Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyen unalmas?

Molnibalage
Hát igen, de szerencsére nem fõküldetés, nem kell ahhoz hogy végigtold a játékok. A hosszúsága miatt a sivatagi rész hihetetlenül unalmas a legtöbb helyen. A táj is jellegtelen és rohad sokat kell mozogni rajta.

Én sem hinném, hogy valaha végigtolom mégegyszer. Max. akkor, ha bevezetik a 3 npos munkahetet és gyártanak hozzá új harcrendszert.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nekem mindegy mert nem hinném hogy valaha is újra végigviszem.
A legfárasztóbb azt hiszem a sivatagban volt a romokat végigkutatni 5-5 bizbasz után. Szédültem is rendesen.
rotator
Elõször jött hivatalos részrõl egy beírás, hogy már majdnem finisben van a patch, csak az utolsó tesztelésen elõjött kisebb bugokat még kiirtják, aztán meg azt írják, hogy erre a hétre már kifogytak a kifogásokból. :\

Aha tartottam ettõl, mert nem találtam én se választ. Azért köszi.
Senmi nem adott nekem rá választ így nem tehettem mást...ez van.
Nekem is ugyan ez volt... megoldás, feltettem az 1.5-öst elég az nekem bõven...
Sziasztok! Valaki leírná nekem, hogyan rakjam fel a magyar Gothic 3-hoz az 1.5.2 community patch-ot? Mert nekem nem megy. Kéri az 1.12 patcot, felrakom, utána az 1.5.2 csak egy üzenettel fogad: Fehlerhafte Spracheinstellung. Próbáltam cp1.4, cp1.5 majd cp1.5.2 semmi erdmény. Az angol Gothic 3 a magyarosítással + 1.5.2-vel ment. Nemtudom mit csinálok rosszul, légyszíves segítsetek.
a_n_d_r_e_w
Izé, nekem nem engedte 😉

One Vision. One Purpose.

rotator
Nem is arról volt itt szó, hanem a rengeteg kisebb-nagyobb hibáról.
Hát még jó, hogy végig lehetett vinni, azért ez a minimum!

Molnibalage
Azért erre anyánznék rendesem minden hibája ellenére a játéknak. Az ALAP játékot is véig lehetett vinni és csak egy igen súlyos buggal találkoztam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Botond
Nem nyert. :-(
rotator
Ezt most olvastam a hivatalos fórumon, nagyon lol! <#vigyor>

"While other rpgs have random dungeons/loot/events, Gothic 3 has random bugs/stutter/compatibility issues."

rotator
Kitartás, még van 3 és 3/4 óra! 😊

Botond
Hát a január már kétséges. :-(
hm akkor már tényleg megszerzem:d.

Nandusz
Mindent lehet. Itt nincs megkötve a kezed, ha még nem vetted volna észre, akkor most szólok.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Az igaz hogy meglehet ölni a királyt Lee segítségével?

hiba
van egy kis gondom az ortega kuldetessel
ortega mar nem letzik
megse sikeres a kudletes
se marlonal se cyrusnal nem tudom "jelenteni"
a banditakat mind likvidaltam de meg mindig akudletesek kozott van...
ilyenkor mi van? (patch 1.5)
olajat is visszadtam lomarnak

Molnibalage
A titok az, hogy velük kell kezdeni a sima orkok nem sok vizet zavarnak már a végén. Ha egyszer kétszer rád vágnak míg az elitekkel foglalkozol az nem gáz, fordítva már igen.

rotator
Hát 1 elit ork és 5-6 sima nekem sem okozott gondot, de 2 elit már húzósabb téma.

Molnibalage
De, csak nagyon magas szint kell hozzá. A csúcsom nekem 41. a G2-ben. Azzal már a 2 elit ork és 6 ork gyakása olyan szinten ment, hogy észre sem vettem 90% felett volt az egyekezes fegyver és ha kritikusat ütöttem 1 ütés = ork. Elit orknagy kellett kettõ. Tehát legtöbbször suhint, suhint fél sec alatt = két halott. Ekkor egy védés és még egysuhint = 3 halott. Ez kb. 2 másodperc alatt. Így fel lehet szabadítani egy várost lazán, fõleg ha még vannak melletted vagy 6-7-en...

