Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha te 1GB-al nyomtad akkor birkatürelmed van 😊
2006. decembere után újra elõvettem a Gothic 3-at. Külön élményt okozott, hogy az 1.09-es karakterem levetkeztetéséhez ezúttal érthetetlen módon nem mûködtek a crackek (az sem, ami annak idején igen), így gondoltam egy 15-20 percet csak ki bír a DVD. Nem sokon múlt, bár a polcon való állás az eltelt idõ alatt semmi kárt nem tett benne, a zseniális védelemnek hála az optikai meghajtó az említett idõk alatt a legbelsõ - de nem lényegi - részét szét is forgácsolta...

Na mindegy, most már többet úgysem fogja csekkolni a lemezt. Egyelõre a performance terén nem tûnt fel javulás (1 GB RAM Dual Channel Interleaved helyett 3 GB Dual Channel Asymmetricben mûködõ memóriám van, minden más változatlan), egyedül a teleportálás lett nagyságrendekkel gyorsabb, illetve immár kényelmesen le lehet tenni tálcára a játékot. Ez gyaníthatólag legalább annyira a patchek áldása, mint a plusz memóriáé, bár hosszabb játéknál még biztos jól jön az utóbbi is.
Molnibalage
Rengeteg helyen. Fent Faringban a várnál, de ha megkerülöd a romokat akkor egyszerûen át lehet sétálni egy fás síkabb részen is Normarba. A térkép nyugati részén is a lázadó tábortól nem messze asszem van egy szoros és van egy orokok által õrzött is egy függõhídtól nem messze. Mint írtan van pár hely. Én nem kutattam fel az összeset. Egyszer valami barlangon is át mentem amit Faringból értem el valahogy? (vagy Gotha-ból indult el az hosszú ösvény?) Nem emlékszem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nem nem tudtam.Hol lehet még?Ha ott Faringba leverek minden orkot akkor nõni fog a hirnevem?

http://tesztgep.blogspot.co.at/

Molnibalage
Jóval több helyen..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Azt tudod e ,hogy Faringen kívül méd 2 helyen lehet átkocogni Nordmar-ba?

Új harcrendszer, illetve ne akadjon :-)
A NotR-t is kiadták külön, de Gold kiadás biztos lesz ebbõl is.
Molnibalage
Engem az új harcrendszer izgat igazán. Nagyon remélem, hogy úgy adják ki, mint a NotR, hogy az alapjátékkal együtt, mert nekem az már nincs meg...

Értem.Most Faring-ba vagyok és át kell jutnom Nordmar-ba de nem akarok rohangálni a hirnév miatt mert vagy 70% kell különben nem enged át az ork csávó.Úgy meg lehet csinálni 1-2- esével leszedem a tagokat?(értsd:Lezuzom)és ugy megyek át a nordmarba.
Onnét jött az ötlet hogy Fable-ban amikor mentem Ikerpenge táborába és ott az összes banditát lenyomtam, biztos ami biztos ne okoskodjon ott egyik sem...

Igen, végig, két szálon is. Nem is mernék ennyit dumálni, ha nem lenne mögöttem.. 😉
Ha nyíllal lõsz valakit, akkor már nem kell közelrõl leszúrni, mivel a nyíl halálosat sebez; csak közelharci fegyvereknél kell úgymond kivégezni az ellent - állatoknál nem.

Az 1.6-os patch tartalmazza a PB korábbi javításait, valamint a Spellbound keze nyoma is megtalálható rajta, így én nem nevezném csupán rajongói patchnek.
a kiegészítõt azalapra kellesz majd tenni?
fel is peccseli?eddig azért nem kezdtem nekim,mert bugos volt,aztán ígérték a gigapeccset, amibõl nem lett semmi, csak rajongói peccs volt

Ezt nem is tagadom, de a press release-bõl kiragadott részlet ezzel együtt is elég erõs túlzás. Pláne ha figyelembe vesszük, hogy a céljuk szerint Észak-Amerikát is meg akarták hódítani...
rotator
Némethonban siker volt.
😊

Two Years after the phenomenal success of Gothic 3, this new episode offers a new glimpse into the amazing world of Gothic.

