PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
kb dettó 😊

kisgabo
uhh... 3 éves a psp-m, még cheapboytól vettem... <#idiota>

Prince of Máté
Na igen, az volt az egyik amiért megvettem a GTA-t, hogy ne foglaljon el 1,6 gigát a memóriakártyámon. De ha száguldasz a kocsival kb játszhatatlan, mert nem tölti be a textúrát idõben.

5c0rp330n
sztem az UMD-t olvassa sûrûn, mert nagy a pálya, GoW-nál pedig egyszerre tölti be a helyszíneket.

Tinman
Feltettem kíváncsiságból GTA-kat... nem semmi milyen szépen mennek, nem gondoltam volna. Nagyon szórakoztató, jól irányítható.
Tudom, újszülöttnek minden vicc új... PC-n az összes részt letoltam, de ezek a PSP-s/PS2-es részek kimaradtak.

Az akksim viszont mintha GTA alatt jobban merülne, mint eddig bármi alatt. GoW alatt is jóval tovább bírta. Lehet, hogy a folyamatos rádiózás?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tibor
Star Wars The Force Unleashed
Batman Lego
FIFA 09

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

NEOreg3
én már csak zenét hallgatok rajta, meg néha netezek, ha foglalt a számítógép😊

nameg haverjaimmal nyomjuk felváltva a naruto/bleach/dragon ball kombót egytemen elõadások alatt<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Yggdra Union, aki szereti a körökre osztott stratégiát, rpg-t.
Szerintem elég jó lett.

Prince of Máté
a gombokat<#kuss>

Samballah
sziasztok ti mit nyomtok mostanaban PSP-n? van valami olyan jatek amit érdemes lenne bevallalni?

PsnID: YOULUPUKKI

5c0rp330n
abból is a legamatõrebb fajtából.

PoisonChihuahua
Mint minden más konzolnak a PSP-nek is biztos lesz valamikor utódja, de ami a videóban látható az egyenlõre csupán egy "rajongói koncept-modell".
5c0rp330n
<#wilting>
nem hiszem el, hogy ilyet valaki komolyan tud gondolni.

honnan tudod, hogy az?
bfg900
Ennel nagyobb hulyeseget reg lattam 😊
Nem probléma, csak úgy megszúrta a szemem.

Bízzunk a jövõben:PSPHD
Látta már ezt valaki?
TrIp
mik azok az egetverõ homebrew cuccok amik nélkül nem bírsz meglenni??

Bogyi007
Köszönöm Tanár úr! És akkor most álljunk meg egy szóra! 😄

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

váltanÉk
Bogyi007
Én a homebrew cuccokra céloztam egyes emulátorokra esetleg ps1 emulátorra ami van 1.5 kernel emuláció az kissé brekegõs.

De te tudod mit teszel és akarsz. Én biztosan nem váltanák.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Tinman
Komoly kérdés:

Mi az ami nem megy 1.5 hiánya miatt?

Tudtommal lehet "emulálni"...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Bogyi007
Majd rájössz hogy marhaságot csinálsz a cserével mikor egy kazal progi nem megy az 1.5 kernel hiánya miatt. 😄

Nekem volt a kezemben slim is, és semmi pénzért nem válnék meg érte a fattõl. Túl könnyû a slim az én kezemnek.

Nincs valakinek ismerõseid közül ilyen ragasztópisztolya?
Tudod ami megmelegít egy rudat,aztán visszahûlve,megkeményedik,de ha kell,egy az egyben ki lehet kaparni,na Én abból nyomnék rá egy picit.....

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

wordsworth
Hali
van olyan lista amin leírják melyik játékkal lehet game-sharnggal jatszani? (haverral szeretnem tolni, ugy h csak nekem van meg a jatek)

PSP user n\' soon ps3 user too :)

szigeteloszalag?

PoisonChihuahua
Ha én vennék Slimet akkor azt csak a felsõ WiFi kapcsoló miatt vennék, mert ez a jelenlegi az ÕRÜLETBE kerget....<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#zavart2><#zavart2><#wilting>
Elégedett vagy vele? Unod? Nem tetszik? Nehéz? Épp az a funkció hiányzik ami a slimbe van? Nem tudod hova rakni a pénzed? stb stb
Nem is értem miért minket kérdezel... erre a kérdésre neked kell tudnod a választ, tõlem azt csinálsz amit akarsz.
Gomber
Mondjuk 1 hülyének eltudnám adni 😊 egy kezdõnek...azt mondom h a legujabb CFW van rajta(ami mellesleg igaz is😊, kivan kódolvan 😄 ozt oda adom neki 40 ért, teljessen karc mentes, ugy vigyáztam rá mint a szemem fényére 😊

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Gomber
Elszeretném adni a PSP-m hogy vegyek 1 SLimet 😄 sztetek belevágjak?

