Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ezt nem mondtam azt mondtam hogy én nem játszom ork szolgát😄

tdu Toyota
hol vannak a táncolo orkok melyk faluba?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

rotator
Nekem a felkelõk nem igazán szimpatikusak a játékban, elvárják, hogy segíts nekik, õk viszont a kisujjukat se mozdítják érted. Az orkoknál jópofa, hogy az ember felküzdheti náluk magát a megbecsülésig, de attól még köztük olyannak érzem magam, mint fehér ember a Harlemben. 😊

b-type
Na itt azért van gubanc, mert ezzel azt mondod hogy mi akik kijátszottunk több ork küldetést is,..ork szolgák lennénk??! 😊
Egy fenét, én spec. egyszerûen kivettem a magam hasznát a konflitusból és csak a sorsfordító helyzetekben álltam ki a választott oldal mellé.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mert nincs gusztusom eljátszani sem az ork szolgát😄.

b-type
Miért ne? 😊
Amikor szerepjátékozol, nem a te szerepedet játszod...azaz nem kell a saját emberi elveidt követned.
Pont az a lényeg hogy egy szerepet játszol, lehet az grállovag vagy opportunista.
Nem kell persze minden szerepet eljátszani, de sztem nem érdemes megkötni magad.
De segít tágítani a fantáziádat, ha minnél több szerepet meg tudsz jeleníteni, ahogy egy filmben is,..a tahót is el kell játszani..sõt jól kell eljátszani. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

A warg okat is eledhatod atoknak is farkasbörük van...
vagy esetleg menny el borusfokba és szed ösze az idöközben viszatermelt farkasprémeket...

jaja ki akar segíteni egy büdös korcs orknak?😄
úgy vagyok vele hogy csak ember karaktert inditok bármelyik rpg is legyen

"Nem akarok kötözködni, de ha a küldetések és a "csicskázás" nem megy, akkor rpg helyett inkább az fps játékokat ajánlom."

Szerintem az is bõven belefér a szerepjátszásba, hogy a karakterünk "emberpárti" lévén nem hajlandó segíteni az orkoknak. Persze lehet játszani kétszínû vagy beépülõ, hezitáló karaktert is, de egy biztos: nem az XP maximalizálása jelenti a szerepjátékos hozzáállást.
gabo91
Megtanultam már a nyúzást igy szereztem az eddigi farkasprémeket is, de pont hogy farkast nem találok Ardea- közeléberengeteg szokott lenni meg Vörös -dokknál is, de most 10-15 darab volt és hiába megyek vissza késöbb nem lessznek már ott farkasok. Átsétáltam már a havas részre (faringnál van a vadászkunyhó attól a burok vár felé megyek és mellette el lehet sétálni. ) na ott volt jópár jégfarkas de azt meg nem fogadja el.
Votl pár küldim mikor lekelett vágni farkasokat, akkor még nem tudtam nyúzni, most visszamegyek oda de már eltûntek a farkastetemek.

Elcsicskázgatok én benne nem azzal van a baj, csak valahogy az orkoknak nem akarok csicskázni. Játék eleje óta a láadókkal szeretnék lenni.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Ha elmész Geldernbe ott LAresnél meglehet tanulni a mestertolvajlást.
Üdv!

A mestretolvajlást hol lehet megtanulni?
Eddig nem igazán sikerült rátalálnom,igaz egyedül még Isharban nem voltam,a többi város meg már felszabadult,mindenkivel beszéltem,de a mestertolvajlás sehol.

Botond
Elvileg ez vmi rpg lenne, nem pedig fps. Ehhez képest megszervezem a város ostromát. Adok fegyvert a lázadoknak, támogatom a belsõ ellenállást, egy halom küldi errõl szól, aztán hogy néz ki maga a lázadás? Levágok 400 orkot, miközben a lázadók kint lébecolnak. Egyedül a rabszolgák lazadnak be, de azok sem öltek meg senkit, csak ketten meghaltak...

Szal bár szerintem a Gothic univerzum az egyik legjobban kidolgozott, de ez valahogy mégsem dobja fel. Túl sok a hent. Meg már ilyen lvl25 körül vagyok, baromi durván lehet írtani már. Ez sem túl balanced. 😊
Takanohana
Tanuld meg valamelyik vadásztól a prémek lenyúzását, farkas van elég mindenhol. Ha nem akarod, nézz körül Borús Fokban, minden sarkon hever egy farkasprém.
Az orkoknak meg csicskázz nyugodtan, aztán, ha már bezsebelted a pontokat érte, vágd le õket. Csak arra vigyázz, hogy kb. 3-4 város kiirtása után a következõbe már nem engednek be. (Úgyhogy elõbb célszerû végigcsicskázni az összes várost, aztán kiirtani õket).

