40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Zan
    Akkor jobb a 33-4?Mert azt is letöltöttem.Ez a pontos neve:

DAX CFW 5.00 M33-4.zip

Had kérdezzek valamit,nehéz ezt megcsinálni?Nem kell hozzá másik akksi?Meg tudom csinálni,ha csak egy átlag psp-felhasználó vagyok,aki viszonylag jól ért a géphez?:)

Bocs a noob kérdésekért!
  • baaka
    le van ott írva az is hogy kell felrakni az 5.00M33-at!Csak keresgess! 5.00M33-4 az meg a fixet jelent!
  • Zan
    Ja és boldog karácsonyt mindenkinek!
  • Zan
    Sziasztok!

Érdeklődnék,hogy ha szeretnék feltenni egy uj FW-t,a 5.00 M33-4 -et,akkor jó,ha a psphungary-n leírt FW-frissítést követem attól függetlenül,hogy az egy régebbi FW-telepítés leírása?

Zan
  • Prince of Máté
    Nektek is boldog Karácsonyt
  • Jimanszky
    HELYESÍRÁS FÓRUM
    Itt tessék kötekedni.Nem mindegy ki hogyan ír?Az a lényeg, hogy megértsük egymást..Amúgy engem is zavar a nagyon rossz helyesírás..
  • Pitypang18
    Meg Te is...
  • Pitypang18
    Látom Te is tudsz helyesen írni...
  • Jimanszky

Bazz most veszem észre, hogy te vagy az Marci
  • Gideon Wieth
    elég érdekes egy gyerek vagy. Az 5 éves unokaöcsém letudja írni rendesen hogy helyesírás... pedig még iskolába se jár még
  • Gideon Wieth
    nem a game 150be kell másolni...
    Nem tudom honnan van meg a játék. Ha ezt leírnád többet tudnék segíteni. Alapvetően annyit kell tudni hogy egy psx-es játék PSP formátumban ugy néz ki hogy van egy eboot.pbp file és egy key.bin file. Ezeknek a neve MINDIG MINDEN játéknál ez kell hogy legyen. és ezt be kell rakni így ---> PSP/GAME/JÁTÉKODNEVEMAPPA/ --és ebben a mappában van a key.bin és az eboot.pbp.... És akkor így el kell indulnia. Ha letöltötted akkor mennie kell ha meg PS1 lemezről átkonvertáltad írd le hogyan és segítek :) Nekem ment a Resident evil 2 csak az írányítás volt rajta nehézkes de azt meg lehet oldani :)
  • NEOreg3
    ha nyelvtanból nem húztak meg, akkor valami nagyon jó iskolába járhatsz...
  • 5c0rp330n
    közben megvan, nem tudtam h ps3-on is ki kell választani előbb és nem elég beállítani :)
  • Doomista
    te nemtudsz számolni...12 vagy...6+6 az 12 nem 18...
  • lecsoforever
    ja ja juniusba leszek 18. mondom hejes irásbol 2 es voltam!ne varjatok jobbat XD
  • shenmuedc #34151
    Te csak magad szívatod. Az óvodában is biztos mindig beállítottak a sarokba. Azt a frusztrációt le kell vezetni valahol. De most hogy elkezdted az első osztályt biztosan könnyebb lesz. Másodikban már írni is fogsz tudni! Dupla jó lesz neked, mert akkor leszel nagykorú.
  • tihibaby
    3.71-es cfw a legjobb ps1-es játékok futtatása szempontjából.Azóta csak romlott a kompatibilitás.
  • tihibaby
    Resi 2 nem fog menni sajnos.Fölösleges vele bajlódnod.
  • lecsoforever
    oké ki törölte a véleményem.most szivatok.de szilveszteri fogadalmam jó probálok lenni.semmi illegális.
  • Verseghy
    Ne vedd már komolyan ezt a szerencsétlent... Valaki jó poént űz..
  • vixo
    sziasztok!

