Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Namost ha egy kétkezes kardot beleszúrsz valakinek a gyomrába nem sok használható ruha marad rajta. Persze ha külön lennének a cuccok, akkor a cipõjét el lehetne venni, de szerintem ez így tök megteszi. Ha megölök valakit a páncél töknremegy rajta.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Vanbenne valami <#zavart2>#zavart2>
És nálunkell lennie Inonsz szemének! Ha Királyék elnem veszik.
És valami mágikus fegyver is kéne.
!!!Gothic forever!!!
Már vagy egy tucat játékban láttam legalább ilyen szintû vizet... LOL
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
2006 elején megjelenik, és mindannyian szeretni fogjuk.
Addig meg elleszünk néhány újdonsággal... (pl. ma jelent meg a Black & White 2)
DE MÉ!!!????<#fejvakaras>#fejvakaras>
"Ilyenkor pofán bírnám baszni egy tömör vascsõvel..." <#vigyor>#vigyor><#taps>#taps>
Nagyon jó, akár tudatos volt, akár nem! Nem hiszem, hogy ûberelhetõ a kockagolyóval vagy a térbeli síkidommal!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
CoolLool. 😄
Ja a Gothic 3-ban lesz aligátor ! Nem láttátok a képet???
Eszem megáll az ilyen emberektõl.
Fijam, tanulj meg fogalmazni, vagy írj lassabban.
Középkori puska? Az milyen?
1. Hogy érted hogy milyen népek lesznek? Amitn képeken láttam lesznek fehérek, feketék, barnák meg orkok.
2. A Molerat is békés ha nem mész közel hozzá(vagy az húsevõ?)
3. A nevét DIREKT nem árulják el, és nem is akarom, hogy legyen neve mivel csak megutálnám.
Elítélni pedig azért ítélték el, mert balhézott valamit a fõváros terén (G1 introvideo)
4. Hülye kérdés.
5. Esetleg, dolgoznak rajta. A valami ilyesmit szerintem nem tudják még megjeleníteni.
6. Ha jól emlékszem lesz valami ilyesmi. Aligátort te hol láttál vmelyik G-ben is? Maximum Lurkerre fogsz horgászni😊
7. Minek? Játszál FPS-sel vagy az Arcanummal.
8. Lehet, hogy lesz szerepe. Elvégre ork.
Ágyú az dísznek volt. Remélem marad is.
Valszeg katapultok lesznek majd háztûznézõben egy-két ostromlott város körül.
Najó van még egy dolog.: Mindíg gondban voltam, hogy mi értelme a 100féle fegyvernek, ha szinte mindíg a kategória legjobbját használja az ember. Ezt kéne valahogy megoldaniuk. Pontosítok. Van 20erõd és fejlõdsz két szintet. Lesz 20+ pontod, amit ráraksz az erõre, így lesz 40-es erõd, ebbõl következik ,hogy a 30-as kardokat nem fogod használni, mert minek, és mivel, 3 irányba lehet fejlõdni, kicsi az esélye, hogy ezekkel fog bárki hadakozni. Szóval itt kéne valami új értékrendszer.
UI.: Puskapor elöl kellet betenni a golyot.... tanulj meg pls fogalmazni, mert ez meghaladja a dekódolási képességeimet 😄
!!!Gothic forever!!!
Nem mai gépágyura<#wilting>#wilting>
<#wow2>#wow2><#wilting>#wilting>
Te nem tanultál törit? <#banplz>#banplz>
de akor is középkori puskára gondoltam
Nem ilyenre : <#violent>#violent>
!!!Gothic forever!!!
Puska ? lol persze egész hadsereg.
Amugy én nem ítlem el és nem riom le a Gothic 3-at mivel nekem az 1 és a 2 is nagyon-nagyon bejött.És mint irtam a TES MÁS lesz de azok a más megoldások jobbak lesznek azért mert a Gothic 3 ban nem lesznek benne.
Haveromnak is van ez a szar szokása hogy ami a gémszarban nem kap 85% fölötti értéklést azt megsem nézi...
Mikor mondom neki hogy van 1 kurva jó gém,gyere lanozzunk erre õ:
Áá én inkább nem töltöm le,nem kapott elég % ot akkor biztos szar...
Ilyenkor pofán bírnám baszni egy tömör vascsõvel...
Anno a Gothikkal is így volt,akkor már szorongattam a vascsõt😄DDD
Egyébként jófej srác csak vannak ilyen balfaszságai...
Sulimba meg alig van 2-3 embernek gépe,azok is olyan szinten...netrõl mégcsak nemis hallottak,ehh..
Szal kicsit szar az én sulim...
Adom az én kérdéseimet!
1, A Gothic 3-ban milyen népek lesznek?
2, Lesznek-e békés növényevõk?
3, Megtudjuk a hõsünk nevét iletve mért itélték el?
4, A Gothic 1-2-bõl jolismert személyeket viszont látjuk?
5, Lesz ló vagy valami ilyesmi?
6, Pecázni lehet majd? Vagyis kiülni és pecázni halra. ( aztán kifogni egy aligátort )
7, Puska lesz a gémben?
8, Ur-shak szerepelni fog? És segiti az emberi ellen álást vagy nem?
És még megkéném a készitõket hogy az uj álatokról tegyenek fell néhány képet.
Én enyit kérnék.....
Kérdezni töllük.
(csinálnék magamtól is, de bevallom õszintén, nem játszottam sem az eggyel, sem a kettõvel, így nem is tudom mit kérdezzek <#pardon1>#pardon1>)
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Nem értel enyi és enyi Értékelést. A Diablo 2 jobb A koto Jobb. Játszottam a Kotorral és nem igazán jó
Oda egy hadsereg kell. Az én vagyok 😊
idejött azzal Arsenal hogy az oblivion kenterbe ver mindent,ésakkor WB kezd veszekedni????
Normális vagy,ez olyan mintha elmennék a morrowind forumba hogy a Gothic 3 simán lever mindent!
Ezt WBnek kéne mondani... Az a buta aki ilyenkor vitába kezd. Arsenal elmondta a véleményét. Tény hogy baklövés volt, de csak véleményt mondott, hogy ti magatokra vettétek és nekikezdtetek vicsorítva "védeni" a játékot....
WB csak próbálja megvédeni a gothic becséületét,amire nemsokan képesek mostanság...
Támadja itt bárki is a játék "becsületét"?
Normális vagy,ez olyan mintha elmennék a morrowind forumba hogy a Gothic 3 simán lever mindent!
WB csak próbálja megvédeni a gothic becséületét,amire nemsokan képesek mostanság...
Egyébként az oblivion videot látva,semmi különbség nem lesz a morrowind között max annyi hogy szebb lesz a grafikája...