PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@oregharcsa: abban mi az uj? csak az hogy nem cell decryptelni a jatekokat, vagy egyeb ujdonsagok is vannak benne?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Chrome böngészõm van csak és hiába nyomok fent a linkekre és legújabb CFW gombra, nem történik semmi...
1. Valaki írja be pls melyik a legújabb CFW!
2. PSPmen 4.01 m33-2 van, nem én tettem rá, így vettem. mit töltsek le és honnan, hogyan frissítsem, ha szeretnék újabb CFW-t?
Választ privibe várom és reméelm lesz itt olyan jó arc, aki korrekt és segít!
Elõre is köszi!
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
nem lassú cucc, átalakitóval. 2400 pengõ.
add a legjobbat drága psp-dnek.
budapest. pls privi.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
PSP1004 (pufi - fekete)
Pandora kit (azaz 1 kártya- 2gb-os + az akku 1 gombnyomással átalakítható ha kell /ultimate vsh menu/ )
Töltõ
Demo umd
Fülhallgató - Panasonic
Usb kábel
SnakeByte tok
4gb-os sony memkártya (fake)
2gb-os Transcend MicroSD + MicroSD/Memstick adapter
Gen D3 full van rajta, nem magyar(ha kell megoldható az is)
Neoprén tok az egésznek(netbook tok) (tehát elfér benne a snakebyte tok+töltõ+füles+usb kábel)
+ a saját Doboza
ha kell akkor játékokat is tudok adni. :D (képet is küldhetek róla)
Személyes átvétel, nem postázok , Budapest
40.000ft
akit érdekel csak az nyúzza az agyamat az esetleges kérdésekkel (PM)
...köszi
http://pspfilez.extra.hu/
Árakat leszarom, mármint a játékokét, mind1 hogy használtan veszem-e vagy újonnan. Csak hát a doboz meg a kézikönyv :(
3004: 38.990 a legolcsóbb
10 game szvsz megéri a 6 ezer Ft különbözetet. + zsebre lehet tenni :)
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Brit accountot kell regisztrálni, letölteni egy Psp Go promotional theme-et és pár nap múlva kapsz egy kódot e-mailben, melyet a store-on használva letöltheted mind a 10 gémet (méghozzá nem is rosszakat pl. Gran Turismo, Vice city stories, little big planet, motorstorm, új fifa stb.)
Kb 2 hete van meg a kicsike, eddig nagyon meg vagyok elégedve kivéve:
- Szánalmas battery life (kb 5 óra), bár én DS-hez vagyok szokva (13+ óra), úgy tudom a többi psp sem bír sokkal többet.
- Túl vékony, kétoldalt bevág a tenyeredbe az "éles" oldala
megjegyzes: nalunk 750 lej a 3000es szeria jatekkal (resistance, tekken 6, dissidia, assassins creed, gran turismo, hegyesi hanna) es 1350(!!!) a GO. a ps3 slim 1300 lej a fat 1150 lej.
750 lej = 50e Ft
1350 lej = 90e Ft
Gondolkodom egy PSP vásárlásán, de nem tudok dönteni a Go és a 3004-es között.
A Go kinézete sokkal jobban tetszik, nem olyan bumpszli és ormótlan, viszont nincs benne UMD meghajtó, és ha jól láttam PS Store-ban nincs jópár olyan régebbi játék meg, ami engem érdekelne, pl. Silent Hillek. Emellett az az elv sem tetszik hogy csak digitális formában az enyém valami, meg szép kézikönyvecske és doboz sincs :)
A 3004 az UMD miatt szimpatikus, ezen kívül semmi másért. Mennyire karcolja amúgy a lemezeket a cucc?
Egyéb pro-kontra érvek?
Köszi!
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Lehet csak a Gran Turismo van úgy megírva, hogy más mentésével ne menjen?
A dupla post pedig az SG szerver túlterheltségének hibája, megszakadt a kapcsolat üzenetküldés közben, így újra írtam, utána látszódott, hogy mégis felküldte a szerverre elsõ alkalommal is.
Harmadrészt, tudtommal semmiféle szabály nincs az SG-én arra vonatkozólag, hogy nem lehet egymás után akár 4 üzenetet is küldeni (ami nem egyenlõ a "4szeres poszt"-al)
Negyedrészt, nem is te vagy a házigazda :)
UI: legyszives ne duplaposztolj tobbet.
Már leírtam, hogy EU mentést próbálok, és a játék is az. Minden EU mentésnél ezt az üzenetet kaptam. -.-
És egyszerûen nem tudom miért.
Már leírtam, hogy EU mentést próbálok.
Mégsem oké. -.-
És egyszerûen nem tudom miért.
#39439-ben linkelt üzenetet kapom.
UI:maskor mellozd a 4szeres posztot.
megvettem PSP-re a GranTurismo-ót, de mikor savegame-t (EU-sat, nem US-et) akarok rárakni és elindítom a játékot, úgy néz ki, más ember mentésével nem lehet játszani, megkérni hogy felülírjam e. Mintha nem lehetne más mentésével tolni. Biztos van valami megoldás. Tudnátok segíteni? Köszi
u.i.: US mentéseket is be lehet tölteni?
Thx