PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem
Nagyon csal a gép.. De minden NFSre igaz.
Sati84
Most írom a szakdogámban a PSP-rõl a fejezetet :-)

Egyébként szerintetek ezzel az útmutatóval sikerülthet CFW-zett PSP nélkül CFW-znem a PSP-met? Aki ért hozzá, válaszoljon!

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

oké , küldöm privibe a dolgokat , várom válaszod <#hamm>

MaSzKa
PSP Firmware 5.02 Released

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

szuper a hír😊
BB7
Kipróbáltam! Mûködik! 😊
elkezdeném ezzel a most talált tutorial linkkel..de hátha valaki tud biztosat,próbált már ilyet,mert a videó szerint internet browser-en keresztül lehet indítani...

az ötlet onnan jött,hogy most futottam bele a Mirror's edge flash verziójába és mintha egy profi gba játékot néznék😊

flash to psp?
BB7
Ez nem buta kérdés! Be is állok a kérdezõk sorába!
Olyan buta kérdés jutott most eszembe,hogy PSP-n valahogy le lehet játszani a flash játékokat,amiket a neten talál az ember?
BB7
Nem! Nem baj! De szerintem ÁRBAN többet ér egy Box 55Kért egy Slimet? Mivan hozzá? Csak nehogy átbasszon! De újonnan Slimet sokkal és 3000at is olcsóbban kapsz! Csak segíteni akarok! <#rolleyes>
Ebben maximum annyi vicces van, hogy megvetted a konzolt anélkül, hogy köbenéztél volna, hogy milyen játékok vannak rá. De... végülis a te pénzed, arra szórod szét amire akarod...
most õszintén , téged mért zavar az hogy arra cserélem? Amúgy is 55.000ért árulja egy srác a PSP Slimet sok kiegészítõvel újonnan , a boxot meg 53.000ért vettem. Amúgy is szétnéztem a játékkínálatban és rengeteg cím van pspn ami hosszú távon leköte , a boxon lévõ játékokat meg 90%ban kiadják PCre is

BB7
XBox360at PsPre cserélni? <#wilting><#wilting><#taps>

Inkább szerintem te ne nagyon nyúlj PsP CFW-hez!
ha van egy régebbi, nevezetesen m33 3.90fw a gépen akkor mi a teendp hogy befrissítsem a legújabbra ( 5.00 M33-3 ). Fogom a fájlokat és egyszerûen bemásolom a megfelelõ mappába ? vagy kell valamit trükközni ?

Itt vagy priviben valaki fejtse ki röviden és egyszerûen! Köszi

sajna vettem közbe egy Xbox 360-at és rájöttem mekkora kaki , igy találtam valakit aki hajlandó velem elcserélni egy PSP Slim-re , ha bukok bukok , mégis jobban vonzódom a kézikonzolokhoz

TrIp
te már három hete folyamatosan veszed a psp-t, ami még nem is lenne baj, ha válaszolnál a pm-re amit küldtem neked, kábé 2 hete..

A ps2 régió lock-os szóval máris képzavarral nyitsz... de a psp gyárilag is mindent régiót visz... eredetibõl...
Anubys
Nekem FAT PSP-m van, azon nincs régió lock... Szerintem a SLIM-en sincs, de azért kérdezz meg egy SLIM-tulajt is.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

SEGÍTSETEK légyszi, minél elõbb!!!

Most akarok venni egy PSP Slim-et , m33 3.90fw van rajta ! EZEN lejátszható a japán játék ????? Van a PSPn valami régio lock vagy istentudja mi, vagy visz minden játékot mint a PS2 ?

MaSzKa
ja az ezelötti nfs is fos volt

nekem a psp-re a legelsõ tetszik

meg találtam az indital d streetet
és street supermarcyt

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

5c0rp330n
egyébként most belegondolva a Carbon psp-re egészen jóra sikerült. míg a pc-s verzió egy 3órás hígfoshalmaz volt, addig az Own the City-vel több, mint 10 órát játszottam, és még valami történetfélesége is volt, bejárható város volt végre.. komolyan, szerintem az az egy egészen tûrhetõ volt.

