PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
nem lett psp2... igazam volt <#idiota>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

5c0rp330n
3ds egy eleg nagy rakas fosnak tunik, a psp agyonveri grafikaban. kivancsi vagyok a szemuveg nelkuli 3d-jere ezert egyszer megneznem, egyebkent felejtos.

GP2100
Nagyon úgy látszik, hogy nem lesz. Nagyon reklámozták a mostani psp(ke)t, de új géprõl szó se volt.

\"elég volt ebbõl a faszom fütty nemzetbõl egy életre\" by tirexi

samsung123
szerintem se de hátha...ha nem veszek 3DS-t!!!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

LeventeV
marmint szerintem nem lesz psp2

LeventeV
szerintem nem

samsung123
10perc és kiderül lesz e PSP2!!!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

fikoo
http://www.vatera.hu/sony_psp_2004_slim_4_gb_ms_egyebek_173453532.html

kisgabo
4 gb sandisk ms pro duo /ultra2/ átalakitóval, psp be eladó.

2500 piz.

privizz ha kell. budapest.

fikoo
PSP Slim 25.000-rõl indul a licit. Részletek itt

Empty
Helló! A Metal Gear Solid Peace Walkerben a mission 5-nél, hogyan pusztítható el a harckocsi? Nem igazán jött össze eddig gránátvetõvel sem a kevés muníció miatt! Ötlet, megoldás? <#conf>

LeventeV
probald meg a network settings-nel hatha sikerul, de szerintem nem fog...

enlightened
Na közben miért not supported. Az összes többi hálozat autenticationje WPA sima, nekem meg a router WPA2-re van állítva TKIS+AES encryptionnel és valamiért ez not supported a PSP-m számára. Legújabb firmware van a PSP-n nem értem, a SONY, hogy csinálhatta így hogy ne támogatja a WPA2-t. Nincs rá semmi mód, hogy WPA2-re a legujabb firmware-el fel tudjak menni?

enlightened
Sziasztok, lehet láma kérdés. De nemrég vettem egy PSP-t használtan, nagyon jó vétel volt, mert egy darab karc nicsn rajta, mindent visz, aksi és kártya eredeti sony és SLIM készülék, nagyon meg vagyok elégedve vele. Viszont kérdésem a WI-F-re vonatkozna, hogy milyen megkötések vannak rá, mert amikor én végigscannelem az elérhetõ hálózatokat, kiírja mindet és lehet is rájuk csatlakozni, de van 1-2 ahol a securityhez azt írja hogy not supported és ezeket szürkével írja ki hogy rájuk se lehessen kattintani. Na most ezekre a hálozatokra a laptopomrol tudok csatlakozni. Utána néztem de semmi infot nem találok errõl, hogy miért lehet az hogy a PSP-m ezekre nem tud csatlakozni, mitõl speciálisak ezek? Mitõl not supported? A laptopom simán csatlakozik.

Eladó PSP-m!!!
Info: itt

LeventeV
popsloaderrel probalkozzatok.

dunga
Hasonló problémám van nekem is.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Toughtful
Srácok! Pár hónapja - talán még 3.30-as FW-n, vagy valami ilyesmin, M3 tuti volt benne :D - konvertálgattam át pár eredeti PS1-es játékomat PSP-re, és tökéletesen mûködtek. Most felraktam a GEN-D3-at (final), próbáltam volna most a játékokat, és nem indulnak el. :O

Érdekes, hogy pl. egyben PSP-re készült cuccokat leszedve nincs ilyen gond, de ott pl. keys.bin vagy mi a dzsuva sincs... Nem értem ://

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenõé, teccikérteni!\"

Gideon Wieth
én használtam idegen töltõt, semmi bajom nem lett tõle. :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

sziasztok!nincs hálózati töltõm a pspmhez,de jóapám feltudná tölteni ugyanoan aljazatú 5 voltos táppal!használhatom vagy mindenáron vennem kell 5rugóért egy eredeti sonyt?! o.O
Jó hírek!
Lassan de biztosan végre a 6.20-asok is élvezhetik a "játékok kipróbálását mielõtt megveszem"(warez) funkciót :D
Csak infót adok:
Sikerült kernel szintû exploitot találni és hozzáférhetõ a flash1 és a flash0 is :)
Írni/olvasni egyaránt lehet.
Psp 300X és a psp GO is kap majd FW-t,csak nem tudni még kitõl(milyen release).

Bõvebb infó:
PSP via 6.20 kernel exploit
LeventeV
igazad van... kicsit eloreszaladtam.

Gideon Wieth
mégse müködik jól a plugin kikapcs módszer. tény most jóval késõbb fagyott le a játék, de még mindig fagy :S valakinek valami ötlet ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

5c0rp330n
azert addig ilyet ne mondjunk amig hivatalosan nem is letezik ez a bizonyos ds. a jelenleg letezo ds-re es psp-re meg pont ennek az ellenkezoje mondhato el. :)

LeventeV
ezzel azt akartam mondani, hogy igy a ds mar minden kategoriaba felulmulja a psp-t.

