PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koszi
Szerintem ne vitázzatok! Én majd veszek 15$-ért egy nem eredeti 18gb-os memkarit. aztán majd beszámolok milyen!
BB7
1. Igen! Az állapotjelzõ narancssárgán világít!
2. Nem! Azt hiszem nem fog sikerülni! De nem 100%!
ha halott az elem,es radugom aramra akkor kene vilagitania barminek is? es ha kiveszem elemet ugy kapcsolnam be az sikerul?!koszonom a gyors valaszt!
jaszy
Nem, nem magamból.<#mf1> De 10 év? Szeretnék annyit élni még...<#eplus2>
Mivel én közvetlen kapcsolatba vagyok az importõrökkel nálam más a szitu!
De hálaistennek kártyával eddig még nem volt gond!

BB7
Ne éljetek vissza azzal, h. nincs itt Verseghy! <#ejnye1>
te jöttél az örök-garanciáddal, mintha különleges lennél...

"A bolt se lesz meg akkorra, a fejedre is tojni fognak."
gondoltam hogy magadból hogy indultál ki <#mf1>

jaszy
Tudom, el kell küldened a gyártónak, vagy forgalmazónak.

jaszy
Nem kellene személyeskedni szépecsém<#boxer>
Nálunk nem is veszel....

A gyári garanciát nem csak a boltban lehet érvényesíteni...
shenmuedc
Nem tudjátok hol lehetne psp-slim géphez handgrip-et venni Magyarországon,?
Ugyanis nagyon megfájdul tõle a kezem annyira nincs rajta fogás.
"Parasztbutítás az 5 vagy 10 év gari! A bolt se lesz meg akkorra, a fejedre is tojni fognak ."
hát igen sajnos nem az országós hírû mkonzolnál vettem, már szóltak is hogy holnapután tönkremennek.

"Arra céloztam hogy féláron sem biztos hogy tuti trágya minõségû."
biztos az, de ha szerencséd van nem romlik el

"Az én kártyámra korlátlan a garancia ...... hogy miért? Azt nem mondom el 😊"
<#wilting> persze, amúgy nekem meg három anyám van, és az egyik pont memóriakártyákat szarik ha esik a hó úgyhogy gyakorlatilag az enyémre is korlátlan (csak hóesést kell szimulálni ha elromlik ennyi)

jaszy
Parasztbutítás az 5 vagy 10 év gari! A bolt se lesz meg akkorra, a fejedre is tojni fognak . Arról nem is beszélve hogy ára egy doboz gyufát fog érni addigra.

Arra céloztam hogy féláron sem biztos hogy tuti trágya minõségû.
Az én kártyámra korlátlan a garancia ...... hogy miért? Azt nem mondom el 😊

tisztázzunk egy félreértést: én nem akarok senkit meggyõzni, csak leírtam, hogy én miért adok (adtam) ki többet egy memóriakártyáért (mivel ez elhangzott mint kérdés, persze cinikusan kb "ki az a hülye aki 2x annyiért vesz kártyát")

szerintem ezek teljesen korrekt érvek (minõség, garancia, biztonság stb). akinek ez nem kell, vagy megelégszik a silányabbal, amivel amúgy lehet hogy sose lesz baja, hajrá...

CaviaR
10 év gari? lol...
Ha 2év mûlva még használni fogod bármire is azt a kártyát, akkor azt mondom h sokáig bírtad. A tárhelykapacitás olyan mértékben nõ, hogy mire elromolhat egy 20.000Ft-os kari, már annyit sem ér mint egy doboz cigi. Ezzel az erõvel 100évet is adhatnának, csak nem bírnák ki röhögés nélkül. 😄

