Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ha összekaszabolod, szúrkálod a másikon a vértet, te levennéd egy csupa véres csókáról, és abban a véres, szakadt göncben járnál? 😄
Meg felvennéd a büdös csizmáját, amibe belerohadt a lába? 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
elején scavenger ugy elszállt vissza se jött az égbõl..
tetszik ez a távoli mosás effekt. Sivatagban jól néz ki..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Gothic eddigi részeibe se volt gond abból, hogy csak kapni tudtál ruhákat...sõt jó is volt.
Na, megnéztem a PC Powerplay videót. Tényleg kifogástalan a képminõség, de a játék bugos: textúrák hiányoznak/el-eltünedeznek, a G2-bõl ismerõs "a székbõl guggolva felállás" még mindig megvan. A harc nem tûnik túl nagy kihívásnak, de lehet, hogy csak a fejlesztõ nyomja viszonylag jól 😛
Persze ezektõl még játszható, csak hát az apró kis bakik is sokra mennek egy idõ után, fõleg a kritikusok szemében.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mindegy, azért komoly vitát ne nyissunk ezen, csak eltöprengtem a dolgon.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Amugy nemtudom német tudásom kevés nagyon,de lesz még melette 32 oldalas végigjátszás,poszter a térképrõl,meg valamilyen kártyák.
Next PC upgrade: 2022
Az hogy ezt reálisan kezeli csak millió hülyeséghez vezet minthogy felboritja a pénzed értékét, millió ruhával mászkálsz jobbra balra..mindenfelé nevetséges bugyogós hullák egy szál karcolás nélkül..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Tény, hogy a vérteknek nem volt realitásuk. Nehéz lovagpáncélban simán tudtunk úszni....hát igen. De lehet sokkal jobban idegesített volna ha pont ezért NEM tudta volna mindezt csinálni.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
DEMAGÓG!
😄DDDDDDDDDD
Kijelöltem a célt. Mérgezett tõrrel, hátulról lopakodva döföm le a királyt! >😄
"állandó italok kreálása (szal ami nem fogy el)" --> szerintem meg ez olyan lesz, mint pl. elixir of strength, vagyis a hatás lesz állandó, nem a lötyi 😄
"ellenálló-képesség a gyengeségekkel szemben (mi?)" -- > betegségekkel szemben, nem?
Ami pedig az NPC-k kirablását, illetve a hullák kifosztását illeti: én meg nagyon is remélem ,hogy amit az NPC-n vagy a hulláján látok, azt el is tudom venni tõle/róla, ld. TES sorozat. Ne tudd meg azt a megrökönyödést, amikor G2-ben nagy-nehezen levertem egy zsoldost, erre a vértjét nem cibálhattam le róla.... MEEEERT?!
Egy német gyerek, aki járt a lipcsei feszten az alábbi listát tette közzé a minap az általa látott G3 képességekrõl. Bocs a néha agyalágyult fordításért Garet-et (a srác) okoljátok, õ ír ilyen elfuserált germán szlenget… 😉 Mentségére szóljon, h az egészet fejbõl nyomta.
Ezt a képet nézzétek meg hozzá: http://worldofgothic.de/screenshots/detail.php?id=930
Harcmûvészet:
- kardforgató
- kardforgató - gyakorlott
- kardforgató - mester
- duplapengés kardforgató
- duplapengés kardforgató - gyakorlott
- még meg nem nevezett képesség (valszeg dupla mester)
- nagy fegyveres harcos (alighanem orkfegyver és társai)
- nagy fegyveres harcos - gyakorlott
- nagy fegyveres harcos - mester
- számszeríjász
- számszeríjász - gyakorlott
- számszeríjász - mester
- regeneráció: külön megállás nélkül regenerálja az életerõt
- bónuszsebzés orkok ellen
- lovag: bónuszsebzés Beliár képzõdményei ellen
- pajzsküzdelem
- fejlesztett pajzsküzdelem (csekélyebb állóképesség-veszteség blokkolásnál)
Vadászati jártasságok:
- íjász
- íjász – gyakorlott
- íjász –mester
- vadász: kiegészítõ sebzés vadak ellen (pl. szarvas)
- nagyvadász: kiegészítõ sebzés húsevõk ellen (pl. oroszlán)
- lopakodás (oda lehet lopakodni az állatokhoz)
- kiegészítõ sebzés orkok ellen
- szõrmeszedés
- bõrlenyúzás
- fogak, agyarak, karmok leszedése
A „régi tudás”:
- feketemágus: bónusz a megidézõs mágiában (Beschwörungsmagie)
- vízmágus: bónusz az átalakulásos mágiában (Wandlungsmagie)
- tûzmágus: bónusz az uralmi mágiában (Herrschafftsmagie)
- druida: megkettõzi az átváltozás idõtartamát
- a köpeny védelmét megkettõzi
- kiegészítõ tanulási pont szintlépéskor
- botharcos (izé, bottal való harc..)