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Prince of Máté
Mint a 4.0.
Majd 2010-ben kiderül<#circling>

Azt írják a nagyok, hogy az 5.0 firm sok szép és vidám újdonságot hoz... <#vigyor2>
CaviaR
A kapcsolónak van ugye két kis pöcke belül. Ha középre húzod, és lenyomod ezeket a pöcköket ki tudod húzni. Nincs elöttem épp szétszedett psp, de úgy rémlik így néz ki az a kapcsoló, szal így kell kikapni.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Prince of Máté
Haveromnak hasonló gondja van a fatjével (cirka 2-3 éves): mindig benyomódik a Home gombja :/ Vagy is úgy érzékeli, szóval így nem tud játszani mert mindig ki akar lépni a játékból.

PoisonChihuahua
Értem mire gondolsz, megpróbálom. A szürke kapcsolót egyébként merõleges irányú húzással kell kiszedni? Nem akarom, hogy eltörjön. Bár amyennyire lekoptattam, kész csoda, hogy még van rajta mûanyag (régen volt 3 db "pont" a felületén, ma már tök sima...)
CaviaR
Nem kell forrasztani, elég ha egyszerûen kiszeded a szürke gombot. 😊 Tudom bemegy a kosz, de legalább nem kapcsolod ki véletlenül. Esetleg megpróbálhatod, hogy kiszedés után visszateszed, de úgy h ne érjen hozzá a kapcsolóhoz, hanem direkt rosszul. Nehéz így szóban elmagyarázni, de nekem is így van megoldva 😄

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

PoisonChihuahua
Villámkérdés:

Adott egy szénnéjátszott PSP aminek a WiFi kapcsolója igencsak szétvan kopva és állandóan kikapcsol online-játék közben (had ne mondjam el mennyire idegesítõ), szar helyen van ezellen nem tudok mit tenni, viszont arra gondoltam, hogy szétszedem és valahogy "örökre" bekapcsolt állapotba állítom (kitámasztom, forrasztom, akármi). Hogyan lehetne ezt kivitelezni? Jó lenne, ha valaki olyan segítene aki már látott belülrõl FAT PSP-t.
Kösz!
Ha elolvastad a két kérdést és láttad a különbséget akkor a hozzá tartozó két különbözõ választ is láttad, mind a két válaszban más játékokra utaltak. Mindegy problémázz rajta, én köszönöm a segítséget.
Bogyi007
gyertek medal of honor heroes-ni az ea serverekre

Jaja... van aki meg idetolja az orcáját hetente és baszik elolvasni hogy már válaszoltak a kérdésére, újra ugyanazt beírja... brávó! és még én vagyok a bunkó?
Zan
Szia!!!

Koszonom szepen!Bevallom ismertem ezt a programot,csak rohadt regen konvertalta mar at cuccokat,mert szar volt hozza az aktualis gepem...Viszont elfelentettem a nevet a proginak es nagyon remeltem,hogy valaki pont ezt fogja ajanlani,mert ez a legjobb szerintem;nagyon sokat kiprobaltam mar,de ez felulmulja az osszes tobbit.Egy hibaja van:Nem szereti a gyengus konfigokat...bar ha konvertalasrol van szo...szar geppel nincs ertelme probalkozni,ez igaz!

Szokva meg egyszer koszi a tippet!

Zan

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Ha tudok segítek, de mindenhez nem értek és hülyeséget nem szólok hozzá.
CaviaR
és van aki csak hetente benéz h feldobja ugyan azt a lehetetlen kérdést, amire már amúgy is válaszoltak.

amikor mások kérdezõsködtek itt, nem nagyon tolongtál segíteni, na de mind1 peace

Köszönöm a segítséget.

Van aki azért jár ide, hogy segítsen a másiknak, de van aki meg kötözködni.(© rnd)
kisgabo
azaz.

Tinman
AZ NEM AZ Õ FEJE VOLT <#vigyor5>

Tinman
Neverhood?

ZseniálisTeknős
xvid4psp

Szvsz a legjobb psp converter, tökéletesen kezeli a feliratok hozzáfûzését is...pl. a Szökés címû "zseniális" sorozat esetében is.

És ha valaki leírja a mai (tegnapi)Szökés rész tartalmát, annak egy levágott LÓFEJET is küldök ajándékba <#mf1>

shenmuedc
Próbáld ki a Klona c. játékot szerintem fantasztikus! De jó a pandemonium 1-2 ,eartworm jim is. Ja és volt valami gyurmafigurás játék, nem jut az eszembe a címe de nagyon humoros volt.
NO DE a mekkgájver átigazolt A csillagkapuba ahol LINK katonát alakít HOGY megmentse a világot. ha nem LÁTTAd akkor elmondom hogy ráAdásul ott LEVÁGOTT jópár goauld-ot meg egyéb rosszfiút szóval nembeszólni, értem ?!