PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mai szerzemények:
-(végre) egy Speedlink tok
-Metal Gear solid: Peace Walker!
<#vigyor3><#hawaii>

<#buck>
GP2100
WHAAAAAAT??? Sikerült kikapcsolni a caps lockot? <#taps><#wow1>
<#wilting>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

LeventeV
szepen gyujtogeted a felkiatojeleket... csak igy tovabb <#idiota>

ON

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

igen mer aszt csinálja h beteszem a játékot elsõre elindul asztáán lefagy kilépek és gameover nemtok játszani<#rinya> na mindegy azé kösz.<#wave>
LeventeV
szerviz, mert elso hallasra gajra ment az umd olvaso.

FIGYU A KÖVETKEZÕ TÕRTÉNT VITTEM A KEZEMBEN A PSP - T ÉS ELEJTETTEM JÓNAGYOTT ESETT ÉS BEKAPCSOLTAM MÛKÖDÖTT. DEASZTÁN BERAKTAM EGY JÁTÉKOT ÉS NEMINDÍTOTTA EL ÉS LEFAGYOTT ASZTÁN EGY MÁSIKAT ... STB ... STB ESZT ÍRJA KI : THE DISC COULD NOT BE READ😞 TUDTOK VALAMIT AJÁNLANI ? SZERVÍZ VAGY REMÉNYTELEN ELÕRE IS KÖSZ ???!!!<#zavart2>
Bogyi007
Elvitték a PsP-t.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bontatlan, Lego Indiana Jones, PsP-re!
ÁR-6000 FT! Személyes átvétellel, Baracskán!
Ha érdekel írj az alábbi e-mail címre és megbeszéljük a pontos cí[email protected]
Bogyi007
Eladó egy PSP-2004 Piano Black kiadás gyári szoftverrel (nyereményjátékból szereztem) nagyon megkímélt állapotban, állandóan védõtokban van tartva és van kemény tároló tok is hozzá, valamint egy 64 és egy 512 Mbyte-os MS Duo kártya valamint az alábbi játékok vannak hozzá:

Csere is érdekel kisebb (max 60 cm-es) Lcd Tv-re vagy Lcd Monitorra

Burnout Dominator
Burnout Legends
Killzone Liberation
Medal of Honor Heroes 1-2
NFS Most Wanted 5-1-0
Uefa Euro 2008
Outrun 2006 Coast 2 Coast
GTA Liberty City Stories
PSN Collection Power Pack
Tekken Dark Resurrection

Az utolsó három lemeznek nincs meg a gyári tokja, de adok ajándékba egy zippzáros tokot amiben kimondottan UMD lemezeket lehet tárolni.

Értékelések rólam:

TeszVesz

Vatera

Jatekaim.hu itt a nevemre kell rákeresni.

A teljes pakk ára 45000 forint.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Sipka
nem rég óta van 5.50 gen-d3 a pspmen, bepróbálkoztam pár régebbi játékkal és nem mind indul közülük, valamelyiknek a nevét sem írja már ki menüben. pluginok nincsenek engedélyezve.
van valakinek 5lete, hogy tudom elindítani ezeket a régebbi játékokat? (4.01 m33-on szépen mentek...)

pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)

Falkon
<#hehe><#hehe>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

bboyatty
Én is youtube videó után szedtem szét a PSP-m, gyerekjáték. Csak egy csavart hagytam ki, azt mai napig se tudom honnan.<#idiota>
De megy a gép semmi gondja.<#hehe>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Falkon
Úgy néz ki muszáj lesz. Köszi, megnézem.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

LeventeV
nezegess youtubeon videokat. ott szokott lenni. de ha nem muszaj ne szedd szet.

Falkon
Sziasztok!

Nincs valakinek egy fasza leírása hogy kell psp-t szétszedni? (slim)
Ha lehet képekkel. De az nem annyira fontos.

