Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most mac-et használok, amire a játékok nem nagyon jelengetnek meg. Mostanában elég sok cikket lehet olvasni arról, hogy macen megy az XP (én is éltem ezzel a lehetõséggel a játék miatt).
Egy olyan kérdésem van, hogy várhatóan milyenek lesznek a hardveres igényei a játéknak, lesz-e optimalizálva 2 magos processzorokra stb...
Az Oblivion hasít a gépen, remélem nem lesz a GothicIII-al sem probléma.
Elõre is köszi a válaszotokat.
Üdv:
W
De árnyékfutó ez a név tetszik nekem, illik ahoz a macskához.
Egyébként magyarul szerintem borzalmasan hangzik. Árnyékfutó?!?! Hát szerintem röhejes név.
Magyarosításról jut eszembe: Nemrg sikerült megszereznem egy gémet ami régen megvolt (akkor angolul). Magyarban sikerült csak sajnos és valmai borzalom. Komolyan mondom olyan pocsék minõségû fordításokat és szinkronmunkát képesek összehozni azok akik ezt csinálják, hogy rossz hallgatni, komolyan mondom elmegy a kedvem a játéktól annyira borzasztó a szinkron, meg a szövege fordítása. De ilyen pl. a Battlestar Galactica is. Azt is úgy elbaszták a szinkronnal....
Szóval csak azt akarom mondani, hogy RPGk maradjanak csak angolul, esetleg németül, akik azt tudják. Eddig az egyetlen értelmes szinkronnal az UTben találkoztam, ott nagyon fasza hangulatos beszólások voltak =)
Nem azt mondtam, hogy legyen eredeti. szvsz angolul hangzik jól és kész. =)
Az igazi neve Schattenläufer. Ami árnyékfutó. Az eredeti németet kell venni.
Yang: Skandi- senior shao wari
Én is abba hagyom.
ha van módosító javaslat, szívesen javítom, csak szólj hogy hol és mit <#email>#email>
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Angolul feeling.. még dögevõ haggyatokmá ;D meg árnyékfutó lál
A szörnynek ebben az esetben nem a monster megfelelõjét kell venni hanem a beast megfelelõjét, az alá érthetünk minden valóságban nem létezõ agresszív lényt.
Amúgy látta ezeken a képeken vki a fõhõst? mert ezek nekem First Person képeknek tûntek, meg kamerás nézésesnek.
Esrohnoil: Szakadj meg az Oblivionoddal😊 Én nemtok játszani vele, kéne gép😊
Továbbá van egy olyan inventory sor is, melyet kitehettek a képernyõ aljára. Az itt szereplõ tárgyakra a gyorsbillentyûkkel (1-0) hivatkozhattok.
One Vision. One Purpose.
A Szörnyek közé mit értenek?
Dögevõ? Az egy madár. Árnyékfutó? Az egy macsak féle. Démont? Hát a démon az már szörny.
Hát nekem nem tetszik hogy állandoan ott figyel.
Next PC upgrade: 2022
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Hogy mit hagynak ki 14999-en 😄
Az oblivion jobb ^^
Én tartom itt a frontot az iskolában.
A Tárnarák dolgozó mozgását mutatja be. Elég szép.
Megegyzem, hogy alig hasonlít a khronisi tárnarákokhoz. Azaz az elõzõ kétrészben lévõkhöz.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
De én most a G2 Addont nyomom<#vigyor2>#vigyor2>
!!!Gothic forever!!!
Majd összel. De a magyarosítás az elvileg bizotos. Megkérdeztem a azt a "céget" kik készítik a magyarosítást.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.