Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Csúnyácskák 😞
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
néhány újkép
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ellenben olyan nemnagyon volt még hogy magyar szöveget ne tudja angolra fordítani...
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
A Kedvtelésbõl fordítottaknál pedig nem tudom melyik magyarításokkal találkoztál, de a legtöbb amit én láttam, igencsak igényes és nem összedobott fércmunkák
Azt pedig, ha egy játék magyarul szólal meg, nem igénytelennek, inkább furcsának találom. Valahogy olyan szokatlan.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
reménytelen: Melyik maygarítások igénytelenek szerinted? azok amelyek hivatalosak vagy azok amelyeket kedvtelésbõl fordítanak?
Vagy talán azért igénytelen, mert magyarul van?
Yang: Skandi- senior shao wari
angol-magyar vita befejezve :o)
Yang: Skandi- senior shao wari
Nem értem mért akartok angolul játszani vele amikor az is csak egy fordítás a Német az eredeti nyelve a játéknak.
Persze ha nem ugy csinálják mint a magyarok, hogy megcsinálják a játékot angolul és visszafordítják magyarra Pl.impérium galaktika és társai.
Ui.: Sajnálom ha ezzel megbántottam valakit de már kezdem unni a sok nyávogást.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Next PC upgrade: 2022
Így is el avgyok maradva az Arcanummal avgy egy éve/fél éve.
Áprilisban mondták hogy magyar szinkronos lesz, vagy akkor fog megjelenni?
Valszeg az lesz, hogy leszedem mindkettõt és a jobbikat megveszem😊
De legalább egy magyar nyelvû demót kaphatnánk, hogy mit mire fordítottak. Igaz nagyon elcseszni nem tudják, ügyes srácok azért. Remélem.
A g2 meg a kieg még nem fullos. Hunnenkoeniget kérdezzétek ne engem, õ projektje😊
Bazz, és mindezt áprilisban... Erre mondják, h fától az erdõt. 😄
Next PC upgrade: 2022
Ha a szinkron nem is, de a szöveg bizonyára magyar lesz....
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
viszont egy jó ötlet lenne az hogy akkor levehetnéd róla ha az erõsebb a te páncélodnál..az igy levett gyengébb páncélod eladhatnád, viszont hulláról legközelebb csak ennél erõsebbet szedhetnél le..bár én szeretek páncélra gyûjtögetni, vagy megkapni a szolgálatért😊 igy ez 5 bõl 4 embernél nem történne meg.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
ne olvadjon má össze a TES meg a G sorozat...
általában 1 hónappal a megjelenés elõtt már ranylemezre megy a játék, hogy kellõ idõben elkezdhessék sokszorosítani, dobozolni, kiszállítani. akkor meg már csak fél hónap van hátra, a maradék 1 hónapban maximum megjelenés elõtti patcheket csinálhatnak. Erre is volt már példa.
Ja és ha ez alatt a 2 hét alatt még bármit változtatnak (mondjuk optimalizáció) akkor azt a részt, vagy esetleg a teljes játékot újra kell tesztelni, és javítani. Szal gyakorlatilag komolyabb változtatásokra néhány napjuk maradt szerintem.
One Vision. One Purpose.