917
-
#557 nem a grafikát cseszték el.
az irányítás meg a nehézség volt a gond.
a mai gyártók azt hiszik, nem lehet eladni nehéz játékot.
lehet, igazuk van. -
#556 Kár amúgy, hogy nem elég sikeres a játék ahoz, hogy folytatása legyen, most végignyomtam a The Longest Journey-t és a Dreamfallt egymás után és ott az a nagy űr, nagyon kéne a sztori beteljesedése... ¢_¢ -
#555 anno ugyanannyiba került, mint a gefo3. 2-3 ezres különbség -
#554 Dreamfallos kérdést nemtom, nincs kéznél a readme. GF4MX -em nekem is vót, mert akkor arra tellett. Megéri, neméri, nincs pénz az van:) Egyébként semmi bajom nem volt vele, nem vagyok teljesítményőrült:) Vígan eljátszogattam vele 2 évig:Ö -
#553 jólvan na. akkor nem 2.0, hanem 1.1
miért a Dreamfallnak pixelshader 2.0 az igénye? mert tudtommal 1.1-es pixelshaderrel bármi elfut.
különben meg nem akarok én senkinek semmit se bebizonyítani, csak annyit mondtam, hogy rosz döntés volt bárkinek is gefo4mx-et venni, miért nem vett inkább gf3-at. ennyi.
meg még azt is megkockáztattam, hogy egy gefo3-mal elindítható(esetleg játszható) a Dreamfall.
márpedig egy használ GF3 nem olyan nagyon nagy pénz... -
#552 takykám há' ménem olvasod el amit írtam, ill ménem olvasol utána mielőtt kijelentesz dolgokat?:) Főleg, ha nem hiszel nekünk...:)
Node mostmár mindenki okos lett, nyissuk meg a topikot:D -
#551 Nem szívesen viszem el ezt a topikot hardware topik irányba, de szeretnélek emlékeztetni valamire:
[center]
Nézd csak meg jól a táblázatot...
GeForce 3 Ti: nincs PS 2.0
GeForce 4: nincs PS -
#550 tapasztalat:
gefo3ti - van pixelshader 2.0
gefo4mx - nincs pixelshader 2.0
gefo3 - elfut a Psychonatust, meg a Deus Ex 2
gefo4mx - NEM fut el a Psychonauts, meg a Deus Ex 2
ennyi. senkit se akarok megsérteni, vagy levitázni, de szerintem ez is elfutna egy Gefo3-on... max szaggatna...
de gefo4mx-en el se indulhat, mert nincs benne pixelshader, ugyanis a gefo4mx az egy jól felturbózott gefo3
azt én elhiszem , hogy a gefo4 TITANIUM az directx 8-as, meg fasza... de az MX verzió egy határ sz*r, ami nem érdemli meg a gefo4 nevet. ennyi.
a mai játékok meg max a pixelshadert igénylik, a többi mind opcionális. -
#549 Hm... nem tudom megnyomni a gombot -
#548 tútóóóm:)) -
#547 Még mindig ott van :))))
[center] -
#546 "ugy láttam nem nagyon volt válasz :)))"
Nos igen, nem tudtuk minden hosszászólásba beírni, így csak minden második hozzászólás szól erről a problémáról. Jut eszembe nem volt alul egy kereső nevü cuccos?
tipp: 81.98 -
#545 Fogadjunk, hogy NVidia-d van... -
sikerb #544 Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem hogyan lehet megoldani EGY grafikai hibát.
