Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Tudom hogy ki is lehetett volna nyirni ,de akkor elszabadul a pokol és fel kelett volna szabadítani a várost no én ezt egyenlõre nem akarom ezért fizettem érte!

Next PC upgrade: 2022

Molnibalage
A gyilkolás ingyér van...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Én is így vagyok vele, de mivel az elsõ kettõt ingyen toltam ez egy gesztus volt feléjük.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
Hmm érdekes.

Egyik napról a másikra a Gothic nem hajlandó elindulni. fogja magát és unexpected allocation error hibával kivág. mind ugyanúgy mielõtt betöltené a menüt.

fasza

A poén, hogy semmi nem változott a gépen csak felraktam az új AMD drivereket meg az új dual core optimizert. Megoldás: deinstall törlés reinstall és megint minden megy ugyanúgy. Persze a mentéseimet buktam.

COngrats Piranha Bytes a még 1,5 év után is bughalmaz játékért.... Faszért vettem is én meg eredetiben?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Valaki tud abban segíteni, hogy miért esek állandóan a föld alá? Már kipróbáltam azt, hogy az ini fájlt szerkezgettem, de semmi nem változott. Mi lehet a baj?
grebber
Na csak sikerült gyorsan odafutottam egyikhez és ugy ki tudtam nyirni hogy a másik nem talált el azt utánna azt az egy szál élõholtat könnyû volt leaprítani.

Hm hát rohadjon meg nagyba gyûtjöm a pénzt hogy legyen frankó páncélra már 120 ezer arany öszejött.Erre az egyik õsi ereklyét meg kellett vennem 50.000 aranyért!!!!!!!!!!!!!!!!!! Majdnem dobtam egy hátast 😞

rotator
Emlékszem arra a teremre! 😊 Lesz még ott meglepetés! Én beküldtem egy gólemet, ami a falhoz préselte õket (közben legázolt egy csontit), mire kinyírták a papok, én meg õket nyírtam ki... tiszta munka. 😊

nekem is van de én ennél a fény (vagy milyen) tekercset szoktam használni valamennyit segít
grebber
Nemtudom mi okozhatja de barlangokban nekem teljesen koromsötét lesz a képernyõm és nem látok semmitse.Most pl ez nagy hátrány a sivatagban egyik templomban.Már csak 2 élõhalott papot kellene megölnöm de sötétség miatt nemtudom.Nyílazni kéne mert közelharcba hiába megyek rá egyikre másik kettõt belém lõ az vége 😞
Volt valakinek sötétség gondja?

nekem most egy Lángkardom van ami ahogy te is mondtad 100at sebez
a tekercs is hasonló bár nem tom meddig jó
grebber
Melyik kard sebez a legtöbbet a gameben?? Itt csak emberi és nem ork cuccokra gondolok!
Mert eddig a legjobb amit találtam 100-at sebez megélezem akkor 110-et.

Még valami: Van úgye olyan tekercs amire az van irva hogy lángkard.Ez mire jó és meddig jó?

hiba
allandoan kifagy a game 1.5patch el rendjen van ez?
meg nagyon lassan tolt be (mar vegignyomtam az eddigi osszes gothicot igy hozza vagyok ehhez szokva, csak ugy megis erdekel hogy nalatok is ilyen?)

grebber
Olyannal még nem találkoztam aki ezt a feladatot adja!
Nagynehezen megvan az 50. szint.De még mindig nem találtam ahol lehetne élet ill. manna regenerálást tanulni.

Éppen csak úgy barangolok a nagyvilágban:

Takanohana
Tartsd meg, vagy add el a városban lévõ kereskedõnek, aki Laressel akar találkozni, másra nem jó a sisak. Fejvadászokhoz a repu nem olyan nehéz, csak kegyetlennek kell lenni hozzá. Az összes vízmágus kinyírása pl. sok reput ad náluk.

grebber
Elsõ lovag sisakja megvan de ha beszélek Shawn-al akkor nincs olyan opció hogy megtaláltam a sisasok 😞 Pedig elvileg neki odalehetne adni.

grebber
Pedig Fahringbe nem volt nehéz összegyûjteni a 75%-ot.
Én ahol szinte lehetetlennek látom az a fejvadászok.Most néztem meg összesen kemény 14%-on vagyok azt felvett küldim tölük szinte már nincs is 😞

Nemértem hol bújnak a többiek akiknek kéne feladatot csinálni mert ez így elég cingár lesz.

üdv
Egy ujjabb kérdéssel jövök
mivel nem tudtam összeszedni a 75% Faring ben nem engedtek be a várba így szétvertem mindenkit és felszabadítottam a várost. igenám de a legfelsõ városrészbe nekem esnek a rabszolgás és a lázadok ez mitõl van?
ez a haveri köszönet vagy mi ?
grebber
3 "oldal" van. Beliar,Innos,Xardas.

Ha innost szálat viszed akkor az emberek oldalán vagy és fel kell szabadítanod a városokat az orkoktól.12 tûzserleget össz kell gyûjtened stb.Azt a végén a befejezõ videóban elédvetitik a jõvõképet.
De ez mindhárom esetben így van.
Ha esetleg nem szeretnéd végigvinni mind3 modon akkor youtube.com-on megnézheted a végsõ videókat!

és pedig?nem kell leírni csak úgy címszavakba kiváncsi lennék

grebber
Hát én olyan vegyes karakterrel tolom most ami már brutál kardforgató kiváló íjjász,de van pár varázsképességem amik eléggé táposak.
Csak kéne az a fránya manna regenerálás,de még nemtudom kinél lehet azt megtanulni.
Igen több féle befejezés van asszem 3.