Hmm...

A 15-20 óra nem tánik túl soknak, kíváncsi vagyok, mennyit nem szégyellnek érte kérni, a bétatesztelsésért cserébe akár ingyen is a játékosokhoz vághatná, de kár ilyen szinten idealista húrokat pengetnem. Egyébként pedig úgyis meg kell vennem hivatalból, csak a mikor a kérdés.
tdu Toyota
bocsesz még nem jelent meg sorry

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

tdu Toyota
és ezt hogy lehet letölteni?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

rotator
Gothic 3 - Forsaken Gods (addon)

- feljavított grafikus motor és kezelõi felület

- 15-20 órányi játékidõ

- új harcrendszer(!!!)

- rengeteg új fegyver, páncél, szörny és küldetés

Te ezt végigjátszottad már?

Ezaz, valami ilyen mozdulatra gondoltam,sejtettem hogy kell még valami.Nálam kard van de azzal is mûködik ugye?Csak azért kérdem mert van nyil,bot, meg egyéb finomságok....

Bizony. Odaállsz a földön heverõ delikvens mellé, jobb gomb nyomva, majd bal, és szép mozdulattal le is döföd a tagot...

Hát emlékeim szerint ha megversz valakit az nem hal meg. Meghal talán a jobb+balgombtól, vagy nyíltól.
Értem.Most éppne Vörösdokk-nál vagyok,és a környéken kell egy ork csaptot lenyomni.Az a baj hogy bejártam a környéket de nem találtam sehol senkit.Az viszont érdekes hogy õrjáratot találok,lenyomom õket és ahelyett kinyúlnának,utána ujból felkelnek,és valamit morognakaztán visszaállnak a "helyükre."Ez mi lehet?

Hm, az 1.12 volt az utolsó hivatalos peccs, az 1.6-os az community. ugyan jóvá van hagyva, de az automata peccselésnél nem fogja felajánlani, ettõl függetlenül kézileg telepítheted (magyar verzióra is).

Proci és videókártya elég. a ramból duplája kell 😉 (ilyen gépbe amúgyis illene). Ezt a játékot így csinálták meg, minden ramot megeszik. sajna, ez van.. Olvasgass visza, hány ezren anyáztak - anyáznak ezért..

Nyúzni csak frissiben legyakot vadat lehet.

Esrohnoil
Emberrõl és orkról nem, de játékról lehet... <#pardon1>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Énis megéltem már ezt.....valaha...bár most is elõfordul de azért annyira nem.Azt megnyúzást hogy lehet megcsinálni?Megvan a vadászat pont amennyi kell,meg a tudást is meg vettem.Leöltem minden állatot amit csak lehetett de nem akar össze jönni..A nyúzásról jut eszembe, emberrõl vagy orkról nem bõrt lenyúzni?

Már amikor játszottam vele, szörnyû élményeim voltak 😊
Neked mindig szaggat?!Én azért tervezek,csak azt nem irtam oda még 1GB ram-ot,meg egy Core 2 procit 2,2Ghz-et.(majd valamikor)
Ha már szóba jött a proci amit nagyon szeretnék az egy Core2 Duo E8500 3.16GHz FSB 1333Mhz ,CACHE: 6Mb
Dehát az még nem lesz elérhetõ egy darabig....n

Ha csak néha-néha akkor cserélek veled :-)
Szia mindenkinek.Akkor most mi a gépigénye ennek a játéknak?Mert néha-néha beszaggat.Leirom a gépem,valaki tud mondani rá valamit?
Táp: 650watt qutech
videokari: Gigabyte 8600GT 512MB (570Mhz proci/ 800Mhz ram)
RAM: 2x1GB Kingmax 800Mhz dual -ban persze
Proci: 2000Mhz DualCore
A felbontás 1024x768
A játéknál a részletek: közepes -en van bejelölve.
A rendszer nincs húzva...

