Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#770: Az Oblivion nem folytatás, független a Morrowindtõl..
UI.: A Gothic 3 a legjobb lesz a GOTHIC sorozatban. Az Oblivion is a legjobb lesz az Elder Scrolls sorozatban... Maximum grafikailag lehet összehasonlítani a kettõt, de annak meg nem sok értelme van...
Nem kell erõszakosan fellépni egy játék mellett! Inkább próbálj érvekkel meggyõzni!
Én is várom az Obliviont, de a Gothic 3-at jobban, hiszen az egy megkezdett történet folytatása. (Lehet, hogy az Oblivion is, de akkor én a Morrowind baromi bonyolult történeténél elvesztettem a fonalat)
Mindegyik játéknak meglesznek a maga elõnyei, hátrányai.
a ki szerint nem annak :
<#boxer>#boxer><#gun>#gun><#violent>#violent>
De a Gothic 3-at ettõl még nem vetem meg.
Next PC upgrade: 2022
!!!Gothic forever!!!
Next PC upgrade: 2022
Azért hamár az a neve az is legyen!
Ez nem Jurassic Park... <#ejnye1>#ejnye1>
!!!Gothic forever!!!
Pont ez az h. ez nem LotR. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Végül is ne itt vitassuk meg, de szerintem ez a "...ha a megfelelõképpen használtad a joyt vagy a billt akkor különbözõképpen csapott.", ugyan azt takarja amit én is írtam. Igaz, én kiemeltem a lefejezést (tûz+hátra).
Szerintem, másképpen értelmezzük a szót, ezért felesleges vitatkozni, egyezzünk ki döntetlenben! <#papakacsint>#papakacsint>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
de ez GOTHIC!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Hop de ezeket mimár 100% hogy láttuk...
szablya: Commodore😊
!!!Gothic forever!!!
BARBARIAN:
Itt még nem voltak kombók, tûz+hátra, azaz a joy-t kellett az emberke haladásával ellentétes irányba húzni, miközben nyomtad a tûzgombot...
A Time Fighter-ben is remek volt az animáció!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A Barbariansba bizonyos kombó után a csávó fordulásból,csapta le a másik fejét.
A Saboteur meg.... Na azt látni kellene😊)))
Esrohnoil: a fiataloknak soha semmi sem elég.😊
!!!Gothic forever!!!
remélem igazad van.........
Bár remélem hogy nem POP-os harc lessz 😄
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
!!!Gothic forever!!!
Azt hogy utálom<#vomit>#vomit>
Nem tudni<#sir>#sir>
de ez is ugy van mint a 64bites platform amig valaki nem szanta ra magat hogy akkor ez van es kesz addig mindenki csak helyben gyalogolt 😊)