Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már miért ne sérülne?
megakad az állat csontjaiban máris csorbulhat =)

grebber
Élethûség lol.Ugyanmár mondj olyan játékot amiben van legalább közeli élethûség is mert én nem tudok nagyon ilyenrõl.

Alapból jó az oblivion de nehogymá lóval meglehessen mászni a mounteverestet meg vizalatt uszikáljak a lovacskámmal.
Meg a kard ne sérüljön már ha sima állatokat csapkodok.És még sorolhatnám.

Éppen ezért játék bármi lehetséges.

Next PC upgrade: 2022

Zsolo007
Hát nekem nincs gondom a beleéléssel =)

az oblivionba valahogy én sem tudom beleélni magamat, ezen a téren gyenge a játék.
G3 sztem még atomerõmûvesebb lesz =)

Esrohnoil
Remélem bebizonyítják h. a realisztikus dolgokhoz, a hangulathoz és élethûséghez nem feltétlen kell atomerõmû, mint az Oblivion esetében, ahol ráadásul sokszor nem is érzem még mindig életszerûnek a dolgokat. (Hozzáteszem azért e téren már fejlõdtek vmit a Morrowindhez képest. 😊 )

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Kösz az infót.
Az orkok nem gonoszak?! De hát Beliart szolgálják!

bár új info nincs benne (bécsi találkáról)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Esrohnoil
Akkor ezért rémlett úgy h. megöléskor jár, mert elvileg megölni csak 1* lehet vkit. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ottto
Igen. Csak egyszer jár az xp.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Esrohnoil
Lehet h. rosszul emlékszem, valszeg igazad van, nem játszottam vele mostanában.
Közben beugrott h. elvileg megkapod az xp-t ha lecsapsz vkit, de ha hagyod felgyógyulni utána és megint lecsapod, úgy rémlik h. akkor már nem kapsz érte xp-t.

nekem mindegy, úgyis azokat a büdös orkokat leszúrom, úgy hogy mindegy.

Ottto
Mitbeszélsz? Dehogynem! o_O

Esrohnoil
"Gondolom a tapasztalati pontot kivégzés nélkül is a harcért megkapod.."

Ha játszott volna az elõzõekkel akkor tudná h. ez nem így lesz. 😄

hömm, majd máskor belinkelem a fordítást...
(mer má' megvót tennap)

mondjuk Soguntól nekem kétfelé áll a fülem :-)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

grebber
GDC: Gothic III.: Kegyelemdöfés és Menekülés

Sogun, 13:40 - PC - Játék: RPG

(1UP) A 1UP Gothic rajongó legénysége kikolbászolt a GDC kiállításra, hogy a körmére nézzen a bemutatott Gothic verziónak. Kiderült, hogy a harcok végén csak eldõlnek, földre hullanak az ellenfelek, de nem halnak meg. Te döntöd el, hogy odalépsz a szerencsétlen magatehetetlen ellenfélhez és kivégzed-e, vagy csak elsétálsz. Gondolom a tapasztalati pontot kivégzés nélkül is a harcért megkapod..

A játék producere fogta a kiállításra kipakolt verziót és bemutatta a 1UP-lyányoknak, mennyi van kész a Gothicból. Városban okozott egy kis felfordulást a látvány kedvéért. Mivel mágia még nincs beépítve, ezért kezébe röppent masszív kétkezes kardja. Teljes páncélban odalépett egy fegyveres, ám páncélozatlan õrhöz, ki a fõkapu mellett álldigált. A producer támadott hõsi karakterével. Az NPC õr ezután ráugrott és üldözni kezdte a városon keresztül, közben folyamatosan verte agyon a producer karakterét. Ha az AI be lett volna kapcsolva, akkor a többi õr is csatlakozott volna a bulihoz. Városi népek reagáltak volna a nyugodt életüket megzavaró felfordulás láttán. A hajsza felkeltette volna az Orgyilkos Céh érdeklõdését.. Lényeg az, hogy a producer hõsi karakterét, ki nagy merészen és szemtelenül megtámadott egy páncélozatlan õrt, úgy elverték, hogy utána kiskanállal kellett összeszedni a fickót..

Állati jó hangulat a lényeg egy játékban. Nem a szupertápos hõssel végigirtás a városon, amilyenre simán beállíthatták volna az agyoncsítelt demót.. Hanem rongyos csóró kis mitugrászként kezdeni és fokozatosan felküzdeni magunkat a ranglétrán. Hálistennek az eddigi billentyûzetközpontú rémálom-irányítást lecserélték egér+billentyû kombóra. Remélhetõleg a Gothic 2. megaérdekes auto-kamerakezelését is ki lehet majd kapcsolni..

Szabadság:
Komoly Oblivion alternatíva. A Gothic 3.-ban mehetünk a saját orrunk után. Oda csaphatunk, azt rabolhatjuk ki, amit akarunk, élhetünk úgy, mint egy bûnözõ. De a legnagyobb szórakozásnak az Ork hadjáratot taglaló fõtörténet ígérkezik. Megjelenés õsz környékén.

info: Hardwired

grebber
Hát ja jobb lett volna ha nem külön van az a három csik hanem egymás alatt mint az egyik sarokban.
Hát majd meglátjuk mit hoznak ki ebbõl az egészbõl.

Ottto
Sztem az nem inventory, hanem egy quick-bar ahová skilleket, tárgyakat, italokat, stb.t pakolhatsz, és egy gombnyomásra használhatod azokat, nem kell folyton az inventoryba bemenni és onnan kibogarászni.
Mellesleg tényleg nem túl szép, de ami engem jobban zavar az hogy kegyetlenül rossz helyre került. Valamelyik sarokba jobb lenne így pont perspektívában van!

na !
A ketõ köz. Az valami ezköz menü?

hiba
a kemrat szerintem lehet majd valamennyire szabadon mozgatni az eddigi gothicban nekem bejott a modszer sztem ezen vagyis remelem nem valtoztatnak

grebber
Csak tudnám miért cserélték le a jol bevált Gothic1-2 invertory-t ez a csik szerintem eléggé fos.
No mindegy ettõl eltekintve hangulatilag még szeren lehet.