Vagy viszen egy ice wave tekercset. Kb. 20 másodpercig azt csinálsz amit akarsz. Speed pitoonnel ennyi idõ alatt mindenki meghal..

rotator
A régi harcrendszerrel nem lehetett volna ezeket a városfelszabadításokat véghezvinni, gondolj csak bele... Az új játékukban már nem is lesz ilyen, úgyhogy reménykedhetünk valami régi harcrendszerhez hasonlóban.

Molnibalage
Én a végén már csak azért toltam végig, hogy lássam a végét... A hangulat igen sok helyen döglött volt a harcrendszer miatt. A G2 alap verziójában is azért 10-es orkcsapatokat még 35-dik szinten sem nagyon lehetett lenyomni fõleg, ha csak egy elit ork volt közöttük a NotR-ben meg fõleg.

Úgy kellett volna megoldani, hogy mindenhol tényleg igen tisztességes méretû segítõ csapattal ugorjál nekik. A harcrendszer szinte teljesen padlóra küldi a játékot, fõleg a vadállatok ellen. Nordmar ANNYIRA gyilkos, hogy ehaj és nem az orkok miatt... A legtöbbszõr én inkább kikerültem a vadállatokat.

A kísérõidet még easy szinten is szanaszéjjel kapják a vadállatok azt quest failed. Elékpesztõ, hogy ezek tesztelésen nem szúrtak szemet. A közelharc rendszere, ha a régi alapokon maradt volna az lett volna a legjobb.

Az íjászat az elég jó lett benne az új módszer szerint bár azért lehete kicsit nagyobb az összes íj sebzése, hogy tényleg azért halálos fegyverek legyenek, de akkor tartson tovább felhúzni egy kicsit, hogy fontos legyen a célzás.

Molnibalage
Valszeg túlmelekszik a videókártyád.

Kössz.
Takanohana
Nem Grom és nem tûzserleg. A többi stimmel😊 Gorn az, és Adanos egy ereklyéjét, egy gyûrût hagyott el, a démonnál megtalálod.

grebber
Ha jól emlékszem a Démonnál nincsen serleg csak Adanos gyûrû.A serleg most hirtelen nemtudom hol van.

Next PC upgrade: 2022

Amikor kiszabadítom Grom-t, akkor mondja hogy Gothából való menekülésekor elhagyta a tûzserleget, ami a Démonnál van. Kinyírtam a démont, de nem volt nála. Merre találom a serleget? Vagy ez bug lehet?
Botond
Addig is nyomhatjuk mobilon a Gothicot. :-D
rotator
Hát, tegnap annyit mondtak, hogy "amikor elkészül", de "semmiképpen sem kell hónapokat várni", ami azért nem úgy hangzik, mintha a küszöbön lenne.

Botond
sok idejük nincs már akkor :-)
rotator
Nincs még pontos dátum, de a januári megjelenést se cáfolták eddig. 😊

Botond
Csipkedhetnék magukat azzal az 1.6al. Anno megvettem a collectort, de a játék feléig se jutottam annyira bughalom volt még 1.12es patchel is. Szeretném végre végigjátszani. 😊 Mondjuk anno ami a legjobban elkeserített,hogy egyik városnál bebugzult a questline,és nem tudtam fellázítani,mire annyira ideges lettem, hogy gondoltam "na jó akkor lehentelek minden orkot azt helló". A baj az, hogy sikerült. Igaz 20 save-reload volt, de lehenteltem a 100-200 orkot a városban. Ez annyira elvette a kedvem, hogy tovább nem is nyomtam. Miezmár, hogy jön pityuka és szétvág egy ork hadosztályt egyedül? Ez annyira rombolta a játék hangulatát, hogy nem is bírtam tovább tolni. Pedig 1-2t lenyomtam én is 10-10x annyira elkapott a játék hangulata, annyira sodró volt a történet.