Már volt erre kérdés csak ugy láttam nem nagyon volt válasz :)))
A következő a problémám: Amikor a játékot elindítom nem lehet látni a képernyőn semmit csak csíkokat.Tulajdonképp ennyi :))
Előre is köszi a választ! -
#543 Bocs az OFF-ért
Nos:)
GF DX6
GF2 DX7
GF3ti DX7 - áptudét
GF4ti DX8 (PS1.x)
GF5 DX9 - ugyahogy (PS1.x)
GF6 DX9 (HDR, PS2.x)
GF7 DX9 áptudét (HDR, PS3.x)
GF8 DX10
(csak a többek számára ismert effekteket írtam melléjük)
Az hogy a GF3,4Ti-vel futottak a DX9-es játékok az egy dolog(nemtom, sosem próbáltam), de az többnyire szoftveresen tolta, ebből is adódik a teljesítménybeli probléma. Még az FX sorozat (leggyatrább GF széria) is kínlódott a DX9-ces effektekkel (effektek nagy részét még ez is szoftveresen számolta). GF6-tól bírják tisztességesen a DX9 képességeit hardveresen számolni, beleértve az ujabb (pl Pixel Shader 2.x, HDR) efekteket is.
Elméletileg egy GF2-őn is futhatna bármelyik mai játék (köszönhetően a DX adta szabvány interfésznek), a kártya saját elavult effektjeit használva, de a készítők ezt megakadályozzák, hiszen akkor menne a flém, hogy milyen randa a játék, mikor ők shader 2-3-okkal felkent csodát készítettek, ami odab@sz mindent. Nos ez kb úgy nézne ki mint az Oblivion GF2-őn. Ebben meg nincs biznisz.
Azt meg ne mondja nekem senki hogy Dreamfall elfut egy 1Ghz-s procin fél giga 133Mhz-es memóriával, ill egy 64 megás GF2-vel. Mert természetesen nem fut, akárki akármit mond:) Full grafon még nálam sem volt néhol tökéletesen folyamatos a dolog...
DirectX most jelenleg a "9.1c 2006 June redist"-nél jár. -
#542 Lám, akkor nekem volt igazam, sőt, még a VGA javára is "csaltam" 0.1-nyi verziót...
-
#541 Dx 9.1c???? az biztos új:D
http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_3
http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_4
a Gefo3 dx8.0-ás, de elviszi a directx9-es játékokat is.(pl Deus Ex 2, Psychonauts, talán dreamfall, azt nem tudom, mert eladtam műr a gefo3ti200 kártyám)
a gefo4 szintén dx8-as, úgy tudom
de a gefo4 mx széria bizony csak 7.0-val megy rendesen... max 8.-ás játékok a pixelshader hiánya miatt.
vagyis: a Gefo4 MX 440-en nem fut a Dreamfall! -
#540 GeForce 3 = DirectX 7.0-s VGA
GeForce 4 és Ti = DirectX 8.1-es VGA [[URL=http://www.nvidia.com/page/geforce4ti.html]GeForce4Ti[/URL] info - érdemes a PDF fájlt elolvasni.]
Az, hogy gyakorlatilag egy rendszerre telepített DirectX 9.1c [szoftveres] API-vel is működnek, még nem jelenti, hogy annak minden összetevőjét támogatják is. -
#539 pontosítok.. ez a konfiguráció elég, hog elinduljon a játék.
csak a gond az hogy (szinte biztosan) tévedtél.
nem is tévedtél, csak nem voltál pontos.
ha valaki gefo4-ről beszél akkor az (áltálában) gefo 4 Titaniumra gondol. gf4ti
ami ugye egy directX 9 kompatibilis kártya.
csak neked attól tartok, hogy egy gefo 4 mx440-ed lehet....
ami valójában (chipkészletben) csupán egy geforce 2.
csak az órajele nagyobb.
buta dolog volt ez az nvidiától.
már a gefo3 is dx9-es volt, aztán mégis kiadnak egy ilyen buta kártyát.
lényeg:
nem kell sokat költeni:D 10e-től már lehet jó kis dx9 kompatibilis nvidia FX-eket szerezni:D
vagy ati 9600se, vgy ilyenek. perzs ezekkel szaggathat azért a játék:D -
csgj #538 valami olyat jelenthet, hogy nem sikerült a 3D-s vmi...lényeg, hogy nem tudja megjeleníteni a gamet -
Lanya #537 ez szomorú hír :(
azért köszi.
