Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Naggyobb a kelleténél!

grebber
Még szép hogy a valoságban ez igy van de ez JÁTÉK és mekkora feeling lenne jön rá az Elite ork lezuzod azt felveszed a csini páncélját 😄

Next PC upgrade: 2022

CarajoEsp
Hát nemtom. Én nekem ezzel sose volt gondom. Érdemes belegondolni abba, hogy megölöd a tagot ergó szarrávágod,nyilazod,tüzeled stb....
Namost ha egy kétkezes kardot beleszúrsz valakinek a gyomrába nem sok használható ruha marad rajta. Persze ha külön lennének a cuccok, akkor a cipõjét el lehetne venni, de szerintem ez így tök megteszi. Ha megölök valakit a páncél töknremegy rajta.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Szoval levetköztetnéd a hullát ? <#wow1>
Vanbenne valami <#zavart2>

grebber
Az lenne szerintem egy fasza újítás mint pl lesz a Titan Questbe (félre ne értsen senki nem hansonlítom egyik gamet se a másikhoz) hogy aki ellenfelet lezuzol és látod hogy milyen páncélja van megkapod azokat a tárgyakat amik rajta voltak.Na ez fasza lenne.

JA!
És nálunkell lennie Inonsz szemének! Ha Királyék elnem veszik.
És valami mágikus fegyver is kéne.

szablya
Remélem, hogy lehet majd páncélt kovácsolni. És az is jó lenne, ha lenne valami isteni erõd, hiszen te vagy Innos kiválasztotja.

!!!Gothic forever!!!

reménytelen
Nem, de azt lehet legjobban érzékeltetni a képeken...
Amúgy meg a játékmenet is isteni...
Én is!

Esrohnoil
Ugye ezt nem a szép vízzel akarják eladni? 😄
Már vagy egy tucat játékban láttam legalább ilyen szintû vizet... LOL

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

há!<#alien2>

reménytelen
OFF

Jó, de azért ha teheted, nézd meg a vízrõl készült screenshot-ot a galériámban!

ON
ÉN A GOTHICOT AKAROM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reménytelen
Mert készül a játék, nem jelennek meg screenshotok, videók, se információk, mert a srácok (/lányok) inkább alapos munkát végeznek.
2006 elején megjelenik, és mindannyian szeretni fogjuk.
Addig meg elleszünk néhány újdonsággal... (pl. ma jelent meg a Black & White 2)
Csend és nyugalom.
DE MÉ!!!????<#fejvakaras>

Nekem ez tetszett meg:

"Ilyenkor pofán bírnám baszni egy tömör vascsõvel..." <#vigyor><#taps>

Nagyon jó, akár tudatos volt, akár nem! Nem hiszem, hogy ûberelhetõ a kockagolyóval vagy a térbeli síkidommal!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

szablya
Láttam a képet. De nekem a rajta lévõ víz jobban tetszett.

!!!Gothic forever!!!

Randal
Nem bírtam kihagyni😊

Esrohnoil
Szinte éreztem h. vki válaszol majd a kérdésekre, nekem nem volt ennyi erõm, de gondolkodtam vmi hasonlón. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
"UI.: Puskapor elöl kellet betenni a golyot.... tanulj meg pls fogalmazni, mert ez meghaladja a dekódolási képességeimet 😄"
CoolLool. 😄

jo elismerem volt pár hülye ötlet....
Ja a Gothic 3-ban lesz aligátor ! Nem láttátok a képet???

Randal
Anyuuuuu!
Eszem megáll az ilyen emberektõl.

Fijam, tanulj meg fogalmazni, vagy írj lassabban.
Középkori puska? Az milyen?

1. Hogy érted hogy milyen népek lesznek? Amitn képeken láttam lesznek fehérek, feketék, barnák meg orkok.

2. A Molerat is békés ha nem mész közel hozzá(vagy az húsevõ?)
3. A nevét DIREKT nem árulják el, és nem is akarom, hogy legyen neve mivel csak megutálnám.
Elítélni pedig azért ítélték el, mert balhézott valamit a fõváros terén (G1 introvideo)

4. Hülye kérdés.

5. Esetleg, dolgoznak rajta. A valami ilyesmit szerintem nem tudják még megjeleníteni.

6. Ha jól emlékszem lesz valami ilyesmi. Aligátort te hol láttál vmelyik G-ben is? Maximum Lurkerre fogsz horgászni😊

7. Minek? Játszál FPS-sel vagy az Arcanummal.

8. Lehet, hogy lesz szerepe. Elvégre ork.

Ágyú az dísznek volt. Remélem marad is.
Valszeg katapultok lesznek majd háztûznézõben egy-két ostromlott város körül.

