Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ottto
Ezt hol olvastad?

WB: Te még itt vagy?

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Ugye ezt te sem gondolod komolyan???? Majd pont azért jelenik meg magyarul mert te kérted õket!!! Ez már több mint nevetséges amit állítasz. Ez már teljes agyrém!!

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Na most nem nagyképüségbõl mondom, de a magyarosításban én is közre mûködtem.
Még régen küldtem a Gothic 3 készítõinek üzenetet. Amiben kértem õket, hogy a magyarul is megjelenhesen a játék. úgy tûnik használt.

Most olvastam, hogy a Gothic 3-at nem elég, hogy magyar felirattal adják ki nálunk. Még magyar szinkront is csinálnak hozzá és úgy kerül a boltokba!!! Remélem ez nem átb*szás.

Hát nekem is be kell még szereznem 1-2 cuccost a mûszerbe ha G3-mal akarom majd nyomni.

Csak legyen lóvém "tunning cuccra".
Félek, hogy nem fogja bírni az öreg masinám!

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Ottto

Sajonara WB!

Szóva innentõl vissza Gothichoz, és hagyjuk békén a magyarítást mert úgy jó ahogy van!

grebber
Fõleg amikor csapkodod röfög de komolyan!

Next PC upgrade: 2022

Esrohnoil
Szerintem is inkább disznónak mintsem vakondnak néz ki...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

grebber
Hát kiváncsi leszek arra a vízre hogy valóban így fog-e kinézni.Amugy odabasz.

szablya

!!!Gothic forever!!!

szablya
Új ingame képek. Szerintem ez a fõváros. Gyönyörû!!!

A többit megtaláljátok a www.g-portal.hu/kardosgrof oldalon a képek/Screenshots menüpont alatt.

!!!Gothic forever!!!

Randal
De jobb lenne hidd el.
ha neked magyarosítás nélkül tetszik játszd úgy. Senki se kért rá, hogy használd.
Valakinek szüksége van rá.

A Disznópatkány meg azért lett disznópatkány mert úgy találtam helyesnek.
Bár most így hirtelen nem tudom miért, de arra emlékszem hogy oka volt amiért nem a Hunnenkoenig féle megnevezést használtam.
Bár való igaz, hogy vakondpatkányt jelent.

De a 2-t már 1000x végignyomtam az egy meg nem jön be annyira. Én is mondtam már.

Már mondtam. Vid végig megint a G1-2õt. Illetve van egy csomó mód is a játékhoz.

Szerintem én szeptemberig felkötöm magam. Már nagyon kell ez a game.

Igyekszem!

Ottto
Jó, elég már! A Spoilert pedig kéretik használni!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Beliar! Give me strength! xo
"ZUMMMM"
-Yyeehaaa

Látod? Nemnehéz....

WB: próbáld meg NEM ELLÕNI játék végét. Már az #1733asnál is túl sok mindent elárultál (Bár nemtom, hogy ez igaz-e. Én sem olvastam a történetet) Ha oldalt linkelsz ahol az info megtalálható az oké (persze ezt jelezd!), de a fórumba írottakat olvassák, és vannak akik nem akarnak mindent tudni!

Innentõl spoiler makró használatát kérnénk a ilyen jellegû (játékélményromboló) hozzászólásoknál, thnx!

khm. Ha Beliart szolgálod akkor...(nyugi nem tudom mi lesz<#buck>)

a_n_d_r_e_w
ugyanmár, nem lehetsz ennyire szûklátókörû (bár olvasgatva a fórumot, nem ez az elsõ ilyen megnyilvánulásod).
képzeld Szablya oldalát nem olvastam el, nem azzal van a gond, hanem ami ide, a fórumba kerül.
Ne te mondd már meg nekem légyszíves, hogy mit tegyek és mit ne, még a készítõk is igyekeznek kerülni az összes spoilert, szal inkább maradnék az újdonságoknál, és egyéb infóknál, de nem a történetnél

One Vision. One Purpose.

"Szablya oldala itt van a TÖRTÉNET."

Innentõl kezdve ha én nem vagyok kíváncsi a történetre nem nézem meg.
Másrészrõl meg ne olvass itt egy kommentet se, ne olvasd a híreket, és ne olvasd az újonnan nyílvánosságra hozott infót, mert "lelövik a poént".

a_n_d_r_e_w
képzeld wakker nem szeretném. de ez egy fórum ahol emberek írogatnak, mások olvasgatják. és ha az elsõ sorba ellövi a fél storyt akkor már késõ nem elolvasni. pff

One Vision. One Purpose.

grebber
De várom már az E3-at remélem fincsi ingame videókat láthatunk.

akkor ne olvasd el wakker pfff....

Ja az én oldalamon a Helyesírásilag javítot van😊

Igen az Addon.

Meg van olyan benne, hogy jégfarkas.

Õ-Õ az állatokra gondolsz? Meg, hogy kell azokat legyõzni?
Az állatok közt a zúzótülök, és a T-rex ami Gothic 3.

Azzal a G3-as portállal az a gond, hogy szinte csak a gothic 2-rõl van benne leírás. De legalább megtudtam néhány dolgot a 3-ról is.

