PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, újszülöttnek minden vicc új... PC-n az összes részt letoltam, de ezek a PSP-s/PS2-es részek kimaradtak.
Az akksim viszont mintha GTA alatt jobban merülne, mint eddig bármi alatt. GoW alatt is jóval tovább bírta. Lehet, hogy a folyamatos rádiózás?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nameg haverjaimmal nyomjuk felváltva a naruto/bleach/dragon ball kombót egytemen elõadások alatt<#idiota>#idiota>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szerintem elég jó lett.
PsnID: YOULUPUKKI
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
De te tudod mit teszel és akarsz. Én biztosan nem váltanák.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Mi az ami nem megy 1.5 hiánya miatt?
Tudtommal lehet "emulálni"...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem volt a kezemben slim is, és semmi pénzért nem válnék meg érte a fattõl. Túl könnyû a slim az én kezemnek.
Tudod ami megmelegít egy rudat,aztán visszahûlve,megkeményedik,de ha kell,egy az egyben ki lehet kaparni,na Én abból nyomnék rá egy picit.....
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
van olyan lista amin leírják melyik játékkal lehet game-sharnggal jatszani? (haverral szeretnem tolni, ugy h csak nekem van meg a jatek)
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Nem is értem miért minket kérdezel... erre a kérdésre neked kell tudnod a választ, tõlem azt csinálsz amit akarsz.
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Adott egy szénnéjátszott PSP aminek a WiFi kapcsolója igencsak szétvan kopva és állandóan kikapcsol online-játék közben (had ne mondjam el mennyire idegesítõ), szar helyen van ezellen nem tudok mit tenni, viszont arra gondoltam, hogy szétszedem és valahogy "örökre" bekapcsolt állapotba állítom (kitámasztom, forrasztom, akármi). Hogyan lehetne ezt kivitelezni? Jó lenne, ha valaki olyan segítene aki már látott belülrõl FAT PSP-t.
Kösz!
Koszonom szepen!Bevallom ismertem ezt a programot,csak rohadt regen konvertalta mar at cuccokat,mert szar volt hozza az aktualis gepem...Viszont elfelentettem a nevet a proginak es nagyon remeltem,hogy valaki pont ezt fogja ajanlani,mert ez a legjobb szerintem;nagyon sokat kiprobaltam mar,de ez felulmulja az osszes tobbit.Egy hibaja van:Nem szereti a gyengus konfigokat...bar ha konvertalasrol van szo...szar geppel nincs ertelme probalkozni,ez igaz!
Szokva meg egyszer koszi a tippet!
Zan
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
amikor mások kérdezõsködtek itt, nem nagyon tolongtál segíteni, na de mind1 peace
Van aki azért jár ide, hogy segítsen a másiknak, de van aki meg kötözködni.(© rnd)
Szvsz a legjobb psp converter, tökéletesen kezeli a feliratok hozzáfûzését is...pl. a Szökés címû "zseniális" sorozat esetében is.
És ha valaki leírja a mai (tegnapi)Szökés rész tartalmát, annak egy levágott LÓFEJET is küldök ajándékba <#mf1>#mf1>