PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként szerintetek ezzel az útmutatóval sikerülthet CFW-zett PSP nélkül CFW-znem a PSP-met? Aki ért hozzá, válaszoljon!
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
az ötlet onnan jött,hogy most futottam bele a Mirror's edge flash verziójába és mintha egy profi gba játékot néznék😊
flash to psp?
Inkább szerintem te ne nagyon nyúlj PsP CFW-hez!
Itt vagy priviben valaki fejtse ki röviden és egyszerûen! Köszi
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Most akarok venni egy PSP Slim-et , m33 3.90fw van rajta ! EZEN lejátszható a japán játék ????? Van a PSPn valami régio lock vagy istentudja mi, vagy visz minden játékot mint a PS2 ?
nekem a psp-re a legelsõ tetszik
meg találtam az indital d streetet
és street supermarcyt
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
PM ment.
még egy kérdés,ami ugy tudom nem szerepelt FAQ-ba,ha jol olvastam :]
dvd konvertálo program kellene,hogy ugye dvd filmeket tudjak nézni psp slimen,amit gépen konvertálok át,csak az a gáz,hogy nem tudom melyik program lenne a legjobb...mert vagy 10 félét láttam,az egyikre irják hogy jo a másik hogy szar,de azt is hallotam hogy valakinek a szar lett a jó.
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Szoval atallitod kettesre es ugy mar le lehet nyomni, csak utana egybol vissza kell allitani egyesre.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem volna, hogy van-e olyan ps1 játékemulátor psp-re, amiben már a joystick-el is lehet irányítani. Elég idegesítõ állandóan a gombokkal b@szakodni <#pardon1>#pardon1>
Elõre is köszi!
Minősítés: Monster Hunter FAN :)