Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
loetöltheted pl >>>innen<<<
az auto patcher nem tölti le hozzá
amúgy ahogy olvasgattam JW forumon úgy tûnik szépen lassan készülget 1.7 de még odébb van
Az a legújabb nem?
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
A játék eredeti szóval biztos nem crack gond. Már próbáltam újratelepíteni is.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Meglátszik h. ma végigdolgoztam a napot. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Talán mert inkább az ilyen jellegû játékokkal leginkább a Hardcore gamerek vannak jól el? <#kacsint>#kacsint>
Egyébként nekem is tetszett, de ajánlott benne sûrûn menteni, ha nem szeretei vki a baleseteket. 😄 Csak sajnos menteni nem szeretek sûrûn, ezért is szerettem a Project: I.G.I. és az OFP játékokat...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Egyébként sajnos tényleg nem aratott sikert a BoD harcrenmdszere, kár érte.
Én bõven megelégednék a G2 harcrendszeréhez hasonlóval, esetleg kicsit több combo lehetõséggel (azért be kell látni hogy az az 1 az elég sovány választék xD)
Amúgy ha BoD kombó rendszere tetszett akkor érdemes lehet vetnmi egy pillantást AoC harcrendszerére. Sajnos jelenleg nincs trial:S
Amik nagyon tetszettek a játékban (és azóta is hiányolok hasonlókat az ilyen játékokból), azok a különbözõ támadási kombinációk voltak, melyek iszonyat nagy sebzéseket voltak képesek okozni attól függõen, hogy mennyire sikerült vele eltalálni az ellenfelet.
Ilyen bonyolultságú harcrendszert pl. a Gothicban is nagyon szívesen láttam volna.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Melyik patch-et érdemes felrakni a telepítés után, a játék megkezdése elõtt?
Tudom, hogy marketing meg minden, de ez azért már túlzás 😄
One Vision. One Purpose.
JoWooD Productions presents their upcoming products at Games Convention 2008 in Leipzig which includes Gothic 3: Forsaken Gods, The Guild 2: Venice, Agatha Christie: Evil Under The Sun on the Wii, and several behind closed doors titles.
Gothic 3: Forsaken Gods (PC)
Two Years after the phenomenal success of Gothic 3, this new episode offers a fresh glimpse into the amazing world of Gothic. Forsaken Gods includes new quests, new monsters and many of the old friends whom gamers around the world got to know in previous episodes. Gothic 3 - Forsaken Gods will answer all the questions which have risen in the past and will slowly introduce the fans to a new chapter...
Behind closed doors you will see an exclusive presentation of Gothic 4: Arcania, the new game out of the famous Gothic series as well as The Orb and The Oracle!
info: Worthplaying
GC ha valaki nem tudná Augusztus 20.-án lesz.
Next PC upgrade: 2022
szeretném telepíteni, elég ha a 1.6-os 70 megás peccset ráteszem, vagy alág kell peccselni vagy még van vmi amit érdemes hozzá telepíteni?
pianista: igen.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
fura, azt hittem , hogy lesznek további 'átkötõ' küldetések a következõ városokba (arra gondolok, hogy ardeából átirányitottak Vörösdokkba, onnan meg Borusfokba de itt ugylatszik egyelõre végetér a szál.)
inkább nem kérdezem most meg tõletek , hogy most merre menjek..<#idiota>#idiota>
viszont lenne egy kérdésem: a 'kopott' fegyvert ki lehet valahogy pofozni kovácsolással? (megfenni megfentem , de attól még kopott maradt..)
egy másik fórumon olvastam. ara a helyre gondolsz , ami nincs messze ettol az Iomar csávótól és ahol ilyen 2 lábon járó ,zöld , nagy tüskés buzogányos ipsék rohangálnak?
ehhez mit szolsz/szoltok?
"Voltak egyes helyek ahova lehetett volna egy kis elveszett világ feelinget berakni. Ardea-tól ahogy mész Montea felé jobbra van egy hegy és benne egy zárt völgy pár romos házzal. Olyan ellenek voltak ott amibõl alig pár darab van az egész térképen."
sehol sem találom ezt a bizonyos 'Iomar'-t , akinek Ortegáék ellopták a lámpaolaját.link.
'ortegáék barlangjánál, a keresztezõdés közelében.'
??
elõre is köszi