Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Még régen küldtem a Gothic 3 készítõinek üzenetet. Amiben kértem õket, hogy a magyarul is megjelenhesen a játék. úgy tûnik használt.
Félek, hogy nem fogja bírni az öreg masinám!
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
Sajonara WB!
Szóva innentõl vissza Gothichoz, és hagyjuk békén a magyarítást mert úgy jó ahogy van!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Next PC upgrade: 2022
A többit megtaláljátok a www.g-portal.hu/kardosgrof oldalon a képek/Screenshots menüpont alatt.
!!!Gothic forever!!!
ha neked magyarosítás nélkül tetszik játszd úgy. Senki se kért rá, hogy használd.
Valakinek szüksége van rá.
A Disznópatkány meg azért lett disznópatkány mert úgy találtam helyesnek.
Bár most így hirtelen nem tudom miért, de arra emlékszem hogy oka volt amiért nem a Hunnenkoenig féle megnevezést használtam.
Bár való igaz, hogy vakondpatkányt jelent.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"ZUMMMM"
-Yyeehaaa
Látod? Nemnehéz....
WB: próbáld meg NEM ELLÕNI játék végét. Már az #1733asnál is túl sok mindent elárultál (Bár nemtom, hogy ez igaz-e. Én sem olvastam a történetet) Ha oldalt linkelsz ahol az info megtalálható az oké (persze ezt jelezd!), de a fórumba írottakat olvassák, és vannak akik nem akarnak mindent tudni!
Innentõl spoiler makró használatát kérnénk a ilyen jellegû (játékélményromboló) hozzászólásoknál, thnx!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
képzeld Szablya oldalát nem olvastam el, nem azzal van a gond, hanem ami ide, a fórumba kerül.
Ne te mondd már meg nekem légyszíves, hogy mit tegyek és mit ne, még a készítõk is igyekeznek kerülni az összes spoilert, szal inkább maradnék az újdonságoknál, és egyéb infóknál, de nem a történetnél
One Vision. One Purpose.
Innentõl kezdve ha én nem vagyok kíváncsi a történetre nem nézem meg.
Másrészrõl meg ne olvass itt egy kommentet se, ne olvasd a híreket, és ne olvasd az újonnan nyílvánosságra hozott infót, mert "lelövik a poént".
One Vision. One Purpose.
Az állatok közt a zúzótülök, és a T-rex ami Gothic 3.
Egyébként én sem szeretem ha a filmek részleteit elõre elmondják. Játéknál egyáltalán nem zavar. Csak annyiban, hogy most elolvasom a G3 történetét akkor szeptemberig tuti felkötöm magam az idegességtõl és a várakozástól.
Öröm volt fordítgatni. Fõleg h. utána láttuk az eredményt. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Inkább nem idézek belõle...
Pl. egy képen láttam vhol h. az Arx Fatalis magyarosításánál - a Karakterlapon amit ugye elég sokszor néz meg az ember - a "Tapasztalati szint" helyett az volt írva h. "Pálya".
<#zavart2>#zavart2>
Hát ez van amikor meg sem nézik a fordítók h. mit csináltak. 😄
off:
egyébként egyáltalán nem hülyeség. velem együtt sokan vannak, akik szeretnék átélni a történetét egy könyvnek, egy filmnek, egy játéknak. vagy ha jól látom focidrukker vagy, szeretnéd tudni az eredményét egy olyan meccsnek amit épp most készülsz megnézni?
Én nem akarom a világot megváltani, csak arra kértem tartsa ezt tiszteletben, hogy mindenkinek jó legyen 😉
One Vision. One Purpose.
Juj nemondmá el mi lesz hogy lesz ,mert mért ne semmi nem történik akkor.
Tökugyanez a filmeknél is elmondják mirõl szól naés akkor már nem is nézed meg a filmet?
Engem nem érdekel soha mit mondanak a gamerõl semmit nem befolyásol tolom ugyis azt jó.
Ez csak egy vélemény nemkõ anyázni 😄
Next PC upgrade: 2022
"SPOILER
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
[ spoiler ] Spoiler szöveg [ /spoiler ] "
kösz
One Vision. One Purpose.
Még valami olyat is mondtak, hogy az emberek úgy nyerik meg a háborut, hogy találnak egy hegyet ami szinttiszta mágikusérc. Nem rögök állnak ki a falbó, de nemám! A fal is mágikus érc.
Viszont, asszem még a pcdome-nál vagy máshol nézegettem a Gothic 3 leendõ követelményeit, és igencsak elkámpicsorodtam. A jelenlegi gépem az annyit érne hozzá, mint a P2 a Half Life 2-höz. Na mind1
Amúgy arról van vmi infótok, hogy mi a sztorija a G. 3-nak??
!!!Gothic forever!!!
!!!Gothic forever!!!
A Gothic 1ben disznópatkány volt a vakondpatkány hejet, és nem árnyékfutó volt hanem árnybestia. Ezek miat majdenem földhöz vágtam a gépet.
A Gothic 2ben Meg a férfi polgár hejet polgárnõ. Ciki.
OFF: Most például a KOTOR2-vel és a Fable-el sem tok játszani mert még nincs kész a magyarítás.
De a Gothic-nál szerintem tökéletes volt a magyarítás. Mindkettõhöz gratulálok aki csinálta vagy akik csinálták.