Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én a pjazsosra szavazok.
Nekem nem voltak szimpik a fejvadászok és most nem azért mert raccsolnak mint állat, így aztán nem lettem mesteri kétkezes fegyverforgató. Te nem aszerint választassz kasztot hogy melyik szimpatikus?
pajzsmögébújós+kardozós vs kétkezeskardotlóbálos ? <#confused>#confused><#idiota>#idiota>
én mondom , vasból van a srác.<#vigyor2>#vigyor2>
a kardos+pajzsos vs ketkezes kardos harcmodorrol mondanátok pár szót pro/kontra? nem tudom eldönteni , h melyiket tápljam..<#szomoru1>#szomoru1>
(az egyik fejvadásznál 2 kardot láttam egyszerre- a késõbbiekben ezt is lehet használni?)
elõre is köszi
Leírni nehezebb, mint csinálni - persze fejleszd a harcmûvészeted, amint lehet.
a harcrendszer tehát megkülönböztet ,
gyors balklikket, 'normál' (?) és hosszu klikkelést.
valamint gyors/hosszu jobbklikket.
és akkor ezeket kell váltogatni kedved szerint..
ennyiben ki is merül? csak mererõsítést szeretnék.😊
A földön fekvõ áldozathoz odalépsz, jobb gomb majd bal, és akkor kivégzed. Nyíllal ölhetsz messzirõl is.
Rengeteg a help ebben a topikban, olvasgass egy félórát, mert minden le lett írva, ennyit megér, mielõtt elkezdesz játszani. Ha minden lépésnél kérdezel, elveszed magadtól a felfedezés örömét, meg aztán lesznek, akik r ádszólnak majd itt, nem a legfinomabban.. Hidd el, jószándékból mondom.
más: ha mérgezett pengével megsebzek valakit , ugye pirosról zöldre vált az életerõ csíkja. van 5leted , hogy az elvileg mérgezett tõröm miért nem mûküdik rendeltetésszerûen?😊 vagy elõtte bele kellene mártani vmibe hogy tényleg mérgezett legyen..?
más😊 : ha az ellen a földön fekszik , van vmi kombináció amivel egy suhintással kivégezhetem?
egyáltalán vannak a harcrendszerben 'kombók'? vagy csak csapkodni kell bal/jobb egérgombbal ahogy én csinálom és majd lesz valami?😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
olyan nagy horderejûnek tünik ez a játék, csak úgy kapkodom a fejem..)
lázadók v orkok oldalán? vagy van több lehetõség is?
hírnevem lehet elvileg Nordmarban (?), lázadók, orkok, kószák, fejvadászok , nomádok közt...? ezekhez mind lehet csatlakozni?
melyik út tartogatja a legtöbb élményt s izgalmat?😊
még valami, ti harcos vagy mágus oldalon toltátok végig?
azt hiszem, így elsõre ennyi..😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a játékba ezek az 'utolagos feldolgozás' effektek a CP-kel kerültek be?
nektek amugy szaggat full grafikán a játék?
de így van a játékkal vmi probléma? nem fut az 1.6os CP rendesen?
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
ez lehet a baj?
más: a fõmenüben a Gothic 3 felirat alatt , ez olvasható:
'Gothic 3 pb/cpt/sb rvc1.6iv1.60.29' ez normális?😊
a screenshotok:
normál vs cartoon effekt
többi..egyik , másik.
vélemény?
segítség?
OK, még ma csinálok pár screent.
akkor reinstall. aztán magyaritas , aztan 1.6 CP. megpróbálom.
köszi.
de lenne itt pár dolog..😞
egyrészt, 2 ikon van az asztalon , egy 'Launch Gothic III' és egy 'Gothic 3 CP'. gondolom az utóbbit kell választanom. azt elindítva , megjelenik a gothic 3 felirat a képernyõn és a következõ hibaüzenet (?) :
Found non unique Filenames. Please remove redundant Resources.
alatta:
stringtable.ini
SVMAdmin.dat
meg egy OK gomb. az OK gombra ráklikkelve elindul a játék .. de akkor most nem használja az 1.6os patchet..?<#confused>#confused>
másik kérdés: a -Beállítások/Részletek/Saját részben mindent felnyomtam maxra, az utolsó opció egy bizonyos 'Utólagos feldolgozás'. ha ezt is maxra állítom (tehát teljesen jobbra a csuszkát) -->'cartoon'.<#wow3>#wow3> cartoon?? kérdem én.<#zavart2>#zavart2> jo ez nekem?
vagy inkább hagyjam az egyel elõtti , 'Overglow hatás+háttér mélysége' állásban?
huh , ez sok lett.
elõre is köszi a válaszokat
most akarok belefogni a játékba. az lenne a kérdésem , hogy érdemes-e letöltenem valamilyen modot- amik esetleg fokozzák a játékélményt (graf kicsinosító mod létezi ka játékoz pl?)
elõre is köszi
Viszont lényegi javulás most látszik. Ennek tényleg RAMDrive kell...