröttet vettem. Kicseréltem benne a panelt és azóta megy. Nagyon tetszik nekem is csak végr tudnám rajta beizzítani a Diablo-t. Nem akar elindulni.<#rinya>

Tinman
De a játékok azok bizony odavágnak rendesen... szvsz az Box is hulladék cucc, de a felhozatal nagyon finom.
Úgy fest PSP u.e. :-D

5c0rp330n
mint már oly sokszor, most is kilyukadtunk ide, a végsõ igazsághoz 😊

újabb bizonyíték hogy a slim gagyi 😊

Tinman
Tudod mi lett a megoldás?
Már kínomban mindent kipróbáltam... végül hajtogattam egy egyszerû újságpapírból egy kb 3 réteg vastag pontosan illeszkedõ leszorítót és azóta tökéletesen tölt, ki és be is lehet kapcsolni semmi gondja.
Hát azért ez valahol nagyon szánalmas gyerekek. A Sony Brávián meg kínai vázát kell majd a tetejére tennem, hogy rendesen illeszkedjenek a forrasztások vagy mi? ^^

A vicc az, hogy totál új a PSP.
Én bontottam fel, nagyon figyeltem nincs-e valami okoskodás, de semmi. Totál új az akksi egyszer lett kivéve miután ugye nem töltött, nem kapcsolt be.

Petyus_
Én csak segíteni próbáltam vazz, a PS3-ról használom a Storet. 😛

Srácok szeretnék venni majd egy spéci akksit Slimhez.Hallottam olyanról ami 8 órát bír max fényerõn.Ti milyet használtok a gyárin kívül és meddig bírja?

Sorry, you appear to be logging in from outside the UK and ROI. This service is only available to users within the UK or ROI

A proxy keresést az negyediknél ami nem mûködött feladtam... <#vigyor>
ez nem megy?

Totis
Nekem meg kellett bikázni a HTC telefonom akksiját. Mondjuk az sokat állt és annyira lemerült, hogy már nem is töltött.
3db AA-s ceruzaelemet kötöttem sorba (4.5V) és azzal sikerült felélesztenem.

Errõl jut eszembe: a go!view (asszem ez a neve) regisztráció régió megkerülésére tud valaki megoldást? <#confused>
PoisonChihuahua
Én sem IE-t használok (hanem Operát), csak azért ajánlottam neki, mert IE alatt biztosan megy a Store (nincs régiófüggés). <#wave>
5c0rp330n
explorert azért inkább ne használjunk, ha nem muszáj 😊
már nem is emlékszem, mit javasoltam annak idején, talán cloakme vagy ilyesmi oldalt. nálam most chrome-ban simán bejött a store mindenféle trükk nélkül, az elején usa-t választottam ki..

PoisonChihuahua
Használj Internet Explorer-t vagy webalapú proxy-t, bazz találjátok már fel magatokat..... <#sniffles>
pech, sajna van ilyen 😞

Tinman
"Akksim bele a régi PSP-be, nem kapcsol be vele és nem is tölti."

Tehát sem az újban sem a régiben nem tölti... semmit nem csinál. :-(
Azt mondták garban cserélik, de akkor is... 1 hetet kell min. várnom.

Totis
Az a gond, hogy a másik PSP-be lehet tölteni az akksit.