40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
dzso83 #34653 és tudod mi a vicces?
az, hogy lehet hogy az a 3. helyezett jobban örül az undercovernek, mint az aki a szerinted jó játékot kapta :) -
#34652 az nem gyenge! :o -
Jimanszky #34651 Grat tesó!! -
Jimanszky #34650 Azt a jó büdös k.... élet!!!Ez az!!Köszönöm szépen!!Bazz... -
lowdog #34649 van egy eladó fóliás killzone: liberation-öm 4500 forintért illetve Loco Roco 2 6000-ért, ha érdekel valakit, privizzen! -
#34648 Több kateg van! Pl. az első engem nem is érint mert első vagyok! :)
De pl. az EA-s kateg elég xar mert ott az összes helyezett NFS:UC-t kapott! XD De mind1! Vidul a fejem! A Geforce 9600 GT 512 MB a lényeg! :D -
lowdog #34647 akkor alt gr + j -
#34646 A PoP-ok sorrendje (PC, PS2, Xbox, GC):
- Sands of Time (2003)
- Warrior Within (2004)
- The Two Thrones (2005)
A PSP-re kiadott kép PoP közül a Revelations (2005) a Warrior Withinnek, a Rival Swords (2007) pedig a The Two Thrones-nak a portolása, kicsit kibővített tartalommal (plusz helyszínek, fogatverseny, stb.), ezért más a címük.
-
#34645 Szép volt grat. :)
Az viszont fura nekem, hogy a 3. helyért egy NFS: Undercover fostalicskaság jár, míg az 5. és 6. helyért a legnagyobüberkirály játékot osztanak. :) -
#34644 Grat -
#34643 Tudom OFF De:
Megnyertem a fődíjat! El se hiszem! -
#34642 PoP-ok közül nem a Rival Swords az újabb a Revalations-höz képest? -
#34641 Katt -
#34640 Talán Itt! -
#34639 Nem tudjátok hol tudnék venni használt Force Unleashedet olcsóért? -
Jimanszky #34638 "Menjünk be a szobába. Ismerős helyhez értünk. a zászlón csússzunk le. lent végezzünk mindenkivel. Jussunk fel az emeletre. Falon futás, araszolás a túloldalra."
Ezt nem tudom.Elmenekültem előle, be a kis lyukba, és utána van az a rész, ahol már jártam.Lent van egy nagy üresség, az előtt, ahova át kéne jutnom.A kamera is arra ment rá, de nem vágom:( -
guppy #34637 de akkor nagy-ot csinál "Í" -
lowdog #34636 alt gr + i -
dzso83 #34635 nekem jó bizony... ráhúzok egy "Sony" matricát és eladom neked 3szoros áron... kéne? :) -
guppy #34634 Nekem sincs hosszú "i"-m -
Pitypang18 #34633 Te vagy a legnagyobb király ebben a topicban! Minden nap jókedvet csinálsz nekem! :D -
#34632 Sziasztok!
Eladó egy 3 hetes PSP Slim készülék, flasheletlen, alig használt, teljesen karcmentes. Dobozzal, papírokkal együtt egy év garanciával.
Ár: 37ezer forint (de az ár alkuképes^^)
Érdeklődni a [email protected] e-mail címen lehet. -
#34631 11 -
#34630 Úr isten.....ez hány éves?
Ennyi hibát nem láttam 100 éve.
Lecsó! Frissítsd a firefox ot 3.0-ra.
Szövegírás közben jelzi a helyesírási hibákat...... mert katasztrófa ahogy írsz. -
#34629 -
#34627 én rájöttem...
ha lecso "barátunk" helyesen irná le a kérdéseit, akkor segitenénk szivesen. de mig nem ir le egy mondatot sem helyesen,addig csak ugatunk neki.
igy van ?
[tudom,rövid "i" vel irok mindent ami hosszu "i",de orosz billentyűzet átka.] -
#34626 Inkább vegyél egy zsír nyelvtan könyvet, illetve egy ékezetes, magyar billentyűzetet és mindjárt jobb a helyzet! -
#34625 vagy egy negyed 16ost -
guppy #34624 az tuti :D
lecso: vegyél négy darab 1 gigásat vagy 8 darab 512-eset mert ugy jön ki a legolcsobban -
#34623 most ha pofán ütném,tarkón vágnám...
...megsértődne.
igaz? -
lecsoforever #34622 haha nem akarok szart.esetleg neked lesz jo! -
dzso83 #34621 van jó kínai kártya óccsóé... az pont jó lesz neked :) -
lecsoforever #34620 jövö héten érkezik meg a manim akarok veni 4 gb kártyát mijen legyen mire kell vigyáznom vagy jo lesz a 2gb ös de filmet is akarok rá teni. meg mijen játékot vegyek hozá leg inkáb autos meg lövöldözös tecik ezek közöl mejiket ajánljátok? -
#34619 amikor a herceg lóg ilyen repedésen a falon akkor ne engedd le magad rögtön mert meghalsz
azt nem tudom, melyik irányba de indulj el és akkor már leeresztheted magad -
#34618 Itt csak sietni kell, az a nehéz benne.
Falon futás = R, bár gondolom ezt eddig is tudtad :P -
Jimanszky #34617 Hamarosan Dahaka észrevesz minket. Meneküljünk előle. Fussunk végig a padlón, ahol kell a falat, és a rudakat használva.
A herceg átbújik egy falrészen, és Dahaka kint marad.
Fussunk tovább. Verjük szét a hordókat. Tovább. Hagyjuk az őrt, és másszunk le. A falon futva induljunk el, majd az oszlopnál ugorjunk. Másszunk fel az oszlopon, és ugorjunk rá az erkélyre. Menjünk be a szobába. Ismerős helyhez értünk. a zászlón csússzunk le. lent végezzünk mindenkivel. Jussunk fel az emeletre. Falon futás, araszolás a túloldalra.
Ez az a rész!!
Köszi BB7!!!Már nyomtam a Ctrl+V-t X-et.Nem vagyok nagy mágus na -
#34616 Elmondom, hogy másolj be! :)
Kijelölöd a másolandó szöveget és Jobb egér gomb helyett nyomva tartod a CTRL gombot és közben megnyomod a C-t! Ennyire egyszerű! :) Ide meg be tudod illeszteni! Sok sikert! -
Jimanszky #34615 Megtaláltam a leírásban, de sajna nem tudom ide bemásolni.A falon futást értem, de mi az az araszolás?Itt nincs semmi párkány.ÓÓ, hogy az a -
Jimanszky #34614 Oké, nagyon köszi, mindenképp átnyálazom
Jó éjt! -
#34613 #34606 -ban linkelt oldalon rengeteg leírást olvashatsz magyarul, ha nem vagy valami jó az idegen nyelvekben