Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I can eat death like nobody\'s business.
Next PC upgrade: 2022
miért?
1. megvan az eredeti játék, senki nem szólhat egy szót sem
2. támogattad a készítõket
3. támogattad a magyar terjesztõket is, és ezzel talán azt is, hogy egyre több játékhoz készüljön, egyre jobb szinkron
szerintem. vagy nincs igazam?
One Vision. One Purpose.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
És mivel több tucat órányi duma lesz alatta, igen is számít majd, hogy milyen szinkronja lesz. Pl. egy Panzersnél mindegy, ott úgy is a játékmenet alatt helyi nyelven (német, angol) rikkantanak. Egy Heroes 5-nél mindegy, mennyi duma volt benne, semennyi? A Haegemonia magyar alábeszélésérõl nem is szólok, pedig az magyar eredetileg! Viszont mondjuk 40 órát hallgatni egy kurva idegesítõ, elb@szott magyar szinkront a Gothic 3 alatt, igenis aggodalomra ad okot!!! Az angol jól el lesz készítve, tekintve, hogy abból adnak el a legtöbbet!
De miért kell nekem külföldrõl rendelnem +5000 Ft postaköltséggel, csak mert valaki eldöntötte, hogy már pedig ez lokalizálva lesz, ha törik ha szakad. Vagy szedjem le az internetrõl? Én szívesen odaadom a pénzem a Gothic 3 készítõinek, mert nekem megéri. Csak azt rühellem, hogy a postának kell majdnem ugyanannyit kicsengetni. Tudod mit? Vedd úgy, hogy nem is szóltam semmit.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nekem nagyon-nagyon bejött mindkettõ+ a kiegészítés
Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Elején a kupoláról a tanyáról tudod kérdezni, aztán az ötödik fejezetben meg elmondja, hogy a férjét nem bírta ezért menekül, és a segítségedet kéri
Ja és az Npc-k kicsi kevesen vannak.Több npc-t is tehettetek volna be.
Én írom a leírásokat. (ezért vagyok szerkeztõ)
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400