40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#34734 Én meg már csak a postára várok, mert átutaltam az illetőnek az összeget... remélem nem b@szott át. -
F1re #34733 pont ezt akartam irni :DDD -
Pitypang18 #34732 Hát ezt tudtam én is, de úgy nem látom, hogy mennyi idő van még hátra. Csak az akkuszintet. -
#34731 Ott volt az a "valószínűleg". Mert nem lett meg. Ilyenkor tudok rohadt mérges lenni, hogy azt mondja, hogy ott lesz akkora amikorra megbeszéltük és akkor felhiv hogy "ja hát én még dolgozom és nem érek rá, nem tudom kimenni"... pedig sztem nem nekem fontos, én máshol is meg tudom venni ha akarom.. -
#34730 megnyomod a home gombot... látni fogod mennyi időd van egy mentésig... -
Pitypang18 #34729 Igen,igen, meg azért jó lenne játék közben tudni, hogy mennyi időm van még egy mentésig. -
Jimanszky #34728 Gondolom spórolás céljából kellene.Hogy mit tudom én, játszasz vele valahol, de tudod, hogy délután mész valahova busszal és ott is szeretnél játszani, viszont már nincs időd tölteni.:) -
Pitypang18 #34727 Igen, erre gondoltam, a menümben szépen meg is jelenik, de ha indítom a játékokat, akkor eltűnik. -
amdrula #34726 PSP HUD plugin, mondjuk én tuti nem használnám, mert felesleges :P -
Pitypang18 #34725 Figyeljetek már! Hogy kell azt megoldani, hogy ami van menüben akku-kijelzés, fennmaradó idő, processzor sebesség, az ne csak a menüben legyen, hanem játék közben is? Már láttam valakinek, hogy játék közben is kint van, de nem sikerült így beállítanom eddig. -
Verseghy #34724 Hehe.. -.- -
#34723 hány psp játék van összesen ? :D
dissia final fantasy jöhetne már usa vagy eur verzióba :\ nahmeg a bleach is...japánosan olvasom a sztorit :[ -
#34722 Azzal szemezek én is! Mihamarabb beszerzem! -
Jimanszky #34721 Köhöm, köhöm!!!No warez téma gyerekek -
#34720 Nem kell félni az FFtől,persze ha egyik résszel sem játszottál és nemigen van gyakorlott a jrpgkben akkor lehetnek nehézségek, de ha odafigyelsz a szövegekre akkor nagy gond nem lehet. -
Geccoka #34719 Field Commander. Egész jó! -
#34718 Jah,kivégeztem a God of War-t,jó kis game volt,csak rövid...
Elkezdtem a Monster Hunter 1.részét,de ezzel sem bírtam sokáig,ugyan olyan érthetetlen,mint a 2.rész,nem kötött le sokáig XD
Ezért nem kezdek bele a Final Fantasy egyik részébe sem,mert valószínű,h rögtön az elején megakadnék.
Capcom grafikában jól nyomja,csak a történetek eléggé zavarosak számomra,de egy Resi részt kidobhatna psp-re,azzal sztem nem lenne gondom ^^
Kár,hogy mostanában ilyen nagy pangás van jó játékok terén a psp-s piacon,de februárban már szerencsére 2 általam már nagyon várt gamma is megjelenik,szóval az egy jó hónap lex és már nincs is messze ^_^ -
#34717 LOL! Enyéhén fogalmaztál:"Grafikailag nem a legerősebb" :D
Hát igen,azért egy Nintendo DS-nél elmenne,bááár annál is elvárhatóbb lenne a jobb grafika,hát a telómon lévő java-s játékok jobb grafikával rendelkeznek XD
Nah,de mondjuk ettől még azért tényleg lehet jó a játékmenet. ^_^ -
#34716 Én most pont az EndWar-al játszok. Grafikailag nem a legerősebb, de ezen kívül szerintem egész jó, el lehet lenni vele. Más stratégiai játékkal még nem játszottam psp-n, ezért nincs összehasonlítási alapom, de ha "nagyon olcsón" szerzed a játékokat, akkor nem veszthetsz semmit... :D -
#34715 Én a Lord of The Rings - Tactics játékot ajánlanám neked,mint stratégia,nekem ez bejött ^^
Mondjuk psp-n olyan sok stratégiai gammával nem játszottam még csak ezzel meg a warhamer-rel,de az nekem naon nem jött be,pedig pc-n imádtam,de ez a psp-s verzió szörnyű,szóval 1szó,mint 100,próbáld ki a LOTR-et (: -
#34714 Azt is szedegettem le meg 1-2 psx játékot, remélem hamarosan használni is tudom őket, talán... -
#34713 az semmiség, azt lehet telefonon is :)
n64 emu, az már valami, meg ps1 emu, az a csúcs. -
#34712 Feltörhetnék már a 3ezres gépet... nemtudok nes/snes emulátorozni:D -
#34711 Ajánljatok vmi stratégiát PsPre! Köszi! :D -
#34710 Üdvözlünk leendő PsP Tulajként! Először is nyálazd át EZT!
Ezután már kellő tudás ismeretében várhatod a hnapi PsPd! :)
De persze ha bármi kérdésed van, itt biztos készséggel állnak rendelkezésedre!
Kivételek:
-Ha nem tudsz normálisan/érthetően írni
-Ha a nickneved: "lecsoforever"
De sztem ezekkel nem lesz baj! Sok sikert! :) -
#34709 Holnaptól valószínűleg én is PSP tulajdonos leszek :] Remélem majd jöhetek a hülye kérdéseimmel xD (vicc) -
#34708 Van! És figyel!
Én égő lámpánál aludnék el! -
#34707 Miért, van itt házigazda?^^ -
#34706 Ejnye! Ejnye! Warezolgatunk? Warezolgatunk? Aztat nemolvassuk el a bannert? Aztat nemol.. abbahagytam! XD -
#34705 Az egy isteni játék, én is csak ajánlani tudom! -
#34704 Killzone 2 lesz a fasza -
#34703 Esetleg Killzone: Liberation? -
#34702 -
#34701 nem tudom miről beszélsz :D -
#34699 khm,én megveszem eredetibe ! -
#34698 link? [persze pm]. -
#34697 szedem,met még valamiért nincs meg nekem,föleg,hogy multiba is lehet jeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#34696 Origi vagy w@!_#/rez? -
#34695 Én! Én! Én! :D Tegnap kezdtem! CSAK AJÁNLOM! ;) Olyan szépen ki van dologzva a Cover Szisztem, hogy LoL! Megér egy imát! :)
Vki valami jó kis akciógammát ismer? -
#34694 Rainbow Six Vegas-szal játszik valaki?