Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, én a Gothic 2-vel játszottam még régebben PC-n. A legjobb játéknak tartottam a maga nemében, nagyon várom a folytatását. Tudnátok írni egy kb. dátumot, mikor jelenik meg?
Most mac-et használok, amire a játékok nem nagyon jelengetnek meg. Mostanában elég sok cikket lehet olvasni arról, hogy macen megy az XP (én is éltem ezzel a lehetõséggel a játék miatt).
Egy olyan kérdésem van, hogy várhatóan milyenek lesznek a hardveres igényei a játéknak, lesz-e optimalizálva 2 magos processzorokra stb...
Az Oblivion hasít a gépen, remélem nem lesz a GothicIII-al sem probléma.
Elõre is köszi a válaszotokat.
Üdv:
W
Nekem az eddigi Gothic magyarosítások segítetek, de nagyon sok röhejes dolog volt bennük, és olyan is amimiat majdenm szétvertem a gépet.
De árnyékfutó ez a név tetszik nekem, illik ahoz a macskához.

Zsolo007
Shadow Runner 😄

Egyébként magyarul szerintem borzalmasan hangzik. Árnyékfutó?!?! Hát szerintem röhejes név.

Magyarosításról jut eszembe: Nemrg sikerült megszereznem egy gémet ami régen megvolt (akkor angolul). Magyarban sikerült csak sajnos és valmai borzalom. Komolyan mondom olyan pocsék minõségû fordításokat és szinkronmunkát képesek összehozni azok akik ezt csinálják, hogy rossz hallgatni, komolyan mondom elmegy a kedvem a játéktól annyira borzasztó a szinkron, meg a szövege fordítása. De ilyen pl. a Battlestar Galactica is. Azt is úgy elbaszták a szinkronnal....

Szóval csak azt akarom mondani, hogy RPGk maradjanak csak angolul, esetleg németül, akik azt tudják. Eddig az egyetlen értelmes szinkronnal az UTben találkoztam, ott nagyon fasza hangulatos beszólások voltak =)

Az a név egy vérmes szörnyre utal. Az árnyékfutó viszont egy nagy és szép csúcsragadozó macskaféle.

Nem azt mondtam, hogy legyen eredeti. szvsz angolul hangzik jól és kész. =)

Most mondjam azt, hogy hülye?(most pontos vagy y?)
Az igazi neve Schattenläufer. Ami árnyékfutó. Az eredeti németet kell venni.

Szerintem meg Shadowbeast.

Akor is árnyékfutó és nem árnybestia!(emiat vagyok és hasonlók miat felháborodva)

Zsolo007
Pont ez a baj, nem szó szerint kell fordítani. abból jonnak ki a legiszonyatosabb baromságok! Nem csak fordítani kell, magyarosítani kell a mondtatot, hogy magyarul legyen értelme, sajnos erre manapság sokan nem figyelnek. (és/vagy túlzásba viszik)

Németül a játék. Akkor én nem kötök bele senkibe. Németül mondja azt az állatot, vagy tárgyat. De mondhatja magyarul is (ezt teszem) de német szószószerinti lefordítását.

Igazatok van. A legjobb németül <#alien2><#hawaii>

Yang: Skandi- senior shao wari

De sztem jobb lenne, ha csendben maradnál! De mindenki!
Én is abba hagyom.

nem lenne jobb

Randal
Jobb lenne ha csendben maradnál.

Mit nem kell magyarosítani?

nem kell magyarítani mert nem hangzik jól, ennyi az egész.

"pfujbroáf de ratyi ez..."
ha van módosító javaslat, szívesen javítom, csak szólj hogy hol és mit <#email>

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

ÕÕ A farkasokat is oda veszik.

pfujbroáf de ratyi ez a magyar fordítás
Angolul feeling.. még dögevõ haggyatokmá ;D meg árnyékfutó lál

A szörnynek ebben az esetben nem a monster megfelelõjét kell venni hanem a beast megfelelõjét, az alá érthetünk minden valóságban nem létezõ agresszív lényt.

