Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a_n_d_r_e_w
elkapkodták <#vigyor1><#beka3>

One Vision. One Purpose.

Lilithn
Azt hittem azt már ráagatták az Oblivionra. <#vigyor1><#beka3>

I can eat death like nobody\'s business.

Lilithn
Épp elég ilyen szinkront láttam, hallottam. És nem sok idejük lesz rendes munkára, tekintve hogy...omg..már csak egy bõ hónap van hátra (ha minden igaz). De kívánom legyen neked, és legyen kiváló a hu szinkron. Én majd örülök nektek, hogy ti örültök. Csak én nem fogok majd örülni, ha másfélszer annyit kell fizetnem. Az angol szinkront megszoktam a Gothic 1-2-nél. Ennyi. De ha a CE angol nyelvû lesz, akkor én is örülök, és akkor majd te is örülj annak, hogy nekem is jó, ok? <#love11> Ez volt az eredeti kérdésem is.

grebber
Azért nagy baj nem lehet ,mert minden cikk amibe valami magazin tesztelte úgy végzödik hogy az év játéka cimet megszerezheti!

Next PC upgrade: 2022

a_n_d_r_e_w
Erre csak annyit mondok: akinek nem kell a magyar, de még is itthon akarja megvenni, de itthon csak magyart lehet kapni, akkor: megveszi magyarul, letölti angolul.
miért?
1. megvan az eredeti játék, senki nem szólhat egy szót sem
2. támogattad a készítõket
3. támogattad a magyar terjesztõket is, és ezzel talán azt is, hogy egyre több játékhoz készüljön, egyre jobb szinkron

szerintem. vagy nincs igazam?

One Vision. One Purpose.

Úgy vettem. De még mindig azt fikázod amit nem is láttál, hallottál.<#sniffles><#miaz>

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Lilithn
A gameseekeren már kinéztem magamnak. Elintéztem a webkártyát. Tehát külföldrõl meg tudom rendelni. Az, hogy a paraszt postás b@szik feltolni a seggét hozzánk, meg elkeveri a cuccokat, arról nem tehetek. Tehát szívesebben ballagnék be a boltba a CE-mért rögtön a megjelenés napján.
És mivel több tucat órányi duma lesz alatta, igen is számít majd, hogy milyen szinkronja lesz. Pl. egy Panzersnél mindegy, ott úgy is a játékmenet alatt helyi nyelven (német, angol) rikkantanak. Egy Heroes 5-nél mindegy, mennyi duma volt benne, semennyi? A Haegemonia magyar alábeszélésérõl nem is szólok, pedig az magyar eredetileg! Viszont mondjuk 40 órát hallgatni egy kurva idegesítõ, elb@szott magyar szinkront a Gothic 3 alatt, igenis aggodalomra ad okot!!! Az angol jól el lesz készítve, tekintve, hogy abból adnak el a legtöbbet!
De miért kell nekem külföldrõl rendelnem +5000 Ft postaköltséggel, csak mert valaki eldöntötte, hogy már pedig ez lokalizálva lesz, ha törik ha szakad. Vagy szedjem le az internetrõl? Én szívesen odaadom a pénzem a Gothic 3 készítõinek, mert nekem megéri. Csak azt rühellem, hogy a postának kell majdnem ugyanannyit kicsengetni. Tudod mit? Vedd úgy, hogy nem is szóltam semmit.

Elõször is kedves nagytudású barátom te kezdted el fikázni a még meg sem jelent játék szinkronját. Másodszor pedig én senkit nem ugattam le de már k*rvára elegem van a sok panaszkodó emberbõl akik elõre fikázzák az ismeretlent. Ha angolul akarsz játszani akkor veszed a fáradtságot és szerzel magadnak ha annyira tetszik. Biztosan lehet más nyelven is majd kapni nem csak magyarul. Én nem értek hozzá annyira mint itt sokan de annyi eszem van, hogy ha kell valami akkor megszerzem. De úgy látom te nem tudsz "ÁM" olyan sokat...

Lilithn
Lehet majd választani a lemezen hangot/nyelvet? Vagy lesz CE? Nagyon sokat tudsz te látom ám... Én imádtam a Gothic 2 angol szinkronjait. Ahogy te is vágysz a magyarra, úgy én is vágyok arra amit megszoktam. És nem vágyom arra, hogy valami elkapkodott, harmadrendû szinkronszínészekkel, jedi paródiás hangokkal játszam a gothicot. Külföldrõl meg azért nem rendelnék, mert a) csomó idõvel késõbb kapnám meg, b) annyira bízok a Magyar Király Postában, mint amennyire el tudom hajítani õket. De ha tudsz jó megoldást, ahelyett hogy leugatod az embert, tárt karokkal várom.

õszintén szólva, én a patchek miatt aggódnék egy magyar nyelvû verziónál

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Molnibalage
Miért ne árulnák itthon angolul is??? Lesz rá kereslet. Ha nem fogják akkor idebajt kapok, mert nem tudok külfödrõl rendelni (nincs domornyomott VISA) és nem is nagyon akarok 20 eurós postaköltséget fizetni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

rotator
Hát ha elintézed, hogy kapható legyen angolul is is hazánkban, akkor megköszönjük neked.

Ha nem akarsz magyar szinkronnal játszani akkor játsz angolul vagy németül. Ennyi.

