PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A wi-fi korában mi a paripapénisznek nektek infra? De úgy tényleg -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Ismervalaki olyan játékokat mint ezek -Heart of Darkness, Oddworld: Abe´s Exodus, Oddworld: Abe's Oddysee, vagy Sheep.
Olyat ami oldalnézetes és ilyen mászkálós féle, psp-re vagy psx-re.
Olyan video convertert tudna valaki ajánlani,amivel tudok feliratot is csatolni a filmhez?
Nagyon szépen megköszönném,tudniillik Off :Szökés-fan vagyok😊,és vére rávettem magam,hogy folytassam a 3- évadot,viszont otthon nem sokat tartózkodom.
Üdv Zan
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Érdeklõdnék, hogy psp re szeretném feltenni a Jackie Chan's Stuntmaster psx-es gammát eboot fájlban már rengeteg mindent próbáltam, de egyszerûen lefagy az indítás után a játék elsõ képe után. Megauploadon volt fent egy átalakított verzió psp-re de már nem él a link.
Aki tudja mi lehet a gond, vagy esetleg akinek van egy psp-n mûködõ verziója azt nagyon megköszönném.
Már sok régi psx es gammámat sikerült átalakítani de ez az egy nem indul valamiért.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Került eddig a PSP 4db nyers dvd árába,és sajnálod rá a javítási költséget????
Add fel javítani,megadom a saját címem,hová kell a javított gépet küldeni,Én meg küldök neked 4db írható dvd-t ok? <#idiota>#idiota>
Komlyra fordítva a szót:EZ az összeg semmi,ahoz képest ha mûködõképes,és jó lesz a PSP-d!
Személyszerint márcsak kíváncsiságból is ráfordítanék ennyit,hátha....
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
2x830FT MPL Posta Futárszolgálat
teljesen megbízhatók
én is javítottam már meg így 2db PSP-t hogy postán küldték
de azokat újra kellett éleszteni csak annyi bajuk volt
sztem annyit simán megér ha a srác tényleg korrektül meg tudja neked csinálni a gépet
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Bár egy smd ki és be forrasztást profi Weller páka és pár év tapasztalat nélkül senkinek nem ajánlanék tiszta lekiismerettel. 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ja, hogy nincs szakértelmed és soha nem forrasztottál... akkor a 3k baromi kedves ajánlat az úr részérõl.
3k-ért kipofozom Bp-n. 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ergo pont a fordítottja a gond, ami szerintem rosszul hangzik... bár ha szerencséje van, csak a töltõ rossz.
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
SanDisk Gaming Memory Stick Pro Duo 4GB memóriakártyám
új, eredeti, bontatlan...
7K
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Egyébként, ha ritmusjátékot akarsz, szerintem jobban járnál egy DJMaxPortable-lal. (1 vagy 2 , de én nekem a 2 jobban bejön) <#wink>#wink>
Memkártya ügyben én azt mondom neked, hogy vedd olyan helyen ahol 10 év gar van rá pl. Sandisk. 8 ezresedbe biztos benne lesz, de nyugodtan alszol a 10 év gar mellett... az ilyen melléadott kártyák esetében egy kalap alá veszik a készülékkel a legtöbb helyen, vagyis a kártyára is csak 1 évet kapsz.