Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem, 1.6 community patch a legújabb
loetöltheted pl >>>innen<<<
az auto patcher nem tölti le hozzá
amúgy ahogy olvasgattam JW forumon úgy tûnik szépen lassan készülget 1.7 de még odébb van

Feltettem a 1.12-eset de még mindig nem indul el.

Az a legújabb nem?

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

rotator
Tedd fel a legújabb patchet, az már nem kér lemezt.

Hali. Tudtok vmi tippet adni mi van olyankor ha játék indításnál olyat írki, hogy tegyem be a lemezt pedig már bent van?

A játék eredeti szóval biztos nem crack gond. Már próbáltam újratelepíteni is.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

A vengardi várban 3 mokustol is vehetsz nézz szét a piros rucis ipséknél.

rotator
Talán Nordmarban, a kolostorban. Bár én ott mintha paladin armort vettem volna.

Kitõl/honnan tudok fire mage robe-ot szerezni?
rotator
Hát talán valami olyasmi, össze fogja kötni a 3. és 4. részt.

Molnibalage
Ez azt jelenti, hogy nem a G3 világában játszódik majd? A képek nem ezt mutatték. Nekem ez tetszik, mert már eladtam az én példányomat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Számomra a Spellbound sem referencia, bár a Desperados állítólag jó, d eén nem simerem, és nem elég messze áll a Gothictól. Szóval majd kiderül, ha nem is jó jel (és én a JoWooDtól, mint kiadótól továbbra is jobban tartok). De lepjenek meg minket! Nekem rajongóként úgyis be kell szereznem, csak a mikor és a mennyiért a kérdés.
rotator
És ahhoz mit szólsz, hogy egy ismeretlen gárda csinálja? Mert én eddig azt hittem, hogy a Spellbound kalapálja, de nem, õk teljes egészében a G4-et fejlesztik, vadonatúj motorra. Senki sem tudja, kik készítik, kész röhej! 😊

Ugyan, ezek az apróságok kit érdekelnek 😊
rotator
Plusz kiderül, hogy közel 1 milliót adtak el a G3-ból, és hogy az addonhoz nem szükséges a megléte, önállóan futtatható.

Molnibalage
A Gothic játékok nem bonyolult szabályrendszerükrõl voltak híresek. A Morrowind rendszere viszont minden csak nem egyszerû.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

rotator
Szerintem a G3 nem egyszerûsített lett, hanem kiforratlan, félkész.

Nandusz
+ és akkor, amikor akarod

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Ez mondjuk egy single player játékban pont nemigen függ össze azzal hogy hardcore vagy casual. Jelenleg sajnos a piacot alkotó játékosok igénye az hogy minél egyszerûbb és minél realisztikusabb grafikával rendelkezõ játékot lehet a legjobban eladni. A G3 is ezért lett sokkal kevesebb mint lehetett volna szerintem, hiszen itt egy olyan játékot próbáltak túlegyszerûsíteni aminek ez szembe megy a lényegével.... Ráadásul közben a másik oldalon meg bonyolították az azt csinálhatsz és azt ölhetsz le amit akit akarsz dologgal.

Esrohnoil
Na, jó kis szóismétlés. 😄
Meglátszik h. ma végigdolgoztam a napot. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Érdekes, itt mindenkinek tetszet a BoD harcrendszere, mégsem aratott sikert...
Talán mert inkább az ilyen jellegû játékokkal leginkább a Hardcore gamerek vannak jól el? <#kacsint>
Egyébként nekem is tetszett, de ajánlott benne sûrûn menteni, ha nem szeretei vki a baleseteket. 😄 Csak sajnos menteni nem szeretek sûrûn, ezért is szerettem a Project: I.G.I. és az OFP játékokat...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Én pedig a Gears of War-féle fedezékrendszert vagy a Super Mario-féle ugrásokat látnám viszont szívesen a Gothicban. Ja, hogy ezek is más mûfajhoz tartoznak, elnézést... 😉

Egyébként sajnos tényleg nem aratott sikert a BoD harcrenmdszere, kár érte.

Én is szivesen láttam volna a Gothicban, de a jelenleg megcélzott piacon egy ilyen harcrendszernek nem igazán van realitása. Legalábbis a kiadók többsége így gondolja.

Én bõven megelégednék a G2 harcrendszeréhez hasonlóval, esetleg kicsit több combo lehetõséggel (azért be kell látni hogy az az 1 az elég sovány választék xD)

Amúgy ha BoD kombó rendszere tetszett akkor érdemes lehet vetnmi egy pillantást AoC harcrendszerére. Sajnos jelenleg nincs trial:S

Nandusz
Végignyomtam....ha jól emlékszem, akkor valami lovag féleséggel voltam (de lehet, hogy barbár volt)
Amik nagyon tetszettek a játékban (és azóta is hiányolok hasonlókat az ilyen játékokból), azok a különbözõ támadási kombinációk voltak, melyek iszonyat nagy sebzéseket voltak képesek okozni attól függõen, hogy mennyire sikerült vele eltalálni az ellenfelet.
Ilyen bonyolultságú harcrendszert pl. a Gothicban is nagyon szívesen láttam volna.

Ettõl függetlenül Észak-Amerika tervezett meghódítása nem siekrült, és az 500 ezreshatárt is elég késõn érték el ahhoz, hogy fenomenális sikerrõl beszéljünk. Elvégre, mint tudjuk, ehhez az eredményhez elég lett volna filccel ráírni egy lemezre a Gothic nevet, és úgyis összejött volna 😊
rotator
A JoWoodnak állítólag jó biznisz volt. 😊 Hát igen, tudni kell szerzõdést kötni...

