PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én LCS-zni nem tudok multiban, mert kidob.
Ratchet-et nem próbáltam még csak a daxter-t az jó volt.
www.gamepod.hu
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
www.gamepod.hu
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Valaki tudna nekem valami jo mászkálós játékot mondani a god of waron kivül ? bármi jöhet. horrortól kezdve a marioig bármi 😄
Még az is lehet, hogy idézni foglak :-)
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Te a Daxterért fizettél, ha azzal játszol, az legális, de nem jogosít fel, hogy bármi mással játsz hivatalosan. 😉
Nem kötözködésbõl, csak h tudd..
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Most nálam van UMD-n a GoW, és még marad egy darabig, mert én meg akarom csinálni a God Mode-ban is, de közben letöltöttem neki ISO-ban, hogy addig is tudjon vele játszani. Õ közben CFW-ztette a PSP-jét (én is fogom majd, csak nem jött még meg az aksim még mindig :-(), és most tudja futtatni a játékot. Neki megvan a GoW, szóval õ nem warezolt. Én meg kölcsönkaptam, szóval én sem. Na? :-)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
A smooth sea never made a skillfull sailor
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Lenne egy nagy gondom véletlen kitöröltem a Flash0 ból a vsh és font mappát és csak fekete kép van bekapcsoláskor és kikapcsol.
valaki tudna segíteni???
Elõre is köszönöm
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Nem minden egybõl warez, ha valaki ISO-t akar futtatni. Kicsit reakciósak vagyunk ma :-)
De ha talán a PsP gyökérkönyvtárába csinálnál egy ISO mappát! És abba pakolnád bele? <#rolleyes>#rolleyes>
rárakni játékot??? A psp flesh-elve van és 2g-s kártya van benne. A játéknak az iso file-a van meg és most mi a teendõ??
Köszi, sziasztok
Prince of Persia - Rival Swords (csak UMD lemez - nincs tok) 2000 Ft
Key Of Heaven 3000 Ft
Untold Legends - Brotherhood of the Blade 3000 Ft
Tomb Raider Legend 3000 Ft
Tekken - Dark Resurrection 3000 Ft
Ha mindet elviszed akkor 12000 Ft odaadom.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______