miben jobb az 5.00ás fw,mint mondjuk a 3.90es???
    Megéri felrakni? Nekem most 3.90es van a gépemen és szeretnék vele psx gameket futtatni,de nem naon jön össze,pedig mindent jól csinálok a Game150be másolom a játékot és látszik is a játékoknál a game,de amikor elindítom,akkor kicsit betölti,de utána kilép és vmi játékot nem lehet futtatni szöveggel vmi hiba kódot is ír mellé,ha felraknám az 5.00ás fw-t akkor megoldódna ez a problémám?
    Előre is thx a helpet!
  • GP2100
    Az életed... Most karácsony alkalmából elég ha csak a hülyeségek írását hagyod abba.
  • Lizardman
    Sziasztok!

Szeretném kérdezni, hogy érdemes most psp-t venni? Mennyire jönnek ki rá JÓ játékok? Az utobbi évben milyen sikercímek voltak a konzolra? Pls aki tud,az válaszoljon :)
  • Jimanszky
    Kinek nem kell válaszolni?
  • Jimanszky
    Tényleg mi lehet az új bannerrel??Reméljük Totis nem zabálta magát halálra a karácsonyi toron:)
  • kisgabo
    memkarim a bolti ár feléért sokallotta, de csak gyökérkedésből. simán hagyjátok figyelmen kivül, ha nem válaszol neki senki, eltakarodik.
  • shenmuedc #34139
    A levegővételt.
  • Jimanszky
    Pontosan nem tudom hogyan csináltam, de tudom, hogy nekem se volt egyszerű.Mindkét gépen menj rá a remote play-re.
  • Doomista
    utállak...nem tudom mostmár magamba folytani ezt az érzést !
    U
    T
    Á
    L
    L
    A
    K

de annyira mint még senkit soha ! már lassan befogok töled kattani ! mehetek elmebajjal orvoshoz ! HAGYD MÁR ABBA ! vagy kinyirom magam mostmár....PLS KÉRLEK ! LÉCCI
  • dzso83
    szóval már tudjuk, hogy ez a "dolog" a haveri körödben terjed... szép kis társaság lehettek, biztos mindenki ért titeket... :P
  • 5c0rp330n
    rányomtam usb-n, kiírta h beregisztrálta, de utána nem bírtam kapcsolódni, akár helyi módban, akár neten keresztül próbáltam.
  • amdrula
    Nem igaz hogy nem tudsz egy mondatot értelmesen leírni.
    Ha pedig úgy is beszélsz, ahogy írsz, ne csodálkozz, hogy a haverod sem érti, mit akarsz...
  • Jimanszky
    Próbálgasd, összejön az.
  • CaviaR
    Látszólag ugyan olyan, de csak látszólag. Nagy nehezen bele lehet eröltetni, de vagy még így sem ér össze a csati, vagy nem hajlandóak együttműködni. Lényeg h nem kapcsol be vele és nem is tölti.
  • tarti19
    igazából nekem max 1-2 órára kell majd naponta, amíg utazom... bontatlan cucc lenne... Szal akkor sehogy sem lehet összehozni? Más lábkiosztása van vagy mi az amiért nem működik?
  • CaviaR
    Ha utángyártott, akkor nem javalom, mert gyengus. Ha eredeti akkor meg nem 2k, max ha leharcolt szal mind1. :D Annyit megér, ha feltétlenül szükséged van rá.

Slim akksival nem működik a fat! (Csak fordítva)
  • GP2100
    Kb. veled egy szinten van...
  • tarti19
    Sziasztok. 2400mAh-os akksiról mi a véleményetek? 2k-t megér?
    Továbbá slim akksi szivaccsal kiegészítve működőképes lehet fat készülékben?
    Köszi előre is a válaszokat
  • 5c0rp330n
    PS3+PSP remote play-el van vkinek tapasztalata? próbálgattam, de nem jött össze, PS3-on legújabb hivatalos fw van, PSP-n legújabb M33.
  • Gideon Wieth
    Jah Igen és kérdezni akartam még hogy kicsit lassunak vagy inkább akadósnak tünik a film. ezen hogyan lehetne javítani ? :)