Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ur-Shak volt az ork neve és Sámán volt. De õ egyébként a Gothic 2-ben is benne volt. De az-az érdekes, hogy én rengetegszer végigvittem a 2-t de csak egyetlen egyszer találkoztam benne Ur-Shak-al.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Esrohnoil
Az elsõ részben is volt már egy ilyen ork. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Jah, épp ideje leváltani az öreget. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

És még kik vagy mik?😊
Nyugi ezt tudom, de a Gothic 3ban lehetnek oyan orkok is akik nem tisztelik és "lázadók".

Tökéletesen egyet értek.

1., Mi a bánatos feketepenészes véreres p*csáért kell mindenbe belekötnöd???
2., Az orkok is Beliar szolgái!! Te vagy a nagy Gothic szakértõ és ennyit nem tudsz?

Ottto
Szerintem nem tartozol neki magyarázattal....Ha valakinek nem tetszik ne használja. Arra van a magyarítás, hogy az idegen nyelvet nem tudó emberek megértségk a szöveget. Vagyis legyen azért hálás hogy ti, számára érthetõvé tettétek a játékot, és ne pattogjon olyan kis dolgokon mint a vadállatok nevei.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Randal
WB:
Egy másik fórumban már írtam neked, bevágom ide is, de oda válaszolj.

Eshrohnoil:
- Most, hogy mondod eszembe jutott, hogy tényleg ezért lett disznó. De amúgy tényleg vakondpatkányt jelent a molerat😞

Kedves WB! Mielõtt tovább ócsárolnád mások munkáját (nem a sajátomról
hanem a többi fordító munkájáról beszélek), hadd ismertesselek meg pár
ténnyel:
1. A Gothic 1 az angol verzióból lett fordítva. Egyszerûen
azért, mert az van meg és mert angolul tudok és tudtak jópáran.

2. A G1-ben az Árnyékfutó azért lett Árnyékbestia mivel az angolban
Shadowbeast van írva.

3. Egy másik fórumon egy másik lény fordítását is rossznak találtad, ennél azt hiszem tényleg hibát követtem el. (Itt erre a fórumra gondoltam, de közben Eshrohnoil megjegyzése eszembe juttatta az igazi okot)

4. TÕLED , (ha jól emlékszem), EGYETLEN EGY E-MAIL SEM
ÉRKEZETT EZEN ÜGYBEN!

Amúgy én is örülök, hogy a G3 le lesz
fordítva, de ezzel együtt felmerül bennem egy nagy-nagy
kérdés: -Úgy tudom, hogy az eddigi Gothic-ok ki lesznek adva egy
csomagban, német és angol nyelven. De akkor a magyar G3-ma mi lesz
vegyem meg azt is külön???

Megint WB-nek a 1773-ra:

Valóban küldtél, de nem hinném, hogy ez elég lenne ahhoz, hogy ekkora beruházást csináljanak, ami nem is biztos, hogy megtérül.

Duzsuki
Nem derül ki hogy ki is a fõhõs.
A fejlesztõi interjukból egyértelmûen kiderül, hogy megmarad névtelen egyénnek. Semmi nem fog kiderülni arról, hogy ki is õ valójában.
Itt vannak az interjuk.

A háromban ki fog derülni, hogy ki is ez az úriember?
Mármint a fõhõs.
Mert szegény fiatalembert sehol nem hagyják bemutatkozni.

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Mért akarod?

Azért kiadhatnák mind a hármat egyben
Egy kis grafikai tunningal az 1-2-õt.

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Ottto
Alig várom hogy felaprítsam a királyt >D

"gonosz orkokat" nem teljesen jó ez a meghatározás. A készitõk elmondták, hogy az orkok nem is olyan gonoszak mint azt hinénk, hanem csak egy meg nem értett harcos faj.
De akkor is mi a fenének akarják akkor az egész emberiséget leigázni?!
Amúgy én nem az orkokat ölném. Hanem Beliar követõ itt.(orkok, hüllõemberek, sárkányok, sötétmágusok...)

grebber
Már alig várom hogy két egykezes fegyverrel aprítsam a gonosz orkokat!

Next PC upgrade: 2022

Esrohnoil
Nekem épp megfelel az angol kiadás is majd. 😊

"Aki nem hiszi járjon utána."

magus
ha még a 2-re is várni kellett, hogy egyáltalán kiadják angolul, kétlem, hogy pont azzal fognak szórakozni, hogy lefordítsák egy tízmilliós népnek.

