40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
TOLEDOO #39514 AZT HOGY KELL? -
#39513 kapcsold ki a caps lock-ot először is...köszi.. -
TOLEDOO #39512 AZ ANGOL MENÜSBEN LEHET LÁTNI,VISZONT HA RÁTESZEM A MAGYAROSÍTÁST AKKOR NEM LÁTJA.
MIT CSINÁLJAK? -
TOLEDOO #39511 ELÍRÁS VOLT PSP/THEME
HOGY KELL KIKAPCSOLNI? -
#39510 psp/theme mappaba kell tenni.
ha meg eliras volt, es theme mappaba van akkor kapcsold ki a cxmb plugint. -
TOLEDOO #39509 PSP/THEMA -
#39508 hova masolod a .ptf-eket? -
TOLEDOO #39507 KÉRLEK SEGÍTSETEK!
PSP-N NEM LÁTSZIK A PTF (fájl) TÉMA.
viszont a ctf témát látja és be lehet állítani.
Mit csináljak hogy a PTF fájlt is lássa.
Vagy konvertáljam át ctf-re?és milyen progival?
ELŐRE IS KÖSZIKE. 5.50 GEN D2 -
#39506 sajna sok a hamisitvany a piacon, bar ezeket az ar alapjan kiszurheted. lexarom meg nem volt, de sandiskem es sonym igen. nemtom a lexar 32 giogasa hogy birkozik majd meg a kemenyebb iso-kal. -
#39505 A Sony-nak ára nem tetszik (32 gigásról beszélgetünk, hogy nevén nevezzem a dolgot, ez 26, a Sony 46).
Illetve Vaterán árul egy arc Sony-t 30-ért, nem tudom, az mennyire eredeti... -
#39504 ha nagyon nem tetszik a sony akkor ma inkabb a sandisk. de ez sajat velemeny. -
#39503 Emberek, a Lexar memkartya mennyire megbizhato? Akarok venni egyet a psp-mbe. -
#39502 vsh.txt -
#39501 ha plugin akkor a seplugins mappaba kell tenni, es a vhs.txt-be be kell irni az eleresi utvonalat. ha homebrew akkor a psp/games mappaba kell masolni. -
myszoglad94 #39500 Nekem egy olyan problémám van, hogy töltöttem le néhány programot psp-re csak nem tudom, hogy milyen mappába és hova kell bemásolni (5.50 GEN-D) aki tud az segítsen!!! Köszi -
#39499 pozitív..a legtöbb...bár még így is van olyan ami nem indul.. -
#39498 es pozitivak vagy negativak? -
Kenworth #39497 Metal Gear Solid - Peace Walker játékot keresem PSP-re, de nem találok sehol olyat ami elindulna PSP-n, mert már a kicsomagolásnál problémát jelez!
Van valakinek tuti linkje, ötlete?
Van MSN-m!
-
#39496 vannak visszajelzések..psphungary-n -
#39495 elvileg a pluginokat egyszer kell csak engedelyezni aztan csok. a prometheust nem fogom feltenni. hogy miert? csak. nem latom ertelmet, es mig nincsenek biztos visszajelzesek addig minek. -
#39494 no megint itt vagyok, megint lenne kérdésem.
most már 5.50 gen-d3 van a psp-men... :)
az agész amiért ezt a frissítést elkezdetem egy játék, mégpedig a ModNation Racer.
Most sikerült velami fixes változatot ami valami plugin segítségével működik, ha a plugint tiltom nem megy.
Kérdésem az lenne, ha felteszem az 5.50 prometheust, menne plugin nélkül? nem akarok ilyen pluginekkel bohóckodni...
mi a tapasztalat a prometheusról?
régebbi játékok gond nélkül mennek vele? (slim psp-2004-em van)
ha felteszem a prometheust és valamiért nem jön be, utána vissza tudom tenni a gen-d3-at? -
#39493 "talán mert nem M33"
pont azert
megszenvedtuk DarkAlex kivonulasat. DE a semminel jobb :) -
#39492 jah..én is úgy csináltam...sorban, eleinte...aztán hoztak gépeket 3.90m33-al meg ilyenekkel és nem volt kedvem meg időm sem arra hogy szórakozzak vele...így utánaolvastam és mint kiderült 3.71m33-ra mehet fel egyenesen a GEN-D3, de nem minden esetben sikerült valamiért.
ott felraktam 5.00m33-ra majd GEN-A-B-B2 és onnan D3...
na valahogy így :))
persze nem árt ha valakinek van pandora szett a közelében
a GEN cuccok néha trükköznek, csak tudnám miért...
talán mert nem M33 -
#39491 köszi a segítséget, fent van az 5.00m33!
innen már a leírtak alapján boldogulok, ha nem meg kérdezek itt és remélem lesz aki segít!
