PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Az tuti... fõleg, hogy alig pár hét alatt a dollár és az euró úgy felkúszott, hogy kintrõl már szoftvert sem érdemes rendelni.
Sõt, holnap bizonyára megint egy laza 10 Ft-ot emelkedik az euró és senki sem látja a végét. Ebbe a játékba a szaros júeszéj rendesen beleköpött.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Akárhogyis: ez már sosem lesz 75 font...
Tinman
Sajnos sok a lúzer ebay-en és idõ elõtt felverik az árát, ami csak az eladónak jó... egyelõre 90 font.
A jó és taktikus ebay-er, az utolsó 0.5 percben licitál és nyomkodja az F5-öt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Rendeltem szoftvert ilyen from Hong Kong kiírással és UK-bõl jött, sõt az eladó is Londonban élt. Nem vagy egy nagy ebay-es.

Vám?
Pls. write an X sign in front of the word: "Gift" and the price must be under 30 dollar. Thank you.

Ennyi.

Van pár eladó microsd ms duo adapterem 2000ft/db áron, akit érdekel az irjon püt

MaSzKa
<#eljen>

nekem mind2 volt

Fat Japan maradt amit újan vettem PSP Hori fóliával immár 2éve tökéletes

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Prince of Máté
A fat meg igényes szardarab 😄 (nyugi joking)

Neked olyan van?
kisgabo
mert a slim egy igénytelen mûanyagdarab.

Totis
Ez az akksi gyári? Hol lehet kapni?

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

baaka
Jaj ezt most szerintem ne kezdjük!Sokszor megbeszéltük mér ezt a dolgot(fat vs. slim) itt a fórumon!Mind a kettõnek megvan az elõnye és hátránya !Akinek slim van az azt pártolj akinek meg fat van az meg azt pártolja!

Mert???
baaka
Vegyél a gépedhez egy dupla kapacitású akksit!És miden rendbe lesz!

Nézegetted ma az uniós kínai 29 ezres psp-d? <#rolleyes>
Következõ link ami röhöghetünk? <#vigyor2>
kisgabo
fat gépet slimre.... eszedbe ne jusson. <#ejnye1>

bontott slim alaplapot keresek, haver gépe állandóan fagyogat 😞 PM ha valaki tud eladó cumót.
Totis
Észrevettem én is, hogy nem a legjobb akksi. Ha ennek a dupláját bírja a slim akksija akkor nagyon meg leszek vele elégedve.
Az anyagminõségére leszek kiváncsi a slim-nek.

MaSzKa
utángyártott 2200mAh-as 1 fos már leírtam ide 100x

nekem a vastag régen akár 6óra játékot is kibírt és 10óra mp3-at

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Totis
Értem. Lehet, hogy lecserélem a fat-et egy slim-re. Amennyit játszok vele szerintem elég lesz. Anyagminõségben meg kiderül majd milyen. Remélem nem lesz annyira gáz.

Hát az attól függ, mit csinálsz vele. Nekem a zenehallgatás kb.7 óra, játék olyan 4 körül van. Néha több.(Ugye nappal felveszem 4-esre a fényerõt,este 1-esen van)
A fat gépem nem bírta ennyi ideig.
Totis
Meg tudnátok mondani, hogy a Slim PSP akksija kb mennyit bír? Most a régim van amiben egy utángyártott 2200mAh-ás akksi van. Ami eléggé gyenge a gyárihoz képest.

Az olcsó posta minden további nélkül tartalmazhatja a biztosítást, ha az eladó feltételezi hogy ezzel feljebb viszi a licit végét a kedvezõ postadíj miatt. Az utolsó nyílt aukcióján (van olyan aki ilyesmit privát aukción vesz???) 250 ausztrál fontért (kb 35 ezer forintért) ment el egy slim psp +posta +vám +egyebek természetesen... Mert ugye senki sem feltételezi hogy ha jön egy ajánlott, 40 ezerre biztosított csomag "ajándék" jelöléssel azt nem fogják levámolni???
Az a baj hogy Tinman úgy adta elõ a 29 ezres árat mintha a sarki fûszeresnél is annyi lenne. Aztán kiderül hogy EU import. Ami kína. Ráadásul licitálni kell... és tuti nem 29 a vége, hanem 35. Lassan ott tartok hogy fogadni is mernék vele hogy a héten nem tud mutatni linket ahonnan 29-bõl ki lehet hozni egy új psp-t. <#vigyor>
Sokat vívódtam az Ebay-es vételen, de a kb 170 GBP-s ár, és a forint árfolyam drasztikus ugrása eltántorított (Ma a Paypal az Ebayes vásárlásomnál, 353 Ft-tal váltotta a fontot). Nem hiszem, hogy az említett Honk-Kong-i Ebayes tétel olyan 130 Font alatt zárna. A vám+Áfa+vámkezelési költség az összeg kb fele. A Honk-Kong-i 5 fontos posta pedig nem hiszem, hogy tartalmazna biztosítást 😊
Úgyhogy én magyar forintért magamhoz szólítottam egy PSP-3000 Ratchet & Clank Bundle-t 47 900 Ft-ért (Überkonzol).

