Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kezdjük azzal hogy Beliar hívõnek kell lenned, hogy a két egykezest mesteri szinten ûzd.
én a pjazsosra szavazok.

én nem a kasztválasztásról beszélek. hanem arról , hogy a tanulópontjaimat a MESTERnél mely irányba fektessem be.
Bele vagy dobva egy világba, élj. 😊

Nekem nem voltak szimpik a fejvadászok és most nem azért mert raccsolnak mint állat, így aztán nem lettem mesteri kétkezes fegyverforgató. Te nem aszerint választassz kasztot hogy melyik szimpatikus?
én csak azt kértem , hogy kardoskodj valamelyik harcmodor mellett mert nem tudok dönteni..😊
pajzsmögébújós+kardozós vs kétkezeskardotlóbálos ? <#confused><#idiota>
Ha minden poént lelövünk mi lesz a játékoddal? Igen, a fejvadászok a kétkezes fegyverhasználat mesterei.
én mindig õket -jelen esetben a 2.társam Cyrus- küldöm be a darálóba.
én mondom , vasból van a srác.<#vigyor2>
a kardos+pajzsos vs ketkezes kardos harcmodorrol mondanátok pár szót pro/kontra? nem tudom eldönteni , h melyiket tápljam..<#szomoru1>
(az egyik fejvadásznál 2 kardot láttam egyszerre- a késõbbiekben ezt is lehet használni?)
elõre is köszi
A nyilazás-elfutás szuperfegyver sokat segíthet még, esetleg be lehet fogni egy társat tanknak (Cyrus egész használható), persze rájuk nagyon vigyázni kell.
Az oké. (forgást még soha nem csináltam) De eddig mindig harcost indítottam és most mágusal akarom végigvinni. (valamiért soha nem akartam kipörgetni. Ez a 3. alkalom hogy nekilátok. 1 alkalom meguntam (vagy elakadtam egy vaddisznónál) másodszor meg már elég messzire eljutottam csak sajna sok várost felszabadítottam és az orkok megutáltak. Szal most meg csinálok egy városban minden küldetést és aztán mek a következõre.
-az
ti végigvittétek az ork zsoldosként? .. bár úgy látom ez nem volt itt 'divat'😛
Próbálj kitérni jobbra-balra, ne csak elõre csapkodj, hanem oldallépés és támadás - hõsöd olyan mozdulatokat is tesz, hogy csak nézel 😉 Hatásos "egyszerû" csak szembõl támadó állatkák ellen. Megütöd, oldalra lépsz, hátrálsz, oldalról csapsz, valahogy így. ha többen vannak, akkor meg forogj is.
Leírni nehezebb, mint csinálni - persze fejleszd a harcmûvészeted, amint lehet.

Most újra elkezdetm ezt a játékot. Kedvem támadt végigjátszani az egész sorozatot. Ez a 3. rész nekem nagy csalódás a harcrendszer terén. Remélem a kiegésítõ jobb lesz. Nincs egyépként egy megoldás arra hogy az állatok ne nyírjanak ki könyen? Ez az ami engem nagyon zavar. Túl gyorsan támadnak és nem tudok vissza ütni. A 2. ami nagyo nem tetszik hogy túl könnyû kinyírni az orkokat.
már rájöttem , utánanéztem a dolgoknak , de köszi..)
a harcrendszer tehát megkülönböztet ,
gyors balklikket, 'normál' (?) és hosszu klikkelést.
valamint gyors/hosszu jobbklikket.
és akkor ezeket kell váltogatni kedved szerint..
ennyiben ki is merül? csak mererõsítést szeretnék.😊
A hõsödnek ki kell tanulnia a mérgekkel való bánás csínját-bínját, alkimistáknál megteheted, ha van hozzá elég szakértelem pontod.
A földön fekvõ áldozathoz odalépsz, jobb gomb majd bal, és akkor kivégzed. Nyíllal ölhetsz messzirõl is.
Rengeteg a help ebben a topikban, olvasgass egy félórát, mert minden le lett írva, ennyit megér, mielõtt elkezdesz játszani. Ha minden lépésnél kérdezel, elveszed magadtól a felfedezés örömét, meg aztán lesznek, akik r ádszólnak majd itt, nem a legfinomabban.. Hidd el, jószándékból mondom.

