40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#39634 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy 3000-es psp-n prometheussal próbáltuk futtatni az új játékokat. Egy ideig müködött is, de egyszer lemerült a gép, és ugye elszállt a CFW. Azóta a prometheust nem tudtam újra rakni. Nincs ötletek, hogy mit lehetne csinálni ezzel ? -
#39633 Szép kis pakk és az árra se lehet panasz. -
Kurt97 #39632 Sziasztok! Eladnám 2003-as slim psp-met. Szép, megkímélt állapotú, vigyáztam rá, minden gomb tökéletesen működik, a kijelző is hibátlan, pixelhiba nincs, semmi probléma nem volt vele. Hátul a fémszínű körön vannak kis karcok, de sajna ezek minden psp-n megjelennek.
Azért adom el, mert laptopra kell a pénz.
Elég nagy pakkot adok, minden van benne, amire szükséged lehet :P :
- PSP gép 5.03 GEN-C (Full) CFW-el (chickHEN), szinte mindent játékot visz memóriakariról
- Fekete puha tok PSP 2000 felirattal
- Logitech fekete keménytok, nagyon jó, kényelmes fogást biztosít ha benne van a PSP, én sokszor úgy játszottam. Vannak rajta apró zsebkarcok, de inkább ezen, mint a gépen
- USB adatkábel
- Töltő
- 2 GB SONY PRO DUO memóriakártya
- Sony fehér füles (két részes, 3,5-ös jackes, sajátot is beletehetsz)
- TV-kábel
- Eredeti doboz
- Fehér csuklópánt
Kérésre bármilyen játékot, filmet felteszek rá.
Ára: 40.000 FT
A PSP Kaposváron van, írhatsz emailt: [email protected], msn ugyanez.
Kérdezz nyugodtan.
Képek:
http://img716.imageshack.us/i/dscf0652h.jpg/
http://img443.imageshack.us/i/dscf0648.jpg/
http://img178.imageshack.us/i/dscf0616p.jpg/
Képeket még tudok küldeni.
-
Dj Siegfried #39631 sziasztok, arról érdeklődnék, hogy milyenek a kínai oldalakon található fat előlapok és gombsorok? Vki cserélte már a gyárit ilyenre? köszönöm -
#39630 Értem köszi!
-
#39629 nem, egyiket sem lehet. 802.11b-t tud csak. 2004-ben azzal fasza volt, azota meg nem nyultak hozza. -
#39628 Igen sajna azt elrontottam. Viszont leírásba raktam 3 képet. Azok szerintem jól sikerültek. -
#39627 Jól bevakuztad :D
Jó ár érte -
#39626 Hello! Van egy eladó PSP-m akit esetleg érdekelne az itt megtekintheti:
Vatera
Akit érdekelne az itt is írhat.
És lenne egy kérdésem is. PSP-n N es és G-s WIFI-t is lehet fogni? -
Bala Jr #39625 Sziasztok Psp-t szeretnék venni és azután szeretnék érdeklődni, hogy melyik az a psp verzió ami a legújabb és még flashelhető valamint hogy melyik a legújabb firmware hozzá? Előre is köszönöm a választ! -
#39624 ez egy jo kerdes. meg nem volt dolgom vele. -
#39623 Kérdezném, hogy a Sony Stamina csomagolású PSP akku eredeti vagy fake? Narancssárga csomagolás de az akku made in Japan. Slimhez 1200maH
Köszi! -
#39622 ezt nem probaltam meg ugyhogy nem tudom. legrosszabb esetbe meg varsz jo 2 honapot mig kijon egy Fix-es verzio a jatekbol. -
#39621 kiprobaltam, igy tovabb eljut de aztan 80010087 hibauzenettel kidob.
vannak ilyen modszerek nagy fw igenyu iso-k megbuherelasara h fussanak alacsonyabb fw-n, vajon egy eboot file-re is mukodnenek ezek? probalkozok.. -
#39620 ha csak egy eboot.pbp fajl akkor nyisd meg notepad++-al es keresd meg azt a osrt ahol az fw igeny van es siman ird at, majd mentsd el. valamelyik demonal nekem bevalt. -
#39619 ujabb problema: inditanam a jatekot es persze h 6.20 kell neki.. vmi trukk? :) -
#39618 amugy epp toltom a ghost of sparta promo-s demot, remelem el fog indulni es nem lesz meg annak is kulon 6.xx igenye.. -
#39617 na akkor jo -
#39616 de van, kozben megoldottam, egy plugin kellett: link -
#39615 CFW-vel nincs PSN. ez van. -
#39614 hali. kene kis help: psn networkbe bejelentkezeskor azt irja h frissitenem kell az fw-t. van mar olyan cfw vagy megoldas amivel ez athidalhato? -
0spartacus0 #39613 Hellosztok. Nem tudja véletlenül valaki hogy hogyan kell beregisztrálni a Playstation Networkba? Valami ID- t kér vagy mit. Köszi. -
#39612 ha nem vagy nagy gamer akkor 1,5 eleg. -
mario1818 #39611 éppen azt csinálom majd nemsokára:D csak be kell szereznem némi memóriát még. -
#39610 ha a geped elbirja akkor rakj fel egy windows 7et. nem banod meg. -
mario1818 #39609 áhh ne is mondd. kiderült h a service pack 2-őn nincs valamilyen driver és sajnos nem is találtam semmit. na most átraktam service pack 3-ra de a gépem akkor behányt vmiért. szóval most beszereztem egy kártyaolvasót és azzal frankón működik -
#39608 vegulis, hogyan oldottad meg az USB problemat? -
#39607 igen felrakhatod. -
mario1818 #39606 azt simán felrakhatom rögtön a sima Gen-D után?(mármint egyből:D) inkább rákérdezek nehogy el.... valamit -
#39605 szerintem a firmware miatt van. fel kene tedd a Gen-D3at -
mario1818 #39604 nem tudom miért lehet szar. amikor úgy játszom h nem mentem el hanem csak simán mentés nélkül akkor működik, de amint ki akarok lépni és el akarom menteni akkor lefagy. -
mario1818 #39603 leszedtem már egy csomót és úgy sem működött... -
Okisz #39602 egyszerűbb, ha lekapsz egy másik verziót, aztán hátha ott nem akadsz meg. -
mario1818 #39601 szevasztok, nem tudna valaki adni nekem egy kb. 10%-os készenlétben lévő midnight club la remix mentést?(egyszerűen lefagy a játék amikor a 4. versenyt akarom elkezdeni) ki szeretném próbálni h működik-e ha később tartok. ha valaki tudna azt megköszönném -
F1re #39600 Azt olvastam h a Ghost Rider-be van game sharing az a game meg olyan mint a god of war szal abba még is milyen a multizás ?:D -
#39599 hát akkor szimplán szar vagy hozzá, nem értesz hozzá :-( -
#39598 hat pedig jo a tekken is. nekem nagyon bejott. grafikailag is asz.
ha szereted az rpg-ket akkor feltetlenul probald ki a crysis core-t es a dissidiat. -
F1re #39597 ááá szar az a tekken csak multiba jo most a metal gear solidot töltöm le azt az új részt hátha jóóó -
#39596 nincs még, először told ki a tekken 6-t, nem 2 nap lesz ;D Nah meg mellé igyál sok alkoholt, vagy vegyél be nyugtatót, különben nem egyszer szétfog verni az ideg ;D -
mario1818 #39595 áhhh sovány minden:S szerintetek ha beszerzek egy kártyaolvasót akkor azzal újra tudok feltenni rá játékokat?(milyen kártyaolvasó kell hozzá?)