Bocs a végét elirtam. A 3-ban még fogunk ezzel találkozni.

Igen. Pl.: lehetne valami mágikus tulajdonságaik a fegyvereknek. Mondjuk az addonban már kezdték ezt a dolgot. Tûzes nyíl, + egykezes fegyver használat stb. Szerintem ezzel a +-ban még fogunk találkozni.

CarajoEsp
Huhhhh.....ez kicsit rosszul esett. Elöltöltõs fegyvert akarunk egy Fantasy környezetbe? Na ne....😊 Én nekem, ha csak annyit adnának hozzá, hogy kicsit nagyobb szabadság és több mellékküldetés, már elég lenne.
Najó van még egy dolog.: Mindíg gondban voltam, hogy mi értelme a 100féle fegyvernek, ha szinte mindíg a kategória legjobbját használja az ember. Ezt kéne valahogy megoldaniuk. Pontosítok. Van 20erõd és fejlõdsz két szintet. Lesz 20+ pontod, amit ráraksz az erõre, így lesz 40-es erõd, ebbõl következik ,hogy a 30-as kardokat nem fogod használni, mert minek, és mivel, 3 irányba lehet fejlõdni, kicsi az esélye, hogy ezekkel fog bárki hadakozni. Szóval itt kéne valami új értékrendszer.

Zsolo007
LOLmá, az nem a középkorban volt <#wilting>, hanem a 16 század második felében (akkor jelentek meg az elsõ ilyen puskák, ha jól emléxem), az meg már nem a középkor hanem az újkor/ipari kor hajnala 😊 de most ebbe ne menjünk bele 😄

UI.: Puskapor elöl kellet betenni a golyot.... tanulj meg pls fogalmazni, mert ez meghaladja a dekódolási képességeimet 😄

szablya
Faszán nézne ki hogyha az emberek puskával õlnék az orkokat. Most, hogy így belegondolok. NEM KELL PUSKA MÉG A FALRA SE. És különben is, ha lenne benne puska akkor az embereket nem rohanták volna le az orkok.

!!!Gothic forever!!!

de de voltak! Puskapor elöl kellet betenni a golyot....
Nem mai gépágyura<#wilting>

Zsolo007
de akor is középkori puskára gondoltam
<#wow2><#wilting>

Te nem tanultál törit? <#banplz>

És az ágyu? mundjuk igazatok van
de akor is középkori puskára gondoltam
Nem ilyenre : <#violent>

szablya
Kurvára rontaná a játék hangulatát szerintem, ha lenne benne puska. Eddig se volt szóval ne is legyen.

!!!Gothic forever!!!

Legalább disznek legyen!

meg a kikötõben 😊

Zsolo007
a 2ben max a hajón volt ágyú..LOL

nem! Elég enyi... de lõporos régi puskára gondoltam!

szablya
Tankot, vadászrepûlõgépet és tengeralattjárót nem akkarsz bele?

!!!Gothic forever!!!

Esrohnoil
Nem zavar h. nem a földön játszódik? 😊

Igen puska ! A ketõben volt ágyu. Akor minimum a falradisznek kell puska.

grebber
Ez kicsit lol.Véded itt a gamet erre mintha közöd nem lenne hozzá.
Puska ? lol persze egész hadsereg.

Amugy én nem ítlem el és nem riom le a Gothic 3-at mivel nekem az 1 és a 2 is nagyon-nagyon bejött.És mint irtam a TES MÁS lesz de azok a más megoldások jobbak lesznek azért mert a Gothic 3 ban nem lesznek benne.