- botharcos – gyakorlott
- botharcos – mester
- mágus varázsbottal elhárítja a varázslatot
- mana feltöltõdés
Kovácsolási jártasságok:
- bányászat: dupla termelés fejtés során
- normál kardok kovácsolása
- érckardok kovácsolása
- tiszta érckardok kovácsolása (szal tiszta ércbõl, ilyen valszeg csak a Bányavölgyben van)
- vérttuningolás
Tolvajlási jártasságok:
- orvgyilkosság (hátulról eccerûen ledöföd a kecseget)
- az ellenfél hirtelen megsemmisítése
- alkudozás: több pénz a kereskedõknél (ennek örülök, utálom a szabott árakat)
- kifogások gyártása (?)
- egyszerû zsebtolvajlás
- gyakorlott zsebtolvajlás
- lehetetlen zsebtolvajlás
- mestertolvaj: az npc-k teljes kirablása (remélem a cucc azért nem tartozik ide..)
- zárbuherálás
- zárbuherálás – gyakorlott
- zárbuherálás – mester
Alkímia:
- gyógyitalok gyártása
- manaitalok gyártása
- fegyverek mérgezése (na ezt hogy?)
- mérgezett nyíl kreálása
- tûzes nyíl kreálása (eddig csak találni lehetett ilyet)
- robbanó nyíl kreálása (egyre jobb..)
- állandó italok kreálása (szal ami nem fogy el)
- átváltozási italok kotyvasztása
- mérgek kotyvasztása (télleg érdekel ez a méreg dolog)
Egyebek:
- ellenálló-képesség a gyengeségekkel szemben (mi?)
- ellenálló-képesség a mérgekkel szemben
- ellenálló-képesség a forróság/tûzzel szemben
- ellenálló-képesség a hideggel szemben
- a farkasok állóképessége: tovább sprintelhetsz
- akrobatika (jupíí)
Szóval a 9 fõképesség:
1. erõ
2. vadászati jártasság
3. régi tudás
4. kovácsjártasság
5. tolvajlás
6. alkímia
7. életerõ
8. állóképesség
9. mana
(a nyilazás elég béna az eddigiek alapján, és embertelenül gyors)
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Arra meg nem válaszoltál, hogy melyik "nagy" videót láttad. Az 1 CD-nyit vagy a PC Powerplay-eset (260 mega)?
Puhányak itt nagyon sokan😊
Az elõzõ részeken úgy tudom nem sokan dolgoztak.
Amúgy meg nem mernek bugos játékot kiadni. Marha sokat nyerhetnek/veszthetnek ezzel a játékkal. Most az egész világ rájuk figyel, szal nem hinném hogy gáz lesz.
Az lehet, hogy nem láttál hibát a *videón*, de a lentebb írt hiányosságokat sajnos olyan játékosok írták le, akik élõben tesztelték a játékot a GC-n :\
Nem túl biztató, még akkor sem, ha idõközben olyan infót kaptam, miszerint mintegy 90 fõ foglalkozik a játék bugmentesítésével és csiszolásával. Azért egy hónap alatt akkor sem lehet megváltani a világot (ti. cirka egy hónap múlva esedékes az aranylemez, ugyebár).
- Lesznek dinó szerû állatok
- Az assasinok egy céh lesz
Valaki babelfish-sel lefordított egy német cikket angolra, ergó baromi nehezen érthetõ, meg tele van hülyeséggel, de annyit sajna le lehet szûrni, hogy nagyon félkész még a játék: víz, textúrák hiányoznak; sok a fagyás és atomerõmûvön is olykor 2-3 mp-re(!) is beszaggat; és akkor ugye angol feliratot/beszédet még nem is láttunk/hallottunk. Ugyanakkor a PB-sek kötik az ebet a karóhoz, hogy október 13-án márpedig meg fog jelenni a jáétk. Hááát, nem tudom, húzzanak bele, de nagyon...
De már ez is elõrelépés, igaz egy ennyire történetközpontú, kevés mellékküldetéssel rendelkezõ játéknál nem igazán van értelme a modoknak.
nem számít annyira mint mondjuk a Morronál.