Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
A mit??? A fehér farkasra gondolsz?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sziasztok. Lehet hogy már írta valaki de Én meg kérdezem. A Fehér Mészárost merre találom? Elõre is köszönöm.

Molnibalage
1.6-tal milyenek a tapasztalatok. A harc élvezhetõbb lett? Gyorsabb lett a játék?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tdu Toyota
már szedem 1000 köszönet 😊<#gonosz1><#eljen><#worship><#beka3><#wink>

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Botond
Gugli elsõ oldalon dob fel torrent találatot a "gothic 3 soundtrack" keresésre.
tdu Toyota
áhh sajnos nem találtam zenét 😞 be írtam csak 3zene van meg

tdu Toyota
köszi 😊

Botond
Collector editionban van soundtrack cd, ha kis szerencséd van valaki már feltette a netre, csak keresni kell. 😊 Sok sikert.
tdu Toyota
nem tud valaki egy olyan oldalt ahol le lehet tölteni az össze gothic 3 zenét még azt is ami a készítõk listáján is megy elõre is köszi

Doc Hooliday
Futna vele, de a VGA igen gyengus<#pardon1>...készülj fel egy igen nagy kompromisszumra grafika terén!

rotator
Szerintem nem, de próbáld ki a demót!

Hello!

Futna a Gothic3 X3100-as integrált videokártyával?
processzor C2Duo T7300 2GHz, 2GB ram, Xp esetén?
rotator
Hát igen, viszont mindkettõnél 2-3x vissza kellett töltenem, mert notóriusan ugyanott jött elõ, ugyanúgy.

Boldog ember 😊

*megmaradt
rotator
Nem tudok arról, hogy Vista optimalizáció tervben lenne. Eleve ugye a DirectX 10-zel kéne bohóckodni, meg - gondolom - teljesen máshogy mûködik ott egy csomó minden, csoda egyáltalán, hogy elindul rajta a játék (megjegyzem, nekem anno el sem indult, pedig direkt emiatt raktam fel, mert valami okostojás szerint a hivatalos fórumon jobban futott Vista alatt 😛).

rotator
Szerintem megmaradt, bár én elsõ végigjátszás során összesen 2x találkoztam vele.

Tényleg, a falon átmenõs bugot sikerült kiküszöbölni, vagy az egy az egyben meghagyták? (Csak mert én fõleg abba futottam bele, szóval hiába a "sok száz" patch, ha ez meg maradt.)
Annak idején XP alatt volt ajánlott ez a bûvészmutatvány, én mondjuk talán, ha egyszer talákoztam a 'Where is the guru?' üzenettel, de inkább annyiszor sem. Nem tudom, hogy miért használsz Vistát, de biztos megvan neki az oka, viszont a játékok egy része nem igazán kompatibilis vele, alig van játék, mely esetében elõny jelenthet.
Nandusz
Én lefuttattam a dxdiag-ot...és akkor most elindíthatom a játékot és okés lesz? Mert állítani nem lehet semmit, ráadásul tesztek sincsenek benne, mint az XP-ben, szal mit lehet ettõl várni, hogy lefuttattam, gyanítom lócitromot max 😊

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Játék elõtt kellene lefuttatni, nem utána 😉
Nandusz
Amúgy nekem se gyenge a gépem, bár laptop, de csúcskategória. Viszont a korábbi gyengébb asztali gépemnél nem volt ilyen sûrû hiba jelenség ez a guru probléma, akkor amd3500+ és 7600GT-m volt. De nem emlékszem, hogy olyan sokszor kijött volna. Sõt amikor a ge3.iniben átálítottam a cash memória méretét asszem 1024-re az alapértelmezett 128-ról, akkor megszünt. De most így sem szûnik meg. Ez amúgy valamilyen Vistás memória kezelési probléma lehet, mert elkezdtem játszani a Witcherrel és ott is állandóan, mondjuk 5 percenként kifagyott a game az asztalra, amikor töltögetett a játék. Persze utána jártam az itteni és külföldi fórumokban és az a hibajelenség másnál is elõrukkolt, de van rá megoldás, meg is találtam, ami nálam mûködik is(huhh...eggyel kevesebb gond).
Nem értem, hogy a Gothicot miért nem lehetett a legutóbbi patchben Vista alá is optimalizálni...hisz volt rá idejük a srácoknak bõven. Hihetetlen ez az inkompatibilitás, meg egyéb faszságok, hogy az megy Vistán, de ez csak XP-n, szal TÉBOLY!!
Mikor lesz ennek már vége?

Most meg azt olvasom, hogy akkor jön elõ, ha túl gyenge a gép.
Hát nem tudom, az én gépem C2D E6400 @ 3,00ghz, 4gb geil ultra ram, radeon HD3850 512 mb.
Nem megnézni nem lehet, hanem lefuttatni nem lehet a dxdiag tesztjeit. A where is the guru egy hibauzenet, ami kivág játék közben az asztalra, és csak a shutdownra tudsz kattintani...
Régen nekem is elõjött. Még a nem 64bites WinXp alatt. Remélem most nem. Amúgy start-futtatás (beír) dxdiag /enter/. Olyan nincs, hogy ne fusson a directx megnézése. Minden oprendszeren így megy. Esetleg, ha nincs rendszergazda jogosultságod. De akkor is kéne.

