PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
---Amire szükséged lehet--- itt megtalálod
Nem necces, és nem lassítja. Sõt inkább kíméled vele a psp-t(umd-olvasót, akksit)
Kb negyed órádba kerülne, amíg megcsinálod.
Kb negyed órádba kerülne, amíg megcsinálod.
homebrew-hoz mindenképpen cfw kell. illetve van egyetlen official fw is, ami engedi, méghozzá az 1.50 😊
Hát akármit!😄 Csak hogy valamivel el lehessen bíbelõdni... Szóval olyan progi amit támogat alapból a PSP, nem kell feltörni.
Konkrétan mire gondolsz? Mit akarsz felrakni?
Akkor te nem rakod fel...
Üdv!
Ha valami progit szeretnék rádobni a PSP-re akkor mindenképpen feltört FW kell vagy vannak legális ingyenes szoftverek is?
Ha valami progit szeretnék rádobni a PSP-re akkor mindenképpen feltört FW kell vagy vannak legális ingyenes szoftverek is?
konkrétan ITT van nagyjából öt oldalnyi vélemény olvasd el ,de én ahogy elolvastam és amit leszûrtem belõle megfontolóra vettem hogy felrakjam-e!
Na utána olvastam egy kicsit a psphungary-n és nem érdemes elsietni a dolgokat mármint hogy felrakjátok az cfw5.00m33-at.Úgyhogy én még várok vele.
5.00 M33
----------
Instructions: Copy UPDATE folder /PSP/GAME/ and run.
Put the 5.00 sony update as 500.PBP in same folder, or let the program download it for you using a wifi connection.
Changes:
- 4.01 to 5.00
----------
Instructions: Copy UPDATE folder /PSP/GAME/ and run.
Put the 5.00 sony update as 500.PBP in same folder, or let the program download it for you using a wifi connection.
Changes:
- 4.01 to 5.00
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
original fw-rõl. cfw-rõl cfw-t fog frissíteni, dax rég beletette ezt a funkciót. azt nemtom, hogy az 5.0-ra is lehet-e ilyen módon frissíteni..
Szerintem arra is felmegy, nekem is az volt rajta elõtte, de kb. 3 percig tart felrakni a 4.01-et, és azzal legalább tuti megy.
Úgy megszoktam már a magyar menüt, hogy rendesen zavar az angol. Remélem lesz majd erre is magyarosítás.
Úgy megszoktam már a magyar menüt, hogy rendesen zavar az angol. Remélem lesz majd erre is magyarosítás.
Hali!
Ha simán network updaten keresztül frissítem a cfw-t akkor egybõl települni is fog és nem kell semmit sem csinálni? Mert eddig mindet manuálisan toltam fel, csak most nincs saját gépem suli gépen meg nemnagyon akarok frissítgetni! Wi-fi elérésem van!
Ha simán network updaten keresztül frissítem a cfw-t akkor egybõl települni is fog és nem kell semmit sem csinálni? Mert eddig mindet manuálisan toltam fel, csak most nincs saját gépem suli gépen meg nemnagyon akarok frissítgetni! Wi-fi elérésem van!
én onnan raktam fel, de sztem nem kell hozzá feltétlenül az. mint alattam is írták: új téma, PS store menüpont, autómatikus usb kapcsolódás, ez a 3 különbség szembeötlõ eddig.
Én is felraktam, 4.01 M-33-2-rõl frissítettem.
Ami elsõre szembetûnt, az az új PS3 stílusú téma és a +1 ikon az XMBben (PS Store)
Ami elsõre szembetûnt, az az új PS3 stílusú téma és a +1 ikon az XMBben (PS Store)
viszont az állóképeken tényleg sokkal szebb képe van. érdekes, mindenesetre sok helyen még nem olvasni, nem biztos, hogy olyan mértékû a probléma, mint írják..
nem néz jól ki 😞
mármint a Sony... csak a PSP vonalon
Jobban járt volna a PSP ha leigazolta volna DAX-ot jó pénzért, ahogy hasonló helyzetben tesznek a komolyabb szervezetek :-)
Valaki felrakta már az 5.0 M33-at?
Jah a legújabb Custom Firmware menüpontot lehtne már 5.0 M33-ra átjavítani....
Én is!<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#hehe>#hehe><#eljen>#eljen> Tudom hogy egy<#kocsog>#kocsog>vagyok, de vége lenne a PSP-nek ha DAX ezt is feltöri! Most jönnek (jönni fognak) rá megint az új játékok....
Remélem megoldják DAXék mire meghozzák a 3000-em :-)
Van egy rész Poison Ivy pályáján, mikor az ajtóban egy nagy húsevõ növény van vagy mi.Próbáltam már csillaggal dobni, de semmi.Hogyan kell kifektetni, nem tudod?
Végére nem írtad oda, hogy u.i. PSP 3000-et vennék :-DDD
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sejtettem, hogy ez lesz... tutira vettem, hogy pandora be fog bukni már ezen a cuccon.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.