Juteszembe ha valóban 75 lesz a vége (én kétlem) akkor vámmal áfával mire a kezedbe kerül (és persze garancia nem leszrá!) minimum 35 ezerbe fog fájni...
(75 font + 5 font a posta) * 348 Ft/font = 27800 Ft + 0% vám + 20% áfa + nemtommenyi vámköltség. Így is megéri a kínai import????
Nem is tudtam hogy Hong kong is az EU része... <#wow1>
Sati84
Hú, megnyugodnék, ha így lenne, mert nekem Daxter packes PSP-m van...

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

kérdés, légyszi javítsatok ki ha rossz az infó (amcsi piacra építve, mert van egy vámmentes fuvarom)
PSP 3000 Ratchet Pack: TA-090-es alaplap... nincs CFW.
PSP 2000 Madden NFL 09 Pack: TA-088v2 illetve TA-088v3 alaplapok, és mivel a TA-088v3-ra nincs CFW így lutri mert nem lehet tudni hogy épp melyik van a csomagban.
PSP 2000 God of War Pack: asszem ugyanaz a szitu mint az NFL-el, de piros nem érdekel, így ez nem téma 😊
PSP 2000 Daxter Pack: ennek a gyártását a TA-088v3 bevezetése elõtt már leállították, így tuti hogy az összeshez van mûködõ CFW

És van a sima Piano Black nem csomagban, na azt nem tudom, hogy mi a szitu, tudja valaki?

Na szóval a kérdés: jól gondolom, hogy ha CFW kompatibiliset szeretnék és biztosra akarok menni akkor csak a Daxteres a jó? Vagy a sima, azt nem tudom...

basszus, hogy így elszálltak az árfolyamok már lassan nem is éri meg külföldrõl beszerezni...

Tinman
Röhögjé'

Simán vihetõ lesz 75 GBP körül ^^

Idehaza 38k-ért is van új, az is korrekt ár.

Azért egy linket dobhattál volna hogy röhöghessünk...
Tinman
Külföld srácok... ill. EU! Amcsiból nem szabad a vám miatt.
Nagyon sok storeban van ennyiért az alap verzió semmi extrával. Mondjuk én hardvert nem mernék kintrõl a gari miatt, de szoftvert sokat vásárlok UK-bõl.

GP2100
gamestore.hu-n láttam 29-ért, de az használt, az új 39 ott is. 29-ért új szerintem max. külföldrõl lehet...

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Csatlakozom, 29 ezerért engem is érdekel!<#integet2>

Igen, ez engem is érdekelne, hogy hol lehet ennyiért venni. Mert akkor beruháznék egy másikra is!<#circling>
merre van 29ért új slim, tudsz helyet mondani Tinman?
GP2100
Én végigvittem és egyszer sem fagyott. (memkártyáról játszottam)

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

5c0rp330n
fordult asszem elõ, de amíg végigvittem, ami biztosan 10-20 óra megvolt, összesen 1-2-3-szor csinálhatott ilyet..

5c0rp330n
a jobb kijelzõ szerintem azért nem teljesen használhatatlan 😊 meg a mikrofon sem hülyeség skype-hoz.. én lehet, hogy megvárnám..

Tinman
Fõleg, hogy 29k-ért zsír új PSP slimet tudsz venni.
Nagyon jó áron van.

Tinman
GTA Liberty Cityvel aki tolta:

Nagy ritkán nektek is kiakasztotta a PSP-t?
Kb. 20 órát beletettem, eddig 2x akadt ki csontra és mindig valami jelenet betöltésekor. Mondjuk nem zavaró, csak érdeklõdök.

ez igaz, köszi a segitséget akkor valószinü számomra értelmetlen várni több mint egy hónapot egy olyan termékre aminek az újitásai teljesen használhatatlanok számomra. sokat segitettetek 😊
5c0rp330n
az a +32mega ram elvileg valamivel gyorsabb betöltést eredményez, és nagyobb helyet elfoglaló fw-t tesz lehetõvé. viszont mást nem is tud vele kezdeni onnantól kezdve, hogy muszáj kompatibilisnek maradnia az elõdjével. egy konzol alapból úgy van tervezve, hogy minden játék tökéletesen fusson, így aztán a teljesítménynövelés teljesen értelmetlen lenne.

csak azért mondom mert én ugy néztem hogy a fat és a slim között is volt azért mert 32 helyett 64Mb a fõmemóriája már. szóval emiatt volt ott is teljesitménybeli növekedés
5c0rp330n
teljesítménybeli változás? totál nonszensz és értelmetlen lenne. ez nem psp 2.

sziasztok most készülök venni pspt és megkérdeznék hogy érdemes e várni a psp3000-re ha csak annyi lesz a változás hogy mikrofon meg más kijelzõ? teljesitménybeli változás semmi nem lesz?
Pistike 007
thx!

Igen,kell egy másik gép, és igen, cfw kell hogy legyen rajta.
Pistike 007
Biztos benne van, de én nem találtam meg. Meddig tartana leírni...?

Pistike 007
De köcsögök vagytok😄

Tinman
Faq