Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Na nembirtam ki nenézzem emg a 3. moviet is.
Ott is van két farkas persze hogy csak egy támad.A másikat meg annyira ütötte a faszi hogy belelolvadt sziklába.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Na másfél videóig jutottam ott elment a kedvem az egész G3-tól.
Az elsó videóban az a 3 mamlasz hogy áll ott egyhelybe megse moccan elfut közöttük a csóka semmi reakció csak bambán mennek utánnuk.
Meg amikor ott állnak alapból rázkodnak lol.

Na jött a másik videó ott meg van 4 ork egyiket elkezdi csapkodni azt a másik 3 meg örömmel nézik ahogy széjjelzuzzák társukat pff ez igy nekem nem kell! 😞

Hát ha igy kiadják marhanagy és jó sok patchre lehet számítani!

peeter22
Meg lehet nézni regelés nélkül én úgy néztem. Nem regeltem ez tuti.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

grebber
Máshol nincsenek fennt ezek a videók mert regelni fog a tököm ?

peeter22
Nem tom én megnéztem az összes videót ami G3 ról volt a gamespot-on, de nekem ment mind. Egy se akadt.<#wilting>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

_Atti_
nem a netkapcsolatod(vagy épp letöltésed ment stb) a ludas inkább?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

a_n_d_r_e_w
Ez az ami aggaszt. Alig van már idõ hátra.

One Vision. One Purpose.

Esrohnoil
Remélem jól lesz optimalizálva...
Inkább adják ki késõbb, mint félkészen.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

rotator
A Gamespoton van 3 új videó, nagyon durván laggolnak! Az egyikben van egy 4 másodperces leakadás, még igencsak béta a játék!

peeter22
Reménykedjünk...

Ottto
Ezt én is tudom jól, és azt remélem, hogy ezek az emberek csal másodikok a pyranhák listáján.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

grebber
Remélem azért sikerül valamilyen szinten jól optimlaizálni a gamet!

_Atti_
ne aggódj ha ilyen lenne annak olyan fogadtatása lett volna hogy 'wow the fighting was COOOL'

szerintem azért nem tetszett nekik mert laposra lettek verve 😄

azt a hirt jó lenne angolul látni ahol aztmondják hogy a játék állandóan irkálni fogja harc közben hogy mit nyomjunk..kétlem..ha másnem tuti opcionális mint tpsekben az automata célzás

Esrohnoil
Ezt össze tudná vki foglalni magyarul? 😊

P.S.: Angolul is jó lesz. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

peeter22
De azért azt is írják, hogy egy gombbal el lehet tüntetni a kombót jelzõ toolbart, és így már nem lesz mi segítsen, ha nem lesz benne más az irányítással kapcsolatban tuti így játszom majd. Nem kell a segítség, ment ez eddig is nélküle. Reménykedjünk, hogy lesz hagyományos harcmód is. De sajna ez azért kell, mert anyuci kedvencei csak akkor veszik meg, ha nem kell odafigyelni mit nyom harc közben, mert mutatja neki a képen lévõ toolbar. Csúnya pénzéhes világban élünk ahol sok az egyszerû ember.......

Ottto
Faszom kivan, hogy az amatõr kritikusok miatt olyan egyszerû és balfaszoknak való irányítást kapunk, hogy már nekem fáj. Még kiírja a képernyõn mit kell nyomni...röhej. Egy 10 éveseknek való játéknál láttam már ilyesmi, itt csak a kivitelezés komolyabb, a lényeg ugyanaz...

a_n_d_r_e_w
inkább attól tartok tényleg túúúúúl egyszerû lesz. jön az ork, megnyomom a 3-as gombot, srác levág egy 10-es kombót oszt kész. ha jön egy dögevõ, akkor meg a 2-es gombot. na én ettõl félek, ne legyen igazam (vagy legyen tényleg választható a gothic1-es kontroll)

One Vision. One Purpose.

