Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szvsz maradhat.
Nekem tetszik.
Gratula

Ottto
Új banner, ha nem bánjátok. Ez még mindig nem végleges, de a borítótervekhez valami hasonlót szerettem volna. Csakhogy tartsuk a hangulatot :j
(Bárkinek nem tetszik, nálam lehet reklamálni, és visszakerül az elõzõ)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Ja, 60%kétkezes és 180 erõvel a Rohamfejszét használtam és ígyis kinyírt egy ork katona

Megbirkózok vele, köszi 😉

Szeretem a kihívásokat <#hawaii>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Tudok, ajánlani könyitést.
Azt hiszem van egy könyitet mentésem, ahol már csak kasztot kell választani.

A Gothic 2-t én is tolom,(Gold Edition), de õszintén szólva kezd egy kicsit frusztrálni a nehézsége. Na de sebaj, inkább nehéz legyen, mint gyerekjáték.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Adigis!
Gothic ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(gothic1-2)

Aki meg a magyarral akar játszani, az megérdemli, hogy várjon rá 😛

A magyarról beszélünk!

Már megint mi ez az értelmetlen károgás?! Olvassatok utána, mielõtt sopánkodtok. Október 13-án jelenik meg a játék, német és angol nyelveken. Pont.

De fasza. Egyre csak tolódik-tolódik. A végén kiderül, hogy ki sem adják.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Én úgytudom, hogy decemberben lesz kapható

Én is a magyart várom. De mondjuk ha okt. 13 a német akkor novemberben már lehet kapni a magyart sztem.

grebber
Nekem mindegy melyik jön eelõbb csak a magyar nyelvi fájlokat tegye majd fel valaki😄

Next PC upgrade: 2022

Az a Német megjelenés.
Én a magyart kivárom.

Tényleg és egyébként október 13-án 100%, hogy lehet kapni? Úgyértem 13-án mehetek is az üzletbe? Vagy ez csak egy tervezett idõpont?

Nekem ami most van benne (lsd.2735) azok ugyanattól a gyártótól vannak meg minden csak Ram-ban különböznek. De egyébként ha jól emléxem 3 slot-os az alaplapom.

Egyébként lehet azt csinálom tényleg, hogy eladom ezeket és veszek egy 1GB-osat.

Amúgy meg ahogy visszaolvastam lehet, hogy a VGA-m is gagyi lesz hozzá.😞
-GeForce 6600 AGP 8x 256 Mb-os és 128 BIT-es.

izsook
Sok memória kell az biztos, már csak azért is, mert valami olyasmit ígértek, hogy nem nagyon lesznek töltések a területek között, nem úgy, mint az elõzõ 2 részben!

Vigig toltam az elõzõ 2 részt és nagyon teccettek jobban, mint az Oblivion bár azért az is jó a maga módján, de az elsõ rész sztorija meg az olyan dolgok, hogy vannak ellenfelek, amik olyan területeket védenek, ahová nem tudsz eljutni még a játék elején nagyon izgalmassá teszik a gémet. A másik és ez megint csak az Én véleményem, hogy hiába van egy baszott nagy térkép, amit be lehet járni dög unalmas egy idõ után, ha nem találkozol Ölnivalóval!!!

Én a helyedben inkább megpróbálnám elpasszolni azt a 768MB RAM-ot, és vennék egy 1GB-ost. Vagy 2-t 😛

a_n_d_r_e_w
annyi kiegészítést még, hogy gyakran nem elég az azonos méret a párhuzamossághoz. Tehát ha ilyesmi a célod, akkor igyekezz pont ugyanolyat keresni, mint amilyened már van (gyártó, típus, stb)

One Vision. One Purpose.

