PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
bár hasonló a 2, a sztorinak biztosan köze nincs egymáshoz a 2 esetben.. talán az zavarhat be, hogy a shin budokai 2 címe amerikában shin budukai: another way.

Prince of Máté
Az nem azért van, mert Slim vs Fat, hanem gondolom nem UMD-rõl játszotok, hanem ISO-ról, amibõl vannak "hibásak".
Én LCS-zni nem tudok multiban, mert kidob.

udv megtudná nekem mondani hogy a DBZ shin budokai 1 és 2 kozott mi a kulombség mert megvan mind2 és ugyan az a stori a menu meg midnen csak az elején van kiirva hogy budokai 2 amugy teljesen ugyanaz mint az 1 ez hogy lehet? 1 játékot adtak ki 2x?
gtaval akartunk multizni ugy hogy neki slim nekem meg fat van es nem tudtunk mert bejoinolok es ahogy inditana a jatekot ki irja vmi connection lost nem ezt irja de hasonlot 😄 es mindenhogy szar mindig annak irja ki a hibat aki joinol aztan a masiknak is 😄
Gta-kkal MotoGp-vel SBK08 Fifa 08-09, NFS MW Medal of Honor Heroes 1-2 hasonlók...... rocky balboa<#idiota>
jaszy
5.00 M33-3 hoz létezik magyarosítás?

ha vki szokott multiba jatszani neten vagy haverokkal akkor irja le mivel 😛 en most haverommal miami vicet probaltuk ki nem sokat jatszotttunk de am jonak tunik 😛 meg neten jatszottam meg worms 2övel azzal is el lehet bohockodni akkor siman haveral toltam még tekkent az is fasza
BB7
Kipróbálom! Köszi szépen! <#kacsint>
done
Esetleg próbáld ki a chili con carnage-t.
Ratchet-et nem próbáltam még csak a daxter-t az jó volt.

www.gamepod.hu

baaka
Bannert frissíteni kéne 5.00M33-3 ra!!!!!

Akkor arról is írj egy fejezetet légyszi, hogy a köcsög kiadók egyre ritkábban költenek pénzt hogy szinvonalas játékokat csináljanak, és nem tudod mi lehet az oka...
Gideon Wieth
és a rachet az mien ? 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

BB7
És valami echte Fire'n'Run gamma? Ahol csak lõsz? Mert most az kapcsolna ki rendesen! 😊 [Végigvittem Dynasty Warriors-t! <3<#rolleyes>]
Crisis Core FFVII, plusz picit más kategória de talán a syphon filterek.

www.gamepod.hu

Gideon Wieth
ezek megvannak de köszönöm :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Prince of Máté
Prince of Persiák, GTA

Gideon Wieth
szar az uj nfs sajnos. Még mindig az underground 2 volt a legjobb a most wanted még tartotta a szintet aztán lejtõ.....

Valaki tudna nekem valami jo mászkálós játékot mondani a god of waron kivül ? bármi jöhet. horrortól kezdve a marioig bármi 😄

Prince of Máté
Eddigi értékelések alapján kula. 3/10.

tyler82
Errõl senkise tud semmit?

A smooth sea never made a skillfull sailor

Sati84
Ne aggódj, errõl írom a szakdolgozatomat, és bizony, a kölcsönadás problémája nagyon bonyolult, majdhogynem egy egész fejezet.
Még az is lehet, hogy idézni foglak :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

CaviaR
A warez azt jelképezi, hogy nem fizeted ki a kiadónak a játékot amivel játszol. Te nem fizettél a GOW-ért, így légy erõs: warezoltál. Az tök mindegy, hogy kölcsönkaptad, loptad, letöltötted torrentrõl, vagy akármi. <#mf1>
Te a Daxterért fizettél, ha azzal játszol, az legális, de nem jogosít fel, hogy bármi mással játsz hivatalosan. 😉
Nem kötözködésbõl, csak h tudd..

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Remélem jó lesz az új NFS😛
Sati84
Ja, a lényeg lemaradt: egybõl a torrent jutott eszembe, nem akartam azzal szórakozni, hogy UMD-rõl rippelek. Amúgyse szeretem azt a hangot, amikor az UMD-t pörgeti a gép, szerintem nagyon egészségtelen és a Sony szerintem direkt úgy tervezte, hogy csak 2-3 évet bírjon ki a mechanika, hogy aztán vehessél újat.

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Sati84
Hadd mondjam el a saját példámat erre. Kint voltam augusztusban az USA-ban egy barátommal, õ God of War Entertainment Packet vett, én Daxtereset, mert majd úgyis elcseréljük kölcsönbe.

