PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
kell az 5.00 m33 aztan meg kell a gen-ek kozul is tenni. azt hiszem elobb a b-t, b2-t, aztan mehet a d, d2, d3. elsore kicsit bonyolultan hangzik, de ugyanazt a muveletet kell megcsinalni tobbszor. am ajanlom figyelmedbe hogy eloszor JOL OLVASS UTANA, nehogy valami gond legyen.

@oregharcsa: abban mi az uj? csak az hogy nem cell decryptelni a jatekokat, vagy egyeb ujdonsagok is vannak benne?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Sipka
4.01 m33-2-re egybõl tudom tenni az 5.50 gen-d3-at vagy kell elõbb az 5.00 m33?

pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)

öregharcsa
5.50 Prometheus...de elõtte kell az 5.50 GEN-D3 FULL..

http://pspfilez.extra.hu/

Belton
Miskolc környékén keresek eladó PSP-t akinek lenne az PM be keressen fel thx.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

LeventeV
5.50 gen-d3
+ google :P

Sipka
Egy kis segítséget kérnék.
Chrome böngészõm van csak és hiába nyomok fent a linkekre és legújabb CFW gombra, nem történik semmi...
1. Valaki írja be pls melyik a legújabb CFW!
2. PSPmen 4.01 m33-2 van, nem én tettem rá, így vettem. mit töltsek le és honnan, hogyan frissítsem, ha szeretnék újabb CFW-t?

Választ privibe várom és reméelm lesz itt olyan jó arc, aki korrekt és segít!
Elõre is köszi!

pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)

öregharcsa
platina <#vigyor1>
aranyból olcsóbb lenne...

samsung123
aranyból van? 40k?<#wow3>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Felgolos
Hello a psp 3000-nél müködik már jól a flash?

kisgabo
4 gb ms pro duo eladó / sandisk ultra 2/<#awink>

nem lassú cucc, átalakitóval. 2400 pengõ.

add a legjobbat drága psp-dnek.

budapest. pls privi.

Sir Quno Jedi
Most már le lehet nyugodni!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

öregharcsa
Eladóvá vált a Psp-m!

PSP1004 (pufi - fekete)
Pandora kit (azaz 1 kártya- 2gb-os + az akku 1 gombnyomással átalakítható ha kell /ultimate vsh menu/ )
Töltõ
Demo umd
Fülhallgató - Panasonic
Usb kábel
SnakeByte tok
4gb-os sony memkártya (fake)
2gb-os Transcend MicroSD + MicroSD/Memstick adapter
Gen D3 full van rajta, nem magyar(ha kell megoldható az is)
Neoprén tok az egésznek(netbook tok) (tehát elfér benne a snakebyte tok+töltõ+füles+usb kábel)
+ a saját Doboza

ha kell akkor játékokat is tudok adni. :D (képet is küldhetek róla)

Személyes átvétel, nem postázok , Budapest

40.000ft

akit érdekel csak az nyúzza az agyamat az esetleges kérdésekkel (PM)

...köszi

44990 a Go ára. Az egyetlen dolog ami miatt hezitálok, az az hogy nincsenek szép kézikönyvek ha PS Store-ból veszem a gémeket :(

Árakat leszarom, mármint a játékokét, mind1 hogy használtan veszem-e vagy újonnan. Csak hát a doboz meg a kézikönyv :(
Go: 44.990 most már több helyen is
3004: 38.990 a legolcsóbb

10 game szvsz megéri a 6 ezer Ft különbözetet. + zsebre lehet tenni :)

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

LeventeV
hat ha tudod hol kell venni akkor igen, bar en tuti nem fogom lecserelni a jooreg 2000est :P

LeventeV
ehhez meg annyit hozzafuznek, hogy az arkulonbsegbol (legalabbis nalunk) 15-20 jatekot tudsz megvenni hasznaltan tokkal es kezikonyvvel ami azert lassuk be csak jobb mint egy fajl a psp-n. <#idiota>

90k az nagyon csúnya egy Go-ért. Én 45-ért vettem, szvsz megérte.

