Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy fenét, én spec. egyszerûen kivettem a magam hasznát a konflitusból és csak a sorsfordító helyzetekben álltam ki a választott oldal mellé.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amikor szerepjátékozol, nem a te szerepedet játszod...azaz nem kell a saját emberi elveidt követned.
Pont az a lényeg hogy egy szerepet játszol, lehet az grállovag vagy opportunista.
Nem kell persze minden szerepet eljátszani, de sztem nem érdemes megkötni magad.
De segít tágítani a fantáziádat, ha minnél több szerepet meg tudsz jeleníteni, ahogy egy filmben is,..a tahót is el kell játszani..sõt jól kell eljátszani. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
vagy esetleg menny el borusfokba és szed ösze az idöközben viszatermelt farkasprémeket...
úgy vagyok vele hogy csak ember karaktert inditok bármelyik rpg is legyen
Szerintem az is bõven belefér a szerepjátszásba, hogy a karakterünk "emberpárti" lévén nem hajlandó segíteni az orkoknak. Persze lehet játszani kétszínû vagy beépülõ, hezitáló karaktert is, de egy biztos: nem az XP maximalizálása jelenti a szerepjátékos hozzáállást.
Votl pár küldim mikor lekelett vágni farkasokat, akkor még nem tudtam nyúzni, most visszamegyek oda de már eltûntek a farkastetemek.
Elcsicskázgatok én benne nem azzal van a baj, csak valahogy az orkoknak nem akarok csicskázni. Játék eleje óta a láadókkal szeretnék lenni.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A mestretolvajlást hol lehet megtanulni?
Eddig nem igazán sikerült rátalálnom,igaz egyedül még Isharban nem voltam,a többi város meg már felszabadult,mindenkivel beszéltem,de a mestertolvajlás sehol.
Szal bár szerintem a Gothic univerzum az egyik legjobban kidolgozott, de ez valahogy mégsem dobja fel. Túl sok a hent. Meg már ilyen lvl25 körül vagyok, baromi durván lehet írtani már. Ez sem túl balanced. 😊
Az orkoknak meg csicskázz nyugodtan, aztán, ha már bezsebelted a pontokat érte, vágd le õket. Csak arra vigyázz, hogy kb. 3-4 város kiirtása után a következõbe már nem engednek be. (Úgyhogy elõbb célszerû végigcsicskázni az összes várost, aztán kiirtani õket).
Nem akarok kötözködni, de ha a küldetések és a "csicskázás" nem megy, akkor rpg helyett inkább az fps játékokat ajánlom.
most faring-ban kellene adnom az egyik vezérnek 20 farkas prémet, 19-et találtam, bejártam már fél mapot sehol semmi 5 órája szorakozom ezzel... már kezd idegesítõ lenni, föleg hogy mostanában valami idióta hibaüzenet is jön aztán kidobál fél óránként.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Ja, egy hasznos változás, aminek örülök is nagyon, hogy a hullahegyeket könnyebb lett átkutatni, mert amelyiket már kifosztotta az ember, az még egyszer nem jelenik meg, csak az, amelyiknél még van valami.
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
...a géped erõsebb lett, viszont a rendszered változott pl.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
volt egy akinke kitakaritottam az ércel teli bányát
volt a két vadász a romoknál,
és a mágus a barlangban neki a szellemeket vágtam le. (viszont nem tudam hazakisérni, mert átment a falon)
3-as lenne kent a leirás szerint
(de csak üres tábortúz van ott.) A belezõ bestiákat már levágtam rég, és kiirta hogy az megvan, de a gyerekkel még mindig nem találkoztam.
Kb-ra eltudnád mondani merre felé keressem?
lenne 1 nem túl nagy kérdésem: ezeket a "worn" fegyvereket hogyan tudom megjavítani vagy valami??
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Lenne még egy kérdésem, Okara-ban vagyok (eddig is hagytam el pár küldit mikor meguntam levágtam inkább az orkokat, és ugy mentem tovább) szoval a kovácsnak gyüjtöm az ujjoncokat, Elvileg 6 ember van 5 helyen. Kent hiányzik aki elvileg egy tábortûznél ücsörögne, nos sosincs ott...
már több nnapot is eltöltöttem ott de se nappal se éjjel nincs ott.
Valami megoldás?
Fentvan az összes javítás.
Bár én már régen játszottam vele, és csak CP nélkül, de szerintem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Néha elõjön nálam egy elég idegesítõ bug, amolyan idõgyorsítás. Másodperc alatt vált éjszakáról nappalra. Mentéseknél van hogy 526 napot ir ki majd egy percmulva ha mentek akkor csak 150 szoval elég érdekes.
A VGA-d nem csúcskategória, de ha lecsökkented a grafikai beállítások erõsségét akkor megfelelõen tudsz vele játszani.
Jelen tudás szerint bármilyen konfigon akad. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyetlen egyszer se volt "where is the guru". Érezhetõen nõtt az FPS, csökkent az akadozás, meg tandíjat is eltörölte. Szóval jó az!