Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Te mire gondolsz amikor ilyeneket irsz? Ez kökeményen Gothic 3.

Next PC upgrade: 2022

Alwares
Ez mi? A gothic 1? Mert akkor csunyábbra számitottam...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Esrohnoil
Nézz be az Exigo fórumjára! 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

most már én sem értem miért kell ennek 6600gt minimumba :/

Tarok a Gothic1ben az ork rabszolga volt, most meg. ajaj.

rotator
Ki tudja, milyen stádiumban van a fordítás, talán még el se kezdték (bár állítólag már igen). Ahogy a Seven M terjeszt, az nekem még +1 hónap (a Darkstar One-t se sikerült még a környékre disztributálniuk).

Én képeket illetve a híreket gyûjtöm, igaz a híreket nem én fordítom

Alwares
Emberek ami hirt én irok be a fórumokra azokat a lehetõ legmegbizhatóbb oldalakról és forrásokból tudom!

Randal
Ezt nem hiszem el. Vagy havertól gyûjtögeted a híreket?

hol? A híreket nem én szerkezetm. Az én részem a leírások, és "gyûjtögetés"

Ezt te írtad, vagy egyik szerkesztõ sem járt be nyelvtan órákra?

Alwares
Engem nem érdekel a grafika mert nem amiatt élethü egy játék. Mint pl. az Oblivion is szép de rohadtúl nem élethü...

A www.gothicz.net-en elo lehet rendelni a G3at. (csehek)

Yang: Skandi- senior shao wari

az igaz.

Ottto
A havas táj eléggé csúnya! Az eddigi pár kép alapján nem nyerte el a tetszésem. Van ott még mit dolgozni...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Lilithn
bocsánat, 36 nap...

I can eat death like nobody\'s business.

Lilithn
sivatagos képekbe vagyok teljesen belezúgva...micsoda feelingjük van...

Ahhoz képest, hogy már csak...30 nap van hátra, nincs valami nagy mozgás a boltokban. Sehol egy elõrendelhetõség, se erre, se a Dark Messiah-ra.

rotator: szerintem az lesz. a többi rész is angolul jelent meg itthon<#lookaround>.

rotator
Hát szerintem angol hanggal, különben passzolom. 😊

Randal
A skorpióember nagyon jól néz ki😊
A havas táj vmiért (vajon miért?😊 ) emlékeztett a Morroban látottakra😊
A legyeknél a háttérben az a Lurkerszerûség is két lábon áll.

Lilithn
Több mint valószínû, hogy tök hülye vagyok, hogy számomra még nem derült ki, az addig okés, hogy magyar felirat lesz, de amit beszélni fognak az itthoni változatban az angol vagy német? Nagyon remélem angol.

rotator
Khm, bõ fél nappal le vagy maradva a híreddel, ráadásul nem több 10 millió, hanem "csak" több millió az az összeg.

nah ez mán döfi <#eljen>

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

az jó, speciel engem mindig jobban érdekel a szöveg, mint a kép, de ez embere válogatja

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

khm. Nem tudjátok? Szinkronon már nincs mit vitatkozni.

rotator
Üvölt róluk, hogy Gáti Oszkáron kívül senki nem profi szinkronhang. Kb. mintha az utcáról behívtál volna pár olvasni tudó embert.

Miért? Akkor mondd el mit vársz ha még azok sem jók!

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

már egy hete fen vannak a képek a magyar Gothic3 oldalon.

Minapra készek vagyunk!<#eplus2>

Esrohnoil
Jó cikk, vannak benne megnyugtató dolgok. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

bocsánat, itt van, ha érdekel valakit...

Esrohnoil
Jah, itt még mindig fennáll a veszélye annak h. más elnevezése lesz a dolgoknak, mint az eddigi fordításokban.

rotator
Megnéztem a G1 és G2 videókat magyarul, háááááááááááááát... örülök, hogy az angolt kapjuk.

Hát ha azt is elcseszik akkor magyarország eláshatja magát.

Randal
Majd meglátjuk a magyar feliratnál, de valszeg az jó lesz.

Van egy másik mondás is csak az nem jut eszembe.XD Egyébként nekem így is megfelel magyar szinkron nélkül. Én csak arra panaszkodtam, hogy nem biztos, hogy szar lett volna.

a szettek azok jobbak szal ennek örülök =)

Esrohnoil
"Ha valamit mondani akarsz ne 3 hozzászólást csinálj hanem egyet."
Utána jutottak eszembe. 😊
Ne húzd fel magad, de az intrókat profi szinkronizálók készítették, ami a G3 teljes játékára nem lett volna igaz. Ami pedig a minõséget illeti, biztosan hallottad már a közmondást, miszerint "Hamar munka ritkán jó."

Most nem a profi színészekrõl van szó. Szerintem nem csak azok tudtak volna igényes munkát csinálni. És szerintem akkor is jó lett volna a magyar szinkron (de így is megfelel az nélkül). A G1 intrója is nagyon jó lett meg a G2-nek is. Amúgy meg Ébredj fel te! Nem biztos, hogy mindent jobban tudsz.

Ui.: Ha valamit mondani akarsz ne 3 hozzászólást csinálj hanem egyet.

Kell hát, mert amikor megjelenik a játék, akkor egy rakás szar lesz? Ezzel ezt írják alá a fejlesztõk saját maguk.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Alwares
Nem hiszem a játék világ premieren fog megjelenni de lehet hogy keverem.

raziel.
csõ, nem követtem a topicot elég rég óta de most mutatott haver német boritot G3-ról, esetleg kijött már a német verzio?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

már lefordítottam, csak nem tudom melóhelyrõl kitenni :-/

Dudu Tekh
letudna valaki pontosan irni mennyi lesz a gepigenye
minimumon mert asszem hogy csak ugy fog menni nekem

TDU:[HUN]dudutech

Esrohnoil
Ganxta féle szinkronokra meg nem vagyok vevõ...

Esrohnoil
Egyébként meg néhány környezeti hang kimaradt belõle (v. gagyibb lett) miután szinkronizálva lett az intro.

Esrohnoil
Szerinted profi szinkronszínészeket fizettek volna 80 v. nem tom mennyi órányi szöveg felmondására? 😄
Ébredj fel!

Szerintem meg nem lett volna szar. A G1 intrója is faszául meg lett csinálva!!

Alwares
Igen patch-et kell is csinálni hozzá!

Esrohnoil
"Amúgy meg most olvastam egy interjút, amiben leszögezték, hogy nem lesznek több darabból összerakható páncélok (á lá Morrowind), hanem szettek lesznek, mint eddig"
Ez engem nem zavar. Bevált az eddigi rendszer is.
Patchek sem zavarnak, fõ h. játszható legyen. 😊

A demót sztem el lehet felejteni, örülhetünk, ha a teljessel elkészülnek úgy-ahogy. Az a röhej, hogy az RPGdot-on minden G fanatikus azzal jön, hogy miután leadják a fejlesztõk az aranylemezt, egybõl neki is állhatnak patch-eket gyártani, és talán egy 1.2-es verziószám is kijöhet, mire a játék megjelenik. Hát ez <#banplz>

Amúgy meg most olvastam egy interjút, amiben leszögezték, hogy nem lesznek több darabból összerakható páncélok (á lá Morrowind), hanem szettek lesznek, mint eddig... :\ suxx

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.