Amúgy nekem is van egy eredeti sandisk kártyám, asszem 8 éves körül lehet. Jó áron, Tizenvalahányezer forintért vettem anno, és adtak hozzá vagy 10év garit, mondtam jaj de jó akkor nyúzhatom. 16 MB.. Ha visszavinném holnap gariba, szted milyen fejet vágnának?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

ez egy olyan téma, amivel kapcsolatban mindenkinek megvan az elképzelése és boldogan él vele... szóval szerintem fölösleges itt egymást gyõzködni (lowdog ne vedd magadra, mindenkire vonatkozóan értem, csak te voltál az utolsó hozzászóló, így erre reagálva írtam)

amúgy ha feltételezzük, hogy 5 év múlva elromlik mindkettõ, így adatvesztés így is úgy is van, csak egyikre van gari, a másikra nincs, anyagilag még akkor is a kínai jön ki jobban 😛

pl az eredeti gigamegaultrapro 10 év garival ha 10 pénz, a jó kis kínai akkor nem több 5nél... 5 év múlva befosnak, ugyanaz a cucc már csak ötödébe fog kerülni a jelenlegi fejlõdés mellett... így a garisra jön egy új helyette, ami már csak 2 pénzbe kerülne, a kínai helyett meg lehet venni újat 1 pénzért... asszem nyílvánvaló hogy mi a helyzet... és akkor még a pénz jelen és jövõértékét nem kavartam bele... jah és sok értelme folytatni még 5 évvel nincs, mert akkorra már ki is vonják gyártásból azt a kártyát valószínûleg mert olyan picinek számít majd.
(ha úgy számolgatnánk, hogy a kínai feleannyi idõ alatt megy tönkre még úgy is hasonló az eredmény)

na mindegy... az elsõ mondatom továbbra is áll, ez csak egy kis anyagi háttérszámolás volt :-)

kösz a reprezentatív statisztikát, ezzel most mit akartál mondani/bizonyítani?

Amíg van olyan hogy memóriakártya tönkremehet/megy, és egy hamis nagyobb eséllyel megy tönkre, addig ÉN maradok a minõségi Sandisk-nél, ultra/extrém stb változatoknál

ez a válasz a kérdésedre, hogy "minek". Sõt, ha _esetleg_ 5 év múlva mindkettõnk memóriakártyája tönkremegy, én akkoris kapok helyette másikat a Sandisk-tõl (10 ÉV garanciát mernek rá vállalni - tiedre mennyi van?), te esetleg akkor vehetsz másikat...

NEOreg3
igen

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kicsit levok maradva vki meg mondana van e mar vmi frissites v akarmi amivel jol lehet netezni ? ill az 5.00al mar joh a böngészöö ?
jaszy
1 éve megy napi használatban egy "dzsunka kínai gagyi".
Nem fagy, nem szaggat, és nem tûnt el eddig róla semmi! Sõtt nem is lassabb mint az eredeti, ugyanis van azis.

Gideon Wieth
Sziasztok!
Az új psp-k még mindig flashelhetetlenek ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Lehet megnit akarsz majd vele játszani...

Nekem nem szagatt pedig nem eredeti! Ja és ha egy játékot letörlök akkor minek a mentések?
ha már megkérdezted költõien hogy minek:

ÉN személy szerint inkább egy sandisk ultra 2-esre bízom a 3 évnyi psp mentésemet/adatomat mint valami dzsunka kínai gagyira, ami ráadásul lassabb is...

aki ezen spórol az megérdemli ha elvesznek az adatai vagy szaggat a "backup", csak aztán ne sírjon a szája <#mf1>

jaszy
Ha egyszer rendesen megy mi a gond vele? Dupla áron lehet venni eredetit......és? Minek?

