Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek orszarvuak! Remélem nem agreszivak! amig nem hergeljü õket!
Ezeket a képeket már láttam ! deakor is! Szuper!
Ezeket a képeket már láttam ! deakor is! Szuper!
Ez már régi....másrészt nemtetszik. Iszonyúan túlzásbavitték a bump mappingot. Így pont olyan mint a doom3 mûanyag bõrû szörnyei. Borzalmas.
igen. Alul egy kövács, felül egy járõrözõ katona, jobb oldalt alul meg 2 csávó beszélget, azért ez elég kevéske, háttérben nincs senki 😞
Ettõl még jó kép.
Ettõl még jó kép.
Eddig is ezt mondtam!
<#wilting>#wilting> 😊
Ok de de ok....
Csend lessz
Ok de de ok....
Csend lessz
ÿ Már senki sem látogatja a topicot, mert mindenkinek elege van a folyamatos flémedbõl. Ha ez sokáig fog így folytatódni akkor kénytelenek leszünk a karhatalomhoz (moderátorok) fordulni. Moderáld magad, vagy majd más fog moderálni, de az nem fog tetszeni..... <#mf2>#mf2>
hahó! valaki!
Tudom <#idiota>#idiota>
De akor is! legalább lásd!
Ja bocs csata volt a 2ben az egyik bányánál! mindig ittam elötte egy gyorsaság elikszirt minéltöbb ember élje tul.
Vélemény :
<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun>------------------------<#bdead>#bdead>
<#bdead>#bdead>=ork
De akor is! legalább lásd!
Ja bocs csata volt a 2ben az egyik bányánál! mindig ittam elötte egy gyorsaság elikszirt minéltöbb ember élje tul.
Vélemény :
<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun>------------------------<#bdead>#bdead>
<#bdead>#bdead>=ork
LOOOOL <#banplz>#banplz>
UI.: Te is tudod, hogy nem így értettem..vagy nem? <#fejvakaras>#fejvakaras>
UI.: Te is tudod, hogy nem így értettem..vagy nem? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nincs benne ork !<#crazya>#crazya>
Nincs benne harc!<#taps>#taps>
Nincs benne RPG !<#alien2>#alien2>
Na ezek nem lesznek benne!<#buck>#buck>
Nincs benne harc!<#taps>#taps>
Nincs benne RPG !<#alien2>#alien2>
Na ezek nem lesznek benne!<#buck>#buck>
Hát szerintem el is kezdhetitek írni ezt a gémet, mert ilyet tuti nem fogtok kapni, ennek a képzelõdésnek az lesz az eredménye, hogy mikor megjelenik akkor teljesen kilesztek, hogy ez sincs benne, meg az sincs benne.......
na az jó!
És itt jönnebe , hogy melyik csoportnál vagy?
És itt jönnebe , hogy melyik csoportnál vagy?
Igen én is örülnék annak ha úgy harcolnánk benne mint a 1 intro videojában.
ez igaz! Ja egy csata az orkokkal! Ez kell !
Csak az is lenne jó ha a G3ban tényleg benne lennénk egy csatában összecsapnának az emberek az orkokkal! ez is jó lenne
Csak az is lenne jó ha a G3ban tényleg benne lennénk egy csatában összecsapnának az emberek az orkokkal! ez is jó lenne
Igazad van. Én is szeretnék már egy izgalmasat vívni az orkokkal. a 2 vége felé már nagyon könnyûnek találtam õket.
Én vívtam! Tecet ! Jöt egy árnyékfutó! És paf
remélem nem lesznek hülyék. szeretnék végre egy véres és élvezetes csatát vívni egy orkkal.
!!!Gothic forever!!!
Na ez jó!<#nevetes1>#nevetes1>
de azért azt halottam , hogy az orkok direkt hülyék lesznek
de azért azt halottam , hogy az orkok direkt hülyék lesznek
a 2-ben az emberek se voltak sokkal inteligensebbek. De ezen a téren az 1 visszi el a pálmát. A felsõ gyûrûben megütöttem egy õrt mire az összes rámtámadt, erre én oldalt leugrottam és mind ugrott utánam. mind meghalt.<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
!!!Gothic forever!!!
van!
A semmi!<#falbav>#falbav>
A G3ban az orkok menyire lesznek intelingensek? mert a ketõben egy rámtámadt és leesett a szakadékba .<#bohoc>#bohoc>
A semmi!<#falbav>#falbav>
A G3ban az orkok menyire lesznek intelingensek? mert a ketõben egy rámtámadt és leesett a szakadékba .<#bohoc>#bohoc>
Sztem csak simán szpemmer, de hagyjuk ezt. Már totál unom...
Deazért még egy kicsit: Mostanában tökre parázok mikor meglátom 4-5 új üzenet és mind olyan hogy: "unom magam" "mikor jön már?" "van valami hír?" "még mindig semmi" Abba kéne hagyni gyerekek mert k*rvára unalmas!!!!! Nincs jobb dolgotok?
Akkor szóljatok ha van valami!
Deazért még egy kicsit: Mostanában tökre parázok mikor meglátom 4-5 új üzenet és mind olyan hogy: "unom magam" "mikor jön már?" "van valami hír?" "még mindig semmi" Abba kéne hagyni gyerekek mert k*rvára unalmas!!!!! Nincs jobb dolgotok?
Akkor szóljatok ha van valami!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Mi az a hir????????<#kerdes>#kerdes>
na mi?
Semi uj?
Kezdem uni!<#gonosz3>#gonosz3>
Valami uj?
Kezdem uni!<#gonosz3>#gonosz3>
Valami uj?
Én nem
?
<#zavart1>#zavart1><#falbav>#falbav><#lama>#lama>
Yang: Skandi- senior shao wari
Jó lenne egy kiss Info!
Van ! :
egyik osztály társam mondta , hogy egy honlapon Gothic 3 rajta van. De ez kaloz . ugy hogy kár !
Van ! :
egyik osztály társam mondta , hogy egy honlapon Gothic 3 rajta van. De ez kaloz . ugy hogy kár !
Ez igaz! PL: 10 ork vankörülötted, azt csinálod , hogy kardal megfordulsz a tengejed körül és mindenkit sebzel
Meg azt is hiányolom hogy amikor kardal ütök akkor csak egy ellent sebzek. Ami nem igaz ha nyillal vagy mágiával harcolok. Jó lenne ha kardal több ellenfelet is lehetne ütni. 😊
Ja egy ork nagyurat! Kivégzed a lovagok elõt! És azok meg örülnének!
Az is jó lenne, ha lennének benne kivégzések. Pl.: ketté vagod az elenfeled vagy csak egyszerûen levágod a fejét.
!!!Gothic forever!!!
De ! De valami egytálételt vagy valamit!
Miért? sosem próbáltál sütni? 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Én inkább annak örülnék hatudnánk fözni kaját!
Eggyen rangu!<#hehe>#hehe>