Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
A Gothic –oknál számomra sem elsõdleges a grafika bár nem fogok szomorkodni, ha szép lesz. Inkább azt várom a legjobban az új résztõl, amit a régiekbõl a legjobban hiányoltam vagyis, hogy legyen normális respawn. Mert ha a lények kiirtása után itt sem lesznek újjak, csak ilyen olyan chapter váltásnál, akkor a teljesen üres területnek itt sem lesz semmiféle élõ hatása, ami nagyon kiábrándító.

Esrohnoil
Nem érdekel, a Gothic játékok mindig is hangulatosabbak, élõbbek voltak. <#wink>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

grebber
Vótmá. 😄

Oblivion is van ilyen szép sõt.

Next PC upgrade: 2022

Shan
Húúú, vazze.télleg nem rosszl

csak p5 4GHz, 5Gb ram 😊))
Esrohnoil

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Szerinzem csak unatkozot az iletõ személy.

Takanohana
Aha, megtaláltam, kösz. Õk vajon honnan vették, ez hivatalos? Mert Khorinis-hoz hasonlítva (ami kis szigetecskének látszik) eszméletlen nagy terület lenne.

Ha rákkatintasz a képre az egér jobb gombjával és kiválasztod a tulajdonság pontot, akkor láthatod, hogy honnan van belinkelve.

De, hogy ne fáradj ezzel se 😄
http://www.gothic-rpg.com/img/jpg/screenshoty/gothic3/4.jpg

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Takanohana
Kösz! Így már én is könnyen megtalálom. Esetleg egy linket ha írnál...

A Gogléban kerestem😊

Takanohana
A térképet honnan vetted?

De nagy a csend. Senki sem tud semmi újat?

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Attól én még nem fogom megérteni.😊

Addon hoz még nincs.
De lesznek újjjj lények!

Miért leszel rájuk kíváncsi? Ugyanaz lesz mint a 2-ben csak grafikailag fog igencsak javulni. Szerintem.

Én a kiegészítõvel nem játszottam ezért nem vágtam mirõl van szó. Akárkitõl kérdeztem senki sem tudta megszerezni. Egyébként ahhoz van magyarítás?

DE engem majd a kõerdõ érdekel. Nos kögolem, hárpia. És az ellenség: kõsárkány és a védõi.

a_n_d_r_e_w
Gothic 2 addon: Night of the Raven

One Vision. One Purpose.

Nem vágom mirõl beszélsz.

NEm! Addon az Kronisz szigetén fent északon egy tropusi hely.

Milyen Addon? Addon az a sziget ahol a fõellenség van a g2-ben?

+az Addon

3X nagyobb mint a bányavölgy és Khorinis együttvéve? Az bõven elég. Sokszor majdnem elaludtam mire átgylogoltam egyik helyrõl a másikra. A teleport rúnák igazi megváltónak számítottak.

Nem lesz ilyen nagy, nyugi. Csak 3X lesz nagyobb a Gothic2nél.

Na fasza lesz ha ezt mind gyalog kell bejárni. (W.B. ha most elkezdesz a lóról papolni odamegyek és fellógatlak valahová!!)

De király, hogy ilyen nagy a hely lesz a nagyon fasza.

Ekkora Gothic 3 terület jólesz?

Én nem mondtam, hogy nincs igaza. De most, hogy mondod nekem is rémlik vmi az elsõ részbõl. Én csak a másodki részen gondolkoztam, hogy ott hol van a tengerpart. De szembe jutott, hogy csa a g1-ben látni a mocsártábor fölötti hegyen.

Most WB-nek van igaza. G1-ben a Bányavölgyben az orkfaltól keletre tengerpart van, G2-ben meg vannak utalások, hogy a fal mögött van az orkok utánpótlása

A bány völgyben hogy tudnak kikötni a hajók?? Vagy hogyan tudnak bemmenni oda??

Mért épült az ORKFAL? A bánya völygben? Mert kiépítetek ott egy bázist, és ott kötnek ki a hajók az ork hajók, és valószinü hogy azon jöttek a hüllõembrek is.

Õk is hajókáznak

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

grebber
Én is végigtolom angolul aztán ha kijön magyarl azzal is mert angollal nekem élvezhetetlen mivel nem értem mit csinálok (nemtudok annyira angolul).