5c0rp330n
" foleg ha igaz, hogy jobb lesz a grafikaja"

ha ez szamitana barmit a nintendo celkozonsegnek, wii-bol es ds-bol ps3 es psp mellett osszesen eladtak volna kb 3 darabot a vilagon es nem tobbet..

LeventeV
de most a 3ds-el ugy jarna mint a wii-vel. sokan veszik majd, foleg ha igaz, hogy jobb lesz a grafikaja (xbox-os szint az szerintem is tulzas)es akkora elonyt osszeszednek, hogy a sony-nak nehez lesz behozni, mert azert a nintendo nem microsoft.

5c0rp330n
azert az a "nincs mas eselye" duma kicsit eros most amikor a ps3-al szetfingatja a box-ot es eladasokban is epp beelozni keszuli. a wii pedig sosem volt nekik konkurencia, az ellen nem tudnak mit csinalni hogy ennyi igenytelen kauzal faszlama van :) csak esetleg a move-t, ami a wii-vel ellentetben tenyleg terben erzekeli a mozgast, de sok lama sztem meg igy is wii-t fog venni :S

LeventeV
az iphone-nak a neveben is benne van, hogy elsosorban telefon es nem kezikonzol. a grafikaja meg hiaba jobb, mert gombok hijan nem jatszasra fogjak fokent hasznalni. a 3ds-el viszont mar mas a helyzet... ha most lemaradnak akkor szivnak majd mint a ps3-al. xbox-nak egy ev eleg volt ahhoz, hogy egy jo kis elony hozzon ossze maganak. sot most a sony nagyobb bajban van, mert otthon, japanba nem tudott elterjedni az xbox, de a nintendoval mar mas a helyzet es ekkora veszteseget mar nem engedhet meg maganak a sony.

" a pspGO-ra semmi szükség nemvolt (...) ezeket ez erõforrásokat(idõt pénzt) már rég a PSP2 kifejlesztésére kellet volna tolni"
-ezzel egyetertek.

osszefoglalva: a sonynak mostmar szinte nincs mas valasztasa, ha nem akar porul jarni ki kell hoznia egy uj psp-t az idei e3-ra.

legyen jo grafikaja, jobb joystick-ja, es visszafelekompatibilitasa, es a jatekok tamogassak a ps3 kontroller csatlakoztatasat

samsung123
EZ tény a psp erõssége HC játékokban rejlik remélem ez igy is marad!!!

Másik, hanem alegfontosabb tényezõ PSP2 részérõl, hogy (idõvel) tudja futattni PS2 játékokat, ez a ps2 gyártásának és játékkészítés leállitása után várható(2évkb) ezzel egy hihetelenül nagy mennyiségû és minésõgû játék válna elérhetõvé, ami szinte ellenfél nélküli tenné másokkal szemben. ez lehetne fizetõs vagy ingyenes alapon(ennek kisebb valószinüsége)

hö 2016-17-ben a PSP3-on fognak futni a PS3 játékok(ugyanis ekkor szintén végleg kifut a ps3 hiszen kb 10évre tervezték)? nem elképzelhetetlen, sõtt...

5c0rp330n
5,5 eves :)
az igazi hc jatekok 90%-at nem fogod tudni tapival meg rangatassal iranyitani.
lassan ideje lenne, valoban..

samsung123
pont errõl beszélek hogy 6(egyébként csak 5) éves hardwer!!! a psp2 már ki kelet volna adni rég! de csak huzták...
Amugy lehet irányítani Iphonos játékokta,tény hogy nehezebb, de van rá bõven minõségi játék!

LEGYEN PSP2! Ámen.

5c0rp330n
omm, qrvanagy dolog az az iphone amikor a psp 6 eves hw.
tovabbi "bokkeno" hogy gombok hijan gyakorlatilag teljesen hasznalhatatlan mint "jatekgep", csak ilyen konzumer tapizos-forgatos fassagok jatszhatoak rajta amibol kino az ember 5 perc alatt.
psp2 meg vagy lesz most ee3-on.. vagy nem, ha lesz, kivancsi leszek ra :)

samsung123
hu. Nézetme az IPhone 4 et mit tud....A psp-t kiüti grafikában. az Ipad-ban használt erõforrás van, az eddigi Iphonoktól jóval erõsebb. Már eddig is majden tudták a psp szintjét, de igy meg is elõzi az új A4maggal. Kiváncsi leszelk egy-két hónap mulva mit hoznak ki 3d grafikában belõle(vagy kicsit késöbb). Egyetlen bökkenõ az ár, de emellé azért nem csak egy hordozható játkonzolt kapunk.

