PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sõt, holnap bizonyára megint egy laza 10 Ft-ot emelkedik az euró és senki sem látja a végét. Ebbe a játékba a szaros júeszéj rendesen beleköpött.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A jó és taktikus ebay-er, az utolsó 0.5 percben licitál és nyomkodja az F5-öt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vám?
Pls. write an X sign in front of the word: "Gift" and the price must be under 30 dollar. Thank you.
Ennyi.
nekem mind2 volt
Fat Japan maradt amit újan vettem PSP Hori fóliával immár 2éve tökéletes
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Következõ link ami röhöghetünk? <#vigyor2>#vigyor2>
Az anyagminõségére leszek kiváncsi a slim-nek.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
nekem a vastag régen akár 6óra játékot is kibírt és 10óra mp3-at
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A fat gépem nem bírta ennyi ideig.
Az a baj hogy Tinman úgy adta elõ a 29 ezres árat mintha a sarki fûszeresnél is annyi lenne. Aztán kiderül hogy EU import. Ami kína. Ráadásul licitálni kell... és tuti nem 29 a vége, hanem 35. Lassan ott tartok hogy fogadni is mernék vele hogy a héten nem tud mutatni linket ahonnan 29-bõl ki lehet hozni egy új psp-t. <#vigyor>#vigyor>
Úgyhogy én magyar forintért magamhoz szólítottam egy PSP-3000 Ratchet & Clank Bundle-t 47 900 Ft-ért (Überkonzol).
(75 font + 5 font a posta) * 348 Ft/font = 27800 Ft + 0% vám + 20% áfa + nemtommenyi vámköltség. Így is megéri a kínai import????
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
PSP 3000 Ratchet Pack: TA-090-es alaplap... nincs CFW.
PSP 2000 Madden NFL 09 Pack: TA-088v2 illetve TA-088v3 alaplapok, és mivel a TA-088v3-ra nincs CFW így lutri mert nem lehet tudni hogy épp melyik van a csomagban.
PSP 2000 God of War Pack: asszem ugyanaz a szitu mint az NFL-el, de piros nem érdekel, így ez nem téma 😊
PSP 2000 Daxter Pack: ennek a gyártását a TA-088v3 bevezetése elõtt már leállították, így tuti hogy az összeshez van mûködõ CFW
És van a sima Piano Black nem csomagban, na azt nem tudom, hogy mi a szitu, tudja valaki?
Na szóval a kérdés: jól gondolom, hogy ha CFW kompatibiliset szeretnék és biztosra akarok menni akkor csak a Daxteres a jó? Vagy a sima, azt nem tudom...
Nagyon sok storeban van ennyiért az alap verzió semmi extrával. Mondjuk én hardvert nem mernék kintrõl a gari miatt, de szoftvert sokat vásárlok UK-bõl.
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Nagyon jó áron van.
Nagy ritkán nektek is kiakasztotta a PSP-t?
Kb. 20 órát beletettem, eddig 2x akadt ki csontra és mindig valami jelenet betöltésekor. Mondjuk nem zavaró, csak érdeklõdök.