Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Itt csak te öklözöl!

Zsolo007
Könyörgöm nincs értelme az összehasonlításnak. A két játék szinte teljesen különbözõ, megvan mindkettõnek a maga értéke, én személy szerint mindkettõt ugyanannyira várom. De nincs értelme hasonlítgatni, hogy ez jobb az jobb, mert a kettõ teljesen különbözik.

#770: Az Oblivion nem folytatás, független a Morrowindtõl..

UI.: A Gothic 3 a legjobb lesz a GOTHIC sorozatban. Az Oblivion is a legjobb lesz az Elder Scrolls sorozatban... Maximum grafikailag lehet összehasonlítani a kettõt, de annak meg nem sok értelme van...

Én érveltem és õk keztek szinte ököllel érvelni!

reménytelen
HALT!

Nem kell erõszakosan fellépni egy játék mellett! Inkább próbálj érvekkel meggyõzni!
Én is várom az Obliviont, de a Gothic 3-at jobban, hiszen az egy megkezdett történet folytatása. (Lehet, hogy az Oblivion is, de akkor én a Morrowind baromi bonyolult történeténél elvesztettem a fonalat)
Mindegyik játéknak meglesznek a maga elõnyei, hátrányai.
A Gothic a VILÁG LEGESLEGJOBBBBBBBBBBBBB játéka!!!!!!!!!!!!!!!!

a ki szerint nem annak :
<#boxer><#gun><#violent>

grebber
Áradozok igen mert fasza lesz de más megoldások lesznek mint a Gothicban.Ennyi.
De a Gothic 3-at ettõl még nem vetem meg.

Next PC upgrade: 2022

szablya
Ez a te véleményed, de ha az oblivionról akkarsz áradozni akkor írj abba a forumba. De ezzel nem akarlak megbántani.

!!!Gothic forever!!!

grebber
Teljesen már dolgok lesznek benne és azokban mivel a gothic 3ban nem lesznek veri számomra.Grafja is szerintem szebb lesz.

szablya
Lehet, hogy kenterbe ver mindent, de a GOTHIC 3-at nem.

!!!Gothic forever!!!

grebber
Kijött egy 20 perces Oblivion videó.Kenterbe ver mindent.

Élõt nem. De tudom , hogynéznek ki.
Azért hamár az a neve az is legyen!

mé, láttál már t-rexet?

lehet de futás!!!!

reménytelen
Met õk ölnének meg téged <#hehe>
Nekem jó a T-rex deugynézenki mint valõjában! Ja és én nem ölném meg õket

reménytelen
Jó-jó. De akkor legalább fantázianeve legyen!
G.I.JOE
Há' mé'? Eddig nem voltak hasonlók, csak kisebbek?

reménytelen
Ja, csak a Gothic korszaka nem illik hozzá. <#whatever>
Ez nem Jurassic Park... <#ejnye1>
szablya
A T-REX az a nagy dög. És szerintem illik rá a T-REX név.

!!!Gothic forever!!!

Én meg ezt azért mer nem kaptam választ

szablya
ezt az üzenetet csak azért küldöm, mert már két napja nem küldöt senki semmit.

!!!Gothic forever!!!

Nem tudaj valaki hogy a Gothic 3-ban melyik a T-rex? ( mert ha az akor enyhén nem az csak az a neve )

Esrohnoil
És akkor mi van?
Pont ez az h. ez nem LotR. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Nem tudsz elkeseríteni! <#vigyor2>

Végül is ne itt vitassuk meg, de szerintem ez a "...ha a megfelelõképpen használtad a joyt vagy a billt akkor különbözõképpen csapott.", ugyan azt takarja amit én is írtam. Igaz, én kiemeltem a lefejezést (tûz+hátra).
Szerintem, másképpen értelmezzük a szót, ezért felesleges vitatkozni, egyezzünk ki döntetlenben! <#papakacsint>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

de ez GOTHIC!

Esrohnoil
Nem tom mi a bajotok vele, az orkok sok régi szerepjátékban és azóta is rengeteg helyen eredetileg zöldek. pl. Warhammer.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hupsz tényleg lesz zöld ork! <#szomoru2>

A Gothic 3 honlapján uj képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hop de ezeket mimár 100% hogy láttuk...

Randal
Akit érdekel:

http://rpgdot.com/#42202

Randal
El kell keserítselek, igenis voltak kombók, ugyanis ha a megfelelõképpen használtad a joyt vagy a billt akkor különbözõképpen csapott.

szablya: Commodore😊

szablya
A BARBARIAN egy király játék. még meg van a comodorral együt.(ha rosszul írtam a gép nevét akkor bocs, mert nem tom, hogy kell írni)

!!!Gothic forever!!!

BARBARIAN:
Itt még nem voltak kombók, tûz+hátra, azaz a joy-t kellett az emberke haladásával ellentétes irányba húzni, miközben nyomtad a tûzgombot...

A Time Fighter-ben is remek volt az animáció!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Randal
Az akrobatikus mozgásról nekem a régi C64-es ill Plus/4-es Barbarians és a Saboteur jut eszembe😊

A Barbariansba bizonyos kombó után a csávó fordulásból,csapta le a másik fejét.
A Saboteur meg.... Na azt látni kellene😊)))

Esrohnoil: a fiataloknak soha semmi sem elég.😊

Ja de meg éri talán

szablya
Az kb. 10ezer Ft körül van

!!!Gothic forever!!!

Uj hir ! Kábé a megjelenõ Gothic 3 50 euró lessz! Kicsit drága<#wilting>

Esrohnoil
Ez nem "Leon a profi" v. vmi John Woo film. 😄

reménytelen
Ja, meg tök jó lenne, ha visszahoznák a control varázslatot állatokra kiterjesztve... <#hehe>
szablya
szerintem tök jó lenne mondjuk felfutni az orkon és hátulról átszurni vagy egy faágon denevér logásban logva levágni a fejét.

!!!Gothic forever!!!

én tok hátrabukfencelni is pl 😄
remélem igazad van.........
Bár remélem hogy nem POP-os harc lessz 😄

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

szablya
Álitolag a gothic 3 harcrendszere forradalmi lesz és lehet majd benne akrobatikus mozdulatokat elõadni.

!!!Gothic forever!!!

Értem. Kösz az infot

Nem akarlak félre vezetni, de régen a SPAM húskonzerv volt, a Monty Python egyik bohózata miatt terjedt el és változott meg az értelme, hiszen ma már a kéretlen reklám leveleket tüntetik ki ezzel a jelzõvel. Legalábbis a (sz)ámítástechnikában 😊

Hát fuj!
Azt hogy utálom<#vomit>

Löncshús <#eplus2>

Shaman
G3 mikó?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

De mi a SPAM???
Nem tudni<#sir>

hiba
ezt mar 100 eve illett volnba berakni minden hasonlo jatekba 😞
de ez is ugy van mint a 64bites platform amig valaki nem szanta ra magat hogy akkor ez van es kesz addig mindenki csak helyben gyalogolt 😊)

Ez mi? Xardas anyit tudok.

reménytelen