_Atti_
a harc miatt ne aggódjunk szerintem már az elõzõ részekét sem találták meggyõzõnek😊

A sebességgel meg másnem elbánunk ugy hogy lejjebb kapcsoljuk a shaderek szintjét..

a_n_d_r_e_w
egy kisebb leírás
sok újat nem ír, de két dolog aggaszt engemet:

"A Gamespy tesztelõi úgy találták, a harcokat még finomítani kell a Piranha Bytes csapatának, mert nem volt túl meggyõzõ..

A Shacknews tesztelõje szintén kiforratlannak és túlságosan leegyszerûsítettnek találta a harcot.

Az IGN újságírói szerint a Gothic 3. jelenlegi harci megoldása jobb és könnyebben tanulható az elõzõ két részhez képest. Quickfight toolbar mutatja állandóan a fõképernyõn, mit kell nyomnunk a kombóhoz, tehát nem kell immár harc közben az inventoryba lapozgatni. "

még a végén beválik Randal #2630-as vészjóslása? 😞

"Framerate:
Mindhárom tesztelõ említette, hogy a sebesség igencsak ingadozik. A lagymatag harc mellett ez a legnagyobb gond. Imádkozzunk, hogy gatyába rázzák a sebességet a fejlesztõk."

ettõl meg félek, hogy nem fog javulni...

One Vision. One Purpose.

Randal
A csába. jó gyorsak a moderátorok😊 tuti kurvaanyáztak egy sort, hogy dolgozniuk kell<#eplus2>

_Atti_: Jaja, azt is bírtam😊 Sõt, mikor épp harc közben úgy kapod el a cuccot, hogy nem ütsz a karddal/bárddal/síppal/dobbal/nádihegedûvel, azt is gyorsba cseréled.

Ezért szeretem ezt a játékot. Halálos ahogy kell. Mondjuk a Morroban jó volt ez a cucc, mert volt olyan, hogy belefutottam valami rémségbe aztán öntögethettem magamba a potionöket, mert az elõzõ mentés jó félórás volt😊

_Atti_
az még semmi, az az igazi amikor gyorsan lefõzöd a potiont, kikalapálod a páncélod,átveszed a csizmád..

Randal
Nem mondtam, hogy H&S, csak azt, hogy ha így haladnak az irányítás butításával akkor kb csak klikkelgetni kell majd és a kari csinálja majd a kombókat😊
egyébként olvastam rengeteg previewt a játékról is szinte mindegyik cikkíró nyavajgott az irányításért, de leginkább azért, hogy az inventory elérése real-time. Máskor meg az a bajuk, hogy semmi realisztikusság nincs a gamékban. Most akko hogy van ez?
A Morroban is a legrosszabb az volt mikor csata közben megálltam és elkezdtem az inventoryban pakolgatni meg a hõsömmel megitatni vagy 10-15 üvegcsét.

Mr_no_NaMe
G1-ben is klikk volt...Odamegyek közel ekkor kijelöli (felveszi az ellen fényerejét) és akkor klikk és a mozgásgombokkal csak csatározni lehet :o)
Legalábbis asszem, hogy így volt <#fejvakaras>
Ez hacknslash? Az a hacknslash mikor minden 2. méteren rádugrik 10 szörny és 1 klikkel leölöd. Az hacknslash. Amúgy szerintem ebben a játékban van megoldva a harcrendszer és az irányítás is a legjobban. Nem körökreosztott hanem kicsit a te ügyességed is kell ahhoz, hogy nyerj a harcban. Ez a jó benne. De a körökreosztott dolgokkal sincs semmi bajom csak hát a Gothic maradjon is olyan színvonalon mint az elõzõ részei...max jobb legyen 😊
Randal
Iiigen, azért mondom😊
Milyen klikket nyomtál te a G1-ben?😊
Vagy gondolom a G2-re gondolsz, ott már tényleg klikk volt.
Tisztára átmegy lassan Hack&Slashbe😊😊

Mr_no_NaMe
Eddig is az oldalazáson volt a kard nem? Nyomtam a klikket és a mozgásgombokkal kardoztam.
Randal
Jaja, a kamerabeállításról mondtak pár dolgot. De ha lesz G1 stílus az nagyon rulez lenne. Amúgy belegondolva tényleg fura, hogy az oldalazóbillekre tették a kardcsapásokat, de igazságszerint sose oldalaztam. Minek az? vagy lebírtam csapni az ellent vagy futottam😊

Lilithn
Áááh, az a sivatagi kép nagyon bruta. 😄 Szuper lesz a játék! Csak ne rontsák el a harcot. Valahol preview-zták a játékot, és azt írták hogy kicsit káotikusnak tûnik a harc...de ez még nagyon béta fázisban volt...