tehát 3 lehetséges befejezés van. köszi , h akkor nem lõtted le a poént..)
más: ha mérgezett pengével megsebzek valakit , ugye pirosról zöldre vált az életerõ csíkja. van 5leted , hogy az elvileg mérgezett tõröm miért nem mûküdik rendeltetésszerûen?😊 vagy elõtte bele kellene mártani vmibe hogy tényleg mérgezett legyen..?

más😊 : ha az ellen a földön fekszik , van vmi kombináció amivel egy suhintással kivégezhetem?
egyáltalán vannak a harcrendszerben 'kombók'? vagy csak csapkodni kell bal/jobb egérgombbal ahogy én csinálom és majd lesz valami?😊
Molnibalage
Van magyar holnap.. Az a baj, ha elárulnék bármit elõre azzal csak az élményt rontanám el. Legyen annyi elég, ha ésszel játszol a 3 fajta befejezésbõl 2-õt egy mentésbõl simán meg lehet csinálni. A semleges - jó befejezés az ilyen. Az orkok oldalán nem toltam végig, nem vagyok idõmilliomos és ellentmondana a karakter jellemének is enyén szólva...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nordmar,kószák,fejvadászok,nomádok-ezekról mondana nekem vki pár szót..
olyan nagy horderejûnek tünik ez a játék, csak úgy kapkodom a fejem..)
ti melyik oldalon vittétek végig a játékot? vagy többször is végigjátszottátok?
lázadók v orkok oldalán? vagy van több lehetõség is?
hírnevem lehet elvileg Nordmarban (?), lázadók, orkok, kószák, fejvadászok , nomádok közt...? ezekhez mind lehet csatlakozni?
melyik út tartogatja a legtöbb élményt s izgalmat?😊

még valami, ti harcos vagy mágus oldalon toltátok végig?
azt hiszem, így elsõre ennyi..😄
Molnibalage
Kösz. Láttam már ilyen screent csak azt hittem, hogy PS-sel editálták meg. Szerintem ocsmány és hülyeség. Az erõforrás igényére is kíváncsi lennék...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

köszönöm mindenkinek, azt hiszem még kipróbálom a magyaritasok.hun lévõ CP-t , ha akkor is hibaüzenetes ráhagyom.😊
a játékba ezek az 'utolagos feldolgozás' effektek a CP-kel kerültek be?

nektek amugy szaggat full grafikán a játék?
Ebben a peccsben már nincs védelem, úgyhogy trükközni sem kell, és a lemezt sem kell többet pörgetnie a meghajtódnak.

Nagyon nem számít. Ahogy mondták, felteszed a játékot (nem krekkelsz), majd a nyelvi fájlokat, és aztán az 1.6-os CP-t. A magyaritasok.hu-n is fent van a magyar változathoz igazított változat. Nekem is kijött a hibaüzenet, de okézd le. Aztán játssz 😉 A hibaüzenet ott marad, de a játékban nem fog befolyásolni, legalábbis én nem vettem észre semmit.

Mostmár tényleg nem tudom... Én így csináltam, tökéletesen mûködik: Gothic 3 uninstall(a megmaradt mappa törlése is) ->Újrarakás -> magyarítás hagyományos feltétele -> majd ezt feltettem...
köszi. jo lenne , ha valakinek beugrana..)
de így van a játékkal vmi probléma? nem fut az 1.6os CP rendesen?
Persze. Mert végülis a hibaüzenet azt mondja, hogy duplikálva vannak a nyelvi fájlok. CP esetén kicsit más a módja a magyarítás feltételének ha angol verziód van. Én már nem emlékszem hogy hogy kell megcsinálni, de szerintem lesz itt igen.
Pianista
ez a cartoon effect lebutított grafics?? vagyis nem zabál annyira??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