A psp2 ebben ez éveben ki kell jönne és durrania kell grafban mert, mert psp-t már minden tekintetben felülmúlja szinte minden amiben eddig erõs volt. Nem beszélve a Nintendó 3ds-rõl ami szintén aránylag erõs lesz(baromság azok a pletykák amik az Xbox360 szintjéhez hasonlítgatják)
Szeintem a Sony elbaszta az üzeletpolitikáját...miel a pspGO-ra semmi szükség nemvolt tudván,(igazi pénzlehuzás a negyedik bõrnek,de rájöttek erre az emberek és nemnagyon veszik) hogy készülnie kell a kettõnek. ezeket ez erõforrásokat(idõt pénzt) már rég a PSP2 kifejlesztésére kellet volna tolni. Ötvözve a GO újításait egy (nagyon)erõs hardverrel(kivéve a kisebb kijelzõ) plusz egyéb tulajdonságokkal mik mára alpok(érintõkijelzõ, kamera stb.) ha ezt megtatte volna már ebben az éveben egy nagyon átgondolt a kunkurenseket megelõzve egy tényleg ütõképes és anyagilag sikeres konzolt rakhatott volna össze. Mivel hatalmas vágy van már 2 éve a PSP2-re. igy szerintem most kapkodva valahogy 2011-re hozzák majd ki(eleje)látván a konkurensek elõnyét.

ui:remélem jóra sikerül a 2.psp, mert a psp-t imádom(csak asony gondolkodása kicsit kezd unszipatikus lenni)

LeventeV
ez nezopont kerdese, de en nem neveznem teljes munkanak, inkabb ideiglenes megoldas, bar nem ugy nez ki, hogy egyhamar lesz mas.
de vegulis megcsinalja amit kell.

Prince of Máté
Egyébként ha egy PSP "chikenezve" van, tehát power offnál elveszik a törés, akkor azt mondhatjuk flashelt pspnek?

LeventeV
olyan nem letezik, hogy csippelt psp. a psp hardware-et nem modostijak. aki "csippelt" psp-t arul az sima custom firmware-el ellatott psp-t arul, es arra mondja hogy csippelt, mert annyira se vette a faradsagot hogy utanajarjon, hogy mi az. te ne legyel ilyen. vannak kulonbozo FAQ-k azokat nezegesd mielott veszel psp-t, mert lesz egy psp-d es azt se fogod tudni mi az. tobbet nem mondok a cfw-rol mert az mar hajlik a warez fele es az tilos az sg forumain.

enlightened
De akkor olyat ne vegyek mert az nem jó? Vagy attól még jó? Én nem értek ehhez és nem szeretnék rosszat venni.

LeventeV
nincs chipeles psp-n... aki azt irja az egy barom allat aki annyit se ert a psp-hez mint a... kutya

enlightened
Pár készüléknél írják, hogy chippeltetve van! Az mit jelent? Attól gyorsabb lesz?

enlightened
Köszönöm szépen a részletes segítséget. Még annyit szeretnék kérdezni, hogy akkor tulajdonképpen FAT-et is vehetek? Vagy azt inkább ne vegyek mert már elég régen gyárották õket? A Slim elvileg tud Wi-fi-t meg filmet is.

LeventeV
a slim is ugyanugy visz minen jatekot mint a Fat. vigyazz arra, hogy jo allapotban legyen az aksi, hogy ne meruljon le hamar es ne legyen utangyartott (kb 5 orat kell tartson az aksi, ha utangyatott az aksi nem feltetlenul jelenti azt, hogy rossz, de faraghatsz a psp arabol) es a kepernyo ne legyen osszekarcolva. tovabba ha memoriakartyat is kapsz hozza akkor nezd meg, hogy eredeti legyen (sony vagy sandisk). tovabba probald ki elotte a gepet, kerd meg a tulajt, hogy hozzon egy jatekot, hogy lellenorizd az UMD meghajtot is.

enlightened
Sziasztok PSP-t szeretnék venni használtan, de nem nagyon vagyok otthonos benne egyáltalán. A kérdésem az lenne, hogy elsõsorban mire kell odafigyelni amikor átveszem a terméket? Hol lehetnek a buktatok? És, hogy ha SLIM gépet veszek az mindent visz? 15 hónapos gép az már öregnek számít vagy egy Slim általában meddig mûködõképes?

Köszi elõre is a választokat, még sose volt konzolom.

Gideon Wieth
elviekben ha lekapcsolod az összes plugint ami megy akkor menni fog a játék ... én most lekapcsoltam és egyenlõre okés.

Gideon Wieth
nekem is csak ugye nem lehet küldi közben menteni, és ez így kicsit idegõrlõ, h mindent háromszor csinál meg az ember... :S

bboyatty
Ilyet nekem is csinál.
Nem tudom mitõl lehet de ha újraindíom a psp-t minden ok.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Gideon Wieth
mi lehet annak az oka, hogy az mgs peace walker megfagy játék közben különbözõ helyzetekben ? gen d3-am van :-)

Akit érdekel az eladó PSP m: http://www.vatera.hu/psp_fat_1_gb_os_flashelt_172783904.html

Gideon Wieth
pont a vizsgáim utolsó napján :(:S

LeventeV
junius 15-17 kozott lesz LA-be.

ORIASI TITOK:
google beirtam, hogy e3 es elso talalat... meg az oldalt se kellett megnyitni mert irta a bevezetobe