Most nálam van UMD-n a GoW, és még marad egy darabig, mert én meg akarom csinálni a God Mode-ban is, de közben letöltöttem neki ISO-ban, hogy addig is tudjon vele játszani. Õ közben CFW-ztette a PSP-jét (én is fogom majd, csak nem jött még meg az aksim még mindig :-(), és most tudja futtatni a játékot. Neki megvan a GoW, szóval õ nem warezolt. Én meg kölcsönkaptam, szóval én sem. Na? :-)

Anubys
A gép megy rendesen, mert nem indítottam el a Recovery menü beállításai nélkül az update-et. Csak sajnos rohadt régi FW van rajta (3.30-as OE). Ettõl függetlenül Pandora? Köszi a segítséget.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Persze persze... meg van neki... de... akkor miért nem úgy kérdezte hogy: megvan egy játék umd-n hogyan tudom lementeni memóriakártyára hogy onnan játszak vele? <#fejvakaras>
tyler82
Az lenne a kérdésem hogy igaz hogy a PSP3000et ami a legújabb típus lesz nem lehet pandorázni? Valamint a jelenlegi típusoknál is vannak gondok DATE CODE 7D tõl felfelé?? (6,5,4,3,2,1 az okés)

A smooth sea never made a skillfull sailor

BB7
Szerintem is Pandora! De a #33300 is annak tûnik! ...
CaviaR
A font mappát talán vissza lehetne tenni ha elindulna recoveryben, de sztem a vsh-ban egyedi fileok is voltak. Ezen már csak a pandora tud segíteni...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Krisz018
Helló

Lenne egy nagy gondom véletlen kitöröltem a Flash0 ból a vsh és font mappát és csak fekete kép van bekapcsoláskor és kikapcsol.
valaki tudna segíteni???
Elõre is köszönöm

Anubys
Kérdés: Tegnap megpróbáltam frissíteni a FW-t. Egészen pontosan addig jutottam, hogy recovery menu. Bekapcsolom a psp-t, nyomom a jobb triggert, gép bekapcsol, de látszólag semmi sem jön be. Ha kikapcsolom, egy pillanatra ugyan behozza a recovery menu-t (felvillan kb. 1 másodpercre - addig tudok is menni le meg fel a menüben), de ennyi. Én csinálok valamit rosszul vagy a psp-m bugos?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

BB7
Jó! Elnézést! Igaz! De.. khhhm! Jó! Persze! Igazadvan!<#puszi><#idiota>
Sati84
Honnan tudod, hogy nincs meg neki a játék UMD-n is?
Nem minden egybõl warez, ha valaki ISO-t akar futtatni. Kicsit reakciósak vagyunk ma :-)

5c0rp330n
kb 😊

Olvass utána egy picit a dolgoknak!!! Elsõre nekünk sem sikerült minden hasra ütve...
baaka
<#nyes>

CaviaR
Igen a Sony direkt neked tervezett egy egyedi psp-t amin semmi sem mûködik. Sõt, napról nappra egyre kevesebb dolog mûködik rajta. Ugynakkor eldugták elõled az összes leírást a neten, és még a Google-t is letiltották a böngészõdben. Sajnos nincs mit tenned, összeesküdött ellened a világ..

1x linkeltetek vagy is betette vki de nem talalom a Multiplayer jatekok listajat
Köszönöm a segítséget mihamarabb megpróbálom. Sajna egyre többet csalódom a psp használatában, mert egyre kevesebb dologra lehet használni, normális videókat sem lehet rátölteni, sem témákat a téma mappába! Úgylátszik hogy az én gépemet csak zenét hallgatni és játékra tervezték! 😞
BB7
"WAREZ = azonnali BAN!" naaagy piros betükkel
De ha talán a PsP gyökérkönyvtárába csinálnál egy ISO mappát! És abba pakolnád bele? <#rolleyes>
Sziasztok.Tudna valaki segíteni, hogy memória kártyára hogyan lehet
rárakni játékot??? A psp flesh-elve van és 2g-s kártya van benne. A játéknak az iso file-a van meg és most mi a teendõ??
Köszi, sziasztok
meddig jutottál? pontosan hol akadtál el?

Hát nem jutottam elörébb... :S ezért kértem leirást
Olvasd el a leírását!
Sziasztok! Nekem 3.30 oe-a van a Fat-en. Hogy tudnám rárakni az 5.00 M33 -at ? részletesen irja le valaki please
Szevasztok, eladnám néhány eredeti játékomat, megkímélt állapotban
Prince of Persia - Rival Swords (csak UMD lemez - nincs tok) 2000 Ft
Key Of Heaven 3000 Ft
Untold Legends - Brotherhood of the Blade 3000 Ft
Tomb Raider Legend 3000 Ft
Tekken - Dark Resurrection 3000 Ft
Ha mindet elviszed akkor 12000 Ft odaadom.
Ps2-met cserélném pspre! Kitûnõ állapotban van, 2 eredeti joystick+2eredeti memóriakártya, csippelve, több mint 120 játékkal!
MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

5c0rp330n
<#fejvakaras>