PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Prince of Máté:mi Grat? arra írtam hogy ne emuláljon... ja és thx
Szisztok!
Valaki tud valamit arról hogy lehet psp -s játékot pc re emulálni ugy ,hogy psp nélkül lehessen játszani mert dvd n meg van a psp s játék csak jobb lenne pc n nyomni de ezt a játékot nem adták ki pc re szóval ha valaki tud segíteni azt nagyon megkösszöném .
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
Meg tudná valaki mondani , hogy hol lehet ilyen adaptert venni??
Elõre is kössz!!
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Dark_AleX's PSP custom firmware 5.00 M33.
5.00 M33 changes:
* 4.01 to 5.00
* Bug fix: when changing speed in xmb, and the psp turned the brightness to 0 automatically the speed was reset to 222 again.
miii bzdmg?
"PRE-SALE verzió, a közeljövõben fog a boltokba kerülni! "
Próbáld a Sandiskkel frissíteni, ha azzal se megy akkor passz :/
+
egy sandisk ultra II magic gate-t támogató
mind2 4 GB-os, miért?
Fekete képernyõn fehér betûkkel:
verifying 500.pbp... ok
verifying u235.prx... OK
Press X to start the update, R to exit. (Persze x-et nyomtam)
Starting sce updater. Wait...
és innen megint semmi... 😞
Elõször is formázd le a gépet a félreértések érdekében!
Aztán nézd meg a VHS menübe(SELECT gomb),hogy az usb módod memorystik-e ha nem akkor állítsd arra!
Aztán töltsd le 5.00Offical FW-t --->INNEN<--- és nevezd át 500.PBP-re
ha ez megvan akkor töltsd le az 5.00m33-at --->INNEN<---
aztán a két fájlt másold be psp/game/UPDATE(ha nincs ilyen akkor hozz létre)
Aztán bekapcsolod a psp-d et és belemégy játékok/memóriakártya és ott lesz a telepítõ elindítod és onnan már menni fog
(a leírásban lévõket csak saját felelõsségedre használd ,SEMMI PROBLÉMÁÉRT/HIBÁÉRT/KÁRÉRT FELELÕSSÉGET NEM VÁLLALOK)
"Az is lehet, h hibásan jött le az eredeti update, azt is szedd le újra hátha..." - ezt hogy érted? kaphatnék esetleg egy linket?
Arra figyelj, hogy átnevezésnél a nagyobbik (~25M😎 legyen a 401.pbp, és a kicsi (~0,5 M😎 maradjon az eboot.pbp.
Az is lehet, h hibásan jött le az eredeti update, azt is szedd le újra hátha...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
A gépet úgy vettem, hogy 3.90 m33 volt rajta.
ezt sikerült frissítenem 3.90 m33-3-ra (legalábbis rendszer infó alapján). az azonban nem tudom miért van, ha így leformázom a memory sticket PSP/GAME380 mappát hoz létre. Nem tudom, ennek nem GAME390-nek kellene lennie?
próbáltam feltenni 4.01-et: bemásolom a PSP/GAME/UPDATE mappába a 401.pbp és Eboot.pbp fájlokat. XMB-ben indítom: fájlokat ellenõrzi x-et nyomok majd: "SONY telepítõ indítása. várj." még pár másodpercig villog a memória ledje, aztán semmi.
ha az 5.0-át próbálom telepíteni ugyanez történik :"Starting sce updater. Wait... " és innen nincs tovább... 😞
Kikapcsolás majd újbóli indítás után a PSP/GAME/UPDATE mappában az 500. pbp és ebott.pbp fájlokon kívül dl.pbp, pupd.pbp és u235.prx fájlok is találhatók...
recoveryben kell esetleg valamit állítani vagy mit nem csinálok jól???
valaki arra se képes a faq-t vagy a readme-t elolvassa<#falbav>#falbav>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
, Akkud minimum 78%-ra legyen és minimum 3.52M33-4 legyen a psp-den.
1, Az 5.00m33.3.rar-ból az Update mappát másold át a Memory Stick/PSP/Game mappába
2, XMB-ben futtasd a GAME/Memory Stick alól az 5.00M33-3-as telepítõt és követed a képernyõn megjelenõ utasításokat.
3, A telepítés után az UPDATE mappát és tartalmát törölheted.
Azért vaalki megerõsíthetné, hogy ez így van jól!
Köszi, most teszel fel az 5.00 m33-at
azt továbbra sem értem, hogy hogy van az, hogy van egy játék ami tegnap x ideje ment, ma meg az istennek sem...
Tedd fel a legújabbat, és menni fog minden. UMD mode M33-on legyen.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
"A játékot nem lehet elindítani. (80020148)" - de nem minden játék esetében.
- elolvastama GYIK-eket,
- lefuttattam az Alapértelmezett beállítások visszaállítását 2x - ugyanez
- leformáztam a Flash1-et - ugyanez (persze utána a Recovery menuben az UMD mode-ot visszaállítottam)
- visszamásoltama Flash0-t és Flash1-t, majd újra leformáztam a Flash1-et - ugyanez
- ezután leformáztam a memory sticket, visszamásoltam pár játékot és ugyanez... valamelyik elindul, valamelyik nem, persze pont amivel játszani szeretnék az nem megy, pedig elõtte sokat toltam vele... 😞
Miért van ez?
Kifogytam az 5letekbõl?
Tudna valaki segíteni?
Recovery menüben csak az umd mode-ot kell állítani vagy esetleg mást is?
Mind2 ingyenes és jó progi.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Valaki tudna olyan konvertáló programot ami átkonvertálja a videokat PSP-re?
Köszönöm
PSP firmware-frissites menetere lennek kivancsi, ill. arra hogy honnan tudom letölteni a Dark alex-es firmware-t...Köszönet elöre is minden segitsegert! :-P
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
#33236 <---- erre gondoltam köszi széped 😊