Én nemrég vettem Go-t. PSN store kínálata több mint kielégítõ (mégha a felület teljesen összevissza és random is), ráadásul, most 10 (igen TÍZ) ingyen játékot kap minden PSP Go vásárló.

Brit accountot kell regisztrálni, letölteni egy Psp Go promotional theme-et és pár nap múlva kapsz egy kódot e-mailben, melyet a store-on használva letöltheted mind a 10 gémet (méghozzá nem is rosszakat pl. Gran Turismo, Vice city stories, little big planet, motorstorm, új fifa stb.)

Kb 2 hete van meg a kicsike, eddig nagyon meg vagyok elégedve kivéve:

- Szánalmas battery life (kb 5 óra), bár én DS-hez vagyok szokva (13+ óra), úgy tudom a többi psp sem bír sokkal többet.
- Túl vékony, kétoldalt bevág a tenyeredbe az "éles" oldala

LeventeV
ezek szerint csak nalunk ketszer dragabb a psp Go mint a sima 3000, sot dragabb a Go mint a PS3... amugy nem karcloja egyaltalan a lemezeket. plusz annyi elonyod van, hogy rengeteg jatekot megtudsz venni hasznaltan, joval olcsobban, ami ugye a psp Go eseteben nem all fent. emelett a 3000es mellett szol meg a nagyobb kijelzo, a nagyobb atmeroju joystick, jobban kezre all. psp Go mellett szol a 16 gb belso memoria, meg az hogy talan kapsz 10 ingyen jatekot hozza, bar ezt nem tudom megerositeni; illetve az hogy kisebb, bar ez ellenerv is egyben. de ha engem kerdezel 100% hogy a 3004est vennem megpedig az ara miatt.

megjegyzes: nalunk 750 lej a 3000es szeria jatekkal (resistance, tekken 6, dissidia, assassins creed, gran turismo, hegyesi hanna) es 1350(!!!) a GO. a ps3 slim 1300 lej a fat 1150 lej.

750 lej = 50e Ft
1350 lej = 90e Ft

Sziasztok!

Gondolkodom egy PSP vásárlásán, de nem tudok dönteni a Go és a 3004-es között.

A Go kinézete sokkal jobban tetszik, nem olyan bumpszli és ormótlan, viszont nincs benne UMD meghajtó, és ha jól láttam PS Store-ban nincs jópár olyan régebbi játék meg, ami engem érdekelne, pl. Silent Hillek. Emellett az az elv sem tetszik hogy csak digitális formában az enyém valami, meg szép kézikönyvecske és doboz sincs :)

A 3004 az UMD miatt szimpatikus, ezen kívül semmi másért. Mennyire karcolja amúgy a lemezeket a cucc?

Egyéb pro-kontra érvek?

Köszi!
csak nálam nem dob ki semmit, ha rákattintok a linkekre?

LeventeV
jobb helyeken lehet. nem veszes, de azert fizettesd ki vele :P

sziasztok! hülye tesóm elejtette a pspmet és a kijelzõje megkarcolódott!ki lehet cseréltetni rajta a mûanyag védõ kijelzõt és ha igen mennyibe fáj?
Sziasztok! Olyan programot vagy plugint keresnék ami a játékmentés régiókódját változtatja meg (pl: XY USA régió kódú játék mentését meg szeretném változtatni EU régió kódúvá) találtam erre egy plugint de számomra elég érthetetlenül írja le hogy mit csinál a plugin és hogy mit kell vele csinálni. Ha valaki magyarul leírná nekem hogy mit tud a plugin és mit hogy kell vele csinálni meg köszönném! savegame Deemer <----ez a plugin amit találtam. Válaszotok és segítségeteket elõre is köszönöm