Elõre is köszi
Üdv
Falkon

kikapcsoltam a cxmb plugint,angolon beállít téma majd vissza kapcsoltam a plugint, és megmarad a téma is meg a magyar menü is.amúgy a kisfiamnak próbáltam segíteni,nem én játszom vele.
köszi a segítséget.
öregharcsa
én a kezdetek óta csak az angol menüt használom, no nem azért mert nem tisztelem mások munkáját, hanem azért hogy elkerüljem a pont ilyen problémákat...egyébként meg egyszerû a menüje mint a facsipesz, én sem tudok angolul mégis elboldogulok vele...ami nem megy lefordítom...

szerintem rakd vissza angolra...

http://pspfilez.extra.hu/

Anubys
No, megvettem, elvileg eredeti Sony. Mondjuk elsõre hihetõnek tûnik, egy óra alatt ment tele a 32 giga, és pengén megy. 😄

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

de hülye vagyok a psp-re koncentráltam.bocs
AZT HOGY KELL?
öregharcsa
kapcsold ki a caps lock-ot elõször is...köszi..

AZ ANGOL MENÜSBEN LEHET LÁTNI,VISZONT HA RÁTESZEM A MAGYAROSÍTÁST AKKOR NEM LÁTJA.
MIT CSINÁLJAK?
ELÍRÁS VOLT PSP/THEME
HOGY KELL KIKAPCSOLNI?
LeventeV
psp/theme mappaba kell tenni.
ha meg eliras volt, es theme mappaba van akkor kapcsold ki a cxmb plugint.

PSP/THEMA
LeventeV
hova masolod a .ptf-eket?

KÉRLEK SEGÍTSETEK!
PSP-N NEM LÁTSZIK A PTF (fájl) TÉMA.
viszont a ctf témát látja és be lehet állítani.
Mit csináljak hogy a PTF fájlt is lássa.
Vagy konvertáljam át ctf-re?és milyen progival?
ELÕRE IS KÖSZIKE. 5.50 GEN D2
LeventeV
sajna sok a hamisitvany a piacon, bar ezeket az ar alapjan kiszurheted. lexarom meg nem volt, de sandiskem es sonym igen. nemtom a lexar 32 giogasa hogy birkozik majd meg a kemenyebb iso-kal.

Anubys
A Sony-nak ára nem tetszik (32 gigásról beszélgetünk, hogy nevén nevezzem a dolgot, ez 26, a Sony 46).
Illetve Vaterán árul egy arc Sony-t 30-ért, nem tudom, az mennyire eredeti...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

LeventeV
ha nagyon nem tetszik a sony akkor ma inkabb a sandisk. de ez sajat velemeny.

Anubys
Emberek, a Lexar memkartya mennyire megbizhato? Akarok venni egyet a psp-mbe.

LeventeV
vsh.txt

LeventeV
ha plugin akkor a seplugins mappaba kell tenni, es a vhs.txt-be be kell irni az eleresi utvonalat. ha homebrew akkor a psp/games mappaba kell masolni.

Nekem egy olyan problémám van, hogy töltöttem le néhány programot psp-re csak nem tudom, hogy milyen mappába és hova kell bemásolni (5.50 GEN-D) aki tud az segítsen!!! Köszi
öregharcsa
pozitív..a legtöbb...bár még így is van olyan ami nem indul..

LeventeV
es pozitivak vagy negativak?

Metal Gear Solid - Peace Walker játékot keresem PSP-re, de nem találok sehol olyat ami elindulna PSP-n, mert már a kicsomagolásnál problémát jelez!
Van valakinek tuti linkje, ötlete?
Van MSN-m!

öregharcsa
vannak visszajelzések..psphungary-n

LeventeV
elvileg a pluginokat egyszer kell csak engedelyezni aztan csok. a prometheust nem fogom feltenni. hogy miert? csak. nem latom ertelmet, es mig nincsenek biztos visszajelzesek addig minek.

Sipka
no megint itt vagyok, megint lenne kérdésem.
most már 5.50 gen-d3 van a psp-men... 😊
az agész amiért ezt a frissítést elkezdetem egy játék, mégpedig a ModNation Racer.
Most sikerült velami fixes változatot ami valami plugin segítségével mûködik, ha a plugint tiltom nem megy.

Kérdésem az lenne, ha felteszem az 5.50 prometheust, menne plugin nélkül? nem akarok ilyen pluginekkel bohóckodni...
mi a tapasztalat a prometheusról?
régebbi játékok gond nélkül mennek vele? (slim psp-2004-em van)
ha felteszem a prometheust és valamiért nem jön be, utána vissza tudom tenni a gen-d3-at?