KÖSZI még 1x!!! -
#39490 kell elotte az 5.00 m33 aztan teheted fel az m33-6ot, mert az csak egy sima patch. nem ugy telepiti magat mint egy uj custom firmwaret. es az m33-6 kell a gen-nek. -
#39489 köszi a gyors választ!
még egy kérdés: 5.00m33 vagy 5.00m33-6 menjen a 4.01m33-2-re? 5.00m33-6 mehet egyből vagy kell előtte az 5.00m33? -
#39488 5.00 m33 mindenkepp kell. nekem is ez volt, de az m33 csapatnak ez volt az utolso firmwareje. ezek utan jott a gen csapat. es ahogy adtak ki a frissiteseket en ugy tettem fel oket sorba, es nekem a readme-bol is ugy remlett, hogy sorba kell oket felrakni. de oregharcsa felhivta a figyelmemet, hogy o 5.00 m33-rol egybol az 5.50 gen-d3-ra frissitett, tehat ez lehetseges. -
#39487 "ha valaki felrakta az 5.00m33 onnan már csak egyesével mennek fel a GEN firmwarek ahogy írtad, de ha ez előtti(5.00m33) verzió van, a GEN-D3 simán felmegy...(kipróbáltam)" - na ezt a mondatot nem igazán értem... :(
most 4.01 van fent.
tegyem fel az 5.0-át vagy egyből az 5.5 gen-d3-at?
még egyszer:
"felrakta az 5.00m33 onnan már csak egyesével mennek fel a GEN firmwarek..."
és
"ha ez előtti(5.00m33) verzió van, a GEN-D3 simán felmegy..."
mind a 2 esetben az 5.00m33-ról van szó. most akkor egyesével utána vagy egyből gen-d3???
-
#39486 "de ha ez előtti(5.00m33) verzió van, a GEN-D3 simán felmegy... (kipróbáltam)"
ezt jo tudni
en anno viszonylag sorrendbe tettem fel oket, kiveve amik nagyon nem voltak stabilak (C). D3al eddig kulonosebb bajom nincs, egyedul a BlazBluet nem sikerult mukodesre birjam, lefagy loadingnal. pluginozni meg annyira nem szoktam, nem szokasom. homebrew teren meg hianyolok egy jol mukodo video lejatszot. -
#39485 nem, szerintem nincs más, talán az hogy stabilabb, de azoknak akik nem nagyon vágják a témát pont jó lesz...különben meg anyáznának miért nem müxik ez és ez, mert olvasni nem szeretnek az emberek...
nem kell pluginokkal szórakozni...kint van a v.05 belőle..
igazából ez csak egy kiegészítés ami az új játékok futtatásához kell...szóval nem kötelező felrakni csak akit érdekel...
ha valaki felrakta az 5.00m33 onnan már csak egyesével mennek fel a GEN firmwarek ahogy írtad, de ha ez előtti(5.00m33) verzió van, a GEN-D3 simán felmegy...(kipróbáltam) -
#39484 kell az 5.00 m33 aztan meg kell a gen-ek kozul is tenni. azt hiszem elobb a b-t, b2-t, aztan mehet a d, d2, d3. elsore kicsit bonyolultan hangzik, de ugyanazt a muveletet kell megcsinalni tobbszor. am ajanlom figyelmedbe hogy eloszor JOL OLVASS UTANA, nehogy valami gond legyen.
@oregharcsa: abban mi az uj? csak az hogy nem cell decryptelni a jatekokat, vagy egyeb ujdonsagok is vannak benne? -
#39483 4.01 m33-2-re egyből tudom tenni az 5.50 gen-d3-at vagy kell előbb az 5.00 m33? -
#39482 5.50 Prometheus...de előtte kell az 5.50 GEN-D3 FULL.. -
#39481 Miskolc környékén keresek eladó PSP-t akinek lenne az PM be keressen fel thx. -
#39480 5.50 gen-d3
+ google :P -
#39479 Egy kis segítséget kérnék.
Chrome böngészőm van csak és hiába nyomok fent a linkekre és legújabb CFW gombra, nem történik semmi...
1. Valaki írja be pls melyik a legújabb CFW!
2. PSPmen 4.01 m33-2 van, nem én tettem rá, így vettem. mit töltsek le és honnan, hogyan frissítsem, ha szeretnék újabb CFW-t?
Választ privibe várom és reméelm lesz itt olyan jó arc, aki korrekt és segít!
Előre is köszi! -
#39478 platina
aranyból olcsóbb lenne... -
#39477 aranyból van? 40k? -
#39476 Hello a psp 3000-nél müködik már jól a flash? -
#39475 4 gb ms pro duo eladó / sandisk ultra 2/
nem lassú cucc, átalakitóval. 2400 pengő.
add a legjobbat drága psp-dnek.
budapest. pls privi.