PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
NEM is tudom. Szkófildet mennyi TÁMADás éri, mondjuk olyan FELkészült, mint anno a "nájtrider", na jó nem a "kingrider", HANEM inkább a "mekkgéyver". KIDERÜLt nem rég, hogy a gájver fõnöke megvakul... HOGY hogyan az nem tudom. Azér' menõ ez a szkófild, eddig mindenhonnan MEGSZÖKÖTT. <#zavart2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Igen ennyi az ára... sõt, 3.000-ért már "egyedi" GoW pakkot vehetsz, az eredeti játékkal egyetemben, sõt ez már CFW-s.

A wi-fi korában mi a paripapénisznek nektek infra? De úgy tényleg -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Gomber
Csõsztök! Az itten veszprémi PSP boltban láttam SLIM psp-t 38-ért! Szerintetek ezt használt vagy új? Ennyire lement az ára? Az én 1001 es PSP-met vagy 1002es et 56 ért vettem! basic ban...mondjuk a Slimen nincs infra, mert osztálytársamnak is Slim van és neki sincs rajta, vagyis nem találjuk meg meg is kérdeztük és azt mondták h nincs rajta!

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Akkor legjobb ha mostantól naponta megkérdezed... <#wow3>
5c0rp330n
dehogynem, csak feltámad 😊

Igen , azok közül a Caslevania hasonló de a másik nem és akkor ezekszerint nincs is több. Én nem ismerek másikat ezért kérdezem hátha más igen.
Ezt már kérdezted egyszer és válaszolt is rá valaki... <#levele>
Szevasztok.
Ismervalaki olyan játékokat mint ezek -Heart of Darkness, Oddworld: Abe´s Exodus, Oddworld: Abe's Oddysee, vagy Sheep.
Olyat ami oldalnézetes és ilyen mászkálós féle, psp-re vagy psx-re.
erre én baszom el gratulálok magamnak

Tinman
Szóval Azt mondod, hogy szökés RAjongó vagy, NEM rossz sorozat az biztos. Minap HALlottam, hogy MEGy ám már a 4. évad odakint. <#eplus2>

Zan
Sziasztok!

Olyan video convertert tudna valaki ajánlani,amivel tudok feliratot is csatolni a filmhez?

Nagyon szépen megköszönném,tudniillik Off :Szökés-fan vagyok😊,és vére rávettem magam,hogy folytassam a 3- évadot,viszont otthon nem sokat tartózkodom.

Üdv Zan

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Szevasztok.
Érdeklõdnék, hogy psp re szeretném feltenni a Jackie Chan's Stuntmaster psx-es gammát eboot fájlban már rengeteg mindent próbáltam, de egyszerûen lefagy az indítás után a játék elsõ képe után. Megauploadon volt fent egy átalakított verzió psp-re de már nem él a link.
Aki tudja mi lehet a gond, vagy esetleg akinek van egy psp-n mûködõ verziója azt nagyon megköszönném.
Már sok régi psx es gammámat sikerült átalakítani de ez az egy nem indul valamiért.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
MaSzKa
<#vigyor2>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bboyatty
na mind1...majd ha van valami fekjlemeny majd irok...koszi mindenkinek mindent!

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Triple H
#32580 plz valaki pm nem értek az 1.50 kernel cucchoz.

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

Sati84
Jó, hát nyilván nem kívánnám ingyen :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Sati84
Igen, olvastam 100 helyen már elõtte, csak azért mégis jó hallani valaki olyantól, aki már csinálta. Merthátugye ellenõrizhetetlenek az infók...

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

bboyatty
manapsag mar minden penzbe kerul...es en evel tisztabban is vagyok....csak en is keresem azt a megoldast ami nekem optimalis...es teljesen igazad van h annyit meger...szerintem is ... ha nem erne meg akkor most nem itt lennek es kerdezoskodnek mindent...hanem leszarnam.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

MaSzKa
igen
de pénzbe kerül

bboyatty
Nem ertem... Hanyszor mondjam hogy nem az ar a baj...es en nem latom jo otletnek ezt a futros dolgot de mind1...azthiszem talaltam egy atmeneti megoldast erre a dologra...Valaki modta nekem h lehet kapni kulon psp aksi toltot...es amig nem tudom megcsinaltatni addig igy is jo lenne...csak meg azt nem tudom h honnan szrezzem be...

PoisonChihuahua
Az elb@aszott PSP-k javítására már 1,5 éve van módszer...<#zavart2>
Sati84
Ez azt jelenti, hogy ha valahogy elbaltázom a CFW-zést és brickelem a PSP-m, akkor te meg tudod csinálni? Az jó lenne, kicsit magabiztosabban állnék neki 😄

Nademán tényleg.....
Került eddig a PSP 4db nyers dvd árába,és sajnálod rá a javítási költséget????
Add fel javítani,megadom a saját címem,hová kell a javított gépet küldeni,Én meg küldök neked 4db írható dvd-t ok? <#idiota>
Komlyra fordítva a szót:EZ az összeg semmi,ahoz képest ha mûködõképes,és jó lesz a PSP-d!
Személyszerint márcsak kíváncsiságból is ráfordítanék ennyit,hátha....