Randal
Hagyjuk má a T.E.S. vs G. vitákat...

Amúgy látta ezeken a képeken vki a fõhõst? mert ezek nekem First Person képeknek tûntek, meg kamerás nézésesnek.

Esrohnoil: Szakadj meg az Oblivionoddal😊 Én nemtok játszani vele, kéne gép😊

Õ-Õ. Egy kérdés:
A Szörnyek közé mit értenek?
Dögevõ? Az egy madár. Árnyékfutó? Az egy macsak féle. Démont? Hát a démon az már szörny.

grebber
Megnéztem ezt a rákos videót és középen itt is ott van az a fegyvereses csik.
Hát nekem nem tetszik hogy állandoan ott figyel.

Next PC upgrade: 2022

a videó igazából a fejlesztõi kérdezz-felelek egy nagyobb lélegzetvételû frissítésének része valah :-)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Zsolo007
Nem volt itt vita 😊

Sztem hagyuk abba ezt a vitát.

de a gothic 1-2 már megjelent és azok jobbak én meg azokra mondtam sazl

Zsolo007
Hihetetlen, hogy tudsz egy olyan játékot értékelni ami még meg sem jelent??? Ezt hivják elég nagyfokú elfoglultságnak tudod.

szablya
Én városi vagyok és az ismeretségi körömben mindenki nyomja a gothic-ot.

!!!Gothic forever!!!

Nálunk is én vagyok az egyetlen 15000 emberbõl.
Hogy mit hagynak ki 14999-en 😄

de mondhattam volna. Mindjárt mondok is egyet:
Az oblivion jobb ^^

Zsolo007
LOL. Ennél nagyobb hülyeséget nem is mondhattál volna

Akkor Taksony kivétel. Itt egyedül a tesom és én játszunk a Gothickal.
Én tartom itt a frontot az iskolában.

Nagyvárosok lakói általában Elder Scrolls-osok. vidékiek, kisvárosiak Gothicosok 😄

Zsolo007
Ellentmondás <#crazya>

Még Ádám mondta nekem (Szablya),hogy van egy újjj videó. Én most ide belinkelntem.
A Tárnarák dolgozó mozgását mutatja be. Elég szép.

Megegyzem, hogy alig hasonlít a khronisi tárnarákokhoz. Azaz az elõzõ kétrészben lévõkhöz.

Bár az Obliviont nem ismerem de a Gothic szerintem a világ legjobb RPG-je.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Ez így igaz!
De én most a G2 Addont nyomom<#vigyor2>

így van =)

szablya
szerintem nem hagy ki semmit. Nem rosz játék, de a Gothic-hoz nem lehet mérni.

!!!Gothic forever!!!

grebber
Õlég baj az nemtudod mit hagysz ki.<#worship>

Az Oblivion-t nem ismerem.<#shakehead>

A kettõt már kb. 10X végigvittem. Az 1 az meg annyira nem jön be. De szerintem azért mert eleve a 2-vel elõbb nyomtam mint a másikkal és hát a g2-höz hozzá sem lehet mérni az 1-et. Csak azért szereztem meg mert kíváncsi voltam az elõtörténetre.

grebber
Oblivionozzál ,mert megérdemled 😄

Jászd végig megint az egyet és a ketõt

Kösz az infót. Bár egy kicsit csalódtam mert kezdtem örülni, hogy 1 hónap múlva nyomhatom. De akkor muszály leszek még pár hónapot szenvedni.

Nem májusban jelenik meg!
Majd összel. De a magyarosítás az elvileg bizotos. Megkérdeztem a azt a "céget" kik készítik a magyarosítást.

Az igaz, hogy a Gothic 3 magyarul fog a boltokba kerülni májusban? Csak azért kérdezem, hogy 100%-ig biztos legyek benne, mert ha bele élem magam és mégsem úgy esz akkor még a végén kárt teszek vkiben.<#boxer>😄

Esrohnoil
Mindig van egy keményebb anyag. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

A jó fegyver átvágja. És ha mágikusérc akkor sehogy se sérülhet<#vigyor4>