PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
vagyis ma délután...vagy este...vagy délelött...vagy holnap ilyenkor este 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
À l'intérieur (2007) film annyira a székhez szögezett...annyira a falhoz vágott...hogy ma már nem alszom...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Jim: Mi a Pataponban a feladat? Az amit a videón is láttál! XD Balról jobbra dob ritmusra menni fekete kis baszásokkal és fekete nagy baszásokat legyõzni, persze ütemre dobolva nekik, mert csak akkor engedelmeskednek a kis baszások!
Tehát ügyesség! De stratégia is mert menedzselheted a fekete baszásaidat!<#idiota>#idiota>
A Storyline elhanyagolható! De amit a legjobban szeretek, az, h. TE vagy az idetnük. Tehát ha BB7 néven mentettél akkor minden küldi után a fõvárosban
kell hozzá egy megfelelõ laptop / wifi kártya (nem jó akármilyen wifi), szoftver (csak linux, pl auditor). ha megvan a feltörendõ hálózat, onnan kell lelopkodni csomagokat, amikbõl aztán egy azonosított fejlécbõl kiindulva (ha jól emlékszem) a program kitalálja a jelszót.
a szép az, hogy gúgliból kiolvasható a pároldalas tutorial 😊
Amúgy most Darts, PoP:Revelations meg SH Origins van terítéken😉
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
1hete minden este LocoRoco2õzök! 😄 3.90em van és full megy! Ha kell lefényképezem vagy akármi! 😄
Nekem is 3.90-es van rajta😞
Jim szerintem kipróbálhatod, baja a gépnek sztem nem lesz tõle! De ha lenne a megfelelõ CFWm már tettem volna 1próbát! :/
http://www.youtube.com/watch?v=i2pFl7qDvtI