Az biztos!
ur-shak nélkül nem lenne gothic...

faszaaaaa <#eljen>
Elõször végigtolom englisül, aztán megint élmény lesz a magyar 😄

grebber
Nekem kurva ujdonság és örülök neki!

Már vagy ezer helyen le van írva, de elmondjuk szivesen. Szeptember, és lesz magyar szinkronos is.

eprex
vki megtudná mondani h mikor jön már ki?
<#conf>

Ez még rosszabb mint a ló! Õt kihagyni a készitõk számára életveszéjes!

De a harmadik részben hogyan lehetne vele gondunk? Õ ott maradt a bányavölgyben mi meg hajóra szálltunk és itt kezdõdik a Gothic 3.

Kicsit elkéstél. Már lelõttem a poént.<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Tugyuk! És örülök neki de nagyon!

grebber
A teremburáját nemhogy magyar felirattal hanem MAGYAR SZINKRONNAL fog kijönni<#worship>

"Elérkezett az idõ, mikor a hazai kiadók is rájönnek, hogy melyik játékokhoz is kellene szinkront készíteni. Eddig az egyetlen helyes választást a Splinter Cell Pandora Tomorrow-nál tapasztaltam, azonban a SeVeN M is helyesen döntött, ugyanis most kaptuk az információt, hogy a Gothic III-hoz nemcsak magyar feliratot fogunk kapni, hanem bizony magyarul fognak megszólalni a karakterek. Ugyan a játék nemzetközi megjelenését elhalasztották õszre, így reméljük lesz elég idõ arra, hogy idõben nálunk is a boltok polcain legyen a program, mert sajnos nem errõl híresek a hazai forgalmazók, hogy elõször magyarul adják ki a játékaikat. Reménykedjünk a legjobbakban."

info: magyaritasok.hu

grebber
"World of Gothic: A közelgõ E3-ra terveztek majd valami különleges eseményt? Forradalmian új információk, amit addig visszatartotok, új trailer esetleg, vagy valami hasonló dolog?
Stefan: Egyértelmû, hogy ott leszünk az E3-on, és bemutatjuk a Gothic 3 legutolsó verzióját, de a lipcsei GCn leesik majd az állatok!"

Hát kurvára kiváncsian várom ezt az álleejtõs témát! Remélem nem csak papolnak 😄

kitettem két no-info interjuhét, az egyikben a másolásvédelemrõl van szó, a másikban meg a játék kiadásáról (Collectors Edition)
tényleg nincs bennük infó :-)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Úgy mondta, hogy "legközelebb" !
Sztem' a harmadik részben lessz vele gond.

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Na máris vége a veszekedésnek. És legyen is így!
Kábé 1000 XP ha az Ur-Shak-nak elmondunk mindent

Lehetséges. Én egyszer találkoztam csak vele. Illetve egyszer a démon toronynál és egyszer a fõsámán helyén.

Nem támad meg! Engem mindig megszólít és elküld, vagy különben megtámad.

De a második részben csak addig áll mellettünk amíg meg nem öljük az orkok fõsámánját. Már nemtom a nevét a lovagnak aki megbíz ezzel a küldetéssel. Ha teljesítjük a lovag küldetését és megöljük a fõsámánt akkor a mi ork barátunk foglalja el a helyét és közli velünk, hogy most még nem öl meg de ha legközelebb meglát akkor meg fog támadni.

A Régi Démon toronynál van egy bánya amit a 4. fejezetben megtámadnak az orkok, afölöt van.
A Gothic 1ben Segítet nekünk az Alvó ellen.(még nem tudta, hogy Beliar földi "helytartója") A Gothic 2ben azt mondja, hogy vissza ileszkedet az övéiközé, ezért már az ellenségünk.(nem tugya, hogy a Beliarral "szövetkezik") Gothic 3 remélhetõen attól függ, hogy mely isteneket szolgáljuk. Szerintem ha Innost és Adanost akkor ismét mellénk áll ha felvilágosítjuk. De ha Beliart akkor, egyértelmü.

Remélem, hogy bent lesz az a jó öreg ork.