Mr_no_NaMe
Én a Gothicot a Counter-strikehez hasonlítanám!!
Úgy van meg a teljes összkép😊
Mr_no_NaMe
Jajistenem...
Haveromnak is van ez a szar szokása hogy ami a gémszarban nem kap 85% fölötti értéklést azt megsem nézi...
Mikor mondom neki hogy van 1 kurva jó gém,gyere lanozzunk erre õ:
Áá én inkább nem töltöm le,nem kapott elég % ot akkor biztos szar...
Ilyenkor pofán bírnám baszni egy tömör vascsõvel...
Anno a Gothikkal is így volt,akkor már szorongattam a vascsõt😄DDD
Egyébként jófej srác csak vannak ilyen balfaszságai...
Sulimba meg alig van 2-3 embernek gépe,azok is olyan szinten...netrõl mégcsak nemis hallottak,ehh..
Szal kicsit szar az én sulim...
Zsolo007
Kész, körvonalazódik a véleményem azokról a csávókról....aki a gothicot a kotorhoz, vagy a diablo 2höz hasonlítja azzal én szóba sem állnék 😄

Ó jó ötlet!
Adom az én kérdéseimet!

1, A Gothic 3-ban milyen népek lesznek?

2, Lesznek-e békés növényevõk?

3, Megtudjuk a hõsünk nevét iletve mért itélték el?

4, A Gothic 1-2-bõl jolismert személyeket viszont látjuk?

5, Lesz ló vagy valami ilyesmi?

6, Pecázni lehet majd? Vagyis kiülni és pecázni halra. ( aztán kifogni egy aligátort )

7, Puska lesz a gémben?

8, Ur-shak szerepelni fog? És segiti az emberi ellen álást vagy nem?

És még megkéném a készitõket hogy az uj álatokról tegyenek fell néhány képet.

Én enyit kérnék.....
Kérdezni töllük.

üdv, nincs kedvetek összerakni egy kérdéssort a Gothic3-ról? megpróbálnám elküldeni nkeik, hátha válaszolnak... amolyan fan interjuhéként
(csinálnék magamtól is, de bevallom õszintén, nem játszottam sem az eggyel, sem a kettõvel, így nem is tudom mit kérdezzek <#pardon1>)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Értem de azok szinte átkozzák!
Nem értel enyi és enyi Értékelést. A Diablo 2 jobb A koto Jobb. Játszottam a Kotorral és nem igazán jó

CarajoEsp
Hmm.....én nekem az objektív véleményem az, hogy mind a Gothic, mind a Tes jó játékok, de míg a Gothic egy kisebb, rendezetteb világ(még akkoris, ha háttérileg a Tes fényévekkel jobb), addig a Tes-ben hihetetlen nagy szabadságot ad. Ami a gothicban jobban tetszett(és itt már szubjektív véleményem tör felszínre), az a kidolgozott történet és a karakterek. De énis várom mindkettõt, még akkor is, ha Gohic 3-at jobban.

Zsolo007
LOL, miért kéne mást meggyõzni arról, hogy jó egy gém 😊. Ha nem tetszik nekik, az õ dolguk, te tudod, hogy butusok mert egy nagyon jó gémet hagynak ki. De arról vitázni, hogy melyik gém jobb.....marhaság

itt nem de a SULIBAN!
Oda egy hadsereg kell. Az én vagyok 😊

Zsolo007
Mit kell rajta védeni vazze? (Ha neked #769 becsületvédés..) Mellesleg annyi, hogy ha szerinted semmi különbség nem lesz a kettõ közt akkor nagyot tévedsz. Hatalmas különbségek vannak, és pont ezért nem is lehet összehasonlítani õket.

idejött azzal Arsenal hogy az oblivion kenterbe ver mindent,ésakkor WB kezd veszekedni????
Normális vagy,ez olyan mintha elmennék a morrowind forumba hogy a Gothic 3 simán lever mindent!

Ezt WBnek kéne mondani... Az a buta aki ilyenkor vitába kezd. Arsenal elmondta a véleményét. Tény hogy baklövés volt, de csak véleményt mondott, hogy ti magatokra vettétek és nekikezdtetek vicsorítva "védeni" a játékot....

WB csak próbálja megvédeni a gothic becséületét,amire nemsokan képesek mostanság...
Támadja itt bárki is a játék "becsületét"?

Mr_no_NaMe
Szakaggyál már le WB-rõl,idejött azzal Arsenal hogy az oblivion kenterbe ver mindent,ésakkor WB kezd veszekedni????
Normális vagy,ez olyan mintha elmennék a morrowind forumba hogy a Gothic 3 simán lever mindent!
WB csak próbálja megvédeni a gothic becséületét,amire nemsokan képesek mostanság...
Egyébként az oblivion videot látva,semmi különbség nem lesz a morrowind között max annyi hogy szebb lesz a grafikája...