Nem akarok kötözködni, de ha a küldetések és a "csicskázás" nem megy, akkor rpg helyett inkább az fps játékokat ajánlom.

gabo91
Valahogy nem birom ki hogy a küldetéseket csináljam, nem akarok orkoknak csicskázni... igy mindig levágtam a városokat
most faring-ban kellene adnom az egyik vezérnek 20 farkas prémet, 19-et találtam, bejártam már fél mapot sehol semmi 5 órája szorakozom ezzel... már kezd idegesítõ lenni, föleg hogy mostanában valami idióta hibaüzenet is jön aztán kidobál fél óránként.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Nandusz
Érdekeseket írsz...eddig egyedül neked voltak ilyen problémáid, még nem olvastam mástól ehhez hasonlókat.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Botond
Na felszabadítottam Monterût megint. Az volt ami a múltkor. Halomra kellett hentelni 400 orkot+ork zsoldost. Nem hogy javult volna, még romlott a helyzet. Mostmár egy helyre tódul mindenki, ha megütök vkit. Megölöm a fõorkot, akkor odacsõdül még 200 ork. Nem is ment a város felszabadítása sokáig. Végül az a trükk nyert, hogy éjszaka az alvó orkokat egyesével elcsalom oda ahol nem látják és meggyilkolom õket. Így fogyasztottam le a létszámot, aztán találtam egy bugos helyet, ahol nem jönnek közel csak elõttem ugrálnak, ott lelõttem crossbowal õket. Ez megint elvette a kedvem az egésztõl, mint múltkor. A lázadok meg a felszabadítás elõtt és után is ott b@szták a rezet a táboraikban kint a falak alatt. Szóval nemtom, lehet tolom tovább lehet nem. Monterai megahent, meg a király városának halomra ölése kicsit visszavetette a lelkesedésem. Sok nekem ez a rambós életérzés, hogy egyedül lehentelek 400-500 orkot. 😞
Takanohana
Az 1.6 patchnek eddig a világon semmi hatását nem érzem. Ugyanannyi ideig tölt és ment, ugyanúgy megakad, míg betölti az új területet, sõt szerintem gyakrabban és tovább tölt. A fák most is a levegõben állnak, a vaddisznókat messzirõl nem lehet levarázsolni. Új elemként annyit vettem észre, hogy most már banditák is besétálnak a barlang falába, és onnan nyilaznak, illetve a nordmari kancsóködöt alkímia asztalnál kell elkészíteni, nem fazéknál. Egy csomó képesség most sem mûködik, (varázsbotokkal védekezés, páncéljavítás, mágus köpenye), szóval ha valaki észrevett javulást valamiben, szóljon.

Ja, egy hasznos változás, aminek örülök is nagyon, hogy a hullahegyeket könnyebb lett átkutatni, mert amelyiket már kifosztotta az ember, az még egyszer nem jelenik meg, csak az, amelyiknél még van valami.

gabo91
😊 az jó. Köszi a választ!

Kipróbálhatod milyen érzés... 😊
tdu Toyota
hello most hogy már van 2gb ramom újra játszok a táncoló szörnyek hol vannak melyk faluba???

gabo91
Sok helyen találkoztam farönkökkel amit fürészelhetek ha van fürészem, de semmitse csinál csak törölgeti a homlokát. Van ezeknek valami értelme, haszna?

Monostorban se lehetek Tûzmágus.Nem értem hol lehetnék az.
b-type
Több oka lehet,
...a géped erõsebb lett, viszont a rendszered változott pl.

az miért van, hogy mikor elsõként végivittem a játékot még csak 1 giga ramom és egy 7600gs kártyám volt, most van még egy giga ram, és egy 2600xt, és ugyanolyan grafikán tudom csak futtatni a játékot szaggatás nélkül.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

gabo91
Megtaláltam. Köszi a segítséget, a barlang közelében volt egy tábortûz, azthittem ott kellene ülnie.

bocs, tényleg itt a faq, nem vettem észre.

Ugyebár hivatalos lokalizáció készült a játékhoz, de a FAQ-ban van hozzá link és leírás. A korábbi CP-k esetében voltak problémák a magyar verzióval, ezt a magyarítást elkövetõ csapat javítgatta, és ígérteék, hogy a jövõben is így tesznek - azt nem tudom, hogy az 1.6 holt art, ki kell próbálni.
Takanohana
Na akkor ugyanarról beszélünk, a belezõbestiák környékén keress egy barlangot. Nem hagyoldalban lesz, hanem az erdõben egy üreg, abban ül Kent.

sõt, honnan lehet leszedni a magyarosítást?

a magyarosítással ugye nem vesznek össze?