- mai alaplapokban gyakran csak 2 memória slot van, ezt azért jobb lenne elõtte megnézni a gépedben
- ha párban _azonos_ méretû memóriamodulok vannak akkor azokat jobb alaplapokon párhuzamos mûködésre lehet bírni, ez jelentõs javulást hozhat magával. A memóriák közül a leglassabb sebessége a meghatározó (hacsak nem bírja a magasabb frekvenciát), tehát ne vegyél 400Mhz-nél lassabbat

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Nekem memóriát kell beszereznem. Azt nem tudjátok, hogy igaz-e, hogyha van egy 512-es meg egy 256-os memória a gépemben akkor bele lehet-e még tenni mégegy 512-est? Mert nekem azt mondták kettõnél többet nem érdemes mert úgy már egymást lassítják. Mondjuk én ebben nem igazán hiszek. Amúgy mindkettõ 400 Mhz-es Kingston.

Én már idén is 😉

Az Oblivion apropójából vettem egy meglehetõsen brutális gépet, amire 3 éve gyûjtögettem, meg annyi ideje halogattam is, aztán mire meglett a vas, ráuntam az Oblivionra... :\

Mindegy, most majd itt lesz az alkalom kihasználni.

grebber
Na akkor maxon csak jõvõre játszunk 😞

Next PC upgrade: 2022

a_n_d_r_e_w
hát ha ez a runsbest nem olyan mint amilyen az Oblivionnál volt, akkor a 6600GT-mmel reménykedhetem egy erõs közepes beállításban 😊

One Vision. One Purpose.

UPDATE:
DirectX 8.0 is minimum. (PCGames)

Tehát mégis lehet reménykedni a GF4 tulajoknak is 😄

Hardware requirements: Attention ! "RunsBest" (maximum):
Athlon 64 3000+/P4 2,8 GHz
1 Gbyte RAM
Geforce 6800 GT/Radeon X800 Pro
Highest detail (4xFSAA and 8:1 AF), Geforce 7800 GT/GTX or
Ati Radeon X1000-series is necessary !

The minimum requirements are not know by now, but they should probably be like:

2 GHz Pentium 4/AMD 2000+
1024 MB Ram
64 MB graphics card
Windows 2000, ME, XP, Vista
DVD-Rom
DirectX 8.0

Forrás

Ahogy Te is írtad: a GF4 roppant jó kari -- DirectX8-cal bezárólag. A Gothic 3 viszont simán 9 alá lett fejlesztve. Persze örök kérdés, hogy mennyire optimalizálható, de nem adnék neki túl sok esélyt.

- mivel AGP-s alaplapom van ezért nekem nem mindegy, és máris erõsen csökken a 30k-ért kapható jó kártyák száma... (elõbb írtam csak azután olvastam, hogy GF4-el esélytelen a játék, ez van - mondjuk azért sejtettem)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- fiamnak gyengébb gépe van (AMD1800), ATI9550-el tudott Oblivionnal játszani, WOW-al meg nem (GF TI4200 baromi erõs DirectX8-ig, használtan bõven megérte azt a 10k Ft-t), ezért bizakodok... vagy várni kell jövõ évig mert hw árak érdekesen alakulnak (memória kivételével minden más zuhan)
- ha Gothic3 erõsen kihasználja a DX9 lehetõségeit, akkor VGA miatt ezzel a géppel bebuktam a játékot...

Randal
Alapszinten a PCI-E és az AGP között nemigen van különbség. De ha olyan alaplapod van ami kihasználja elég rendesen a vidkártya PCI-E tulajdonságát, akkor aztán lesz különbség.

Annyira nem is a pixel shader, hanem a memória sávszél (128 vagy 256 bit), a pipelinok száma, és végsõ soron az órajel az, ami döntõ. Nem tudom, mennyire van különbség PCI-E és AGP interfész között, nekem most elõbbi van, persze ehhez deszkát is kellett váltanom.

Nem reklámnak szánom, de a prohardver! fórumain érdemes körülnézni, ha vásárolni szeretnétek, azon belül is gianni-t csak ajánlani tudom, én tõle vettem mindent; korrekt, rendes srác.