Nincs, én mindig manuálisan updatelek 😊
Pianista
mármint az 1.12 -õt

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
azt a verziót töltöttem külön, nem az automatával az csak mondta a magáét. ha felteszem mért nem észleli hogy az a verzsön van fenn, nincs valami ötleted??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Szerintem felejtsd el az automatát... 1.12 a minimum amit fel kell tenni, aztán meg a CP, amibõl most tartanak az 1.6-nál.
Pianista
ez mind megvolt kivéve a patch. van neki az az automata patch keresõje, letöltöm az adott verzsönt telepítem de ha legközelebb elindítom ugyanazt a patch -et akarja telepíteni.

Hogy az istenbe ne. Egy operációs rendszer rengeteg szolgáltatást nyújt egy program számára, egy SP pedig majdnem olyan mint egy új oprendszer, hiszen a rendszerállományok jó része kicserélõdik.

Mivel sok mindent tenni nem tudsz, esetleg próbáld meg learhiválni az init meg a save-kat, majd kitörölni az init hogy úgy elindul-e. Ha nem, akkor újrarakni a játékot, de érdemes arra a verzióra patchelni amivel a mentések is történtek, mert az ördög nem alszik. Ha még mindig nem jó akkor még újabb patch, mert G3-nál azért van szépen 😊
Pianista
semmi nem változozz a gépen csak fel lett téve az XP SP3 más nem azelõtt ment rendesen. ez is okozhat valami gubaszt??

Én értem, max nem tudom neked elmagyarázni hogy te megértsed. Amúgy mi az a gépezés mint hobbi? Finommechanikai szerkezeteket tervezel és javítassz?

Egy program lefagyásának az a jellemzõje hogy nem tudod használni. Mint ezt sem. Az hogy egy segédszál ezt észreveszi, és közli veled az üzenetet "vajh hol a szaki?" plussz a segédinfók, attól még a fagyás fagyás marad, tehát a program döglött, használhatatlan.
Te szerintem kevered az oprendszer fagyását és egy adott program lefagyását. Mindkettõ le tud ugyanis fagyni.

Sok elõzményt nem írtál, hogy eddig futott-e, mi változott ha eddig futott, pl drivercsere vagy iniben turkálás...enélkül nehéz lesz érdemben hozzászólni.
Pianista
látom nem érted... rámegyek az ikonra (klattyklatty) behozza a gothic logót, utánna a szokásos tötét képernyõ és hopp... "Where is the Guru" nevû ablak hibaüzenettel utánna "Shutdown" és kimegy az asztalra. ha most se érted akkor mindeggyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.

Ha nem fagyott volna le akkor folytathatnád a játékot is nem? 😊
Pianista
nem fagyott le mert ha rámegyek a Shut down -ra akkor kilép és tudok gépezni

overlocker
Eladó egy Gothic 3 Collector's Edition hibátlan állapotú(CD/DVD mind karcmentesek) egyszer volt csak feltelepítve.. Minden tartozék megvan.

A csomag tartalma:
-Textil térkép(jó nagy)
-Mûvészi könyv sok-sok szép képpel
-Bõrszíj egy igazán egyedi medállal
-³gy készült DVD
- A játék zenei anyagával megpakolt CD

Átvétel csak személyesen Budapest területén
Esetleg Gyõrben

ÁRA 6500FT

Lefagyott 😊
Pianista
pls help! indítani akarom a gamet de kiir egy olyan ablakot hogy "Where is the guru?" ez mi??

Gideon Wieth
KÖszi 😊
Már le is jött 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Randal
vagy a sumotorrent.com

http://www.mininova.org/search/gothic/added/2