Esrohnoil
Végigjátszottad régebben, v. melyik karakterrel meddig jutottál?

Darthmushroom
azt szeretném kérdezni h az miért van h mekk és egyszer csak meghalok:S???

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Nandusz
Hm..nem rossz ötlet...régi nagy kedvencem volt a BoD. De vajon elmenne Vistán?

Esrohnoil
Õk csak az eladott példányszám meg a bevétel alapján mondják ezt sztem. 😊

Köszöntem a gyors választ😊
Ezt. Tartalmaz mindent, és lemezt sem fog kérni a játék.
Hello!

Melyik patch-et érdemes felrakni a telepítés után, a játék megkezdése elõtt?
a_n_d_r_e_w
"phenomenal success of Gothic 3"

Tudom, hogy marketing meg minden, de ez azért már túlzás 😄

One Vision. One Purpose.

grebber
JoWooD's Games Convention 2008 Lineup.

JoWooD Productions presents their upcoming products at Games Convention 2008 in Leipzig which includes Gothic 3: Forsaken Gods, The Guild 2: Venice, Agatha Christie: Evil Under The Sun on the Wii, and several behind closed doors titles.

Gothic 3: Forsaken Gods (PC)

Two Years after the phenomenal success of Gothic 3, this new episode offers a fresh glimpse into the amazing world of Gothic. Forsaken Gods includes new quests, new monsters and many of the old friends whom gamers around the world got to know in previous episodes. Gothic 3 - Forsaken Gods will answer all the questions which have risen in the past and will slowly introduce the fans to a new chapter...

Behind closed doors you will see an exclusive presentation of Gothic 4: Arcania, the new game out of the famous Gothic series as well as The Orb and The Oracle!

info: Worthplaying

GC ha valaki nem tudná Augusztus 20.-án lesz.

Next PC upgrade: 2022

Elég, az bármelyik verzióra rámegy.
gyors segítség kellene
szeretném telepíteni, elég ha a 1.6-os 70 megás peccset ráteszem, vagy alág kell peccselni vagy még van vmi amit érdemes hozzá telepíteni?

Esrohnoil
Jah, gyakoroljatok elõtte a Blade of Darkness-el! 😄

Molnibalage
Nem azt mondtam, hogy nem számít csak nem nagyon rúg már labdába.

hogy érted , hogy az a neve? az inkább az 'állapota'. nem számít a fegyver (névleges) sebzése..fura lenne.
pianista: igen.
Pianista
pajzs nélkül hogy tudok védekezni??? jobb egérgomb???

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Molnibalage
Nem, az a neve. Igazából túl sokat nem számít a fegyver sebzése, az erõ dominál már elég hamar... A kard hossza és a csapás gyorsasága ami számít, ezt kell optimalizálni.

-most
..vörösdokknak vége.
fura, azt hittem , hogy lesznek további 'átkötõ' küldetések a következõ városokba (arra gondolok, hogy ardeából átirányitottak Vörösdokkba, onnan meg Borusfokba de itt ugylatszik egyelõre végetér a szál.)
inkább nem kérdezem most meg tõletek , hogy most merre menjek..<#idiota>

viszont lenne egy kérdésem: a 'kopott' fegyvert ki lehet valahogy pofozni kovácsolással? (megfenni megfentem , de attól még kopott maradt..)
Molnibalage
Ja.

igen?😊
egy másik fórumon olvastam. ara a helyre gondolsz , ami nincs messze ettol az Iomar csávótól és ahol ilyen 2 lábon járó ,zöld , nagy tüskés buzogányos ipsék rohangálnak?
Molnibalage
Ezt mintha én írtam volna még régebben...

köszi, nagy nehezen megtaláltam.😊
ehhez mit szolsz/szoltok?
"Voltak egyes helyek ahova lehetett volna egy kis elveszett világ feelinget berakni. Ardea-tól ahogy mész Montea felé jobbra van egy hegy és benne egy zárt völgy pár romos házzal. Olyan ellenek voltak ott amibõl alig pár darab van az egész térképen."
Molnibalage
A keresztezõdés kétfele megy ahogy mész Montera felé. Jobbra menve jutsz a másik kereszetezõdéshez ahol orkok csücsülnek és északra van a vár, délkeletre meg az elsõ falu ésszakkeltre meg egy magas heggyell határolt mezõ. A mezõ végén a hegy falában barlang, ott lesznek a banditák az olajjal. A ficó akinek kell a Montera felé vezetõ úton van. Tõle picit feljebb van még egy elágazás ami egy nagyon hosszú zsákutcában végzõdik a hegyen, de ott csak szörnyek vannak, de küldetés nincs. (pedig lehetett volna, továbbra is fenntartom a véleményem, hogy nagyon üres a térkép, remélem feltöltük úgy, ahogy a G2 után tették a NotR-ben)

segítsetek kérlek!
sehol sem találom ezt a bizonyos 'Iomar'-t , akinek Ortegáék ellopták a lámpaolaját.link.
'ortegáék barlangjánál, a keresztezõdés közelében.'
??
elõre is köszi
Én viszont azt mondom hogyha nem õket választod akkor nem tudod maxra kifejleszteni... 😊 Tehát választanod kell.