LeventeV
"talán mert nem M33"
pont azert <#idiota>
megszenvedtuk DarkAlex kivonulasat. DE a semminel jobb 😊

öregharcsa
jah..én is úgy csináltam...sorban, eleinte...aztán hoztak gépeket 3.90m33-al meg ilyenekkel és nem volt kedvem meg idõm sem arra hogy szórakozzak vele...így utánaolvastam és mint kiderült 3.71m33-ra mehet fel egyenesen a GEN-D3, de nem minden esetben sikerült valamiért.
ott felraktam 5.00m33-ra majd GEN-A-B-B2 és onnan D3...

na valahogy így 😊)

persze nem árt ha valakinek van pandora szett a közelében <#vigyor1>
a GEN cuccok néha trükköznek, csak tudnám miért...

talán mert nem M33 <#vigyor1>

Sipka
köszi a segítséget, fent van az 5.00m33!
innen már a leírtak alapján boldogulok, ha nem meg kérdezek itt és remélem lesz aki segít!

KÖSZI még 1x!!!

LeventeV
kell elotte az 5.00 m33 aztan teheted fel az m33-6ot, mert az csak egy sima patch. nem ugy telepiti magat mint egy uj custom firmwaret. es az m33-6 kell a gen-nek.

Sipka
köszi a gyors választ!
még egy kérdés: 5.00m33 vagy 5.00m33-6 menjen a 4.01m33-2-re? 5.00m33-6 mehet egybõl vagy kell elõtte az 5.00m33?

LeventeV
5.00 m33 mindenkepp kell. nekem is ez volt, de az m33 csapatnak ez volt az utolso firmwareje. ezek utan jott a gen csapat. es ahogy adtak ki a frissiteseket en ugy tettem fel oket sorba, es nekem a readme-bol is ugy remlett, hogy sorba kell oket felrakni. de oregharcsa felhivta a figyelmemet, hogy o 5.00 m33-rol egybol az 5.50 gen-d3-ra frissitett, tehat ez lehetseges.

Sipka
"ha valaki felrakta az 5.00m33 onnan már csak egyesével mennek fel a GEN firmwarek ahogy írtad, de ha ez elõtti(5.00m33) verzió van, a GEN-D3 simán felmegy...(kipróbáltam)" - na ezt a mondatot nem igazán értem... 😞
most 4.01 van fent.
tegyem fel az 5.0-át vagy egybõl az 5.5 gen-d3-at?

még egyszer:
"felrakta az 5.00m33 onnan már csak egyesével mennek fel a GEN firmwarek..."
és
"ha ez elõtti(5.00m33) verzió van, a GEN-D3 simán felmegy..."
mind a 2 esetben az 5.00m33-ról van szó. most akkor egyesével utána vagy egybõl gen-d3???

LeventeV
"de ha ez elõtti(5.00m33) verzió van, a GEN-D3 simán felmegy... (kipróbáltam)"
ezt jo tudni
en anno viszonylag sorrendbe tettem fel oket, kiveve amik nagyon nem voltak stabilak (C). D3al eddig kulonosebb bajom nincs, egyedul a BlazBluet nem sikerult mukodesre birjam, lefagy loadingnal. pluginozni meg annyira nem szoktam, nem szokasom. homebrew teren meg hianyolok egy jol mukodo video lejatszot.

öregharcsa
nem, szerintem nincs más, talán az hogy stabilabb, de azoknak akik nem nagyon vágják a témát pont jó lesz...különben meg anyáznának miért nem müxik ez és ez, mert olvasni nem szeretnek az emberek...

nem kell pluginokkal szórakozni...kint van a v.05 belõle..
igazából ez csak egy kiegészítés ami az új játékok futtatásához kell...szóval nem kötelezõ felrakni csak akit érdekel...

ha valaki felrakta az 5.00m33 onnan már csak egyesével mennek fel a GEN firmwarek ahogy írtad, de ha ez elõtti(5.00m33) verzió van, a GEN-D3 simán felmegy...(kipróbáltam)