Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Futna a Gothic3 X3100-as integrált videokártyával?
processzor C2Duo T7300 2GHz, 2GB ram, Xp esetén?
*megmaradt
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Nem értem, hogy a Gothicot miért nem lehetett a legutóbbi patchben Vista alá is optimalizálni...hisz volt rá idejük a srácoknak bõven. Hihetetlen ez az inkompatibilitás, meg egyéb faszságok, hogy az megy Vistán, de ez csak XP-n, szal TÉBOLY!!
Mikor lesz ennek már vége?
Hát nem tudom, az én gépem C2D E6400 @ 3,00ghz, 4gb geil ultra ram, radeon HD3850 512 mb.
Ardeát felszabadítottam, de közben háromszor is volt a "where is the guru" bug. Pedig mostmár memóriára nem panaszkodhat a játék, hogy kevés lenne (Igaz a Vista jelenlegi formájában a 4gigából csak 3-at lát...állítólag az SP1-es csomag után fog 4-et látni). Ez a where is the guru hibajelenség észrevettem, hogy akkor jöne elõ, amikor töltene a játék és normál esetben ugye 4-5 mp-s lefagyás jönne. Nekem ilyenkor totál készre vágódik a játék.
Pedig kezdtem örülni, hogy az 1.6 CP-ben kijavították a vista inkompatibilitást. De lehet nem is ez a baj..... 😞
Mellesleg nem egyenlõre, hanem egyelõre, az elõbbi mást jelent.
Elõre is kösz
A kilépés sokkal gyorsabb lett a játékból.
Továbbra is sokszor akad meg pûr másodpercre a kép. 😞
Ha meghalunk nem ad ki semmi sok elbukott küldetés hanem csak hogy VÉGE!
Ennyi amit észrevettem egyenlõre.
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type