Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én sem hinném, hogy valaha végigtolom mégegyszer. Max. akkor, ha bevezetik a 3 npos munkahetet és gyártanak hozzá új harcrendszert.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A legfárasztóbb azt hiszem a sivatagban volt a romokat végigkutatni 5-5 bizbasz után. Szédültem is rendesen.
Hát még jó, hogy végig lehetett vinni, azért ez a minimum!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"While other rpgs have random dungeons/loot/events, Gothic 3 has random bugs/stutter/compatibility issues."
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
ortega mar nem letzik
megse sikeres a kudletes
se marlonal se cyrusnal nem tudom "jelenteni"
a banditakat mind likvidaltam de meg mindig akudletesek kozott van...
ilyenkor mi van? (patch 1.5)
olajat is visszadtam lomarnak
Vagy viszen egy ice wave tekercset. Kb. 20 másodpercig azt csinálsz amit akarsz. Speed pitoonnel ennyi idõ alatt mindenki meghal..
Úgy kellett volna megoldani, hogy mindenhol tényleg igen tisztességes méretû segítõ csapattal ugorjál nekik. A harcrendszer szinte teljesen padlóra küldi a játékot, fõleg a vadállatok ellen. Nordmar ANNYIRA gyilkos, hogy ehaj és nem az orkok miatt... A legtöbbszõr én inkább kikerültem a vadállatokat.
A kísérõidet még easy szinten is szanaszéjjel kapják a vadállatok azt quest failed. Elékpesztõ, hogy ezek tesztelésen nem szúrtak szemet. A közelharc rendszere, ha a régi alapokon maradt volna az lett volna a legjobb.
Az íjászat az elég jó lett benne az új módszer szerint bár azért lehete kicsit nagyobb az összes íj sebzése, hogy tényleg azért halálos fegyverek legyenek, de akkor tartson tovább felhúzni egy kicsit, hogy fontos legyen a célzás.
Next PC upgrade: 2022
Szóval jöjjön mán az az official patch. \o/
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
az 1.12-es patch után fellehet rakni az 1.6ost? úgy értem muszály felrakni az 1.6 os elötti patcheket is pl.:az 1.5.2-est?
mikor számíthatunk az 1.6os megjelenésére?
van már megoldás mert olvastam néhány helyen hogy másnak is van ilyen problémája de megoldást nemigazán találtam még 😞
Ami a jövõt illeti, egy patch (1.7) mindenképpen várható még, ahol kijavítják az összes, világot érintõ hibát (pl. lebegõ fák), gigás méretben. 😊
Most már elmentem végre Nordmarba is mert kell a sivatagba 5 jégfarkasprém a hajóterves csókának.
Most full Adanos cuccba nyomom de hiába a 115-ös ütösék elleni védelem mintha nem is lenne.Ez a G1-G2-ben sokkal jobban megvolt csinálva ott legalább lehetett érezni hogy van hatása a páncélzatnak.
csak én még a procival nem vok kibékülve:INTEL Core2Duo E4600 2,4Ghz
lehet h jobb kéne..
nekem az lenne a lényeg h Gothic 3 élvezhetõen menjen a gépen. Ez elég lenne:
INTEL Core2Duo E4600 2,4Ghz
ASUS S775 P5B SE, P965 Broadwater
ASUS nVidia EN8600GTS HTDP256MB
2 GB RAM DDR2
1. "Leütöd miután már megvan a 75% a városban és meg sem kell ölnöd" Mindenki rámtámad.
2. "kifizeted, leütöd és elveszed a pénzed... ennyi " Ebben az esetben meg a pénz nem lesz nála.
De amugy ez szeritnem szar dolog mert pl csomo embernél lehet kereskedni van nála raklap cucc megölöd azt van nála kb 3 cucc 😞