Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
Magyar szinkronnal eddig különben se jelent meg valami hajde sok játék...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Esrohnoil
Egyébként meg ígértek vmi demot is...

A szinkron meg úgyis szar lett volna. De lehet h. megijedtek a sok melótól, v. csak most jöttek rá h. nem 10 sornyi szöveg van a játékban. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Éljen! 😄
Õszintén szólva én ennek jobban örülök.
Bár sejtettem h. ez lesz.
SevenM meg bekaphatja az ígérgetéseit! <#hehe><#levele>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Lilithn
Fúú, azt hittem már valami komolyabb baj van...<#csodalk>

I can eat death like nobody\'s business.

Nekem az is elég bõven.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

rotator
Ez most már hivatalos: nem lesz magyar szinkron, csak magyar felirat, a költségek miatt.

Lilithn
Bassz <#falbav><#szomoru1>: (SevenM fórum)

vandyke 2006.09.05. 10:24
Sziasztok!
A válasz azért maradt el, mert némi probléma merült fel a játékkal. Többet csak a hétvége fele tudok mondani (ár, megjelenés, lokalizálás stb.).
üdv

Lilithn
<#taps> ez tetszett. <#nevetes1>
A gyûjtemény is! Valakinek itt jó izlése van.<#vigyor1>

Randal
Grebber: A pokróc még születésem elõtt került a lakásba. Szal olyan 25 éves asszem😊

Alwares: Olyan SP2-es Xp-m van mint a pinty! És megy alatta minden:

Esrohnoil: A IG2-t a CD-Galaxisban vettem😊 Az is külföld ám😊

Esrohnoil
Nekem pl. fenn van a gépen XP is, meg 98 is. 😊
Pont a régebbi dolgok miatt.

Alwares
Falloutja van! Wow! Meg Xp-je az biztosan nincsen...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

grebber
Azért hülye nem, mondjuk inkább úgy,hogy probálok mosolyt csalni mások arcára ez mindig így van.

Next PC upgrade: 2022

Hát te hülye vagy!<#nevetes1><#vigyor2><#circling>XDD

grebber
Bazzeg nagyon frankó ,hol vetted ezt a barna pokrocot ?<#idiota>

A Gothic1 borítóján Ott van Diego, míg a menüben nincs ott.

Esrohnoil
A magyar IG2-t is külföldrõl rendelted? 😊

Esrohnoil
Jó kis rpg gyûjtemény! 😊 Grat!

Randal
Nekem nincs dombornyomott kártyám, csak egy sima Postabankos diákhiteles😊 Azzal enged.
nemtom, nekem USÁ-ból átlag 8-10 dolcsi volt a postaköltség (akko volt a USD 200 Ft, tavaly nyáron). A posta meg mindent kihozott:

Én is azt hittem.

Lilithn
<#taps> ez kicsit késõn érkezett... (40 posttal lejebb...)

leszeded

Lilithn
az elég ciki lenne, bár megmondom az õszintét, én nem emlékszem hogy a PB a TES-hez hasonlítgatta volna. De mindegy, Neked elhiszem.
Egyébként az is jó, ez is jó. Egyiknek ez tetszik jobban, a másiknak az (fog jobban tetszeni...<#pias><#nyes>). Mellesleg a rengeteg videóból ítélve is szebb mint ahogy ezeken a képeken látszik. Azt nehéz kozmetikázni.

Úgy van, "fangirl" 😉

Amúgy a G2 motorral nekem sincs semmi bajom, de ha a játék a valóságban így néz ki, akkor minek villogtak eddig a kozmetikázott képekkel? Nem az Oblivion-t kell alapnak venni, attól függetleníteni kellett volna, de a PB meg a JoWood, meg úgy általában mindenki egyfolytában a TES4-hez hasonlítgatja. Hát, majd lehet, hogy inni fogják a levét a szar marketingjüknek...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Lilithn
ha te is így látod akkor meg nem értem? majd bekapcsolod magadnak a shadert a spéci kártyádon...<#beka3>
épp most nyomtam végig a G2-õt kb huszadjára. Nincs azzal a játékkal semmi baj.Ha a G3 legalább olyan jó lesz én már boldog leszek, bármely grafikai csili-vili nélkül is.
//ez az igazi fan-os beszéd? <#schmoll2><#hehe>

Fogalmazzunk inkább úgy, hogy se shaderek, se fény/árnyék nincs rajta, és ez így szinte a G2 😄

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Lilithn
egyébként nekem úgy tûnik, mintha valami light vagy egyéb effect nem lenne bekapcsolva.
ettõl függetlenül is még mindig tetszenek a képek 😊

<#wink>

Lilithn
de-de! 😉
csak épp tartok egy kis szünetet...asszem még 6-ig bent leszek...