Botond
Én sem tudom mi ez. :-) Szóval mi is a hibajelenség? :-)
Ez a where is the guru hibauzenet nekem is állandóan kijön 1.6-al is. Vistám van nekem is, de nem csak itt hanem xp alatt is sûrû probléma ez. A külföldi oldalakon van aki azt irja futtassuk le a dxdiag tesztjeit (nekem le se lehet), vagy ne klikkeljük el a párbeszédeket, mert ez ad be neki (ez se jött be). Vagy állitsuk át az ini-ben a Cacheimagesize pontot a kétszeresére (ez se oldja meg nálam). Rengeteg embernek van problémája ezzel, sokaknak meg azt se tudják mi ez...
rotator
Szerintem zéró Vista support történt az 1.6-ban.

Én XP SP2 alatt próbáltam.

1.5 természetesen 1.6 bocs fáradt vagyok<#vigyor2>

Nandusz
Elkezdtem a játékot Vista premium alatt az 1.6 patchel.
Ardeát felszabadítottam, de közben háromszor is volt a "where is the guru" bug. Pedig mostmár memóriára nem panaszkodhat a játék, hogy kevés lenne (Igaz a Vista jelenlegi formájában a 4gigából csak 3-at lát...állítólag az SP1-es csomag után fog 4-et látni). Ez a where is the guru hibajelenség észrevettem, hogy akkor jöne elõ, amikor töltene a játék és normál esetben ugye 4-5 mp-s lefagyás jönne. Nekem ilyenkor totál készre vágódik a játék.
Pedig kezdtem örülni, hogy az 1.6 CP-ben kijavították a vista inkompatibilitást. De lehet nem is ez a baj..... 😞

Én is kipróbáltam a régi mentésemmel. Telepítettem a G3(eredeti), ráraktam ezt a 70 megás CP1.5-ot és tadam megy ahogyan illik. Egyelõre semmi gubancot nem találtam pedig már néhány órát játszottam.

tdu Toyota
oké köszi

Jó az 1.6-os patch! Én rátelepítve /1.5.2-re/ használom és oké. Nem kér dvd-t sem.

rotator
Semmi javulást nem észleltem játék közben. Háromszor teleportáltam egymás után, és nem fagyott ki, szóval ez eddig jó. A cartoon post processing mókás, elég retró...

Egy próbát talán megér, ha van elég helyed, akkor feltepeítheted, majd arról könyvtárról csinálsz egy másolatot, így egyszerûen ki lehet próbálni. De mint írtam, eddig is szükség volt egy kis plusz munkára a fordítócsapat részérõl, szóval, ha nem akarsz vele sokat foglalkozni, akkor érdemesebb várni.
tdu Toyota
oké köszi akkor az ajánlod hogy még ne rakjam fel??

Elvileg a linken található complete patch (70 M😎 mindent tartalmaz, azt telepítés után akár egybõl fel lehet rakni.
A performance akkor nem is javult érezhetõen? Bár az én gyengébb gépemen nyilván jobban érezhetõ lesz a különbség, pláne, hogy a CP-k feature-eit sem volt még alkalmam kiélvezni.

Mellesleg nem egyenlõre, hanem egyelõre, az elõbbi mást jelent.
Nandusz
NA akkor aki naggggyon ért ehhez a játékhoz, az leírhatna egy "peccsfelrakási sorrendet" mert lehet most így egy év után ismét végig viszem😊
Elõre is kösz

Szerintem most még kétséges, eddig is kellett rajta utómunkát végezni, de ígéret van rá, hogy megcsinálják.
rotator
Ez nem sok...

tdu Toyota
ha én most felteszem a 1.9-re az 1.6 akkor jó lesz és magyarosítás meg marad???

grebber
Nincs benne a védelem.
A kilépés sokkal gyorsabb lett a játékból.
Továbbra is sokszor akad meg pûr másodpercre a kép. 😞
Ha meghalunk nem ad ki semmi sok elbukott küldetés hanem csak hogy VÉGE!
Ennyi amit észrevettem egyenlõre.

Next PC upgrade: 2022

Tudtommal nem rakták vissza a másolásvédelmet, amit az 1.5.2 elátvolított. Csak benne lenne a changelogban.
grebber
Ehhez kell az eredeti dvd vagy ebben sincs védelem?

A kisebbiket.
grebber
Akinek fenntvan 1.5.2-ig össze spatch annak melyiket érdemes leszedni/feltenni??

b-type
wow <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ezt is megértük, kijött az1.6-os patch.
b-type
Az a romos rész tényleg elég laposra sikeredett, harc meg romok, meg apró bizb×szok keresése, meg harc, meg romok..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type