Pedig újra is telepítettem a játékot és a videokártyát, hátha. De semmi :(
Csak azt tudnám ez mit jelent, mert állandóan ezt írja ki:
Failed to initalize 3D. Aborting.
-
csgj #536 nem, ez elég...hát, már érthető, hogy miért nem megy. ez sajnos gyenge gép hozzá..:( a videokari, és a proci nem jó hozzá... a RAM elég lenne.
nagyon sajnálom, másfél éve nekem ennél rosszabb gépem volt... a mai fejlődő világban, ez már nem megfelelő játszásra. ha rá mersz szánni egy kis pénzt, és mindenképpen akarsz gamelni, akkor turbózd fel. Még az én gépemet is fikázták az Oblivion topicban. 2,8 ghz, 1024 mb Ram, saphire radeon 9600 atlantis 256 mb -
Lanya #535 924Mhz proci
512 Mb SD Ram
Geforce 4 64Mb
hangkártya asszem valami S4
valamit kihagytam? -
csgj #534 tök mindegy, hogy clone plex, vagy sem..a reloaded crack mindegyik verzióhoz passzol. sztem itt valami a gépeddel van. írd le a konfigodat! -
Lanya #533 mindenhol csak a reloaded verzióhoz találok cracket, a clone plex-hez nem :(
akkor ez nem is fog elindulni? -
Lanya #532 Ha valamelyikőtöknek van msn-e, léci vegyen fel.
Címem: [email protected]
-
Lanya #531 köszi.
Leszedtem, átmásoltam, felülírtam, és enter.
Erre meg ugyanazt írja ki, hogy: Most meg valami ilyet írt ki: Failed to initalize 3D. Aborting.
Ez mit jelenthet? -
csgj #530 nem nagy baj, ha nincs crack. csak külön kell letöltened. itt találtam egy crack-et, de ha nem indul be, akkor keress google-n -
Lanya #529 Most meg valami ilyet írt ki: Failed to initalize 3D. Aborting.
Léci segítsetek! :( :( -
Lanya #528 Ja, és cracket nem szedett le :(
Ez a verzió van meg: DreamFall The Longest Journey 2 CLONE PLEX -
Lanya #527 Sziasztok!
Feltelepítettem a játékot, és kéri az eredetei, vagyis a játék cd-t, de végigpróbáltam az összessel elindítani, egyikkel se indul el. :(
Lécci segítsetek!
Előre is köszönöm.
Sziasztok -
#526 feltetted már újra a játékot?
(előtte backupold a mentésed, vagy a játék mellett van, vagy a dokumentumokban valahol.) -
#525 ati-m van, de nem hiszem, hoyg ennek bármi köze lenne a videóhoz. töltés közben mindíg ugyanott ugyanúgy ugyanakkor (nem is játék közben hanem load képernyőn) -
#524 a játékkal lesz szerintem a hiba.
próbáld feltenni újra...
vagy próbálj másik nvidia drivert... tudod egyik rész ezzel, másik azzal megy:D állítólag.
atival még senkisek semmi gondja nem volt. -
#523 valaki pls help!
nagyon nagy szükségem lenne egy mentésre mert a játé töltésnél mindíg elszáll ennél a résznél:
WatiCorp alatti barlangba mennék le amikor Damien kinyitja az ajtót elkezd tölteni a játék meg-megakad eközben aztán kivág desktopra. akárhányszor próbáltam midíg ugyanez.
ha valakinek lenne esetleg mentése közvetlenük a töltés utánról, azt nagyon megköszönném
köszi -
#522 Egyetértek - nem volt erőm hosszabban kommentálni a dolgot. -
#521 Pontosítok:
Nincs/Belátható időn belül nem várható(4-5 éven belül)
ha csak ki nem dobnak hozzá egy editort:D... akkor TLJ kiadása után bármikor várható a munkálatok megkezdése. -
Ec #520 Kár..:S -
#519 Nincs / nem lesz. -
Ec #518 Üdv. Magyarítás van/lesz a játékhoz?