40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Gideon Wieth
    Nah a psp video creatorral már müködik :) de az valami másik filet is pakol mellé és a root mappában lévő valamilyen mappába másolja be :) Köszönöm a segítséget
  • CaviaR
    háát öcsém ritka nagy kretén vagy
  • Verseghy
    Hogy áll a banner?:)
  • Gideon Wieth
    nah letöltöttem a jót ahhoz jó..köszönöm
  • Gideon Wieth
    sajnos nem ehhez a verzióhoz van
  • Banyapapa
    probáld ki ezt

3DA84516F9CC268839D6D0B696AC
  • Gideon Wieth
    Tudna valaki a psp movie creator 2.1 build 1hez egy cdkulcsot adni ? Mert ugy néz ki azzal menni fog. az első 5 percet lekonvertálta és azt lejátszotta a psp :)
  • Gideon Wieth
    most movie creatorral nézem, nem változtattam beállításokat ,csak rányomtam hogy record it :) meglátjuk mi lesz, de ezt nem értem,hogy amit nálam lejátszik filet azt náluk miért nem ...
  • Gideon Wieth
    hát jó de mondom. A saját pspmen megy a régi alaplapossal az új 3000s szériás pspken nem megy ugyanaz a film ami nálam megy , de akkor kipróbálom mással :)
  • baaka
    XviDPSP4 a legjobb sztem én is ezzel a progival konvertálok mindent és tűélesre konvertál egyszóval profi program!
  • Banyapapa
    probáld ki más konvertálo progival a dolgot.
    psp video 9 , psp movie creatoral,esetleg a nero cd-dvd iro progival abban is van psp konvertálo lehetöség
  • Gideon Wieth
    még mindig nincs senkinek ötlete ?
  • Gideon Wieth
    csak nekem még a régi slim psp van 5.00 cfwvel firmware-val. nekik meg ez az uj 3000-s széria van. Most felfrissítettem nekik az 5.00ás eredeti firmware-val de azzal se megy.
  • Gideon Wieth
    A saját PSP-men megy az ő PSP-jükön nem megy... Nem karácsonyra gyűjtöttek a lányok és anyum intézte a forma1 jegyrendszerét abból kaptak egy- egy psp-t karácsonyra :) De a két vadiuj PSP-n a filmek egyszerűen nem mennek. Nálam meg ugyanaz a film igen
  • Doomista
    ezzel a programmal mennie kéne...több embernél megy...:D én vagy 4 féle konvert programot kiprobáltam,és az a 4 mind kaki volt,vagy lejárt 30 napos :D ez joanak tünt,de ez meg azé sem megy....oh mádfák
  • Gomber
    Kösz Neo! :)
    Gideon! Nem tök mind1 hogy milyen konverterrel converálod át mert lehet h amivel te csináltad az nem szakosodik psp-re...tölsd le olyan convertert ami arra is szakosodott... tudod, a google a barátod! :)
    Amugy jól megy nektek h a hugodnak is pspje van?:D
  • Gideon Wieth
    a saját pspmen megy azon 5.00ás van a hugomén még a 4.21-es.de én ugy tudom ez nem befolyásolhat semmit
  • Gideon Wieth
    de jó... de elvileg nem kell hackelni psp-t hogy mp4eket nézhess...
  • Doomista
    nálam is pont ugyan ez a probléma :D
  • Gideon Wieth
    sziasztok!
    Átkonvertáltam egy filmet mp4be az xvidpsp converterrel mp4 psp asp beállítások mellett.. többi az alap beállítás azt nem piszkáltam. Ráraktam hugom új PSP-jére és azt irja hogy nem támogatott a file... legujabb nem tört pspje van. Ötlet ?
  • NEOreg3
    tessék
  • Gomber
    eladom ozt kérték h tegyem rá a legujabb cfw-t
  • Gomber
    4.01 M33
  • NEOreg3
    mid van jelenleg?
  • Gomber
    császtok!
    vki elmagyarázná hogyan tegyem fel ezt?:
    5.00 M33-3 CFW
  • Pitypang18
    Igen, kell!
  • lecsoforever
    ha internetezni szeretnék psp-én akor kell router?
  • PoisonChihuahua
    Sziasztok!
    Boldog Karácsonyt és sikerekben, játékokban gazdag Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!
    DevilhandX
  • lecsoforever
    nekünk ebéd után van ajándékozás.
  • Doomista
    apja a jézuska,oszt hamarabb megkapta igy !
  • Verseghy
    De csak este jön a jézuska.. Ez hogy lehet?:ooooo
  • lecsoforever
    végre megvan a psp-ém.
  • Jimanszky
    Boldog Karácsonyt Kollégák!!!
  • lecsoforever
    Elöször is Boldog Karácsonyt Kivánok Mindenkinek !
  • Doomista
    Elöször is Boldog Karácsonyt Kivánok Mindenkinek !

Lenne egy számomra nem érthetö probléma....egy xvid filmet átkonvertáltam .avi-ba,és .mp4-be,hogy a PSP-n fusson. MOVIE mappába másoltam be elöször az AVI fájlt,de mikor PSP-n belapozok a filmek menübe,azt irja ki hogy nem támogatott adat...aztán ez ment .MP4 kiterjesztésü fájlal is,ugyan ugy nem támogatott adat...3.80 CFW HUN van fennt a pspn,szoval elvileg látnia kéne az .avi-t és az .mp4-et is! gépen tökéletes fut !
  • Akuman
    Hello, még egyszer

meg is oldódott a psp hiányom :) szombaton már a kezemben is lesz :)

köszönöm a sok privátot is

toboz-doboz :)

Sziasztok
  • Gideon Wieth
    nekem tavaly nyári és még müködik a box :) semmi baja
  • Pitypang18
    Biztos a fenyőfaláz miatt írt tobozt!
  • vixo
    Hi all!
    pls vki segítsen,hogy kell psp-re psx játékot felteni?
    Már rengeteg mindent megpróbáltam,okosított a psp-m szóval elvileg mennie kellene, a resident evil 2-t szeretném felrakni rá,bemásolom mappástól a game150-be,ahogy kell és meg is jelenik a játékoknál,de ha elindítom,akkor kicsit betölti,de kilép és vmi hiba üzenetet ír ki,h a játékot nem lehet elindítani,ez miért van,vki segytsen pls!
    előre is thx a helpet!
  • BB7
    Ha körrel lépek be a menübe akkor Japán! Nekem a zikszel működik!
    Azt hittem legalább, ha pl. kiveszem az aksit, akkor alatta feltárul, hogy: Méd in Japán! XD vagy az alaplapon! [Doboza nincs meg!]

Akuman: Tobozzal azt hiszem nem adtak ki PsP release-t! XD
    De, h. ne legyek szemét: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116192007&no=31881]Erre t3ssék! =][/URL]