Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyik napról a másikra a Gothic nem hajlandó elindulni. fogja magát és unexpected allocation error hibával kivág. mind ugyanúgy mielõtt betöltené a menüt.
fasza
A poén, hogy semmi nem változott a gépen csak felraktam az új AMD drivereket meg az új dual core optimizert. Megoldás: deinstall törlés reinstall és megint minden megy ugyanúgy. Persze a mentéseimet buktam.
COngrats Piranha Bytes a még 1,5 év után is bughalmaz játékért.... Faszért vettem is én meg eredetiben?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hm hát rohadjon meg nagyba gyûtjöm a pénzt hogy legyen frankó páncélra már 120 ezer arany öszejött.Erre az egyik õsi ereklyét meg kellett vennem 50.000 aranyért!!!!!!!!!!!!!!!!!! Majdnem dobtam egy hátast 😞
Volt valakinek sötétség gondja?
a tekercs is hasonló bár nem tom meddig jó
Mert eddig a legjobb amit találtam 100-at sebez megélezem akkor 110-et.
Még valami: Van úgye olyan tekercs amire az van irva hogy lángkard.Ez mire jó és meddig jó?
meg nagyon lassan tolt be (mar vegignyomtam az eddigi osszes gothicot igy hozza vagyok ehhez szokva, csak ugy megis erdekel hogy nalatok is ilyen?)
Nagynehezen megvan az 50. szint.De még mindig nem találtam ahol lehetne élet ill. manna regenerálást tanulni.
Éppen csak úgy barangolok a nagyvilágban:

Én ahol szinte lehetetlennek látom az a fejvadászok.Most néztem meg összesen kemény 14%-on vagyok azt felvett küldim tölük szinte már nincs is 😞
Nemértem hol bújnak a többiek akiknek kéne feladatot csinálni mert ez így elég cingár lesz.
Egy ujjabb kérdéssel jövök
mivel nem tudtam összeszedni a 75% Faring ben nem engedtek be a várba így szétvertem mindenkit és felszabadítottam a várost. igenám de a legfelsõ városrészbe nekem esnek a rabszolgás és a lázadok ez mitõl van?
ez a haveri köszönet vagy mi ?
Ha innost szálat viszed akkor az emberek oldalán vagy és fel kell szabadítanod a városokat az orkoktól.12 tûzserleget össz kell gyûjtened stb.Azt a végén a befejezõ videóban elédvetitik a jõvõképet.
De ez mindhárom esetben így van.
Ha esetleg nem szeretnéd végigvinni mind3 modon akkor youtube.com-on megnézheted a végsõ videókat!
Csak kéne az a fránya manna regenerálás,de még nemtudom kinél lehet azt megtanulni.
Igen több féle befejezés van asszem 3.
Csak most 47-es szint környékén már elég lassú a fejlõdés kiirtottam fél világ állatállományát azt nincs szintlépés 😞
De nem olyan mint G1-G2 hogy most te zsoldos vagy magy akármi!
No mindegy mulkor sem jutottam be csak henteléssel.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
akkor asszem kinyírom õket azaz 500 arany nem vág földhöz😄
csáó
sildennél megtaláltam az erdõben 5 szökött rabszolgát hova kisérjem õket Okarába?
Azt amugy máig nem értem (lehet csak értelmi fogyatékos vagyok azért) hogy itt vannak a szép városkák meg a sivatag ugye ahol orkok végül is haverok mert nem bántanak lehet nekik küldiket csinálni és spanolni velük.De amint belépek nordmárba ott minden ork ellenség ez nekem nem stimmel.MIÉRT van ez?
bár az elõzõre se kaptam választ de azért teszek egy próbát
elcsesztem Montrea-t a kinti lázadóknak segítettem leölni a rabszolgákra vigyázó orkokat és most egy csomóan gyilkosággal gyanusítanak és nekem esnek már próbáltam amnézia tekercset elmentem párnapra de nem felejtenek 😄 mit csináljak öljek le mindenkit ?
Rájöttem varázslatra kell gyurnom mert azzal gyorsan kinyirhatóak az ellenfelek.
Már csak olyan helyet vagy embert kell találnom akinél manna regenerációt lehet tanulni no meg életerõ regenerációt.
Meglesz az az 50-es szint amit el akartam érni.Még semmit nem szabadítottam fel.
Ha jól emlékszem van valahol 110-es segzésû kard azt megkéne találni még.Feltéve ha G3-ban van 😄
Montrea-ban hogy lehet megszerezni a 75% bizalmat? már amit tudtam megcsináltam de csak 71%
(most kezdtem)
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!