Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Jó volt a videó.
Pár észrevétel: a mozgások dinamikája szinte egy az egyben ugyanaz mint az elõdöké. Igaz azon nem is nagyon kell változtatni.
A harci mozdulatok jól lettek megcsinálva és a kétkezes kard használat is jól néz ki. A varázsbottal való csapkodás meg még jobb😊

A képeket meg elnézve, hát szóval, hogyismondjam, nagggggyon naggggyon ott lesz. Mégha csak a tájak is lesznek szépek.
De remélem kevesebb bug lesz benne.

Viszont még mindig az érdekel, hogy englisül is kiadják e a collector's csomagot, amiben ugye mindhárom cucmó benne van. És a Magyar g3 benne lesz-é vagy az külön, vagy hogy....

itt meg vannak új képek...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Esrohnoil
Ez büntet... Ha hozza az elsõ rész hangulatát, odatesz majd az Oblivionnak is. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Letöltöttem de nem akarja elindítani.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Ottto
Ááááá! Én nem bírom kíííí!! ((:

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Ez egész jónak néz ki.
A mozgás full ugyanolyan mint a G2-es motorral volt =)

Zsolo007
Nem rossz, majd meglássuk milyen lesz gépen 😊.

grebber
Hát nem lesz gyenge!!!<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

grebber
Azok ellen is jók csak ki kell tapasztalni a harci szokásaikat.

Molnibalage
Hát a kettõben sem valami király. A kombók csak szörnyek ellen érnek valamit, NPC-k és orkok ellen semmit sem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

De remélem a harcrendszer ugyanaz lesz mint a G2-ben. Az egyben nagyon pocsék volt az irányítás.

Molnibalage
Nem a menüre, hanem a quickslotokra gondoltam. Végre lesznek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

szablya
Új képek Itt
Pajzsos fickó! Nagyon durva!!!

!!!Gothic forever!!!

Én azért a G2-es motorral nem élvezném annyira. De a menürendszer mennyiben fog változni? Vagy mi fog változni?

Ottto
whoah <#eljen>
Kegyetlenül feeeeeeelingggg!!! (:

Randal
Anyám szentséges atyaúristenit!
Ezek nagyon jó képek. Sírni tudnék.
Nem tud valaki jó munkát nyárára? végigdolgozom az egész napot, csak hogy legyen egy új gépem.

Azé G2-es motort azt felejtsük el. Jó,jó a mostani gépeken már okés, de annakidején még elég gázul szaggatott. Mostmeg ráadásul nagyobb területek lesznek.

Én is így gondolom.

Molnibalage
Kit érdekel a grafika. Én Gothic 2-es motorral is tolnám.A lényeg az új menürendszer és a HANGULAT.(így csupa nagybetûvel)

De azok ám! hûha! Lehet hogy menni fog a gépemen, nem néz ki akkor grafcsodának mint mondjuk az Oblivion, de a fíling, az megmaradt =)

ezek új képek? (legalábbis a májusi keltezésûek?)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Ottto
Pár art a Gothicból van, de tudtomal nem lesznek nõi harcos karakterek. A G2es paladina is csak fanart, a játékban nincs ilyesmi.
Azért hagyd bent, hátha én tévedek. Eléggé össze vannak keverve az oldalon a dolgok...

nah, látod, akkor lehet hogy mellényúltam, azért mertem így kitenni, mert az úriember oldalán azt írta, hogy G3-as cuccról van szó ()itt

Ottto
Sok játékban szerepelnek nõi harcosok, de a Gothicra nem jellemzõ.

Melyikben voltak még amazonok?

Ottto
Még WoGn néztem, de nem vagyok benne biztos hogy a hölgy G3as.

basszer, reménykedtem,hogy néha nézitek az rpgvault.hu-t, szóval van még egy kép, egy amazon cicáról,
itt

grebber

Next PC upgrade: 2022

Szerintem még k**va messze van a szeptember. Sajnos. Engem nem hat meg, hogy akkor kezdõdik a suli.<#mf2>

Az élet végét.

remélem azért nem lesz olyan hamar 😄
a Szeptember szar hónaõp... a szabadság végét jelenti :p

Molnibalage
Én kérek elnézést mindekitõl, hogy így felzaklattam a közösséget. Sebaj, hamar itt lesz a szeptember.

Szegénynek már agyára ment a gothic.. ;-)

szably is ismeri

Annyira jó, hogy te mindent ismersz és elõbb tudsz mint más.<#mf1>

Akkor nem kell. Ne küldd.

HÁHÁ!
Ezt ki nem ismeri? Ezekrõl van szó? Semi új nincs benne. Molnibalage kicsit tévedet, van olyan kép is ahol lovag egy orkmészárlóval és pajzzsal futkos a városban. Meg ahol ha jolláttam 2 orkmészárlóval sétál. Van ahol még ló is van.(remélem ez egy mód és betudom szerezni) Bár kétlem, hogy ez egy mód legyen

Ottto
Mielõtt ezer e-maillel bombázzátok a gyereket, az alábbi képekrõl van szó. Ezek tényleg nem hivatalosak. Fan made mind.
Kép A
Kép B
Kép C
Kép D

szablya
Kösz a képeket, de ezek sajnos nem hivatalosak.

!!!Gothic forever!!!

Én is szívesen megnézném azokat a képeket.

[email protected]

Igen, küld õket az e-mail címemre: [email protected]

Molnibalage
Honnan veszed? Ezeket már több, mint 1 éve szereztem, de aztóa se láttam SEHOL, én sem tudom már, hogy honnan szerztem..
Érdekel esetleg? Mert ezek nem azok amirõl te beszélsz.
Az egyik kép valüban Gothic 2-õs, de azon magyarázza az íjászatot.

Molnibalage
Megy a mail.

Meg vannak azok neked, Ádám. Gothic 2 lovag két egy kezessel futkos.

szablya
Én nem tudom németûl, de szivesen megnézném a képeket. El tudnád küldeni a [email protected] címre? Megköszönném.

!!!Gothic forever!!!

Molnibalage
Nem. Gothic 3! Nem tûnik fel a leírásból?

Gothic2?
Mert akkor hagyuk.

Molnibalage
Nem képek vannak amelyeken ír pár dolgot arról, hogy pl. a célzás az íjjal hogyan mûködhet. 4 féle képpen magyaráz valamit. Aztán a harci techikákról is van valami. Meg egy kép egy pajzsos fockóról és a full inventory kép a tárgyak tömegével, meg egy craftolós kép, arról, hogy milyen és hány darabból áll egy fegyver.

Molnibalage
Nem képek vannak amelyeken ír pár dolgot arról, hogy pl. a célzás az íjjal hogyan mûködhet. 4 féle képpen magyaráz valamit. Aztán a harci techikákról is van valami. Meg egy kép egy pajzsos fockóról és a full inventory kép a tárgyak tömegével, meg egy craftolós kép, arról, hogy milyen és hány darabból áll egy fegyver.