PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadi pscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est"
hát ez no comment. mivel pedig azóta sem jött mail, kezd beigazolódni a gyanúm: kib@sztak. 1.5 feletti aránnyal, 100giga feletti feltöltéssel. remek oldal :S
Egyébként nem tûnt el, csak bevezették az un. "Fake Page"-t, egyfajta speciális bejelentkezést. 😊))
csak aki nem látogatta sûrûbben az utóbbi hetekben és nem generált magának egyedi "Key Word"-öt, azt bannolták
a "Key Word" segítségével tudod amúgy elõhívni az oldalt, amit a bejövõ reklámoldal "Search" részébe kell beütni (se Entert, se Submitot ne nyomjatok hanem várjatok türelemmel)
aki elfelejtette a "Key Word"-öt, vagy csak meg szeretne bizonyosodni h bannolták, az ugyancsak a Search mezõbe üsse be: "recover" (idézõjelek nélkül)
Entert ill. Submitot itt se nyomjatok hanem görgessetek a lap aljára és az ott a megjelenõ téglalapba írjátok be a mail címeteket! (ha jön mail, akkor megkapjátok az elfelejtett "Key Word"-öt; ha nem, akkor bannoltak)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kint van pár napja a Valhalla Knights 2 meg a Wild Arms XF? Ez nektek smafu?!!!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Ne kezdjünk el személyeskedni...
Tanulj mar meg irni bazze!
Amugy laptopom van 😊
Bar ha belegondolok 1000 forint jobban megerne egy billentyuzetet, mint ugyanennyi penz a te iskolaztatasodat 😊
6500 FT-ért adjáka Digit Store-ba.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Bár gondolom, te Azerbajdzsánon élsz, és ott nem kapni ilyet?
alt + 162 = ó
stb.
tessék gyakorolni <#idiota>#idiota>
én szoktam (volt) segíteni a kérdezõknek, de sokszor zavaró olvasni az ilyen összehányt hozzászólásokat, akkor inkább el sem olvasom, tehát nem is segítek az "ilyennek". aztán persze jönnek anyázni hogy "méjnem seittetek kecsegeke?"
Fogadd el, hogy az emberek nagy része nem tud helyesen írni!Egy topikban nem is feltétel, amúgy engem is idegesít, de ez van!Nem mindegy milyen formában ír?A lényeg, hogy megoldást kapjon a kérdésére!Anno 4-es 5-ös voltam helyesírásból, mégse tudok mindent helyesen leírni.Amúgy van helyesírási topik itt az SG-n, ajánlom figyelmedbe!<#worship>#worship>
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
tudom hogy nem ide valo a kérdés de más topicban 1 éve irtak utoljára szal..gondolom páran már Játszottatok a dragon ballZ budokai 2 vel nah szal hogy tudok songoku val átváltozni?😄 sárga hajú némberré?😄 mer nem jövök rá viszont a cpu irányitotta ellejnfél többszür is megcsinálta command listben sem irja csak az alap képeséségeket..alul van egy olyan B+C ez lenne za átváltozás?😄 B meg a c melyik gombhoz tartozik ha kör=E háromszög= S
négyzet= R iksz=G
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Fogalmam sincs, hogy mi a valasz a kerdesre.
Off
Igy van, engem zavar, mint minden joerzesu embert. Oppaoppa 1:2, mind1, mindig is bunko voltam 😊 Azt azert sikerult bebizonyitani, hogy te sem tudsz irni. Ajjajjajj 1:3, ezert valoszinu megrovast fogok kapni.
Amugy elszomorito, hogy mar nemcsak az iras, se az olvasas nem megy, mondjuk bemondtak a teveben is parszor, lehet, hogy van benne valami. Huha 1:4, ideje lesz befejeznem...
Bazsika: a mondatot nagybetuvek kezdjuk bazze. Ez legyen ket pontos, mert csunyat irtam, tehat 1:6.
En nyertem. Persze nem erkolcsileg, de azert joerzes tolti el a bunko, iskolazatlan szivemet.
El kene gondolkodni amugy, hogy nyelvtanora helyett megeri-e a PSP-t nyuzni.
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
En pl mindig zavarban vagyok, ha valaki pl nem hasznal vesszot a mondatai tagolasara. Altalaban el sem olvasom.
Ha mar tudsz irni, akkor valoszinu iskolaban tanultad, ami feltetelezi, hogy hallottal mar a mondatkezdo nagybeturol. Tiszteld mar legyszives annyira a magyar nyelvet, hogy legalabb alapfokon megtanulod hasznalni!
Koszi.
http://cdn-img1.imagechef.com/w/081217/pur7aa4e0335d6910f6.gif
de lécci már a 2. gyik ot olvasom és arra nem kaptam még választ hogy a firmware-t a memória kártyára menti el? ezt még mondjátok meg légyszives és leszállok rólatok! (még nincs meg a psp-m! ezért akarok minnél többet tudni róla hogy kell-e bele chip?)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem olvasd még el a Gyakran Ismételt Kérdéseket és utána ha valami nem tiszta akkor kérdezz! Nagyon jól összeszedett GYIK, a szerzõje sok idõt fektetett bele. Ez nem úgy megy ám hogy olvastam valahol hogy ta-082 meg firmware meg ISO aztán kérdezgetetek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy kezdõ kérdés:
ha én ujj psp-t veszek és a firmware-m is ujj lesz akkor elviszi az ISO fájlokat? vagy rákell tölteni egy régebbi verziót...? de azt már tudom hogy nem t-082-es alaplappal kell vennem de ha webshopban veszem akkor hogy tudom megnézni segítsetek kezdõ vagyok!<#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>