40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
fekete szörny=Dahaka -
Jimanszky #34611 Dahakás??:S.ÖÖÖ, kezdő PoP-s vagyok ezt akkor lécci bővebben -
a Dahaka-s üldözések ugyanolyanok mint a PC-s verzióban, ez esetben használhatod annak a végigjátszását -
Jimanszky #34609 Ez nem az, de azért köszi.Sehol se találtam Revelations végigjátszást:( -
Jimanszky #34608 Na!!:).Van egy olyan rész, hogy menekülni kell valami fekete szörny elől, ugrálni meg minden.Utána kiérek egy olyan részhez, ahol voltam már és le kell mennem legalulra egy zászló segítségével.Lemegyek az oké, de van egy ilyen nagy lyuk azelőtt, ahova át kéne ugranom.Na most ez sehogy se jön össze.Így érted melyik rész? -
több "pálya" van a psp-s verzióban -
itt megtalálod a megoldást,ha vhol elakadnál: PoPvégigjátszás -
Ja én végigvittem valamikor...
Írd le bátran, megpróbálok segíteni :) -
Jimanszky #34604 PoP:Revelations-t vágja valaki?Baffa meg, elakadtam -
már egy jó kis resident evil game jöhetne psp-re,nem tudom,h capcom miért nem dob ki egyet,lenne rá kereslet bőven,hiszen már egy petíciót is indítottak és rengetegen aláírták,tehát resident evilt a psp-s népnek!!! XD -
Hát igen,én is csak így trailerekből gondoltam,h milyen faja game,de amikor elkezdtem játszani vele,akkor kicsit zavaros volt és én sem jutottam el a nagyobb monsterekig,csak azokat a kis veloci izéket írtogattam és én is felhagytam vele,de majd mos az első résszel hátha tovább bírom,de előbb kivégzem a god of war-t ^^ -
Mindenki isteníti! De sztem nagyon unalmas! :D -
Hiányoztál! De komolyan!
Na én megrendeltem a PsP Vésztöltőmet! :) -
guppy #34599 Én játszottam mind a kettővel nekem bejött csak meguntam mielőtt még jöttek vna az igazi szörnyek :S de sok sikert remélem te jobban fogod élvezni... ;) -
lecsoforever #34598 buék vagy mi XD elkéstem de sebaj. -
Monster Hunter-rel játszott már vki???
Én a 2.részét próbáltam ki,nekem kicsit zavaros meg nehéz játéknak tűnt el is akadtam benne az elején, pedig a szörnyek naon tetszenek benne, a sárkányok egész pofásak,most megpróbálkozok az 1.résszel hátha jobban fog menni... -
Verseghy #34596 Semmi gáz..
Majd szólj ha kész, remélem sikerül megoldani! -
Adjátok oda a banner műhelyes srácoknak azok hip-hop összeraknak egy faja bannert........ -
Jimanszky #34594 Sajna én max csak az átméretezésben tudnék segíteni, mert se..hülye vagyok az ilyen grafikai cuccokhoz -
Jó lenne ha valaki meg tudná csinálni a képeket hozzá.
Jimanszky adott egy jó ötletet hogyan nézhetne ki. A többit priviben majd ha érdekel a dolog. -
Kell vmi help? -
Hello Verseghy!
Csinálom a banner-t csak nem volt net-em...:( A képekkel vagyok kicsit gondba. Illetve a grafikával. A kód az nem olyan probléma. -
Kit érdekel 1 flashelletlen vadonat új bontatlan slim psp?
2 héten belül nálam lesz, és akkor tudja valaki megvenni!
34ezer forint + 2000ft posta. -
Jimanszky #34589 Lent említett PoP meg Darts. -
Mivel játszol most? -
Jimanszky #34587 Ööö, nagyon nem.. -
-
menj el a koreaiakhoz kajálni,aztán meg a japánokhoz ! :DD érezni fogod a különbséget ! :DDD -
Nem mindegy? -
Jimanszky #34583 Japán, nem kóreai...Te jó ég:DD.Nekem bejön a PoP.GoW szerű. -
Jó, de szerinted milyen game? -
Szvsz eléggé! Igaz, még nem játszottam vele, de mondván, hogy RPG meg koreai vagy mi szerintem nehéz. -
Jimanszky #34580 Igen, ezt tuti, hogy a PoP:Revelations -
Jimanszky #34579 Sose játszottam még FF-fel.Itt az ideje!!Nehéz? -
Áp -
Prince of Persia Revelations?
-
ILYEN. -
Tényleg nem írtam, oda! De csak azért mert még nem vittem végig! Otthon se vagyok! De a buszon idefele is azt toltam! :) Nagyon beteg! Ajánlom mindenkinek! ;)
A Resistance Retribution milyen lesz? :) -
guppy #34574 Nem tudja valaki h mi történt a blackcats-el? -
én megakadtam már az elején :\