Egyáltalán van valaki az undorító orkoknak képes segíteni?😄.

grebber
Elsõ végigjátszásnál én is erre mentem.De most csinálok egy olyat ahol sok küldit megcsinálok mindkét oldalon azt a végén már csak a végkifejletet kell majd megcsinálni.

Csak most 47-es szint környékén már elég lassú a fejlõdés kiirtottam fél világ állatállományát azt nincs szintlépés 😞

Milyen karaktert érdemes inditani?van többféle befejezés vagy vmi ilyesmi?

egyrészt jó másrészt nem.egy biztos a büdös ork fajt eltörlöm majd az öxeset kinyirom😄

grebber
Itt igazán nincs is kimondottam olyan.Akinek segítesz azzal vagy pillanatnyilag 😄

De nem olyan mint G1-G2 hogy most te zsoldos vagy magy akármi!

Nah lehet kipróbálom amint több memóriát szerzek gépbe.Ugye az nem igaz hogy egyszerre több guildba tartozhatunk?

grebber
Nemtudom hogy lesz meg a 75% a fejvadászoknál.Elég cingárul állok jelenleg.Még kb olyan talán 10 küldi van amit megcsinálhatók nekik azt most vagyok összesen ~20%-nál 😞 Nemtudom hogy fog összejönni az a 75%.

No mindegy mulkor sem jutottam be csak henteléssel.

Nandusz
Én ezt profibban oldotam meg a "mindent a reputáció növelése érdekében" fejezett égisze alatt. Ha jól emlékszem átadtam õket a lázadóknak, majd késõbb valamikor azt a lázadó fészket likvidáltam, majd utána már engedte Sildenben azt 'hazudni', hogy kinyírtam õket. Szal van benne jó sok ilyen lehetõség amúgy. Végül is ilyen húzások miatt lehet iszonyatos magas reputációt elérni az összes tábornál, nem beszélve a itt is ott is megkapott TP-rõl

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

grebber
Azért vihettek volna bele kis haugságot is a játékba.Pl ennél a rabszolgás küldetésnél elviszed õket lázadokhoz azt orknál meg lenne olyan hogy a rabszolgáknak végük ugyse tudná meg.

köszi az összes segítséget
akkor asszem kinyírom õket azaz 500 arany nem vág földhöz😄
csáó
grebber
Meg is ölheted õket mert Sildenben Zapotek ork adja a küldetést,vagy a lázadotáborba Fremanhoz elviheted õket mindegyikért kapsz 100 aranyat!

egy utcso kérdés és nem zavarok többe
sildennél megtaláltam az erdõben 5 szökött rabszolgát hova kisérjem õket Okarába?
rotator
Myrtanát már leigázták, ott az emberek egy része rabszolga vagy zsoldos, akiknek hasznát veszik. Nordmarban még háborúznek, ott minden emberszabású ellenség.

grebber
Bazz egyszerûen nem tudom abbahagyni a gamet 😄
Azt amugy máig nem értem (lehet csak értelmi fogyatékos vagyok azért) hogy itt vannak a szép városkák meg a sivatag ugye ahol orkok végül is haverok mert nem bántanak lehet nekik küldiket csinálni és spanolni velük.De amint belépek nordmárba ott minden ork ellenség ez nekem nem stimmel.MIÉRT van ez?

grebber
Igen.

magyarul aki rámtámad annak halál?
grebber
Szerintem itt már csak az segit ha felszabadítot Montrea-t,mivel már elkezdted!

üdv !
bár az elõzõre se kaptam választ de azért teszek egy próbát
elcsesztem Montrea-t a kinti lázadóknak segítettem leölni a rabszolgákra vigyázó orkokat és most egy csomóan gyilkosággal gyanusítanak és nekem esnek már próbáltam amnézia tekercset elmentem párnapra de nem felejtenek 😄 mit csináljak öljek le mindenkit ?
Szeritnem ilyen hibát akkor ír ki, ha a Visual C++ Runtime Environmentnél van a bibi. Telepítetted azt egyáltalán?
Hali,egyre jobban kezd idegesiteni hogy nem indul el az eredeti játék 20 install után kb.Azt irja ki hogy:This application is failed to start because the application is incirrect.Reinstalling the application may fix this problem.Eddig semmi baja nem volt mi a fene lehet a gond?Kösz a helpet

grebber
Nem költök én vértre mert nagyon drága.Ezt is ami most van prémekért cserébe kaptam.

Rájöttem varázslatra kell gyurnom mert azzal gyorsan kinyirhatóak az ellenfelek.

Már csak olyan helyet vagy embert kell találnom akinél manna regenerációt lehet tanulni no meg életerõ regenerációt.
Meglesz az az 50-es szint amit el akartam érni.Még semmit nem szabadítottam fel.

Ha jól emlékszem van valahol 110-es segzésû kard azt megkéne találni még.Feltéve ha G3-ban van 😄

én ilyenkor már lovagi vértebn futkározok

grebber

grebber
Akkor kiirtom a fattyakat 😄

üdv
Montrea-ban hogy lehet megszerezni a 75% bizalmat? már amit tudtam megcsináltam de csak 71%
rotator
LádákBAN... pl. Ardeáé a fõnök asztalán figyel.

rotator
Azok nem tekercsek, hanem teleport kövek. Mindig az adott városban vagy a környékén lehet megtalálni, köveken, hordókon, ládákon, asztalokon. 😊

SrAta
Azokat a tkekrcseket amivel teleportálni tok a városokba hogyan és mikor lehet megkapni?
(most kezdtem)

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

rotator
A Hashishi fõvárosba csak úgy juthatsz be, ha 75%-ot elérsz, ehhez szerintem a nomádok kiirtásánál nyert reputációpontokra is szükséged lesz.

tdu Toyota
eljutotam téli részre köszi szépen megint a segítségetez jó videó😊

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!