40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
Pitypang18 #35577 ÓÓÓÓ, az remek lenne, ha jönne új silent hill. Az origins-t 5X vittem végig. Nagyon jó game. -
#35576 Újabb figyelemre méltó bejelentés:
"Az előzményeket taglaló Origins után ismét a Konami franchiseán dolgozik a brit Climax: készül a Silent Hill Remake? A VG247 szerint igen, a Climax állítólag javában készíti a túlélő horrorok új ágát bemutató '99-es PS1-es klasszikus modern verzióját Wii-t és PSP-t becélozva."
(De egy rohadt PSP-s RE-t is csinálhatnának már! ) -
#35575 Ehhh! Hát én is falnak megyek,ha úgy elbaltázzák,mint a Spiderman:WoS-ot. :S -
4 GB, hihg speed, eredeti !, átalakitóval eladó. priv. -
#35573 Heh... ne sértődj meg de már vártam ezt a kérdést :)
Sajnos csak annyit tudunk hogy jön. Foggalmunk sincs mikor,hogyan,mennyiért. Csak bejelentették. Semmit nem tudunk róla. Azt se hogy milyen lesz, egyáltalán marad a 3Dés mászkálós vagy nem. Szóval... Semmit... :( Sajnos :S -
#35572 Hello!
Látom jön az Assasin's Creed PSP-re. Ez kapható lesz PACK ban is?
Limitált csomagban? Azt esetleg tudja valaki hogy mikor jön ki? -
#35571 ebből a szemszögből nézve viszont lehetünk optimisták is.......... -
#35570 hát ha oldalnézetes assassin lesz én harakirit követek el...
Nem mellesleg, csatlakozom a ds és psp két különböző dolog :) Másrészt,japánban gyártanak játékokat de kééérem... Európában azok a játék még az 1000 eladási szintet se nagyon érnék el... -
#35569 Nagy csalódások mindig vannak! De nem egy nagy durranást jelentettek be, bizakodok, ha a fele jó lesz, én már örülni fogok! :) -
#35568 Hóó! :D
Nem mondtam, hogy Fanboy vagy! KÉRDEZTEM! Ahogyan te is :)
És a hiba kijavításodat Én megértettem! És tudom, hogy több DSt adtak el mint PSPt! :) -
#35567 Komoly idénnyel nézünk szembe!!!!!!Csak aztán ne legyenek nagy csalódások............... -
guppy #35566 ÉN igen -
rnd #35565 Tehát te nem vagy fanboy, de én az vagyok, ha kijavítok egy hibát??? Szuper! -
#35564 Öö! Szeretem a PSPt! Maradjunk ennyiben, nekem csak PSPm van, bnőmnek DS-e! És teljesen meg vagyok elégedve a fekete egy képernyős csodámmal! :)
Az tény, hogy papíron és az életben is persze, több DSt adtak el! De az is tény, hogy felesleges összehasonlítani a két handheld-et! Teljesen más a kettő! :) Ugyan úgy élvezem a DSt is, mint a PSPt, és egy csomó ötletet és variációt látok mindkét konzolban!
Krisz018: Azt hiszem Verseghy ezt törölni fogja! :/ -
#35563 [b[Eladó egy alig használt PSP SLIM fekete!!!
Hozzá adom: Töltő, USB kábel, 1Gb Memkari, Tok, 4db játékkal, csukló pántal!!!!!
Ha érdekel írj!!![/b] -
rnd #35562 Nem. Van DSem is meg PSPm is... és te PSP fanboy vagy-e? -
#35561 DS és a PSP két külön kategória, olyan mint a 360/Ps3 vs Wii... ahogy a Wii úgy a DS is lepkefing ahhoz képest amit a PSP tud nyújtani -
#35560 DS Fanboy-e vagy? -
#35559 nem is mondtam, hogy az vezeti, legalábbis eladás tekintetében. de ha erre élvezel, és ennyire okos akarsz és ennyire okos akarsz lenni, akkor qrvára nem is a ds vezeti, és a ds is "siralmasan el van páholva", mert volt már olyan konzol is, hogy gameboy. -
rnd #35558 Okosvagy. Nalhacc... -
rnd #35557 Hát erről van szó látod: mindkettő hordozható és mindkettő játékkonzol. Tehát NEM a "psp vezeti a marokkonzol versenyt". Ennyi. -
#35556 Budiülőkéből sokkal többet adnak el mint a DS-ből. A DS el van páholva piszkosul. Játssz budiülőkével, azt örülj az eladásoknak. -
#35555 nem engem nem érdekel. senkit nem érdekel. a psp és ds teljesen más műfaj. csak az hasonlítgatja össze őket, akinek túl sok szabadideje van. annyi közük van egymáshoz, hogy mindkettő hordozható és mindkettő játékkonzol. igen, a fele annyi KIBASZOTT JÓ. az 50 milliós eladás KIBASZOTTUL JÓ. az, hogy a ds az út tamagocsi, semmiben nem csökkenti a psp elismertségét. -
rnd #35554 Az komoly érv, hogy TÉGED nem érdekel más konzolok eladási adata...