Engem mondjuk átbasztak, mert hülye voltam!
ZseniálisTeknős
Nem is te lennél kisgabo, ha nem szúrtál be volna erre valamit <#action>

végülis teljesen jó mûködõ kártya harmadáron...
IIIGEEEN, mert megérdemeljük!!!! :-)

kisgabo
hamis kari..... meg is érdemlitek. <#duhos2>

Köszi!
Doomista
16 gigásat akarok !!
legyen már jó áron =(

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

vixo
Nah,én is kinyomtam a Resistance demoját,naon faja kis game lex,már nagyon várom a teljes verziót!^_^

BB7
Postán küldik, és ami a legjobb, h. INGYEN! 😊
Elmondod, h innen hogyan kell rendelni?
Postán küldik ki?
Nagyon szépen köszönöm! Tudom nem nekem linkelted, de azért köszi!
Rájöttem, h nem eredeti a memkarim, a rohadt köcsög átvágott! Fél évig abba a hitben éltem h eredeti! Pont most akartam eladni, olyan áron mint egy eredeti használtat! Legalább így nem vágtam át senkit hála neked!
És arra is rájöttem, h ismét sem erdetit fogok venni, mert ezen se fagynak a játékok!
ZseniálisTeknős
"Mindezektõl függetlenül valszeg mûködni fog rajta minden, viszont ezen az áron vannak jobb megoldások is."

Nos a már mindenki által ismert helyrõlsokkal olcsóbban tudsz rendelni hamis karit, csak éppen olcsóbban hozzájutsz, mint ha itthon vennéd...

Nekem egy ilyen kártyám is vanaz eredeti SONY 2 Gb. mellett, de észre nem venni a különbséget, zene, film, játékdemó tökéletesen fut rajta.

Plusz még ott van a microSD az átalakítós megoldással is...

Nem azt írtam, hogy ne vegyétek meg itthon, csak éppen nem hiszem hogy bárki is a saját pénztárcájának az ellensége. Ráadásul az itthoni netes piactér prominens eladói is vajon honnan rendelik meg az általuk eredetinek kikiáltott cuccokat? Persze ha lenne Magyarországon gyártott memóriakártya, akár még dupla árat is áldoznék rá, de így nem fogok :-)

És GP2100 -nak is igazat adok, nem kell ultramegagyors kártyákat PSP-be venni, mert úgysem használja ki a kicsike :-)

Uff.

vixo
OMG van demóóó????? neeed!!!! 😄😄😄

GP2100
Na végigtoltam a Resistance demo-t, jó kis shooter lesz ez. Kár, hogy csak márciusban jön ki a teljes verzió(a demo végén szembesültem vele...)

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

GP2100
Nem muszáj Sony-t venni, ott a SanDisk is, ugyanolyan jó. Nem kell a legdrágább fajta high speed kártyákat sem megvenni, mert a PSP-ben úgysem tudod kihasználni. Eredeti, nem high speed kártyából egy 4 gigás 5-6E Ft-ból megvan és jobb, megbízhatóbb mint a sz@r hamis.

vbence13
Nekem ilyen hamis karim van és tökéletesen mûködik. Én személy szerint feleslegesnek tartom 10k-ért venni eredeti Sony memkarit.

ZseniálisTeknős
99% hogy hamis...

Ezen a linken olvasd el mikrõl beszélek.

Mindezektõl függetlenül valszeg mûködni fog rajta minden, viszont ezen az áron vannak jobb megoldások is.

De ugye nem fogsz meglepõdni ha a PSPdben a "magic gate" unknown lesz? (gyk. hamis)
azdie
Ne haragudj<#idiota>

GP2100
Ez csak egy demo...<#rolleyes>
Az meg nem érdekel, hogy még csak az elõrendelõknek érhetõ el hivatalosan.<#ravasz1>

demó letöltés valóban szigorúan büntetendõ <#wilting>

azdie
Warez? Szerencséd van<#wave>

GP2100
Fent van torrenten is, remélem, hogy nem fake. Valaki esetleg próbálta már?

http://www.vatera.hu/ultra_high_speed_8gb_sony_memory_stick_duo_mark2_117847894.html ezen a címen láttam
Attól h nem ugyan akkora még u olyan gyors mint u az a típus

baaka
És a neten hol láttad?