Van olyan 1.6-os patch, mely minden korábbit is tartalmaz. Például itt.
ha patchelni akarom, akkor elég felrakni a legújabbat (1.6) és minden eddigi javítást megkapok vele, vagy szedjem le mindet, és rakjam fel egyenként?

gabo91
Eddig volt a bányás akinek italt adtam, õ tûznél ült
volt egy akinke kitakaritottam az ércel teli bányát
volt a két vadász a romoknál,
és a mágus a barlangban neki a szellemeket vágtam le. (viszont nem tudam hazakisérni, mert átment a falon)

3-as lenne kent a leirás szerint
(de csak üres tábortúz van ott.) A belezõ bestiákat már levágtam rég, és kiirta hogy az megvan, de a gyerekkel még mindig nem találkoztam.
Kb-ra eltudnád mondani merre felé keressem?

Takanohana
Én úgy emlékszem, hogy Kent egy barlangban bújkál, és néhány shadowbeast miatt nem mer elõjönni. De lehet, hogy keverem õket. Szerintem tábortûznél Owen üldögélt.

Pianista
Hy!

lenne 1 nem túl nagy kérdésem: ezeket a "worn" fegyvereket hogyan tudom megjavítani vagy valami??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

gabo91
Értem, köszi.

Lenne még egy kérdésem, Okara-ban vagyok (eddig is hagytam el pár küldit mikor meguntam levágtam inkább az orkokat, és ugy mentem tovább) szoval a kovácsnak gyüjtöm az ujjoncokat, Elvileg 6 ember van 5 helyen. Kent hiányzik aki elvileg egy tábortûznél ücsörögne, nos sosincs ott...
már több nnapot is eltöltöttem ott de se nappal se éjjel nincs ott.

Valami megoldás?

Fentvan az összes javítás.

Sajna már néztem,és nem lehet Karrypto-nál<#rinya>,de szerintem csak a monostor lesz a megoldás azért thx Zóanagyvarázsló.
Milyen verzióval játszol? A PB annak idején kifelejtette e skillt, valamelyik korai community patck oldotta meg a problémát.

Bár én már régen játszottam vele, és csak CP nélkül, de szerintem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a fõvárosban lehet megtanulni a tûzmágusok vezetõjétõl, talán Karrypto a neve.
Hali mindenkinek! Azt szeretném kérdezni,hol lehet meg tanulni azt,hogy TÛZMÁGUS legyek.Elõre is kösz a válaszokat.
rotator
Dual core AMD prociknál jön elõ, ha nincs fent a mellékelt driver.

gabo91
Üdv.

Néha elõjön nálam egy elég idegesítõ bug, amolyan idõgyorsítás. Másodperc alatt vált éjszakáról nappalra. Mentéseknél van hogy 526 napot ir ki majd egy percmulva ha mentek akkor csak 150 szoval elég érdekes.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Botond
Jaja,nekem is 2 giga van fordulásoknál így is tölt néha. Régi szép 386on doomozos idõk fílingje. 😊
tdu Toyota
köszi 😊 holnap vagy az után 2gb ram lesz 😊

1GB ma már semmire sem elég, 2GB kell minimum XP esetén. Vistánál nyilván több...
A VGA-d nem csúcskategória, de ha lecsökkented a grafikai beállítások erõsségét akkor megfelelõen tudsz vele játszani.

Jelen tudás szerint bármilyen konfigon akad. 😊
tdu Toyota
és a gépem jó egyébként? mert remélem csak a 1gb ram miat akkad egy kicsit

tdu Toyota
hellosztok nekem van 1gb ramom és 2gb rammal jobban megy mint 1gb rammal??? amugy a gépem ati radeon x1600pro 256mb videókari,1gb ram,asus dual alaplap,3,2 intel pentium proci

Igen.

Molnibalage
Én egyszer próbáltam felrakni még az 1.5 comm patchet, de utána el sem indult a játék...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

1.6 után sokkal jobb lett nálam. Gyorsabban tölt, gyorsabban lép ki, egyetlen egyszer se fagyott még(Ardea, Reddock, CapeDun, Montera megvan)
Egyetlen egyszer se volt "where is the guru". Érezhetõen nõtt az FPS, csökkent az akadozás, meg tandíjat is eltörölte. Szóval jó az!