Lilith, Te nem melózol? 😛

Lilithn
jah, asztem a Kiswargának válaszoltál...<#falbav>

Iszonyat siralmas képek. Az angol "fordításról" nem is beszélve... Nagyon remélem, hogy ez még csak valami alfa fázis a fordításban, mert ez igénytelen, gány munka.

Az eddigi kozmetikázott screenshotokkal meg elmehet a PB a búsba.

Lilithn
hol? és milyen au? mi? <#wow3>

már rég fent van au összes a G3 oldalon

Lehet láma kérdés de miért nincs még kép meg vidi a magyar verzióból?

grebber
Nemcsak állítólag 😄

állítólag vannak köztük újak is...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Lilithn
Hát na ja! Fõleg ha meglátná, hogy külföldrõl jött. Mindent kiszednek a csomagokból, ami értékesnek látszik. Posta Maffia.<#gunyos1>

asszem itt a fórumon össze lehetne szedni hogy utálják a posát😄

😄 ez komoly úgy rázkódna hogy nagy durranás lenne 😄

Esrohnoil
Ez igaz, ha egy levélbombát adnál fel postán, de ráírnád h. arany ékszer van benne, tuti felrobbanna egy postás kezében. 😄

Meg minden mást ami nem fontos ezért nem szabad bízni a postásban! "Vagy valami futárcéggel hoznák le ami magyarországon megkapja a cuccot repcsin hozzák a futár viszi ennyi lenne az egész semmi más és a futárokban lehet bízni azok nem hanyagok"

Esrohnoil
Jah, a csekkeket mindig idõben kézbesítik. 😄

Hát hova jutunk nem tudnak a posások se vigyázni a cuccokra külföldrõl hát ez már felháborító! De persze az ilyen szutyok levelekre amik jönnek tudnak vigyázni.😞

Persze egy kis alap angol tudás sosem árt de nem is érdekes, csak az a kár hogy nem csinált a hunnenkoenig a NOTR-hoz is magyaritást mert sztem magyar felirattal sokkal élvezetesebb a játék mintha aki nem tudna angolul azt se tudja mit csinál csak megy csinálja a küldetést és kész! De magyar felirattal sokkal élvezetesebb mert tudod a történetet meg mindent ;D

Molnibalage
Bizony, bizony. Bár én még sosem rendeltem semmit külföldrõl, de már kint vannak olyan csomagküdõk akik a Magyar Posta szolgáltatási színvonala miatt NEM vállalnak ide semmit. Ide ebbe az országba nem mernek semmit küldeni...

Hát itt tartunk 2006-ban...

Arról nem is beszélve, hogy a VISA Electron bankkártya éves fenntartási díja a számlavezetéssel kb. 3000Ft. ÉS még ezzel sem vehetek smmit neten. RÖHEJES!!!! Ez az EURÓPAI szzintû bankrendszer?? Ahol egy rohadt átutalás 2-3 nap???? Röhögnöm kell.

Ha valaki akar és tud is majd külföldrõl rendelni G3-at angol nyelven, és ha szükség is lesz rá akkor én beszállnék egy közös rendelésbe.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lilithn
Én a Sevenm-nél érdeklõdtem, tekintve hogy õ a mo.-i kiadó. De eddig még direkt választ nem kaptam, csak "lehet" meg "valószínû".
>>És valszeg itthon csak magyarul fogod megkapni.
A Heroes 5 CE-je angol volt, már bocsi (például)
>>vmit arra van garancia, a postaköltség 2000 Ft körül van (USA-ból).
Aha, és kezeskednek a Magyar Postáért? Csak mert nekem már nem egy cuccomat hányták el. Igaz, nem külföldrõl rendeltem. Vagy nekik van külön postaszolgálatuk itt Mo-on? <#conf>
Amikor utóljára USA boltot kérdezt horribilis összeget mondtak postaköltségre. 24,95 with airmail. Ami beszorozva olyan 6000 Ft lehet....

Randal
Eléggé el vagytok tévedve...
Külfrõl (pl. Ebay) rendelsz vmit arra van garancia, a postaköltség 2000 Ft körül van (USA-ból).

A CE amúgy is angol nyelvû lesz, itthon szerintem DVD tokban fogják kaidni, amx kézikönyvet csomagolnak mellé mint a CIV4-nél.

És valszeg itthon csak magyarul fogod megkapni.

Lilithn
Innosnak hála...!
...vagy Beliarnak, izlések szerint...<#eplus2><#nyes>

Ebben egyet értünk.<#nevetes1><#taps>

Lilithn
szerintem ish...<#vigyor1><#beka3> Mert a Sims Csili Vili lesz az év játéka...<#gun>
Persze csak viccelek. Gothic 3 lesz az istencsászár!