Mondjuk én akor is megveszem a játékot magyarul ha Anettka lesz Xardas hangja mert én angolul meg németül nem tudnék vele játszani.

Nem baj csak a gamét dobják ki õsszel.
Majd szótárazok mint a "régi szép idõkben".És kockafejem lesz a monitortól.

littleNorbi
Az az érzésem nem is fog megjelenni !

Kicsit több átélés.

Az tényleg jó, de lehetne jobb is.

nem mondtam hogy szarsz lesz, bírom is a ganxsta szinkronos játékokat 😄 pl. Chrome

Vagy pedig kamu az egész magyar kiadás.
És ahogy már megszoktuk, várunk egy pöttyet a magyarításra.

Én ígyis-úgyis megveszem a magyarított gamét.
Ha szar lesz a hang, majd tompítok rajta a háttér zenével.
De bízom benne, hogy nem cseszik el.

Ottto
Ennyira nem kell sírni, nem kell magyarul megvenni és kész! A megfelelõ boltokban biztosan beszerezhetõ lesz az angol/német verzió is, ha másnem rendelésre.
Mellesleg nem minden magyar szinkron gagyesz, sõt a SevenM túlvan már pár igényesebb szinkronon (azt nem mondom hogy jobb mint az angol, de nem is egy sz@r). Na és mivan akkor ha Gangxta megszólal? Vagy bárki más? Az eredeti Gothic feelinget egyik magyarhang sem fogja átadni!

Akkor öngyilkos merénylõnek állok és a fordítókat és a szinkronokat megölöm.

a fõhös úgyis ganxsta zolee lesz ;DDD

Már jópár videóban is szerepel a kari két egykezessel.

Nekem mondjuk teljesen mind1. Én a kétkezes fegyvereknek vok a híve. Persze azért mindent ki fogok próbálni.

Úgytudom igen. Meg valami olyasmit is hallottam, hogy azért lesz kisebb sebzése az
egykezes fegyvereknek.

Én úgy tudom, hogy meglesz ez a megoldás is. De lehet, hogy tévedek.

grebber
Lehet hogymár volt róla szó ha igen nézzétek el nekem.
Volt róla szó hogy lesz-e olyan lehetõség hogy mind a két kezünkben lehet
kard ??

Next PC upgrade: 2022

A német verzió nekem jobban tetszik, õk szerintem jobban eltalálták a karakterekhez illõ hangot. De ez lehet, hogy csak szerintem van így.

Ha bennem akkor véged!
De én is remélem, hogy a játékban a nyelveket belehet majd álítani.

Sztem biztos át lehet állítani majd a hangot nem? Remélem mert ha ez bekövetkezik amit mondasz akkor kárt teszek valakiben.

Akkor inkább nem veszem meg magyarul.

Vagy képzeld el Xardast, "Alföldi Róbertes" hangal.

Hát akkor falra is mászok ha vmi kis vékony hangú köcsög hangot találnak neki.

Én örülök neki. Bár elég lett volna nekem a felirat is bõven, de azért így is király lesz.

Ottto
Szomorú. Még szerencse, hogy angliából hozatom be a verzióm.

Ha a hang nem illik a karakterhez akkor az nagyon el tudja rontani
a játékélményt.

Csak nem azzal, hogy árnybestia lesz benne meg disznópatkány??<#lama><#mf1>

Én valami miat érzem, hogy a szinkront el fogják rontani

Egy-két gamét elbasztak már vele.

Csak nehogy gagyi legyen a szinkron.

Na most komolyan köldtem nekik egy levelet, amiben mondtam, hogy jó lenne ha magyarul is megjelene a játék. Ha nem hiszitek nézzétek meg a Gothic 2 magyarosítás honlapján a Gothic 3 topikot ott tevzetük meg.

Itt olvastam

http://www.magyaritasok.hu/?func=news_info&id=633 lehet én értettem félre vmit de nem valószínû.

W.B. te meg még mindig hülye vagy és gyanús, hogy ez nemigen fog változni.

Csak annyi volt a levélben, hogy örülnénk ha megejelenne magyarul is a játék. És tesék. A hátérben egy kicsit dolgoztam sem több sem kevesebb.