Szóval jöjjön mán az az official patch. \o/
tdu Toyota
anyira 😊

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

tdu Toyota
hello áhh segítsetek feltetem a grafiktá majd nem fullra és nem is nayira akkad csak a ram miatt és olyan 10perc mulva lefagy a játék erre mi a megoldás??? a kérdésre a választ elõre is köszönöm

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

rotator
Az 1.12-t elvileg majd fel kell rakni elõtte, habár elképzelhetõ, hogy mégse, de valószínûleg csak az 1.7-tõl lehet csak elfelejteni, ami igazi nagygenerál lesz. A többit nem kell, mert az 1.6 tartalmaz minden community fixet. Az 1.5.2 óta kb. 600 bugot javítottak a játékban.

Hello!
az 1.12-es patch után fellehet rakni az 1.6ost? úgy értem muszály felrakni az 1.6 os elötti patcheket is pl.:az 1.5.2-est?

mikor számíthatunk az 1.6os megjelenésére?
Hali, megvan a játék, de amikor felrakom akkor valami Where is the guru jön be. Mást nemtudok csinálni csak a Shutdown ra lõni 😞

van már megoldás mert olvastam néhány helyen hogy másnak is van ilyen problémája de megoldást nemigazán találtam még 😞
rotator
Nah, szóval a képek:

rotator
A még mindig januárra ígért 1.6-ban lesz egy új, cartoonos post processing mód, amit poént gyanánt csinált meg az egyik dev. Képek:

Ami a jövõt illeti, egy patch (1.7) mindenképpen várható még, ahol kijavítják az összes, világot érintõ hibát (pl. lebegõ fák), gigás méretben. 😊

Ezek szerint a patch kijavitja... mert amikor én nyomtam patch nélkül akkor simán ha meg volt a 75% és leütötted a vezért úgy hogy a többi körülötted zöld nevü akkor nem támadtak meg... és utánna elvehettem a pénzét az 50000 aranyat. Nyilván akkor a patch-el ez megváltozott <#confused>
grebber
Ezt mondtam én is.

Most már elmentem végre Nordmarba is mert kell a sivatagba 5 jégfarkasprém a hajóterves csókának.
Most full Adanos cuccba nyomom de hiába a 115-ös ütösék elleni védelem mintha nem is lenne.Ez a G1-G2-ben sokkal jobban megvolt csinálva ott legalább lehetett érezni hogy van hatása a páncélzatnak.

rotator
1.6-ban már nem fog elfutni. 😊

Egy város vezetõjét nyilván nem ütheted meg úgy hogy a többiek ne támadjanak meg, akárhány %-od is van. De mikor felszabadítod a várost és megölöd az ereklye vagy a pénz nála lesz, csak arra kell ügyelni hogy nehogy elfusson mikor a város védõi megtörnek.

elég kéne h legyen sztem is

csak én még a procival nem vok kibékülve:INTEL Core2Duo E4600 2,4Ghz

lehet h jobb kéne..
grebber
Elég!

Hi!
nekem az lenne a lényeg h Gothic 3 élvezhetõen menjen a gépen. Ez elég lenne:
INTEL Core2Duo E4600 2,4Ghz
ASUS S775 P5B SE, P965 Broadwater
ASUS nVidia EN8600GTS HTDP256MB
2 GB RAM DDR2
grebber
Ilyet még véletlenül se lehet.
1. "Leütöd miután már megvan a 75% a városban és meg sem kell ölnöd" Mindenki rámtámad.
2. "kifizeted, leütöd és elveszed a pénzed... ennyi " Ebben az esetben meg a pénz nem lesz nála.

De amugy ez szeritnem szar dolog mert pl csomo embernél lehet kereskedni van nála raklap cucc megölöd azt van nála kb 3 cucc 😞

Leütöd miután már megvan a 75% a városban és meg sem kell ölnöd... kifizeted, leütöd és elveszed a pénzed... ennyi