Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
A szinkron meg úgyis szar lett volna. De lehet h. megijedtek a sok melótól, v. csak most jöttek rá h. nem 10 sornyi szöveg van a játékban. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Õszintén szólva én ennek jobban örülök.
Bár sejtettem h. ez lesz.
SevenM meg bekaphatja az ígérgetéseit! <#hehe>#hehe><#levele>#levele>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
I can eat death like nobody\'s business.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
vandyke 2006.09.05. 10:24
Sziasztok!
A válasz azért maradt el, mert némi probléma merült fel a játékkal. Többet csak a hétvége fele tudok mondani (ár, megjelenés, lokalizálás stb.).
üdv
A gyûjtemény is! Valakinek itt jó izlése van.<#vigyor1>#vigyor1>
Alwares: Olyan SP2-es Xp-m van mint a pinty! És megy alatta minden:
Esrohnoil: A IG2-t a CD-Galaxisban vettem😊 Az is külföld ám😊
Pont a régebbi dolgok miatt.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Next PC upgrade: 2022
nemtom, nekem USÁ-ból átlag 8-10 dolcsi volt a postaköltség (akko volt a USD 200 Ft, tavaly nyáron). A posta meg mindent kihozott:

Egyébként az is jó, ez is jó. Egyiknek ez tetszik jobban, a másiknak az (fog jobban tetszeni...<#pias>#pias><#nyes>#nyes>). Mellesleg a rengeteg videóból ítélve is szebb mint ahogy ezeken a képeken látszik. Azt nehéz kozmetikázni.
Amúgy a G2 motorral nekem sincs semmi bajom, de ha a játék a valóságban így néz ki, akkor minek villogtak eddig a kozmetikázott képekkel? Nem az Oblivion-t kell alapnak venni, attól függetleníteni kellett volna, de a PB meg a JoWood, meg úgy általában mindenki egyfolytában a TES4-hez hasonlítgatja. Hát, majd lehet, hogy inni fogják a levét a szar marketingjüknek...
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
épp most nyomtam végig a G2-õt kb huszadjára. Nincs azzal a játékkal semmi baj.Ha a G3 legalább olyan jó lesz én már boldog leszek, bármely grafikai csili-vili nélkül is.
//ez az igazi fan-os beszéd? <#schmoll2>#schmoll2><#hehe>#hehe>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
ettõl függetlenül is még mindig tetszenek a képek 😊
csak épp tartok egy kis szünetet...asszem még 6-ig bent leszek...
Az eddigi kozmetikázott screenshotokkal meg elmehet a PB a búsba.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Hát itt tartunk 2006-ban...
Arról nem is beszélve, hogy a VISA Electron bankkártya éves fenntartási díja a számlavezetéssel kb. 3000Ft. ÉS még ezzel sem vehetek smmit neten. RÖHEJES!!!! Ez az EURÓPAI szzintû bankrendszer?? Ahol egy rohadt átutalás 2-3 nap???? Röhögnöm kell.
Ha valaki akar és tud is majd külföldrõl rendelni G3-at angol nyelven, és ha szükség is lesz rá akkor én beszállnék egy közös rendelésbe.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
>>És valszeg itthon csak magyarul fogod megkapni.
A Heroes 5 CE-je angol volt, már bocsi (például)
>>vmit arra van garancia, a postaköltség 2000 Ft körül van (USA-ból).
Aha, és kezeskednek a Magyar Postáért? Csak mert nekem már nem egy cuccomat hányták el. Igaz, nem külföldrõl rendeltem. Vagy nekik van külön postaszolgálatuk itt Mo-on? <#conf>#conf>
Amikor utóljára USA boltot kérdezt horribilis összeget mondtak postaköltségre. 24,95 with airmail. Ami beszorozva olyan 6000 Ft lehet....
Külfrõl (pl. Ebay) rendelsz vmit arra van garancia, a postaköltség 2000 Ft körül van (USA-ból).
A CE amúgy is angol nyelvû lesz, itthon szerintem DVD tokban fogják kaidni, amx kézikönyvet csomagolnak mellé mint a CIV4-nél.
És valszeg itthon csak magyarul fogod megkapni.
...vagy Beliarnak, izlések szerint...<#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>