Doomista
melyik NFS verzió a legjobb pspre szerinted ? most wanted ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Prince of Máté
Egy tanács:
NFS Undercovert ki ne próbáljátok, kritikán aluli! Bánom, hogy letöltöttem 😞

Doomista
köszi a választ,ezt fogom megvenni :]

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

BB7
Még egy pipa a SanDisk Memory Stick Pro Duo ULTRAII mellett! Nagyon megbízható!
Doomista
köszönöm a választ 😊 természetesen eredeti kártyát veszek lol,nem kockáztatok én ilyen ügyekben :]

PM ment.

ha eredeti 8GB kártyát veszel semmi problémád nem lesz ezt tapasztalatból mondom, mert nekem egy SanDisk Memory Stick Pro Duo ULTRAII 8GB-osom van és minden kitûnõen fut a Konvertáló Progiban tudok sgíteni... küldd el PM-be az MSN-ed.
Doomista
PSP slimt akartam irni,nem az alap PSP-t.

még egy kérdés,ami ugy tudom nem szerepelt FAQ-ba,ha jol olvastam :]
dvd konvertálo program kellene,hogy ugye dvd filmeket tudjak nézni psp slimen,amit gépen konvertálok át,csak az a gáz,hogy nem tudom melyik program lenne a legjobb...mert vagy 10 félét láttam,az egyikre irják hogy jo a másik hogy szar,de azt is hallotam hogy valakinek a szar lett a jó.

Doomista
üdv ! hétvégén fogom megrendelni a fekete PSP-met,ami kövi hétre meg is jön.az lenne a kérdésem,hogy én 8 GB-os memoriakártyát szeretnénk bele venni,de azt hallotam,hogy azt nem tul ajánlatos,mert lehet nem fog futni rajta egykét játék,vagy ilyesmi,inkább vegyek 4 GB-s kártyát. ötlet ? :s válaszokat elöre is köszönöm.

Sati84
Az okát te se tudod. Azt tudjuk csak, hogy mire fogják rá :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Gideon Wieth
Segítsetek légyszi.metal gearben cdt këne váltani.ezt h lehet?mer ha mentek elõtte es kilépek,majd betoltom a 2est akkor a 2cd viszakéri az 1est.tipp?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
banyeg most kínoznak és nemtom olyan gyorsan nyomni a gombot h ne törjek meg 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
jah megvan értem oké köszönöm😊

Gideon Wieth
mámint ugy értem h melyiket v mi a neve?

Gideon Wieth
nekem nincs rajta emuláló program... akkor szedjek le egyet psphungaryról ?

A jó édes.... szórakozzál!!
5c0rp330n
viszlát

bfg900
Ugy kell, hogy behozod a ps1 emulacio settingset, ahol meg lehet adni,hogy melyik portban levo kontrolert szimulalja.
Szoval atallitod kettesre es ugy mar le lehet nyomni, csak utana egybol vissza kell allitani egyesre.
Totis
Esetleg tud valaki egy mwegbízható PSP szervízt? Van egy PSP Slim és nincs az LCD-n semmi. A háttérvilágítás néha megy néha nem. Amikor szétszedtem sikerült egy olyan pozícióba állítani a kábelt, hogy volt kép. Viszont amikor összeraktam már nem volt.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

inkább ne hirdesd mert aztán másféle Linket kapsz üziben...

Gideon Wieth
Nah elkezdtem újra metal gear solid-al jáccani 😊 Van egy nagy gondom. PSYCHO. gondolom valaki emléxik rá h õ a gondolat olvasós pacák. Na már most a bajom hogy õt úgy lehetne legyõzni a fõnököm szerint hogy a controllert át dugom a 2es slotba. De ugye ez psp... Valaki valami ötlet ? Vagy csináljam a lassú viz partot mos minden 10ik betalál módszerrel ?? Vagy hogy lehet ezt jól megcsinálni ?

Krisz018
Már megvan a Link akinek kell a Link az írjon nekem egy üzit !!!

Krisz018
PLS dobj már egy üzit nekem honnan lehet húni ??? PLS

Prince of Máté
Need.For.Speed.Undercover.EUR.PSP-GLoBA

köszönöm !! valoszinuleg ez lehetett a problema 😄 szal mar toltom is le a masik filet <#idiota>
baaka
Létezik!!!psphungary-ról le tudod tölteni!!!!!!!!!!

Grodyann
Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem volna, hogy van-e olyan ps1 játékemulátor psp-re, amiben már a joystick-el is lehet irányítani. Elég idegesítõ állandóan a gombokkal b@szakodni <#pardon1>

Elõre is köszi!

Minősítés: Monster Hunter FAN :)

Nekünk sikerült úgy gta vcszni, hogy neki fleshelt fat nekem meg eredeti gta és slim. Semmi gond nem volt.
Az a különbség, hogy a 2-ben mozoghatsz is egy pályán, meg kell keresni az ellenfeleket. Meg több karakter is van.