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

MaSzKa
postán elküldöd neki
2x830FT MPL Posta Futárszolgálat
teljesen megbízhatók

én is javítottam már meg így 2db PSP-t hogy postán küldték
de azokat újra kellett éleszteni csak annyi bajuk volt

sztem annyit simán megér ha a srác tényleg korrektül meg tudja neked csinálni a gépet

bboyatty
Na mindegy. Nem veszekedni jottem ide csak erdeklodni. De azert KOSZ!

kisgabo
azért számolj be az eredményrõl.... <#vigyor1>

off. tök jó amúgy, hogy sokan alapnak veszik, hogy a népek kizárólag budapesten élnek. on
bboyatty
Bocsi de te felre ertettel engem...En nem sokaltam az arat...csak a fasz se utazik 400km-t fel budapestig...erted?...es mar forrasztottam, az mas hogy foggalmam sincs hogy hol kerssem a hibat de megoldom valahogy...ja es koszi mindent!

CaviaR
Jaja ennyi lenne amúgy.
Bár egy smd ki és be forrasztást profi Weller páka és pár év tapasztalat nélkül senkinek nem ajánlanék tiszta lekiismerettel. 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Tinman
De tud... szétszeded, kiméred mi ment ki benne és, kiforrasztod, bemész egy elektronika boltba veszel PONTOSAN u.o. ellenállásút, méretût, hazamész beforrasztod és megúsztad utazási és telefonköltséget beleszámolva vagy többõl, vagy kevesebbõl mint 3k.

Ja, hogy nincs szakértelmed és soha nem forrasztottál... akkor a 3k baromi kedves ajánlat az úr részérõl.

bboyatty
Aham az ugy jo is lenne. De sajnos en egy kicsit messze lakom bp-tol. De azert kosz. Nem tudsz valami egyszerubb megoldast?

CaviaR
Valszeg kiment a töltõ bizti benne, vagy csak a csati romlott el.
3k-ért kipofozom Bp-n. 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

bboyatty
Megmertem es tolt...Mas otlet?

Tinman
Mérd ki multiméterrel, hogy tölt-e a töltõ.

Tinman
Az enyém töltõvel elindult, de akksival nem, amíg Népszabadsággal nem ismertettem meg :-D
Ergo pont a fordítottja a gond, ami szerintem rosszul hangzik... bár ha szerencséje van, csak a töltõ rossz.

Tinman
És miért jobb a 3.80 M33 mint a 4.01 M33?

PoisonChihuahua
Fõleg progresszív, elektronikus, illetve intenzív japán stílusú.
bboyatty
Na elmondom az egesz tortenetet... Egy par napja irtam a forumba hogy van egy psp-m es kifustolt(mert az elozo tulajdonos pandorazni akarta de nem jott ossze es az aksi elromlott.. ezek utan toltobe dugva volt hasznalva...mig egy nap fustolt egyet es utanna nem kapcsolt be...es en azert a psp-ert adtam 4 ures dvd-t es ma kertem egy aksit hogy megnezzem megy-e aksival... es csodak csodajara elindult gond nelkul... de ha toltobe dugom nem indul)kb ennyi es nem tudom h mit csinaljak...

baaka
Már valakinek volt ilyen jellegû problémája azt hiszem ->EZ<- a megoldás

Triple H
oké csak azérdekelne h ebben a játékban milyen zenei stílus van? mert nekem ez a disco meg ilyesmi nem nagyon jön be...

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

bboyatty
Hello. Szereztem egy mukodod PSP-t majdnem ingyen(nem loptam). De viszonta van egy olyan problemam hogy aksival elindul de nem reagal a toltore, valaki tudd otleteket mondani h miokozza ezt. Elore is kossz.

Sati84
Az én problémám megoldódott: most olvastam egy fórumon, hogy a srácnak sikerült egy Amerikában vett 3.95-ös FW-jû PSP-t downgrade-elnie. Úgyhogy nem félek a 3.80-ammal. 😄

Petyus_
Nekem csak eredeti játékom van, igen. És arról a mocsok UMD-rõl játszom õket ráadásul. CFW-m sincs.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

james69holden
még mindíg van egy eladó
SanDisk Gaming Memory Stick Pro Duo 4GB memóriakártyám
új, eredeti, bontatlan...
7K

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

PoisonChihuahua
Ha jól tudom akkor fel kell tenni egy un. 1.50 kernel addon-t, hogy az 1.50 környezetet igénylõ homebrew-ek is elinduljanak, de ez nem biztos, majd holnap jön valaki és megerõsíti, vagy cáfolja.
Egyébként, ha ritmusjátékot akarsz, szerintem jobban járnál egy DJMaxPortable-lal. (1 vagy 2 , de én nekem a 2 jobban bejön) <#wink>
Triple H
senki se tud segíteni? Dx

Tinman
Amit ember készített az el is romolhat, mindegy, hogy Sony vagy sem.

Memkártya ügyben én azt mondom neked, hogy vedd olyan helyen ahol 10 év gar van rá pl. Sandisk. 8 ezresedbe biztos benne lesz, de nyugodtan alszol a 10 év gar mellett... az ilyen melléadott kártyák esetében egy kalap alá veszik a készülékkel a legtöbb helyen, vagyis a kártyára is csak 1 évet kapsz.

Neztem hogy lehet ilyen pack-ot venni hoyg hozza adnak egy 4gb sony pro duo kartyat mennyi az eselye hogy fake kartyat adnak ami kesobb eromolhat ?
Tinman
Sony-nál sohasem tudni... lsd PS3.

Tinman
Rápacsáltál mert Gow után éppen az eredeti FF CC-al tolom 😄DD