Bazz, most olvastam vissza, hogy ezt már javasolták, akkor én sem értem mi a hiba.
Gondolom ugyanaz a fájlneve a mentésnek a PSP-GAME könyvtárban, azért akarja felülírni. Elõször a te mentésedet szedd le, metsd el máshova, azután szerintem fel tudod rakni a letöltött mentést.
Húú, nagyon jól néz ki.
english patch alatt azt értsük hogy angolra van lefordítva?
LeventeV
csak usb connectionon tudsz tolteni. es szerintem eleg az utangyarott tolto. annyira csak nem lehet rossz.

hali!mindenképp be kell lépnem az usb connectionbe ha tölteni akarok géprõl a pspm?mert így sajna töltés közben nem tudok játszani mer nincs hálózati töltõm.. így egyúttal azt is megkérdezném hogy 1500ér utángyártott töltõt elég ha megveszem?nincs szívem kidobni 4500ftot egy sonyra....
Doomista
De faszán néz ki!

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

5c0rp330n

uj gow bundle-je. eleg furan nez ki :)

LeventeV
Atlantisba fog jatszodni. erdekes lesz az biztos.

5c0rp330n
LeventeV
nemtudom, de lehetseges.

Igen, közben találtam egy fórumot, ahol valaki erre panaszkodott, de nem tudtak neki érdemben segíteni :(

Lehet csak a Gran Turismo van úgy megírva, hogy más mentésével ne menjen?

LeventeV
google-on rakerestel mar erre a hibara?

Már leírtam, de leírom még egyszer, hogy próbáltam, nem mûködik, #39439 alapján máshol van a hiba.

A dupla post pedig az SG szerver túlterheltségének hibája, megszakadt a kapcsolat üzenetküldés közben, így újra írtam, utána látszódott, hogy mégis felküldte a szerverre elsõ alkalommal is.

Harmadrészt, tudtommal semmiféle szabály nincs az SG-én arra vonatkozólag, hogy nem lehet egymás után akár 4 üzenetet is küldeni (ami nem egyenlõ a "4szeres poszt"-al)

Negyedrészt, nem is te vagy a házigazda :)

LeventeV
torold a regi mentest. ne legyen rajta gran turismo mentes egyaltalan es ugy probald meg. ha akkor sem jo akkor reszemrol passz.

UI: legyszives ne duplaposztolj tobbet.

Azt is csináltam már.
Már leírtam, hogy EU mentést próbálok, és a játék is az. Minden EU mentésnél ezt az üzenetet kaptam. -.-
És egyszerûen nem tudom miért.

Azt is csináltam már.
Már leírtam, hogy EU mentést próbálok.
Mégsem oké. -.-
És egyszerûen nem tudom miért.

LeventeV
torold le a sajat save fileodat es masold be az ujat. lehetoleg olyan save file-t szedj amilyen a jatekod. szoval ha europai akkor europai save filet szedj, ha amerikai akkor amerikait.

Azt csináltam. Mégsem mûködik :(

#39439-ben linkelt üzenetet kapom.

Azt csináltam. Mégsem mûködik :(

LeventeV
hat hany mentessel akarsz egyszerre dolgozni? felulirod es kesz. ezen nincs mit varialni.

UI:maskor mellozd a 4szeres posztot.

jah, egyébként ezt az üzenetet kapom:

megkérni=megkérdi

Hy
megvettem PSP-re a GranTurismo-ót, de mikor savegame-t (EU-sat, nem US-et) akarok rárakni és elindítom a játékot, úgy néz ki, más ember mentésével nem lehet játszani, megkérni hogy felülírjam e. Mintha nem lehetne más mentésével tolni. Biztos van valami megoldás. Tudnátok segíteni? Köszi
u.i.: US mentéseket is be lehet tölteni?
Thx

LeventeV
ha a legujabbat szeded le es a vsh menube atallitod m33 driverre akkor talan menni fog.