OFF

Egyébként én sem szeretem ha a filmek részleteit elõre elmondják. Játéknál egyáltalán nem zavar. Csak annyiban, hogy most elolvasom a G3 történetét akkor szeptemberig tuti felkötöm magam az idegességtõl és a várakozástól.

Nincs mit köszönni.😊

Esrohnoil
Kösz a többiek nevében is. 😊
Öröm volt fordítgatni. Fõleg h. utána láttuk az eredményt. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Duke Nukem Atomic magyar szinkronnal találkoztál már? 😄
Inkább nem idézek belõle...

Esrohnoil
Hát igen...
Pl. egy képen láttam vhol h. az Arx Fatalis magyarosításánál - a Karakterlapon amit ugye elég sokszor néz meg az ember - a "Tapasztalati szint" helyett az volt írva h. "Pálya".
<#zavart2>
Hát ez van amikor meg sem nézik a fordítók h. mit csináltak. 😄

a_n_d_r_e_w
de én nem 😛
erre van a spoiler tag

One Vision. One Purpose.

De õ kérte a történetet.

a_n_d_r_e_w
még jó hogy szóltál, különben anyáznék, hisz olyan vagyok 😉
off:
egyébként egyáltalán nem hülyeség. velem együtt sokan vannak, akik szeretnék átélni a történetét egy könyvnek, egy filmnek, egy játéknak. vagy ha jól látom focidrukker vagy, szeretnéd tudni az eredményét egy olyan meccsnek amit épp most készülsz megnézni?
Én nem akarom a világot megváltani, csak arra kértem tartsa ezt tiszteletben, hogy mindenkinek jó legyen 😉

One Vision. One Purpose.

grebber
Ez szerintem akkora de akkora egy hülyeség.
Juj nemondmá el mi lesz hogy lesz ,mert mért ne semmi nem történik akkor.
Tökugyanez a filmeknél is elmondják mirõl szól naés akkor már nem is nézed meg a filmet?
Engem nem érdekel soha mit mondanak a gamerõl semmit nem befolyásol tolom ugyis azt jó.

Ez csak egy vélemény nemkõ anyázni 😄

a_n_d_r_e_w
Könyörgöm spoiler!

"SPOILER
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
[ spoiler ] Spoiler szöveg [ /spoiler ] "

kösz

One Vision. One Purpose.

Szablya oldala itt van a történet. Meg találod a menü pontok közt.
Még valami olyat is mondtak, hogy az emberek úgy nyerik meg a háborut, hogy találnak egy hegyet ami szinttiszta mágikusérc. Nem rögök állnak ki a falbó, de nemám! A fal is mágikus érc.

az sem kevés 😛 Mondjuk 'Gothic 3'-ra reagálva -> az Oblivion fejlesztõitõl kérhetne pár tanácsot a Gothic fejlesztõbrigád, ahogy elnézegettem az Obl. rendszerkövetelményét, meg a játék screenshot-jait, asszondtam: HUHH!!!
Viszont, asszem még a pcdome-nál vagy máshol nézegettem a Gothic 3 leendõ követelményeit, és igencsak elkámpicsorodtam. A jelenlegi gépem az annyit érne hozzá, mint a P2 a Half Life 2-höz. Na mind1
Amúgy arról van vmi infótok, hogy mi a sztorija a G. 3-nak??
a minimum gépigény 1 giga ram

Valaki mondott nekem egy olyat, hogy a Gothic 3-hoz 2 giga memória kell meg ilyenek. Fel is kötöm magam ha ez igaz.

szablya
A Gothic 3 várhatóan 2006 szetemberében érkezik. A gépigényérõl sokat nem lehet tudni, de ha az Oblivion lejött a gépeden akkor a Gothic 3-nak is mennie kell.

!!!Gothic forever!!!

szablya
Fejezd már be a hülyeségeidet W.B. Ha nem tetszik a magyarítás akkor csinálj magadnak egy tökéletesebbet. De ha nem vennéd észre ez a Gothic 3 topik, szóval itt nem ezt kéne megvitatni.

!!!Gothic forever!!!

disznópatkány lál! 😄DDD

Na igen. Az engem is zavart, hogy a fériak is polgárnõk voltak. De szerintem ezek a pici hibák elhanyagolhatóak ha ekkora nagy és ilyen sok szövegrõl van szó.

NEm tökéletes!
A Gothic 1ben disznópatkány volt a vakondpatkány hejet, és nem árnyékfutó volt hanem árnybestia. Ezek miat majdenem földhöz vágtam a gépet.

A Gothic 2ben Meg a férfi polgár hejet polgárnõ. Ciki.

Hát ha magyarításokat nem csinálnának én nem igazán játszanék semmivel. Nekem az-az egyik létfontosságom, hogy magyar legyen a game.

OFF: Most például a KOTOR2-vel és a Fable-el sem tok játszani mert még nincs kész a magyarítás.

De a Gothic-nál szerintem tökéletes volt a magyarítás. Mindkettõhöz gratulálok aki csinálta vagy akik csinálták.