Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ottto
Létezik Gothic Collectors, jelenleg az elsõ két + G2addon részeket tartalmazza. Szerintem csak szimplán belekerül a három is és így lesz teljes a trilógia.

Csak az árak rohadtul elszabadultak. 70 euro, basszus! rohadtsok. (Vajon az angol verzió ára miért áll még mindig 10k HUF körül, míg a német 15-re felugrott?)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Már csak azért is várható ilyen csomag, mert a 3 rész története szorosan kapcsolódik egymáshoz, és van aki sorban szeretné õket végigjátszani!
Szerintem van rá esély hogy tartalmazni fogja mind3 részt, mert a trilógia bezárult, ilyenkor kiszoktak adni ilyen rajongói kiadást vagy nemtom mit!Szerintem ha ebben nem lesz benn mind3 rész, akkor majd ezen kívül lesz olyan csomag amiben a 3 Gothic+ a 2 kieg.je egben megtalálható lesz!
Ottto
JAJJJ DE GYÖNYÖRÛÛÛ 😄
Szerintem nem fogja tartalmazni mind a három részt, mert akkor már nem Gothic3 Collectors lenne. Valaszeg ami ebbe kerül az az Art Book, poszter, térkép esetleg póló, meg nemtom mit szoktak még ilyenekbe beletenni.

peeter22
Nyitott vagyok mindenre, jöhet bármiféle új szörny vagy faj, az a jó, ha minél változatosabb a lemészárolandók palettája. Így tovább tart a varázslat, összetettebbé teszi a történetet és nem csak az ember ork harcokra öszpontosul. A büdös orkok már nem nagyon izgatnak. De azért még mindíg szívesen mészárolgatnám õket. Már csak szûk két hónap, már ha nem csúsznak többet.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Randal
Hmm. Skorpióember? Végülis a Tárnarák is egy újdonság volt eddig. Azt hiszem. Sivatagban meg az orkok és a hüllõemberek kicsit uncsik lennének😊

És ez nem Skorpióember hanem Templomvigyázó vagy mi😊

a_n_d_r_e_w
ejj, hagyd. Szerintem ha nem azzal kezdett volna, akkor a G2 sem lett volna neki Gothicos.

One Vision. One Purpose.

Takanohana
Ja, egyébként te a sivatagba milyen szörnyeket raknál?

Takanohana
OK. Mondj egy példát arra, hogy mi szerepelt eddig a Gothicokoban, ami nem volt Gothic-os. Egyébként a skorpióember, de lehetne kanáriember is, gothic-os lesz, mert a Gothic-ban fog szerepelni. Új szörnyeket meg be kell hozni, már csak az újdonság kedvéért is, meg azért is, mert új lesz a helyszín.

Molnibalage
De mi az, hogy Gothic-os??? Légyszíves magyarázd már el. Nem értem mi a problema. Semmi újdonságot nem tudsz elviselni? Pedig jobb lenne a minél több nem humaoid/félhumanoid intelligens faj, mert a G1 videoban is arról volt szü, hogy a király benyomott mindenkit kévéve az orkokat. Akkor talán jó lenne velük is találkozni.
(ugyanez a vicc kedvéért olvasható a G2 oldalon is..)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Elmondani nem tudom.
De remélem a skorpióembert jol oldják meg, mint a többi lényt.

Randal
Fakk. szemét imageshack. Na itten van a kis aranyoska. Máris szeretem😊
Fõleg ha benne van mindhárom gamma😊

Randal
BRUHAHAHAAAA!!!!!
Ja, az ára 70 euro...

Mr_no_NaMe
ehh aszittem szeptember eleje :S
Takanohana
A hüllõemberben pl. mi a Gothic?

Randal
Csúszhat az még. Nem követnek el bakit a fiúk. De legalább addigra haver vesz gépet😊 így lesz min tolnom jippíííí.

a_n_d_r_e_w
ezek szerint okt.13 a végleges dátum. Szerintem túl korai 😞

One Vision. One Purpose.

Molnibalage
Szegény harcban áll a világgal. Jó, hogy benne lesznek. Tipius sivatagi élõlények és lehetséges szövetségesek. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Randal
Szakadj má meg! Múlt héten is ezt a szart reklámoztátok!

Ha a G1-2 állatai és egyébb lényei jönének vissza anak örülnék, az ujak ellen semmi kifogásom, de legyen meg bennük a Gothic. A Skorpióemberben mióta van Gothic?

És, mi a baj vele? Nem értem a hozzád hasonló siránkozó arcokat; ha meg a Gothic 1-bõl köszönnének vissza a szörnyek, akkor meg amiatt sírnál.

Ja, és max. meghüLYülni lehet, "j"-vel aligha.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Most hüjülök meg! Skorpió ember vagy mi a lófütty! Na ne...

Molnibalage
Nana, azért egyes küldetések a fejezetekhez vannak kötve.

Randal
A chaptereknek amúgy nemigen volt szerepe, max annyi, hogy láthattad, elõrébb jutottál a játékban (mintha nemigen tudtad volna😊 )
A szörnyekbõl meg sose termelõdött ugyanannyi vissza chapter váltáskor, hanem csak bizonyos számú. Ugyebár ez természetes dolog, szóval azzal se volt gond.

Ottto
Ott én is láttam, de szerintem ez baromság. Azt hittem hivatalos forrásból tudod, de látom tévútra tévedtünk.

Akkor csak jól kell kivitelezni és észre sem fogjuk venni....(Ahogy õk írták :j )

_Atti_
azthiszem leírtam honnan veszem..
"Az angol JW fórumon igennagy felháborodást váltott ki." ugyanitt írta valaki ezt is..márminthogy nincs chapter többé.