Lilithn
Remélem legalább a collector's edition nem lesz szinkronizálva. Ennyi idõ alatt szerintetek milyen szinkront lehet készíteni? Két tippem van. Vagy csak decemberre lesz itt gothic vagy jövõre, vagy olyan lesz a szinkron, hogy inkább .... És egyik megoldás tetszik! Miért nem lehet csak a szöveget lefordítani? Aztán eldöntöd hogy subbolod-e vagy sem.

Ioles
Akkor jó

IGEN!

Ioles
Sziasztok!
Az már hivatalos bejelentés hogy a Gothic 3 MAGYAR SZINKRONNAL jelenik meg?

rotator
Ez szerencsére nem így van, clipping nélkül még talán a Quake 1 motor is megfogna egy SLI rendszert is. 😊))

peeter22
Az ám a gép nem úgy "gondolkodik" , csak azt látod amit látsz, mit ahogy azt az emberek pici agya, hanem 360° -ban vertikálisan és horizontálisan is megjelenít mindent ez pedig foglal egy kevés memóriát.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Esrohnoil
Az igaz h. nem látsz sokat, de a látótávon belüli objecteket akkor is számolja a gép. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

khm ez azért nem igy van, városban sok háztol nem látsz tul sokat.... de állj ki a hegyre a varos fölé és nézz le onnan😄

reménytelen
Igazából a Gothic 2 motorja nem bírja a 300% látótávot városban meg ilyen helyeken, ezért SEMMILYEN gépen nem megy reccenésmentesen nagy fps-sel.
3P
Pontosan erre céloztam... 😉

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

rotator
Ekkora látotávolságnál ilyen kidolgozott környezet mellett már nincs mit optimalizálni...

Mr_no_NaMe
Max látótávolságon (vagyis ha megnyomod az F4-et) akkor lehet neked 3523451365135++++ os procid és 9999xtfxultrasuper videokártyád nem fog menni mert eleve rosszul van optimalizálva.
3P
300%-nál egy olyan helyen, ahol messze ellátni még egy 9800pro is belassul 1 GB RAM mellett is...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

hát az igazat megvallva a magasra állított látótáv naggyon zabálja a ramot dehát egészen más úgy a hangulat mint ha két méterre látsz csak el...

Molnibalage
Hát pedig nem! Mindent max.-ra húzva a G2 1024x768-ban egy AMD 3000+ procival, 512 RAM-mal (333MHz) és egy RADEON 9200 128MB-tal is lazán bericegett 300%-os látótávra állítva...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Azért túlzásokba ne essünk ha lehet! Nekem 256 SD-vel lazán ment. Nagyon ritkán ugrott egy picit a kép. És a VGA-m is 64 megás GeForce MX 400-as volt. Úgyhogy ez túlzás amit mondasz.

hát igen gothicból már a 2 is jobban szerette a min 1 gigát, a 3 szerintem felzabál kettöt is saimán

overtkill
remélem nem csesszintik el a 3-at.....
Nekem nagyon-nagyon bejött mindkettõ+ a kiegészítés

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

peeter22
Persze új játéknak mielött valaki félre értené.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

peeter22
Szerezz még 512 memóriát azt akkor már menni fog, 512 ram kicsit kevés nem csak gothicnak minden játéknak.

DaemoonHunter
Hello! Nekem van egy Ati radeon9550 256 rammal+ Amd Athlon64 3200 proci + 512 memória. Nagyon szaggatna majd rajta?

Attól füg. Én nem tudok angolul, de magyarítást használok. Mind a két részhez.
Elején a kupoláról a tanyáról tudod kérdezni, aztán az ötödik fejezetben meg elmondja, hogy a férjét nem bírta ezért menekül, és a segítségedet kéri

Miért nem teszel fel magyarítást? Egyébként én úgy emléxem az a baja, hogy az ura (már nemtom a nevét) elég bunkó meg idegbeteg mostanában és ezt megunva annak fiával elindult világgá.

Ha te vagy a szerkesztö,akkor mond már meg nekem hogy szegény rosi miket mesél a gothic 2-ben?Mert nemtok angolul de kurvára érdekel hogy szegénynek mia a baja.
Ja és az Npc-k kicsi kevesen vannak.Több npc-t is tehettetek volna be.

azok az én leírásaim.
Én írom a leírásokat. (ezért vagyok szerkeztõ)

Molnibalage
A magyar honlap legfontosabb része része a haverjaid ismertetése. Mehet még a többi fõszereplõrõl is info.

képernyõfotó, ez jo
nekem nincs ellenemre a sok ízeltlábu.

Ezt hogy érted?

Alwares
Az viszont nagyon jó hir hogy a védelem SecuROM-os lesz a játéknak nem pedig Starforces mert az nem menne nekem. A securom meg rohad egyszerüen kikerülhetõ. <#worship>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Alwares
Túl sok lesz benne az ilyen bogárszerü izé. Legyen inkább benne kétszer annyi ork akikat ki lehet belezni ! <#vigyor1><#hehe><#hehe><#hehe><#gun>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

hát ja bazz... fellógatom magam a gerendára 😞

tehát kemény vagy

khm. elég könnyü.
Katt ide

Címe?

Az Vérlégy. De azoknak kisebb fulánkjuk volt<#rolleyes> és nem ekkora nagy böhöm.

A Magyar Gothic3 honlapon több is van. (valószinüleg ott vannak legjobban össze válogatva a G3 képek a földön)