Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem válalom. De olyan képregényre gondolsz?

Molnibalage
Hova küldjem? Ide nem tölhetem fel!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

kép?

Molnibalage
Van néhány érdekes képem csak le kéne fordítani, mert nem tudok németül. Van vállalkozó szellem?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mr_no_NaMe
De tudok csak ez tényleg szinte semmi...Jó meg a hang nagyon illik Xardashoz (véletlenül nem az az ember mondja alá, aki a Postalban a dude-t is szinkronizálta? 😄)
Majd hálás leszek azért ha legalább a FÉL játékot leszinkronizálják 😊
Esrohnoil
De biztos tud, de ez nem sokkal több a semminél...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Te samminek nem tudsz örülni és hálásnak lenni???

Mr_no_NaMe
Jah akkor basszákmeg...Mégse fogom elõröl kezdeni :S
Nem csak a videókat.
(de remélem, hogy az egész is sorra kerül)

Mr_no_NaMe
LESZINKRONIZÁLJÁK AZ EGÉSZ GOTHIC KETTÕT????
Húbazmeg............ha ez így van megin lesz egy pár álmatlan éjszakám 😄
Kösz.

RPG Codex interjuhé, elsõ rész, nem túl sok, de a PB nem engedte még ki a többit...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Most néztem meg a g2-bõl a szinkronos részletet. Nagyon fasza volt érteni meg minden. Így mostmár még jobban várom a G3-at.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Szerintem is qrvára felesleges. Majd ha minden szöveget leszinkronizálnak akkor leszek elégedett.😄

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Annyi nem is számít.

a_n_d_r_e_w
Értelme van, csak qrvára felesleges. Szerintem.
amennyi videó volt abba...

One Vision. One Purpose.

jah, és ennek semmi értelme :/

grebber
Akkor nemveszem elõ és nemtolom végig 😞

Next PC upgrade: 2022

Esrohnoil
Ahogy én értelmeztem, csak az átvezetõ videók (intro, outro...) lesznek szinkronizálva.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

grebber
Hehe akkor megint végigviszem majd szinkronnal is!!!

Next PC upgrade: 2022

Varant egyik városa lehet, a minõség igaz gagyi...

deszar

Mitt találtam!

ati2002
május 9-tõl.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Tényleg az E3 mikor van?

Ez így van kérem =)

Nem feltétlenül. Ezt igazán majd a játékrendszer ismeretében lehet megállapítani

Akkor ez rosz döntés.

Esrohnoil
Pont ezen akartak változtatni. 😊

Nem. A Gothicban eddig úgy kellet, hogy a táskából kellet hírtelen varázsolni? nem.
1=közelharci fegyver, 2=lõfegyver, inenn meg a rúna kövek, igaz a Gothic 3ban csak teleport rúna kövek lesznek
Ezen nem kell vitatkozni, majd kiderül.

Ezt egyébként inkább a karakter típusa fogja eldönteni. Tehát varázyló karakternél varázslatokkal és mana potionökkel lesz tele, míg harcosnál inkább fegyverekkel

De én így ki némi kaját, és italt(élet/manna) fáklyát tenék ki. Ja és térkép!

valószínû így lesz, hogy valami kezdeti verzió

Valószinüleg kezdeti verzió, így valamibõl sok valamibõl kevés van,

Takanohana
OK, de akkor mik azok a százasok? A fegyverek sebzése? Mindegyiké egyformán 100? (A fáklyáé is?!) És különben is miért van négy tökegyforma kard kirakva? Bár lehet, hogy ez csak illusztráció, és a rendes játékban különbözõ számok lesznek. De mégis, mik azok a számok???

khm. Akészítõk már tisztázták, hogy ez nem lesz a játékban. És hogy mutatna ha egy mágikusérc kard elkezdene kopni?!

Takanohana
Lehet, hogy a fegyver állapotát mutatja, mint más játékokban is, és ha kopik, javíttatni kell.

Hát, sejtem. Kicsit nagy lenne. De a Gothic 3 kontinens így nézki kb.

Ottto
Ez egy nagyon régi FanArt. Köze nincs az eredeti játékhoz!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Akkro ha rúna akkor csak teleport lehet. A Varázslatok mentálisak lesznek.

ez tényleg értelmesebb mint a varázspálca. közben rájöttem: az nem gyûrû hanem rúnakõ

Az nem varázspálca az inkább fáklyak, különben ezt jó ötletnek tartom igaz ront valamit a játékban.

a képrõl eszembe jutott valami:
mit jelentenek a 100-asok a quickslotokon? elnézve a képet, van a quickslotban 4 fegyver, egy tekercs, egy gyûrû(??) és egy varázspálca szerûség

De mértékkel! Nem leszek orvvadász. Az a jelmondatom a Gothicban: "Ami rámtámad az meghal!" De ezek nem fognak😊 De figyi! Ha kell pénz akkor kifosztom az ork konvojoka, ezen ne muljon.

Esrohnoil
De ha a testrészeikért jó pénzt kapsz és nem tudod majd egy jobb vértre máshonnan összekaparni a lét, akkor bizony mondom néked h. leölöd õket. 😊

Na ennek örülök!
De lesz a G3ben már olyan állat ami nem támad meg PL: Dögevõ, Zúzótülök. És én ezeket nem ölöm meg.

Takanohana
Persze, meg lehetne oldani, pl úgy, hogy a levadászás után csak a gyenge, nem túl sok Xp-t érõ szörnyek/állatok termelõdnének újra. Én is örülnék neki. Vagy el tudnám képzelni, hogy ne csak a kifejlett állatokkal találkozzunk folyton, hanem pl. a dögevõk fészkei, tojásokkal ott maradnának, (mondjuk nem volna érdemes azokat is kiirtani, mert alig adna Xp-t), és idõvel ezek kikelnének.

CS@
Igen erre gondoltam már én is, de még annak is örülnék, ha lenne lény, de mondjuk egyáltalán nem vagy csak minimális XP járna érte, persze ez is béna megoldás. Az elsõ és a második részben is annyit mászkáltam úgy, hogy nem volt már semmi a terepen, hogy bármilyen megoldással beérném, csak ne legyen üres a pálya.

Takanohana
Jogos, bár van ellenvetés is, és a készítõk valószínûleg ez utóbbit tartják szem elõtt. Vagyishogy, ha mindig van a területeken levadászható Xp-forrás, akkor csak türelem kérdése, és a kari már elsõ fejezetben fullra tápolható, nincs is tovább már kihívás a játékban.