És igen, elvileg szörnyekre ez nem vonatkozik mint irtam, npc-csak.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Ottto
WB: Te inkább hallgass!

GrimReaper:
"A szintkövetés pedig csak a fontosabb NPC-kre vonatkozik majd."
Ennek mondjuk van értelme. Nem halhatatlanok lesznek, csak erõsebbek. Gondoltam hogy a szörnyekre ez nem vonatkozik. A PB nem fogja ezt a hibát elkövetni, és sztem nem is hagynák. Az angol JW fórumon igennagy felháborodást váltott ki.

Ha nem leszek fejezetek, akkor egy Fontos Gothic elem kiesik.

Remélem nektek is feltünt: Valami nem stimmel. Nem hûek az elõzõ részekhez. Mi már magasról levagyunk tojva, mi már nem számítunk, csak a pénz...

Nem lesznek halhatatlan NPC-k, az egyik interjúban olvastam, hogy akár úgy is végig lehet vinni a játékot, hogy mindenkit kinyír az ebmer, bár nem lesz könnyû dolga...

A szintkövetés pedig csak a fontosabb NPC-kre vonatkozik majd.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Ottto
Nem lesznek chapterek? Ezt honnan veszed?

CS@
Mivel a G3 al kapcsolatban fõleg errõl a fórumról tájékozódok, így én még nem hallottam errõl. De eddig számomra eddig ez az egyik legjobb hír a játékkal kapcsolatban, én nagyon nem kedveltem a chaptereket.
Azt persze én sem tudom elképzelni, hogy ezt, hogy oldják meg, mivel a hallhatatlan karakterek kivételével eddig is bárkit meg tudtam ölni bármikor a hallhatatlanok meg kicsit illúziórombolóak.
Ez viszont azt is jelentheti, hogy a lényeknek lesz valamiféle önálló „respawn” rendszere, hiszen ha ez így lesz, akkor már nem fognak tudni chapter váltáskor újratermelõdni, ennek meg még jobban örülnék.

Az eddigi 2rész+kieg alapján nincs elképzelésem ennek a megvalósításáról, de ha megcsinálják, akkor nagyon remélem, hogy jól sikerül megoldani és nem cseszik el vele a játékot.

_Atti_
Viszont arról hallottatok hogy nem lesznek chapterek?
Hogy leveled npckel lesz megoldva a szintentartás?

EZ kinyírhatja az egész játékot szerintem.
Nem tudjátok hogy a készítõk hogy gondolták ennek az implementációját?

( Asszem jowood forumon olvastam, nyitottak egy topicot ahol ez ellen tüntetnek, de nem mentem végig mind a tizenakárhány oldalon)

_Atti_
megmondták:
NEM megy a világhoz..
NEM megy a játékmenetbe --> Nem lesz kiegben sem.

lehet, hogy kiegben igen. de én az egekbe nem vágyok

grebber
LOL minek találgatni meg szerintem nemnagyon érdekel senkit miel ugysem lesz!

Next PC upgrade: 2022

Csak tippeltem, min lehet még repülni? Sárkány? azt kételm.
Ja a Gothicban amúgyis sok a dínó, most jött volna a dínókrokona egy faj a Pterosaurusok közül<#vigyor3>

najo hüjeséget férretéve. Mitt terveztek, min lehetett volna repülni?

Ottto
Griffmadarat?! T.T
Jézusom....ezt meg honnan szedted!?

Ezek nem csak lovat terveztek! Hanem valami repülõ állatot min lehet utazni.
Ja Griffmadart... Az már tényleg nem Gothic lenne....

Most nézetem meg mégegyszer nagy hang mellet azt a videót amiben a hõs 2ork és a paraszt ellen küzd. A Hangulat már most magával ragadot...
Mondhatnak bármit én eredetiben megveszem.

Nos, ha nem vetétek volna észre az a két ork azért nem támad amikor püfölöd a másikat, mert "szurkol"

peeter22
Igen ezekrõl van szó.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

_Atti_
itt is a lényeg: farkas képes arra amit tennie kell. Az meg már egy kapcsoló a befejezõ fázisban hogy a szikla számára átjárhatatlan akadállyá váljon. Ilyet nem követnek el egy g1-g2 után hogy ugy hagyják😉

_Atti_
Megnéztem az uj videókat, azok a beakadások szerintem nem peformance jellegû beakadások hanem valami hiba miatt van. Vagy az Aival, vagy a hanggal..írták hogy ezeken még dolgoznak, több preview is jelentette hogy itt-ott még volt csiszolatlan AI, ilyen a troll is szerintem. Azért gondolom hogy valami hiba okozza mert akkor a köv másodpercben meg nem menne olyan szép simán, nameg elõtte is..fõleg hogy a látómezõbe ugyanaz van.

Általában ugy fejlesztenek hogy a dolgokat azután finomhangolják ahogy minden feature mûködõképesen bekerült..A Piranha elég rutinos már a gothicok elõállításában hogy tudják mit csinálnak, és a maradék idõ alatt ez a tweakelés,végsõ gyomlálás csodát fog mûvelni.

Molnibalage
Ezek még ERÕSEN tesztfázisos videok. Gondolom, hogy látszódjon, hogy milyen mikor áll és támad a kedves.

rotator
Bár ha minden igaz, ezek még mindig E3-as videók voltak, egy baromi régi buildbõl.

rotator
Nem a lejátszás akadt, hanem a játék, amit felvettek. 😊 Nagyon véletlenszerû volt a framerate, mondom, a farkasos rész elõtt megállt 4 másodpercre az élet a játékban! De lehet, hogy csak a fraps (vagy amivel felveszik) gõzölt be.

j0nNyKa
*fogsz
es ugy legyen

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nyugi mire megjelenik nagyon nagyot fogol csak nézni a grafikán meg a játéktéren is!!!