I can eat death like nobody\'s business.

Randal
Valami fajintos kis elgayott falu vagy vár. Bár igaz ez nem Obli hogy tele legyen ilyenekkel😞

De állítom lesz valami sivatagi csoport, mint a G2-ben a kalózok😊
vagy pont azok, csak rossz helyen kötöttek ki😊😊😊

Esrohnoil
Remélem jó nagy lesz az a sivatag, és lehet benne találni majd ezt-azt. 😊

Randal
Az a sivatagi épületes még nem volt. Köcke érte😊
Nyami, de jól néz ki😊

Nem kell kutatni, elküldik rss-be ha van új kép vagy bármi...

Randal
Valóban érdekes a graf, de azért gondoljatok bele, hoyg az obliviont mennyivel butították a techdemók után. És még így is kell alá gép. A gothicnál meg gondolom rájöttek ez alapján is, hogy nem kell annyira mutatni a grafot, így valszeg gyengébb felbontású képeket kapunk. Bár ha az ilyen lesz akko hehehe. Amúgy elég pixeles kép, valszeg élsimítás nincs rajta, vagy levettek mindent lowra, hogy fusson😊

a_n_d_r_e_w
jó, hogy ilyen tisztán látod a helyzetet. a múltkori videóig én is ezen az állásponton voltam, de az elbizonytalanított 😊 mondjuk nekem mindegy, a cél az, hogy nálam jobban nézzen ki mint az oblivion 😊

One Vision. One Purpose.

_Atti_
nem is grafikai csodát hanem rpgt várunk itten 😊

grebber
Na ezeken is látszik Oblivion viszi a primet grafika téren!

Randal
meg olyan morcos is lett. Viszont az egyik képen pajzsot visel a karján. No, mik lesznek még itten?😊

Randal
végigolvastam amit írtál😊
Pl itt van a Gothic 3 vs Oblivion😊

_Atti_
hõs befestette feketére a haját?😊

_Atti_
rendben amig a második feltétel nem teljesül😊 (végigolvastad amit irtam?)

Molnibalage
Ezeken a képeken már látszik, hogy a játékból vannak ténylegesen kivágva. Nem rossz! Nekem legalábbis BÕVEN elég.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Randal
Jó képek naon. nyami nyami. csak legyen Collector's Edition is😊

peeter22
Nagyon jó kis képek szegény "mókusok fenn a fán" kicsit lógnak.. Csak hol van még október 13<#rinya>

rotator
Elég 2 oldalt nézni:

gothic3.com (fõként a német fórumot)
gothic.rpgdot.com

Ezeken mindent belinkelnek azonnal. 😊

Jók a képek, tényleg a sivatagos a legistenesebb!

Molnibalage
Ti egész nap kutatjátok a netet az ilyen fotók után? És soha a büdös életben nem találok ilyesmit...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ottto
AAAAAaaaa....Sivatagos kép isten!
Ráadásul végre láthatjuk mágusköpenyben a fõhõst. Überfaszák lettek! <#eljen>
JÁCCANI AKAROM!

A Gothicot mi a Menybe magasztaljuk, de nem xar.

Randal
Akkor ezek szerint mindig ütköztetsz?😊 Mert elég sok játékot magasztalnak mostanában az egekbe, közbe meg olyan xar, hogy csak na...

_Atti_
Belõlem általában olyankor jön ki az összehasonlító véleményezés amikoris egekbe magasztalva látok egy arra nem annyira érdemes dolgot és ezzel rögtön egy lapon egy jobb sorsra érdemes cumót lehúznak.
Vannak vélemények, meg vannak tények..Én inkább az utóbbiakat szeretem ütköztetni.