MEG VAGYOK GYŐZVE! A fele annyi az "kibaszott jó"! -
#35553 kibaszottul nincs elpáholva. ugyanolyan jól fogy, mint az eddigi legsikeresebbb konzol: a ps2. kibaszottul jól fogy. a ds pedig senkit nem érdekel itt. -
rnd #35552 Ha az összes többi "marokkonzol"-t lehúzzuk a listáról (kölnféle okok miatt) valóban a psp fölényesen vezet... mert nincs ellenfele... (egyébként meg siralmasan el van páholva, sajnos) -
#35551 se -
#35550 a ds nem ellenfele a psp-nek. a ds a tamagocsi ellenfele. -
#35549 Ha platformot csinálnak az AC-ből én.. Fuuu! -
#35548 "nagyrészt csak minőségi játékokat csinálnak"
Szerintem az AC is oldal nézetes lesz, de tuti hogy teljesen más mint a nagy testvéren. -
rnd #35547 És a buli kedvéért:
Nintendo GBA Worldwide: 81.44 million (as of December 31, 2008) -
rnd #35546 Mit vezet? o_O
Sony PSP Worldwide: 50 million (as of February 2009)
Nintendo DS Worldwide: 96.22 million (as of December 31, 2008) -
#35545 Japánban azért csinálják is rá a játékokat, tonnaszám! Épp ezért, csak mi ezt nem nagyon érezzük meg itt! -
#35544 Őszinte leszek nekem a star wars megvan psp-re és x360ra egyaránt. És x360on oké hogy jobb az erőhasználat, de nekem a párbajok jobban tetszettek Psp-n. A hangulata miatt. :) Szerintem az Assassin-nal egy baj lesz.///KEDVENC JÁTÉKOM mellesleg/// Az hogy a gyönyörű grafikáját le kell kicsit rontani. Ez mondjuk elviselhető. De nem tudom hogy fogják megoldani a tömegeket stb... Reistance-t én is várom mikor jön ?
A pspre játék portolást meg a legtöbben azért nem csinálják mert pénz...de tök hülyék... A psp vezeti a marokkonzol versenyt. Japánban meg nem is kell mondanom mi van... Nah mindegy. Princenek én is örülnék rá. -
#35543 Már megörültem, hogy okosították a 3000-est, 31 új üzenet a topicban egy este alatt :) de látom az még azért várat magára... :( -
Pitypang18 #35542 Hú, én 2009-re legjobban a resistance-t vártam, de mikor elkezdtem játszani a demoval, azonnal rájöttem, hogy ez az év csalódása. Nem tudom, hogy egyáltalán beszerezzem-e majd a teljes gamét. -
#35541 hát azért a family guy se kuyta pspre!!:D
a CSO verzió sak 1giga:D
akkor az iso?
vagy az umd?:DDD -
#35540 Hát engem nagyon felcsigázott ez az Assassin's creed,én nagyon remélem,h nem szúrják el úgy,mint teszem azt a Spiderman web of shadows-t.Az eléggé nagy csalódásként hatott annó,legalább egy olyanra számítok,mint a Star Wars:Force unleashed,sztem azért az naon jól sikerült,elég jó volt a hangulata meg a játékmenete is,remélem az Assassin's-t is legalább ilyen jól megoldják vagy jobban ^^
Az tény,h DS-re elkapkodják a játékokat és ilyen igényteleneket adnak ki,de azért pár játékra szánhatnának időt,h portolják psp-re és csináljanak belőle egy minőségi játékot,de mondjuk ez így kiderül majd az Assassin's-nál,h működik-e ez a dolog és ha igen,akkor remélhetőleg neki fekszenek még néhány gammának. Ámen! :D -
#35539 az azért túlzás, hogy csak minőségi van rá, van azért erre is olyan igénytelen multiplatform hányadék, hogy borzalom :)
csak arányaiban lényegesen kevesebb játék nem veszi a lécet, mint ds-nél. -
#35538 Egyszerű:
PSP-re nagyrészt csak minőségi játékokat csinálnak, nem kapkodják el úgy, mint a DS esetében. Én pl nem örülök az Assasin's Creednek PSP-n, szerintem nem lesz túl jó port, de ne legyen igazam.