Molnibalage
30 ropiból már simán kapni jó videokarit. Én most veszek használt 6600GT-t 22500-ért. Simán mgéri. Az meg, hogy AGP vagy PCI-E tök mindegy. Nekem ennél egy darabig nem kell jobb. Már ez is tudja a Pixel shader 3.0-t.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Randal
GF4 sajna esélytelen😞

Én gépvásárlás terén nézegettem a kártyákat. Egy 7600GS/ 7600GT viszonylag olcsó és elég sokáig eltart. Ha meg SLI-s változatot veszel a GT-bõl meg olyan alaplapot is akkor sokáig elmegy.
De csak úgy végszükség esetére nem érdemes 30 ropit videókarira kidobni😞

a_n_d_r_e_w
GrimReaperrel értek egyet. GF4-gyel valószínûleg el sem indul (vagy csak trükközve és nagyon rondán). A WoW más kategória, azt direkt úgy írták meg, hogy minél több embernél fusson, ezért gyengébb az MMO játékok grafikája.

One Vision. One Purpose.

peeter22
Majd elválik minden október 13-a után, hogy mi kell és mi nem. A lényeg, hogy fusson számomra jelenleg másodlagos, hogy minden maxon van. Csocsi, ragyi a játék nem ezért szeretem.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Nem akarlak elkeseríteni, de sztem GF4-es kategóriájú VGA-val felejtõs lesz a játék, ld. Oblivion...

Ottto
Hú pont ilyen gépem van :o

peeter22
Nem azt mondtam, hogy meg kell venni hanem, hogy azon már simán menni fog.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

- 2.4+ AMD (valójában 1.9Ghz) processzor, GF TI4200, 1Gb RAM, ezzel érdemes belevágni vagy eleve esélytelen (WOW pl. elég jól futott rajta)?
- hw-s ismerõssel beszélgettem, gyakorlati különbséget a 2Ghz és 3Ghz processzorok között nem tapasztalt (mérni mért, de nem érzékelt jelentõs változást), szerinte ma a VGA a gyenge láncszem viszont abból meg nem érdemes AGP-s 6600GT-t venni (1x 30+k Ft sok érte, 2x annyira már nem jó - elavult(?) ). Az új VGA kártya slothoz meg lehet venni új gépet (kb. 50k Ft + VGA), szal jó lenne, ha menne a fenti konfigon (nem várok max. felbontást, csak lehessen játszani rajta)

Molnibalage
Na ebbõl a videokerim az stmmel. RAM az feleannyi, a procim meg egy 3000-es Sempron. Minegy, elég lesz ez bõven. RAM-ot majd szerzek azt kész. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dudu Tekh
Kössz!

TDU:[HUN]dudutech

peeter22
3ghz-s intel.. 1 giga ram... 6600GT vidkari.... nos ezen már biztos megy<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Dudu Tekh
Nem tudjátok hol lehet megnézni e játék gépigényét?

Köszönöm

TDU:[HUN]dudutech

Mindegy, inkább többször, mint egyszer se 😉

Ottto
Huhh....Megnyugvás.

Már aki tudta. 😛 MÉG KÉT HÓNAPOT KELL VÁRNI????? Addig ki kell bírnom a BfMe2-vel.

Esrohnoil
Hurrá, ennek örülök. Ami bevált, azt nem kell elszúrni. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Hát nem, már 2 hete tudjuk. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

_Atti_
"Az IGN újságírói szerint a Gothic 3. jelenlegi harci megoldása jobb és könnyebben tanulható az elõzõ két részhez képest. Quickfight toolbar mutatja állandóan a fõképernyõn, mit kell nyomnunk a kombóhoz, tehát nem kell immár harc közben az inventoryba lapozgatni. "

Félrefordítás. Megnéztem az Ign previewet:

Eleve Quick Use bar.. annyit tesz csupán hogy míg a régebbi gothicokban meg kellett jegyezni hogy hanyas számra van állitva a csatabárd, itt láthatjuk majd ezen a tálcán és akármilyen tárgyat beállithatunk ide igy gombnyomásra használhatjuk..Azt irják hogy ki is lehet kapcsolni az egészet ha nem kell.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Gondolom, nem túl nagy újdonság, hogy október 13-án jön a játék?

----------------------------------------------------------------------
Gothic 3 will be released on the 13th of October in Europe!

“It’s fixed – Gothic 3 fans will get their hands on Gothic 3 this October and will be rewarded with a great game for their patience”, says Stefan Berger, Senior Brand Manager JoWooD Productions.

forrás: RPGdot