Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem tetszik.
Gratula
(Bárkinek nem tetszik, nálam lehet reklamálni, és visszakerül az elõzõ)
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Szeretem a kihívásokat <#hawaii>#hawaii>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Azt hiszem van egy könyitet mentésem, ahol már csak kasztot kell választani.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Gothic ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(gothic1-2)
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Next PC upgrade: 2022
Én a magyart kivárom.
Egyébként lehet azt csinálom tényleg, hogy eladom ezeket és veszek egy 1GB-osat.
Amúgy meg ahogy visszaolvastam lehet, hogy a VGA-m is gagyi lesz hozzá.😞
-GeForce 6600 AGP 8x 256 Mb-os és 128 BIT-es.
Vigig toltam az elõzõ 2 részt és nagyon teccettek jobban, mint az Oblivion bár azért az is jó a maga módján, de az elsõ rész sztorija meg az olyan dolgok, hogy vannak ellenfelek, amik olyan területeket védenek, ahová nem tudsz eljutni még a játék elején nagyon izgalmassá teszik a gémet. A másik és ez megint csak az Én véleményem, hogy hiába van egy baszott nagy térkép, amit be lehet járni dög unalmas egy idõ után, ha nem találkozol Ölnivalóval!!!
One Vision. One Purpose.
- ha párban _azonos_ méretû memóriamodulok vannak akkor azokat jobb alaplapokon párhuzamos mûködésre lehet bírni, ez jelentõs javulást hozhat magával. A memóriák közül a leglassabb sebessége a meghatározó (hacsak nem bírja a magasabb frekvenciát), tehát ne vegyél 400Mhz-nél lassabbat
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Az Oblivion apropójából vettem egy meglehetõsen brutális gépet, amire 3 éve gyûjtögettem, meg annyi ideje halogattam is, aztán mire meglett a vas, ráuntam az Oblivionra... :\
Mindegy, most majd itt lesz az alkalom kihasználni.
One Vision. One Purpose.
DirectX 8.0 is minimum. (PCGames)
Tehát mégis lehet reménykedni a GF4 tulajoknak is 😄
Hardware requirements: Attention ! "RunsBest" (maximum):
Athlon 64 3000+/P4 2,8 GHz
1 Gbyte RAM
Geforce 6800 GT/Radeon X800 Pro
Highest detail (4xFSAA and 8:1 AF), Geforce 7800 GT/GTX or
Ati Radeon X1000-series is necessary !
The minimum requirements are not know by now, but they should probably be like:
2 GHz Pentium 4/AMD 2000+
1024 MB Ram
64 MB graphics card
Windows 2000, ME, XP, Vista
DVD-Rom
DirectX 8.0
Forrás
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
- ha Gothic3 erõsen kihasználja a DX9 lehetõségeit, akkor VGA miatt ezzel a géppel bebuktam a játékot...
Nem reklámnak szánom, de a prohardver! fórumain érdemes körülnézni, ha vásárolni szeretnétek, azon belül is gianni-t csak ajánlani tudom, én tõle vettem mindent; korrekt, rendes srác.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én gépvásárlás terén nézegettem a kártyákat. Egy 7600GS/ 7600GT viszonylag olcsó és elég sokáig eltart. Ha meg SLI-s változatot veszel a GT-bõl meg olyan alaplapot is akkor sokáig elmegy.
De csak úgy végszükség esetére nem érdemes 30 ropit videókarira kidobni😞
One Vision. One Purpose.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
- hw-s ismerõssel beszélgettem, gyakorlati különbséget a 2Ghz és 3Ghz processzorok között nem tapasztalt (mérni mért, de nem érzékelt jelentõs változást), szerinte ma a VGA a gyenge láncszem viszont abból meg nem érdemes AGP-s 6600GT-t venni (1x 30+k Ft sok érte, 2x annyira már nem jó - elavult(?) ). Az új VGA kártya slothoz meg lehet venni új gépet (kb. 50k Ft + VGA), szal jó lenne, ha menne a fenti konfigon (nem várok max. felbontást, csak lehessen játszani rajta)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Félrefordítás. Megnéztem az Ign previewet:
Eleve Quick Use bar.. annyit tesz csupán hogy míg a régebbi gothicokban meg kellett jegyezni hogy hanyas számra van állitva a csatabárd, itt láthatjuk majd ezen a tálcán és akármilyen tárgyat beállithatunk ide igy gombnyomásra használhatjuk..Azt irják hogy ki is lehet kapcsolni az egészet ha nem kell.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
----------------------------------------------------------------------
Gothic 3 will be released on the 13th of October in Europe!
“It’s fixed – Gothic 3 fans will get their hands on Gothic 3 this October and will be rewarded with a great game for their patience”, says Stefan Berger, Senior Brand Manager JoWooD Productions.
forrás: RPGdot