PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
..ki ez a szörny a tükörben..
Egy-két fórumon olvastam, hogy van olyan homebrew progi ami kezeli mellé az srt-t, és mûködik is, csak az is mp4-et játszik le. Én meg azt hittem, ha minden movie-t így raknak fel a torrent site-okra, akkor biztos azt is lejátsza. :S
mario1818: ha nincs olyan, akkor hozz létre egy UPDATE mappát, és kész.
Egy-két fórumon olvastam, hogy van olyan homebrew progi ami kezeli mellé az srt-t, és mûködik is, csak az is mp4-et játszik le. Én meg azt hittem, ha minden movie-t így raknak fel a torrent site-okra, akkor biztos azt is lejátsza. :S
Melyik az a legegyszerûbb lejátszó progi, amely a videó átkonvertálása után a feliratot kezeli a filmhez psp-n, anélkül, hogy ráenkódolnám? Psp-re konvertált angol filmeket töltöttem le, a hun feliratot én idõzítettem hozzá subtitle workshoppal, de ugye azt az alap lejátszó progija nem kezeli. És itt felvetõdött még egy probléma. Látom, h neten átkonvertált filmek mindegyike m4v kiterjesztést kaptak. De úgy tudom a psp csak mp4et játszik le, és megszeretném úszni, hogy ezeket megint át kelljen konvertálnom mp-4re, tehát van rá mód, hogy ezeket az m4v kiterjesztésû filmeket lejátsza vmi homebrew progi, amihez mellékelve van a feliratom is?
Próbáltam olyat, hogy átneveztem a kiterjesztését mp4re, és úgy bemásolni a PSP/VIDEO mappába, úgyse nem látta a psp-m..
(ezt csak mellesleg megjegyzem, hogy nem értem miért nem mp4be konvertálnak alapból a feltöltõk psp filmeket, viszont ha vhogy lejátsza ezeket a m4v-ket is, akkor a megjegyzésem tárgytalan).
Elõre is köszönöm a választ, remélem érthetõen írtam le. :)
-leszeded az eredeti 5.03as fw-t.
-atnevezed 503.pbp-re.
-leszeded az 5.03 m33 firmwaret.
-a mar atnevezett eredeti firmwaret es az m33 firmwaret bemasolod az UPDATE nevu mappaba.
-az UPDATE nevu mappat bemasolod a PSP/GAME nevu mappaba
-elinditod a psp-t es a GAME menupont alatt megjelenik az 5.03 m33 firmware telepitese.
-feltelepited es kesz.
576 akciózza a psp játékokat:
Elsõ akció:
Egyet fizet kettõt kap! 4990ft! Bármelyik két játék mindössze egy áráért!
-NFS Underground
-Harry Potter és a félvér herceg
-Burnout Dominator
-Def Jam Fight for NY. The Takeover
-NFS Underground
-NFS Shift
-NFS Most Wanted
-Army of Two: The 40th Day
-Dante's Inferno
-Medal of Honor Heroes 2
Második akció:
PSP Platinium és PSP Essentails kiadások mindössze 2990ft-ért!
Platiniumok:
-Need for Speed Carbon: Own the city
-Lord of the Rings : Tactics
-The Sims 2 Castawey
Essentials:
-Burnout Legends
-Harry Potter és a tûz serlege
-Harry Potter és a fõnix Rendje
-Fight Nights 3
-Sims 2 Pets
-Need for Speed pro street
-Fifa 09
-The Sims 2
-Daxter
-Patapon 2
-Loco Roco
-Medievil Resurrection
-Pursuit Force
-Ratchet & Clank: Size Matters
-Secret Agent Clank
- Wipeout Pulse
A 3. része a hírnek inkább a fõvárosban élõket fogja érdekelni.
Az alábbi sorok egy az egyben az 576 Kbyte hivatalos oldaláról valóak!
Használt játékok beszámítása és árusítása az 576 KByte Árkádban!
2010. 07. 28.
Meguntad használt videojátékaidat? Gyere és cseréld be õket nálunk!
Augusztus 1-tõl használt játékok beszámítása és árusítása az 576 KByte Árkádban!
Végre elérkezett a pillanat! Mostantól, ha meguntad valamelyik játékodat nincs más dolgod, mint bejönni hozzánk és mi egy másik játék vásárlása esetén beszámítjuk azt. Természetesen mostantól használt játékokat is vásárolhatsz, kedvezõbb áron, garantált 576 KByte minõségben!
- Beszámítás napi áron
- Garantált, megbízható 576 KByte minõség (minden játékot kipróbálunk, ellenõrzünk)
- Becserélhetõ platformok: Xbox 360, PS3, PSP, PS2, Wii, Nintendo DS
576 KByte Árkád üzletház (aluljáró szint)
Budapest
1106 Budapest, Örs vezér tere 25/a
0670/377-7152
gta chinatown wars van psp-re.
immigrants: inkabb vedd meg a midnight club los angeles remixet. kenterbeveri az nfs-t psp-n.
de ez a facebook dolog nem valtoztat azon, hogy a psp nem netezesre valo. lehet rajta, de nem kozeliti meg a pc szintjet.
Ja, 6 éves szar mobilommal simán lehet facebookozni. itt egy videó psp-s facebookról.
szoval ha netezni akarsz akkor vegyel egy netbookot, ha jatszani, zenet hallgatni, esetleg egy-ket rovid videot nezni akkor vegyel psp-t.
Mennyire jó a PSP netezésre?Facebook, MSN meg hasonlók.
PSP 3004esnél ki lehet fogni csíkos kijelzõset?Ismét beizzítok egy psp-t, csak nem vagyok otthon a 3000es szériában.mini USB-s bill jó a géphez?Netezés miatt.
Köszi a válaszokat és üdvözlöm a régieket, ha még emlékeztek rám<#worship>#worship>
Így valahogy? Ha igen akkor brickelt. Hogy javítható-e azt meg nem mondom, de úgy tudom hogy igen.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
A fiamnak van egy 3004-es PSP-je úgy fél évig ki is bírta, hogy nem nyomkodja össze-vissza, néha amikor lemerül újra kellet rakni az cfw-t, de ezzel nem is volt gond simán ment. Most azonban a bekapcsolásnál világít a zöld led és meg se mukkan a gép. Mi lehet a gond? Javítható? Vagy szoba dísz lett belõle?
Elõre is Köszi
Peter
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
http://pspfilez.extra.hu/
\"elég volt ebbõl a faszom fütty nemzetbõl egy életre\" by tirexi