Shan
Neizgujjatok má! jólesszez, nyugi...
Duzsuki
Mire gondolsz. A kép tetején levõ piros csikra? Mert ha arra akkor az szerintem a kiválaszott másik személy életcsíkja. Ha jól megnézed még a nevét is kiírja de ha így jelenik meg az kicsit gáz nem igazán látni jól.

Ott sütnek disznót!!! Kaja!<#finom>
És az a vízesés milyen szép! Csak néhány hal kellene bele. Persze nem azok a nagy tonhalak.
Amúgy milehet az a csík azéleterõ, varázserõ, és a levegõmenyiség csík felet?

Zsolo007
Randa ez a GUI

grebber
Hát nemtudom.

Esrohnoil
Sõt, a nevében is benne van h. resized, azaz átméretezett...
Nem kell fosni, tudják mit csinálnak. Akik 2 ilyen remeket összehoztak, nem szúrhatják el a 3.-at sem. 😊

Esrohnoil
Mit aggódtok, tisztán látszódik h. a kép elmosott, szar, mert nem az eredeti formátumában van. 😄DD

grebber
A többi kép szebb.

Zsolo007
Igen az a GUI 😊.

Értem....csak ahogy megláttam, kicsit felháborodtam 😞

Ottto
Akkor miért aggódsz? Még a G1es irányítást is benehagyják, majd pont a kameranézetet változtatják meg több ezer ember csalódására! Mellesleg igen, G2ben ki tudtál ennyire zoomolni! Emellett marad az FPS nézet is, tehát nem értem min kell parázni. Mégnagyobb hülyeség egy (igen, EGY!) kép alapján leírni a játékot, mikor nemegy (nem, TÖBB!) ingame videót láthattunk ami jobb szögben mutatja a játékot.

Mellesleg ez nem fake kép, csak a Health/Mana/QuickSkill/stb Bar(Ez az a GUI egyébként???) ami gyanús. (Lásd! (A kép hamarosan a G3 officalra is felkerül) )
Az a quickbar nagyon nem kellene oda, sokat takar, de lehet hogy eltûnik mint a mana bar, vagy (ami valószínûbb) egyáltalán nem lesz (vagy jobban lesz megoldva). A játék még mindig messze nincs a végleges fázisban, és ez a legelsõ ilyen jellegû screen. A legvégére biztosra veheted hogy sokkal jobb/szebb lesz! (A Gothic1nek is egész más healt/mana barja volt eleinte, sõt a végleges verzióra nagyon sokminden megváltozott az elsõ srceenek óta (eleinte még egy shield bar is bekerült ami végül el is tûnt))

De cuki ott azaz ork kereskedõ.(persze ha az)
Amúgy szerintem ez még nem a végleges. És nekem akkor is kelllll!!!!!!
<#vigyor3>

Zsolo007
Hát szerintem is. Valaki nagyon jól szórakozhat...

ez pl. sztem tuti fake.
Ha csak a talaj textúráját, vagy a fák lombját összehasonlítod a többi szkrínnel... Teljesen más!

Zsolo007
Márcsak azért is furák a kélpek, mert anno a videókon egyáltalán nem ilyen volt a játék.

Zsolo007
Nemtudom mit vártál....majd ha kijön még pár hivatalos skrínshát majd akkor meglátjuk hogy milyen is lesz ez valójában....

magus
pff, azt hittem valami értelmes magyarázatot tudtok adni, de látom csak unatkoztok

Zsolo007
Nézd már meg a legújabb képen a GUIt. Egyébként melyik gothicban tudtál ennyire "kizoomolni"? Hogy ilyen mérteben lásd az embereket?

fake =)

És mibõl következtettél arra hogy nem a G2-t követi?
Még a katonák kinézetre is, mint a mercenaryk...
Gondolom a nézet is variálható attól mert a képek ilyenek valszeg az eredeti G 1-2-es nézetbe is lehet tolni.

Zsolo007
Ezek a képek korrektek. Nem érted. A legújabb képeken, úgy néz ki mintha a Spellforce2t látnám a gothic3 engine-jével...

Bár nekem a méretarányok, és a szemszög miatt ezek is furák.

pl.:
ez,
meg ez.

Ha szted szánalmasak, nem tok mit mondani =)

Zsolo007
Hát én azthittem, hogy ez a g3 a g2t követi, de úgytûnik nem. Innentõl kezdve nem tud érdekelni.

Akkor nem neked való a játék =)

Zsolo007
Ezek? Ezek szánalmasak, már bocs.

uhhh ezek a szkrínek ütnek! <#eljen><#eljen><#eljen>

Nagyon megfogott a hangulat.
Olyan igazi középkori falusi feel, isten<#worship>

Zsolo007
LOL. Látom nem vágod. Na nembaj....

reménytelen
Jaj, nehogymár! A Gothic 2 jobban nézett ki! Remélem, ez csak valami... nem is tudom mi, csak legyen fake...
szablya
"Az emberek picik","nem úgy néz ki mint amilyen a gothic 2 volt."
Mond te nem tudtad, hogy a gothicban az egér görgõvel lehet távolítani a kamerát?

!!!Gothic forever!!!

Én ezzel egyet értek. De van remény!
A G1-G2ben az egér görgetésével lehetet változtatni valamenyire a kamera nézetet.