öö.. nem.
ez lehet a baj?
Eredeti magyar verziód van?
Megmaradt a hibaüzenet.. szerintetek ez mit jelent?
más: a fõmenüben a Gothic 3 felirat alatt , ez olvasható:
'Gothic 3 pb/cpt/sb rvc1.6iv1.60.29' ez normális?😊

a screenshotok:
normál vs cartoon effekt

többi..egyik , másik.
vélemény?
segítség?
és másik részben?😊
Molnibalage
Részben.

elvbõl nem?😊
OK, még ma csinálok pár screent.
Molnibalage
Lehetne egy screen errõl a cartoon effektrõl? Nekem már nincs meg a G3 warezben meg nem szedem le.

huh, ez a cartoon effect.. szar😊. nekem sem tetszik.
akkor reinstall. aztán magyaritas , aztan 1.6 CP. megpróbálom.
köszi.
A cartoon egy új efekt "fetményszerûvé"(tudom rajzfilm a fordítás, de szerintem köze nincs rajzfilmhez😄) teszi a játékot(próbáld ki, ha tetszik hagyd úgy)-nekem nem tetszett... A helyedbe nyomnék egy reinstallt, feltelepíteném a magyar G3-at, majd RÖGTÖN 1.6-os patchet fullos telepítõvel felraknám...Én így csináltam és mûködik.
no, felraktam az 1.6os community patchcsel. (nem crackeltem , mert ugy olvastam nem kell..)
de lenne itt pár dolog..😞
egyrészt, 2 ikon van az asztalon , egy 'Launch Gothic III' és egy 'Gothic 3 CP'. gondolom az utóbbit kell választanom. azt elindítva , megjelenik a gothic 3 felirat a képernyõn és a következõ hibaüzenet (?) :

Found non unique Filenames. Please remove redundant Resources.
alatta:
stringtable.ini
SVMAdmin.dat
meg egy OK gomb. az OK gombra ráklikkelve elindul a játék .. de akkor most nem használja az 1.6os patchet..?<#confused>

másik kérdés: a -Beállítások/Részletek/Saját részben mindent felnyomtam maxra, az utolsó opció egy bizonyos 'Utólagos feldolgozás'. ha ezt is maxra állítom (tehát teljesen jobbra a csuszkát) -->'cartoon'.<#wow3> cartoon?? kérdem én.<#zavart2> jo ez nekem?
vagy inkább hagyjam az egyel elõtti , 'Overglow hatás+háttér mélysége' állásban?
huh , ez sok lett.
elõre is köszi a válaszokat
1.6, ez tartalmazza már CP-ket és a Spellbound ügyködését is. WoG-on - lásd banner - megtalálod.
Márakinek bejön az a fosbarna, nekem speciel el@ta a hangulatot, maradt tehát a jólbevált gothiczöld...
rotator
Autumn patch javallott. <#wink>

peccsekbõl melyik a legutolsó? (és mi van ezekkel a community patchekkel?:S)
és ha igen , melyeket?😄
pecseket érdemes...

Nandusz
érdemes

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

sziasztok,
most akarok belefogni a játékba. az lenne a kérdésem , hogy érdemes-e letöltenem valamilyen modot- amik esetleg fokozzák a játékélményt (graf kicsinosító mod létezi ka játékoz pl?)
elõre is köszi
Molnibalage
Én annyival toltam végig. Mikor Varantból teleportáltam Normarba elmentem ebédelni és mire végeztem már egész jól be is töltötte. 😊

Legalábbis volt, amíg abba nem hagytam 😊

Viszont lényegi javulás most látszik. Ennek tényleg RAMDrive kell...
Prince23
Sztem is külön lesz, az nagy hülyeség lenne...

grebber
Az nagyon jó lenne ha külön lenne.

Next PC upgrade: 2022

rotator
Nem hiszem, hogy integrált lesz, de ha nincs mentett állásod, akkor elég valószínû. 😄

grebber
A kieg végett ezekszerint újból végig kell majd tolni a gamet?

Next PC upgrade: 2022